manga_preview
Boruto TBV 07

Tajná láska 4.díl *.* (NejiHina) *.*

Když všichni dopili kávu, šli se projít po nákupním centru, Ino narazila na obchod, který stál na místě starého Starožitnictví.
,,Páni!!!‘‘ řekla Ino a v očích se jí oběvili jiskřičky.
,,Tohle je můj obchod snů,‘‘ dodala.
,,Ale Ino, tohle je Gotik shop,‘‘ řekla Hinata a hodila na Ino tázaví pohled.
,,Každá změna je u mě výtaná,‘‘ usmáva se svím ďábelským úsměvem, čapla Hinatu za ruku a táhla ji do obchodu. Chlapci je s největším nadšením následovali. Ino se s Hinatou obchodem prohnala jako jarní vychřice a zamířila ke kabinkám, Hinatu umístila do jedné z nich a šla ji vybírat oblečení, po několika minutách se vrátila s haldou oblečení a hodila ho Hinatě do kabinky.
,,Tak Hin něco si vyber a přijd‘ se nám ukázat... jo a tady máš líčení,‘‘ podala Hin líčení. Hinata za 10 minut vyšla. Nejimu a Leemu spadli jejich krásné tlamičky až na zem a jejich kouzelná očička vyletěla, když spatřili Hinatiny přednosti. Hinata měla kostrovanou krátkou sukni s růžovočerným tílkem, ve vlasech čelenku, síťované návleky na ruce a na štíhlém krku se jí houpalo několik řetízků. Ve vlasech měla několik sponek a její oči byli namalované černě. Hinata se na ně provokativně, ale zárověň i svůdně, trošku vyplázla svůj jazyk. Najednou všem připadala ůplně jiná, jako kdyby před nimi nestála Hinata, ale její ďábelské dvojče. Najednou to byla Hinata v ďábelském provedení, ale i tak byla pro Nejiho tou nejkrásnější osobou na celém světě.
,,Páni Hinato….. moc ti to sluší,‘‘ vykoktal ze sebe Neji a stále si prohlížel Hinatu.
,, Eeeee… děkuji Neji, jsem ráda že se ti to líbí,‘‘ objala ho a políbila. Neji ji objal kolem pasu a jednou rukou sklouzl až k jejímu malému zadečku, který nepatrně stiskl v dlani. Hinata se mírně zasmála a naposledy ho políbila.
,,Tak lidi, už se připozdnívá, měli bychom už jít,‘‘ řekla trochu smutně Ino a Lee ji zezadu objal kolem pasu.
,,Tak to zase někdy zopakujeme, souhlasíte?‘‘ navrhl Neji a všichni nadšeně souhlasili. Hinata přešla k pokladně a chtěla zaplatit své nové oblečení, Neji ji však zastavil, políbil na hedvábné rty a vyndal z peněženky svoji kreditku a zaplatil za ní. Pak ji jemně uchopil za ruku a společně vyšli z obchodu.
Před obchodem se rozloučili s Ino a Leem a ruku v ruce kráčeli polotmavou Konohou. Celou cestu si povídali a smáli se spolu, ale pak je něco zastavilo, za zády je jim ozvalo.
,,Hinato! Hinatoo!!‘‘ Neji, ač nechtěně upustil ruku své lásky a podíval se směrem ke zdroji hluku. Byl tam Naruto, celý udáchaný přiběhl k nim a objal Hinatu.
,,Lásko promin‘ že jsem ti ublížil..‘‘ okomentoval svůj náhlí vpád. Hinata byla velmi překvapená a snažila se Naruta odsebe odstrčit.
,,Naruto, nech mě bejt!!‘‘ křikla na něho.
,,Hinato já tě miluju a nenchám tě už nikdy odejít!‘‘ řekl Naruto. Hinata se podívala na Nejiho, bylo na něm vidět, že každou chvíli vybouchen zlostí. Hinatě se konečně podařilo odtrhnout Naruta od svého poprsí. Naruto na ni překvapeně kouknul a pak se podíval na Nejiho.
,,Ahoj Neji, co ty tu chceš? Hinata nepotřebuje hlídat, je tu semnou, takže si můžeš dát odchod,‘‘ podotknul Naruto a pláct Hinatu přez zadek, to ale byla ta největší hloupost co mohl udělat, Nejiho číše vzteku přetekla.
,,Naruto nech ji bejt! Hinata už tě nechce!‘‘
,,Jo a to řekl kdo?‘‘
,,Ona a nech ji bejt!‘‘
,,A kdo mi zabrání v tom být sní? Snad né ty? To by si mě rozesmál‘‘
,,Naruto, vypadni od tud! Nebo ti tu tvoji drzou a nevymáchanou hubu rozbiju!‘‘
,,Ty? Ha to určitě!‘‘ zasmál se Naruto.
,,Nechte toho… oba!‘‘ okřikla je Hinata.
,,Chováte se jako malý haranti!‘‘ křičela celá rudá.
,,Máš pravdu Hinato,‘‘ řekl Neji a šel k ní. To už, ale Naruto nevydžel a ze zadu strčil do Nejiho, který to jen tak tak ustál, obrátil se směrem k Narutovi a řekl mu.
,,Hele já nechci dělat problémy a už vůbec nechci ublížit Hinatě!‘‘ řekl klidně Neji.
,,To to budeš muset,‘‘ řekl Naruto a sevřel ruku v pěst a namířil ji k Nejiho obličeji. Neji ji jen tak tak chytil a odkopl Naruta dva metry daleko. Okomentoval to temyto slovy.
,,Naruto, nechci dělat problémy, než nás být!‘‘
,,Tak to ani náhodou, Hinata je moje a tyk tomu prostě bude!‘‘ křičel Naruto a běžel k Nejimu, jako rozzuřený býk k červenému plátnu. Neji chvíli jeho údery blokoval, ale pak dostal dobře mířenou střelu do břicha a následně i do obličeje, akonec ho Naruto okdkopl na zem a šel směrem k Hinatě. Hinatě se objevily v očích slzy, né kvůli tomu že by ji Naruto mohl ublížit, ale kvůli Nejimu, ležel na zemi a ona netušila co mu je. Hinata začala ustupovat, až narazila na zeď. Naruto se zastavil asi pět cm před ní, ruce položil na stěnu a tím ji uvěznil. Hinata se třásla a po její sněhové pokožce stákaly slzy zoufalství. Naruto se mírně naklonil a chtěl spojit jejich rty, ona mu však ucukla.
,,Hinato, už se nemusíš bát, Neji tě už otravovat nebude,‘‘ řekl a usmál se.
,,Naruto ty idiote! Neji pro mě hodně znamená! Nech mě už být! Máš Sakuru ta ti snad nestačí?‘‘
,,Ne nestačří, vždyť je plochá jako letiště, ale ty Hin… Ty ne,‘‘ znovu se zasmál a rukou ji chytl za prso. To už bylo na Hinatu moc, napřáhla se a Narutovi vlepila hodně dobře mířenou facku.
,,Ale ale. To se nědělá,‘‘ podotkl a chytl ji za ruku, druhou rokou ji chytl za bradu, tak aby se nemohla vycuknout a políbil ji, když už si byl jistý, že Hinata nemá šanci se z jeho polibku vymanit, začal ji pomalu zajíždět pod sukni. Hinata byla přesvědčená, že jí nikdo nezachrání, ale mílila se, když už se Naruto blížil k jejímu rozkroku, někdo ho chytl za flígr a odhodil o pár metrů dál.
,,Hinato jsi v pořádku?‘‘ zeptal se známí hlas Hinata však byla tak rozrušená, že ani nestihla zaznamenat, člověka který ji drží kolem ramen a obletuje ji jestli je v pořádku a pak? Najednou všude tma……
RÁNO:
,,Kde to jsem?‘‘ rozhlížela se Hinata kolem pokoje.
,,Co se stalo? Byl to jen sen??‘‘ ptala se sama sebe, v tu chvíli ji někdo oslovil.
,,Hinato, jsem moc rád, že jsi v pořádku,‘‘ řekla nějaká osoba a objala ji. Hinata ji ihned poznala a obětí mu opětovala.
,, Neji! Co to máš s rukou?‘‘ zeptala se vyděseně Hinata, když se od sebe odtáhli.
,,Spadl jsem na ni,‘‘ zasmál se Neji a snažil se zakrýt rukávem obvazy. Hinata si začala vybavoval vzpomínky na včerejší noc, byla smutná, ale když vyděla že její láska je v pořádku, byla aspon‘ tak šťastná.
,,Neji co se stalo Narutovi?‘‘ zeptala se ač nechtěně. Nejiho tato otázka zarazila podíval se do rohu a pak jí řekl.
,,Je v pořádku, akorát má naražené zápěstí a rozraženou hlavu.‘‘
,,A co je tobě Neji?‘‘ koukala na něho svíma starostlivýma očima.
,,Já akorát ta ruka jinak nic,‘‘ usmál se Neji falešným úsměvem a doufal že bude účiný. Hinata ale věděla že to nemyslí vážně. Natáhla se k němu a objala ho, jak mile se ho dotkla cítila na jeho hrudi obvazy, rychle se od něho odtáhla a vyhrnula mu tričko.
,,Pane bože!‘‘ zanaříkala když viděla jeho obvazy.
,,To vážně nic není akorát naražený žebra,‘‘ nahodil neviný úsměv. Hinatu to trošku rozčílilo, ale nedala na sově nic znát, přitáhla si Nejiho k sobě a jejich jazyky se znovu propletli. Oba si tuto chvíli užívali jak jen mohli, bohužel oba věděli, že tato chvíle bude muset skončit. Jsou přece příbuzní, nemohou spolu být.

Poznámky: 

Vím že by se takto Naruto asi nechoval, tak se vám omlouvám =( A je tu další díl, je to divné, ale snad se bude líbit =) A takhle Hin vypadala v jejím gotik stylu =)
http://www.google.cz/imgres?q=hinata+emo&um=1&hl=cs&client=firefox-a&sa=...

4.055555
Průměr: 4.1 (18 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Oppai
Vložil Oppai, Ne, 2016-02-07 11:39 | Ninja už: 3345 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Misia V:
Představa perverzního Naruta mě docela vyděsila, ale bylo to poměrně pěkně napsané a díky bohu se objevil i zachránce. Snad se Neji brzo uzdraví, moc pěkný díl. Doufám, že budou mít ve svém vztahu už jen štěstí.

Obrázek uživatele PuppySlytherinSenpai
Vložil PuppySlytherinSenpai, St, 2015-02-18 20:53 | Ninja už: 3429 dní, Příspěvků: 163 | Autor je: Tsunadin poskok

mám strach ze kdys napisu nejakou FF ze to bude na bliti , jak to mam udelat at se nebojim ze z toho bude propadak c1 ?

Obrázek uživatele Neteri Samenava
Vložil Neteri Samenava, Pá, 2015-02-20 14:03 | Ninja už: 4498 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Recepční v lázních

pusť uzdu své fantazie, vždy se najde někdo kdo bude mít tvou povídku rád Smiling

Obrázek uživatele PuppySlytherinSenpai
Vložil PuppySlytherinSenpai, Po, 2015-03-16 21:42 | Ninja už: 3429 dní, Příspěvků: 163 | Autor je: Tsunadin poskok

skusim - diky za radu Laughing out loud

Obrázek uživatele Eli-chan
Vložil Eli-chan, So, 2013-01-26 17:45 | Ninja už: 5754 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Recepční v lázních

Udělat z Naruta takovýho úchyla:Dpche.
né, je to skvělé, jen tak dál Smiling

Člověk ani nestačí mrknout a najednou dospěje. A s věkem přichází zkušenosti, ale i mnohem složitější mise. Proto po mnoha letech tak vřele uvítám návrat domů, do Konohy. Kde i z budoucího právníka může být skvělý shinobi nebo alespoň kritik vašich povídek.

Naruto, děkuji Ti za vše. Z lásky

Obrázek uživatele YoshieH
Vložil YoshieH, Po, 2012-01-30 17:38 | Ninja už: 4750 dní, Příspěvků: 218 | Autor je: Konohamarova chůva

Dobře, to Narutovo chování mě tam trošku štvalo, ale jinak to bylo dobrý! Smiling I když podle mě se to všechno událo, moc rychle... Tak teď ti nevím...
Těším se na další díl! Eye-wink ^^

Naruto Online OAS - Bandai
TADY

Obrázek uživatele Neteri Samenava
Vložil Neteri Samenava, Po, 2012-01-30 19:59 | Ninja už: 4498 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Recepční v lázních

Za to jeho chování se moc omlouvám a i za to ostatní =( psala jem to ve vzteku a smutku Sad((((

Obrázek uživatele YoshieH
Vložil YoshieH, Út, 2012-02-07 14:48 | Ninja už: 4750 dní, Příspěvků: 218 | Autor je: Konohamarova chůva

Jasně chápu...vlastně tyhle nálady k tomu taky patří! Smiling Já sama se taky uklidňuju psaním FF. ^^

Naruto Online OAS - Bandai
TADY

Obrázek uživatele Kinatu
Vložil Kinatu, Čt, 2012-01-26 06:36 | Ninja už: 4704 dní, Příspěvků: 249 | Autor je: Prostý občan

Mě se to moc líbí. Je to skvělé.

Nejhorší je někoho milovat, jen tak letmo se ho dotýkat a vědět, že nikdy nebude tvůj.
Cesta, která nikam nevede, je blbá.
Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.
Trpělivost růže přináší.



Obrázek uživatele Sarah Nara
Vložil Sarah Nara, St, 2012-01-25 22:04 | Ninja už: 4685 dní, Příspěvků: 473 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Ehm... zaujímavé? Neviem na to veľa povedať. Nepáčia sa mi niektoré časti, príde mi to nejakým spôsobom zvláštne a ten spôsob sa mi moc nepáči... dávam 4/5. Prosím, neukameňovať Laughing out loud

~FC for mestekova~

Moje FanFiction