manga_preview
Boruto TBV 08

V Konoze se pořád něco děje!

Horko. Vyčerpávající a neústupný horký vzduch se v lehkých otáčkách vznášel nad bojem zničenou krajinou. Kapka potu, která se neposlušně táhla podél krku až k dekoltu zelenooké dívky lehce dráždila její rozžhavenou pokožku. Ztěžka dýchala. Pozvedla hlavu. A právě tento nepatrný pohyb neměla dělat. Naskytl se jí pohled na dva muže. Její týmoví partneři. Ten černovlasý teď z výšky hleděl na blonďatého pod sebou, který z posledních sil křičel pro ni nesmyslné věty. Brečel a řval z plných plic. Ona se neodhodlala říct ani větu.
Jen hleděla před sebe. Bála se ho. Jeho tak známá chladná tvář teď byla zkřivená do jakési křečovité grimasy. Pootočil hlavu a podíval se na růžovovlasé stvoření v kaluži krve jen kousek od sebe. Plivl na blonďáka před sebou a dal se do kroku. Směrem k ní. K dívce, kterou má v plánu zbavit utrpení. Určitě je to tak správně. Usnadní jí to. Vždyť je bezcenná. Jako všichni co teď zemřeli jeho rukou. Pomalu si to kráčel k Sakuře a začínal se usmívat. Divně. Nelidsky.
Sakura pohledem propalovala svou životní prohru, která právě šla jejím směrem. Ne, ji vyznat lásku. Ne, ji konečně políbit. Kráčel k ní, aby ji mohl dorazit. Hnusně a bezcitně, jako všechny ostatní.

Už se to blíží.

Poklekl před ní. Zadíval se jí do očí. Povytáhl svůj meč z pochvy. Nepatrně se usmál a jemně ji pohladil po vlasech.
„Nedělej to Sasuke,“ úpěnlivě zaprosila, „prosímtě nedělej to!“ nakrčila obočí a přivřela oči.
Už bude konec. Prolétlo jí hlavou, ale nic se nestalo. Bylo ticho. Jako po velké bouřce.
Naklonil se k ní a zašeptal: „Skočíme po tom všem na skleničku do Šatlavy?“ zářivě se usmál.

„STOP! Zastavte to! Sasuke už zase?! Ta scénka musí být natočená ještě dneska, doprčic! Uvědomuješ si kolik nás to všechny stojí peněz a hlavně energie?! Co ti je zase tentokrát?!!“ řvala Tsunade na černovláska, který se jen poťouchle usmíval na růžovovlásku pod sebou. Ta jen zakroutila hlavou a protočila očima.
Vypnuli se reflektory. Kameraman sklonil kameru a ztěžka si povzdechnul. Karin a Shizune přicupitaly k Sasukemu a začaly ho opatlávat a upravovat.
„Nechte toho pro lásku boží!“ řekl vztekle a ty dvě pijavice od sebe odháněl.
„Hej vy dvě, tady máte práci!“ křikla Sakura a zapřela se na loktech. Karin se zamračila a loudaým krokem se vydala k Sakuře.

„Tak to teda ne! V žádném případě to už nebudu točit znova! Mám toho až po krk. Zase na sebe nechat plivat! Už po osmé! Seš normální Sasuke?! Já jsem hvězda! Žádná rohožka! Děláš to schválně kvůli tomu, že ti visím ještě ty dvě kila z minula?“ rozčiloval se Naruto a přitom kolem sebe máchal rukama, jak smyslu zbavený a lovil si z vlasů poslední zbytky obsahu ze Sasukeho ústní dutiny.

„Tss. To je toho.. Já se prostě nemůžu takovou dobu tvářit, jako kdybych sežral ho**o! Ani nevím, jak je možné, že jsem dostal tu roli. To bude asi těmi vlasy.“ zapřemýšlel.
„Nedokážete si představit, jak je to těžké. A co hůř.. až vylezu odsud čeká u auta, baráku i garáže zástup upištěných psycho emařských fanynek, které mi to dávají každej večer sežrat!“ vysvětloval a přitom nespouštěl oči ze Sakury, která se teď opatrně zvedala a bez komentáře odcházela do své šatny.

„Že já jsem se nestala doktorkou, jak mi radila maminka. A nebo nájemným vrahem!! To mě výjde nastejno až vás dva zabiju! Orochimaru Lexíík!“ zařvala Tsunade a odporoučela se na svou skládací židličku s nápisem: ,Director'. Vyhublý a hlavně bledý chlapík s černou hřívou přicupital k blondýnce a začal jí sypat ony požadované tablety rovnou do úst, přičemž nezapomínal pohledem ojíždět černovláska, který se protahoval a pořádně si zívnul.

„Ty seš hnusný prase!“ majzla scénářem Orochiho po hlavě Ino, která si uvědomila, že Oro slintá při pohledu na Sauskeho daleko více než ona.
Naruto se pomalu vytrácel zadním východem s cílem si konečně zakouřit. Prolezl ven, zapálil si vytouženou cigaretu a mrmlal si pod nosem nadávky na Sasukeho, který mu obdaroval makovici pořádným pomalu až z paty vytáhnutým chrchlem.

„Čauky, hele máš oheň?“ přiběhl k Narutovi Tobi s maskou.
„Není ti v tom horko? Proboha sundej to, jak v tom chceš čoudit?“ nevěřícně koukal na Tobiho, který si s povzdechem stáhl masku na hlavu.
„Jako potí se mi v tom ksicht, ale nehorázně,“ potáhl si z cigarety a zakroutil hlavou. „Pamatuješ si tu scénku s Konan? Jak jsme stáli v bazénku a točila se ta bitka? Tenkrát Tsunade chválila maskéry za to, že mi udělali, tak realistický pot? Věř mi, že maskéři s tím neměli nic společnýho!! Se na to můžu v***t.“
Naruto se začal chechtat. „Ještě chviličku a budeš to mít z krku. Těším se až tě budu zabíjet.“ Řekl veselým hlasem a Tobi se jako na povel začal dusit. Jenomže to by nebyl Madara, kdyby se nepřiřítil a vší silou neplácnul Tobiho po zádech.
„Jaháááááu! Podívej se co děláš?!“ začal Tobí vřískat a rukou zuřivě mával nad propáleným kroužkem v plášti z upuštěné cigarety.
„Tak pánové, jaktože Tsunade zase zuří? To se nedá poslouchat! Ani jsem si nestačil dočíst Icha Icha, co jsem čmajznul Kakashimu. Musím uznat, že je to poněkud záživné čteníčko,“ řekl svým hlubokým hlasem Madara a odfrknul si při pohledu na ječícího Tobiho, kterému se povedlo rozdělat ohýnek na svém plášti.
„Sasukeho to už nebaví. Je to vidět. Podle mě to kazí schválně,“ zapřemýšlel Naruto a popotáhnul z cigarety.
„Nebo ti hrozně rád plive na palici Uzumaki.“ začal se naplno smát právě přicházející Kiba.
„Nepleť se do toho ty čokle!“ rozčiloval se Naruto a hodil po něm svůj nedopalek. Načež mu přistál zpátky v ruce. Se zaječením uskočil a rozhlížel se odkud to přišlo.
„Jáááááu! Co to..!“ kouknul doleva a ze stínu vylezl přiblble se usmívající Sai.
„Předpokládal jsem, že když ti vrátím co jsi ztratil budou z nás dobří přátelé. Aspoň tak se to tady píše.“ poklepal ukazováčkem na nějakou knihu.
„Nejsi normální“ začal Naruto vřískat a nakopnul Tobiho, který byl zrovna po ruce.

„Kam jste zatraceně všichni zmizeli?! Musíme tu scénku dotočit, nebo mi Minato prokopne p***l!“ unaveně se svezla ještě níž do křesla.
„Rejžo, rejžo! A kdy konečně bude ta scénka semnou? Nenatočíme prvně tuhle? Já už mám našprtanej scénář fakt!“ přicupital k Tsunade Rock-Lee a nedočkavě poskakoval načež mu Tsunade vrazila jednu preventivní, jelikož byl zrovna na ráně.
Sasuke vrazil do dveří a vyděsil tak odpočívající Sakuru na gauči. Přešel celý pokoj. Chňapnul jí za ruku a už kráčel přes všechny kolemjdoucí k zadním dveřím.
„Počkej Sasuke! Co blbneš?!“ začala být protivná, protože na tyhle legrácky náladu opravdu neměla.

Neodpovídal a dál jí v klidu vláčel za sebou. Ještě pár kroků a prudce vlítnul do dveří, když v tom srazil Naruta na přicházejícího Kakashiho.
„No výborně! Jdete oba dva s náma! Jestli si nedám pivko, tak omdlím. A sám určitě nejdu. Zase by mě tam oslintala nějaká čtrnáctka.“ Řekl procítěně až mu Naruto musel dát za pravdu a poslušně začal hopsat za ním. Kakashi se otočil na právě přítomnou Tsunade a padl mu pohled na její ,pohled-tahající' dekolt. Zaskočila mu slina a začal se dusit.
„Bože Kakashi, už zase?!“ přistoupila k němu a vší silou ho majzla po zádech. Což zapříčinilo to, že se sice vzpamatoval, ale začal žvejkat vlastní plíce.
„Děkuju pěkně! A vůbec polez taky!“ chňapnul jí za ruku a vydal se směrem ,tamkam Sasukeabůhvíkam'.
„Vy jste se všichni úplně pomátli! Musíme dotočit tu scénku! Už vás všech mám dost! Neberete mě vážně, ale Minato mě...“ v polovině věty jí přeruší sám strůjce všeho neštěstí.
„Tsunade uklidni se! Zrozva ty by si měla být ráda, že si můžeš dát skleničku.“ Uculil se a byl obdarován krutopřísným pohledem ze strany Tsunade.

Všichni si posedali v hospůdce a objednali si pivo a pár vyjímek Saké.
„Tak na co?“ pozvedl sklenici Naruto a podíval se na ostatní.
„Na život!“ řekl Kakashi a postavil se.
„Na sílu mládí“ vyskočil Rock-Lee a zářivě se usmál. Jenomže to by vedle něj nemohla sedět TenTen a poslat ho k zemi jedinou ranou.
„Sklapni už konečně! Já připíjím na sílu!“ prohlásila nadšeně a pohlédla na Nejiho, který jen přivřel oči a situaci nijak zvlášť neřešil.
„No to je fakt trapný. Prostě to do sebe kopněte!“ zahlásil Shikamaru a loudavě se postavil na nohy.
„Na krásu!“ na Inin komentář raději nikdo nereagoval až na Sakuru, která si odfrkla.
„Na konec a začátek!“ řekl Tobi.
„Na lásku,“ pravil Sasuke a kouknul po Sakuře, „a přátelství“ mrknul na Naruta.
Jediná Tsunade se postavila. Všechny přejela pohledem. Pozvedla svou sklenici a pronesla: „NA KONOHU, PROTOŽE S NÁMA SE POŘÁD NĚCO DĚJE!! A PROTOŽE O NÁS TO VŠECHNO JE!!“
„HAI!!!!“ zaječeli všichni, jako na povel a zvedli se ze židlí.
„HAI, DATTEBAYO!!!“ jako jediný Naruto opožděně vylítnul ze své židle a při té rychlosti rozbil svou sklenici o ty ostatní ve vzduchu. Samozřejmně se to neobešlo bez malého smočení pivem všech okolo.
NARUTOO!!!

Poznámky: 

Po hodně dlouhé době (opakuji hoodně moc dlouhé době) jsem něco vytrousila ^-^
Snad se vám to bude líbit. Já osobně netuším co si o tom mám myslet Laughing out loud Tak enjoy

4.772725
Průměr: 4.8 (22 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele GingerHimari
Vložil GingerHimari, Po, 2018-08-13 22:53 | Ninja už: 2631 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Mise L3:
Několikrát jsem se musela hlasitě zasmát, výborně napsané, smysl pro humor autorce opravdu nechybí. Najednou jsou všichni tak v pohodě, včetně záporáků, že bych tomu příběhu i uvěřila a přípitek na závěr skvostný.

Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Pá, 2013-01-04 22:24 | Ninja už: 4919 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

super diel ešte take niečo podobne napíš.

Obrázek uživatele SumiyaKirie
Vložil SumiyaKirie, St, 2012-04-18 13:31 | Ninja už: 4428 dní, Příspěvků: 423 | Autor je: Prostý občan

Mě se to teda líbí Laughing out loud A to dost!Laughing out loud Měla bys pokračovat Smiling

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Čt, 2012-04-19 20:54 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Mockrát děkuji Smiling, ale pokračování rozhodně neplánuji. A hlavně už z toho důvodu, že to je (byla) jednorázovka se kterou ani nemám chuť pokračovat.

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele anubiskt
Vložil anubiskt, So, 2012-04-14 09:15 | Ninja už: 5894 dní, Příspěvků: 184 | Autor je: Prostý občan

Tak při úvodních několika řádcích se mi úplně tajil a v okamžiku, kdy jsem čekal nějaký pořádný psychický boj, přijde střih a úplný obrat na vtipnou notu - v dnešním rozpoložení mě to trošku zamrzelo, ale o to tu vlastně nejde.

Četlo se to hezky, věty byly pěkně rozvité, působilo to přirozeně, prostě jako ze života. Možná jsi opravdu měla pokračovat ve stylu úvodu, ale to by samozřejmě vznikla úplně jiná povídka Laughing out loud

Určitě hvězdičkuju.

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, St, 2012-04-18 12:41 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Rozhodně vám oběma moc děkuji Eye-wink. A určitě jsem se měla vykašlat na humor. Nikdy mi moc nešel.

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele jeremi
Vložil jeremi, Pá, 2012-04-13 22:17 | Ninja už: 5368 dní, Příspěvků: 711 | Autor je: Prostý občan

já myslím, že ses měla vykašlat na humor a pokačovat ve stylu kurzívou napsaného úvodu
Saiovo zdůvodnění vrácení nedopalku bylo moc pěkné

we all make mistakes, let's move on

když máš deštník v prd*li, neotvírej ho
dva kuchaři, jeden host
nikdo neměl dost

Naruto timeline - časová osa událostí v Narutovi (snad se to někomu bude hodit Eye-wink)

Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, Ne, 2012-03-25 09:04 | Ninja už: 4575 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

je to překrásný na rozdíl od těch mých neslů

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě

Obrázek uživatele lucathemeh
Vložil lucathemeh, So, 2012-03-24 16:19 | Ninja už: 4628 dní, Příspěvků: 393 | Autor je: Pěstitel rýže

Při začátku se mi zatajoval dech, ale potom, co jsem to dočetla do toho zlomu, jsem se začala nehorázně chechtat a smát jak blázen Smiling Tohle mi nedělejte Laughing out loud Jinak, chválím tuhle povídku. Kakashi YES

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, So, 2012-03-24 19:35 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Mockrát děkuju ^^

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele MaStar
Vložil MaStar, So, 2012-03-24 15:51 | Ninja už: 5968 dní, Příspěvků: 654 | Autor je: Egocentrický bastard, Recepční v lázních

Tak sa teda vyjadrím aj tu, keďže si nás pri rozbore tvojho dielka na IRC nepoctila svojou prítomnosťou Sticking out tongue

V podstate to odpovedá tomu, čo som si pod tvojou tvorbou predstavoval: je to tak správne jednoduché ( v zmysle: nehrá sa to na niečo, na čo to nemá ), číta sa to fajn a aj keď je to postavené na "slapstick humore", postavy ma svojím vystupovaním výnimočne neotravovali Laughing out loud

Čo mi vadí je nedotiahnutý... záver? Ak mám byť úprimný, prestrela si si na 4-chodové meníčko, ale hostí si poslala domov po predjedle... Nevyužitý potenciál Laughing out loud

A škoda, že si "tajomný" úvod uťala už tak skoro; ten bol napísaný asi najlepšie. Ale tak ušlo to, no Smiling


JOSEPH IS MAKING MY BODY FLY!

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, So, 2012-03-24 15:57 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Hehmmm. Mám se cítit důležitě? Laughing out loud Já vím, já vím ten konec sem pojebkala ^^
A na IRC teď není čas. Mám moc práce Laughing out loud Ale moc ti (a předpokládám, že i Yumíí) děkujuuu Smiling a sem ráda, že se líbilo. Měla to být pohodička. Oddechovka. Desetkrát se plácnu přes ruce, že jsem ten konec tolik odbyla. A zjistila jsem, že to bylo naposledy co jsem psala humor Sticking out tongue

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele MaStar
Vložil MaStar, So, 2012-03-24 16:16 | Ninja už: 5968 dní, Příspěvků: 654 | Autor je: Egocentrický bastard, Recepční v lázních

Ale no, cvičenie robí majstra - nehádž hneď flintu do žita Smiling

A Yumíí so mnou momentálne nie je, takže som sa prosím pekne vyjadroval sám za seba ( áno, mám to povolené - Yumiinka nie je nijaký despota ) Laughing out loud


JOSEPH IS MAKING MY BODY FLY!

Obrázek uživatele -Sasuke Uchiha-
Vložil -Sasuke Uchiha-, So, 2012-03-24 14:55 | Ninja už: 4845 dní, Příspěvků: 931 | Autor je: Pěstitel rýže

No... jsi má konkurence, takže budu nekompromisní! Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Ale ne, kecám... je to čtivé, docela jsem se u toho pobavil a musím říct, že to má hlavu i patu (což se vidí málokdy v povídkách), takže když si odmyslím nějakou gramatiku (na kterou já osobně kašlu zvysoka, pokud se to dá přečíst), tak je to velice pěkné. Ergo za pět.

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, So, 2012-03-24 15:04 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Děkuji pěkně ^.^
Je vážně divné, že se ti to líbí :3

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, So, 2012-03-24 14:34 | Ninja už: 4943 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

... Ale tak jo, no, pobavila jsem se. Laughing out loud

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele povídkář
Vložil povídkář, So, 2012-03-24 13:23 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 1554 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Proč? Proč další humor?
No, nebylo to nejhorší. Smiling

Ctyri roky, kocko.

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, So, 2012-03-24 14:01 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Protože nemám ve zvyku psát humorně. Podle mě je to osvěžující pokus ^-^ A nebylo nejhorší?....děkuju pěkně.

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele citronek
Vložil citronek, So, 2012-03-24 12:53 | Ninja už: 5667 dní, Příspěvků: 840 | Autor je: Prostý občan

Už jsem četla jednou, ale i tak sem si to přečetla podhruhý.
Prostě se mi to líbí. Ten úvod je úchvatnej o to víc překvapující je ta změna děje z vážného na komedii. Komedie na Naruta moc nemusím, ale líbí se mi to moc Malíčku :*

citronek v říši FF, aneb moje pisálkovské hokusy a pokusy

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, So, 2012-03-24 14:02 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Děkuju Laughing out loud Snad se to vyváží až napíšeš něco ty. Předpokládám, že humor to nebude. Ten koment mě potěšil yay!! :3 *thanks*

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Sabaku no Garra
Vložil Sabaku no Garra, So, 2012-03-24 12:42 | Ninja už: 6016 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Prostý občan

nááádhernee slečno Natano :)rozeny talent Smiling

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2012-03-24 11:08 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Hehe. Hodně jsem přemýšlela, jestli to vydat nebo ne. Ale když je to do soutěže, toš proč ne. Smiling Ať se lidi zasmějou (protože já se chtě nechtě culila jak měsíček na hnoji), i když by mohlo v textu ubýt trochu p*delí Laughing out loud a pravopisných chyb. Eye-wink

Edit by Sluní: No já na tom byla včera úplně stejně.

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, So, 2012-03-24 11:12 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak to děkuju Laughing out loud rozhodla jsem se, že se pokusím lidem zpříjemnit den Smiling a s chybama jsem tak nějak počítala. Pokud to jde, tak to přehlížej Laughing out loud

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes