manga_preview
Boruto TBV 09

Tajná láska 3.díl *.* (NejiHina) *.*

Další den ráno Hinatu probudili paprsky slunce, které přistály na její sněhobílé pokožce. Promnula si svá levandulová očka, ustlala si postel a šla se umýt. Poté se oblékla a šla se nasnídat. V kuchyni byl akorát Neji, když vstoupila dovnitř, Neji se na ni upřel svůj zrak. Hinata trošku zrudla, když si toho všimla, vzala si jogurt a rohlík a posadila se ke stolu.
,,Co máš dneska v plánu Hinato?‘‘
,,Víš chtěla bych tě poprosit jestli by si semnou netrénoval,‘‘
Neji byl trošku zaskočen, ale nenechal na sobě nic znát.
,,Tak dobrá, ale jen do oběda, souhlasíš?‘‘
,,Ano,‘‘ řekla Hin šťastně a objala ho, hned si neuvědomila, co udělala a rychlostí světla se Nejiho pustila. Neji mírně zrudnul a rukou se podrbal na hlavě. Hinata čapla svého bratrance za rukáv a vytáhla ho na zahradu, kde obvykle trénovali. Neji se postavil do bojové pozice stejně jako Hinata a oba aktivovali Byakugan. Neji se na ni podíval a kývl, aby mohli začít, nechtěl ji zranit, nechtěl ji ublížit, nechtěl ji vidět trpět, proto do jejich souboje nedal tolik síly jako obvykle. Stejně na tom byla i Hinata.
Přibližně po půl hodině, jejich trénink skončil. Sedli si na terasu a povídali si, smáli se spolu a každou chvíli se k sobě čím dál tím víc přibližovali, až nakonec seděli vedle sebe a Hinata si opatrně opřela hlavu o jeho rameno. Neji ji chytil kolem boku a zabořil svůj nos do jejích sametově hebkých vlasů. Takto zůstali do té doby, než se Neji neudržel, svalil Hinatu na zem a vpil se do jejích rtů. Hinata ovinula svoje krásné nohy kolem jeho pasu a rukama ho objala kolem krku. Neji se pochvíli odtáhl a uvědomil si, co právě udělal.
,,Ne to nejde!‘‘ řekl Neji a snažil se odtáhnou.
,,Neji, já tě chci!‘‘ zasténala Hinata.
,,Hinato, já tebe taky,‘‘ řekl Neji a jejich rty se znovu spojili ve vášnivém polibku. Oba si tuto chvíli vychutnávali, jak jen mohli, chtěli, aby trval věčně. Neji se pomalu přesunul od jejích úst ke krku a jednou rukou ji rozepl zip a tou samou rukou si začal hrát s jejími ňadry, Hinata sladce sténala, až do chvíle, kdy uslyšeli kroky vycházející od schodů. Oba dva ihned vyletěli, jako když je bodne včela a odtáhli se od sebe. Hinata si v poslední chvíli stihla zapnout mikinu, pak se za nimi odjevil Hiashi s Hanabi.
,,Co tady vy dva tak brzo provádíte?‘‘ zeptal se vyzvídavým hlasem. ,,Neji mi pomáhal s tréninkem,‘‘ vykoktala ze sebe Hinata a Neji se začervenal. Hiashi na ni hodil opovržený výraz a společně s Hanabi odešel pryč.
,,To bylo o chlup,‘‘ řekl Neji a podíval se na Hinatu. Ta jen kývla a nepatrně se na Nejiho usmála.
,,Hinato, já……‘‘ chtěl se omluvit za jeho chování.
,,Nic neříkej,‘‘ přiložila mu svůj ukazováček na ústa a než odešla naposledy ho políbila. Neji pak jen omámeně sledoval jak jeho láska pomalím krokem jde po schodech nahoru do svého pokoje a upřeně sleduje jeho krásné oči.
Po obědě se Hinata odebrala o svého pokoje a začala si vybírat věci na sebe, vyndala ze skříně pár triček a kalhot. ,,Crrrr ešemeeeeš!‘‘ ozvalo se z jejího telefonu. Hinata si přečetla zprávu ve které stálo: ,,Opovaž se přijít v mikině a kalhotách, ty šaty ti zachvíli v té skříni zplesniví . Čau Ino :D‘‘ Hinata si lehla na postel a chvilku přemýšlela jestli si ty šaty má opravdu vzít, pak se ihned zvedla, vletěla do skříně a začala hledat krásné žluté šaty, které minulý rok dostala k narozeninám od Ino. Když si je oblékla, učesala si vlasy, nazula boty na podpatku a podívala se do zrcadla a pak hned na hodiny.
,,Sakra, už musím vyrazit!‘‘ řekla Hinata a vylítla ze svého pokoje a následně i z domu a po pár minutách kymácivého běhu na podpatkách, konečně dorazila před nákupní centrum, stopla si k zábradlí a ze stromu si utrhla hrozny. Koukala okolo a čekala, kdy se Ino objeví.
MEZI TÍM U INO:
,,Lee měl by si už jít, aby Neji nečekal a hlavně pamatuj, že musíte jít hlavním vchodem, tak totiž budeme čekat,‘‘ poučovala Ino Leeho a zároveň‘ ho táhla k Nejimu domu.
,,Jo vždyť‘ já vím lásko, říkala si mi to už nejméně stokrát,‘‘ odfrkl si a přitáhl si ji k sobě a vášnivě ji políbil.
,,Tak zatím lásko moje,‘‘ řekl a zazvonil na zvonek. Ino mezitím běžela jak nejrychleji uměla k nákupnímu centru.
,,Ahoj Hin,‘‘ volala z dálky Ino, na sobě měla jako obvykle fialové tílko a fialovou sukni, přiběhla k ní a celá udýchaná se sesunula na lavičku.
,,Jé ahoj Hin, ahoj lásko, to je náhoda,‘‘ ozval se Lee.
,,Ahoj Ino, Hinato……‘‘ když Neji pohlédl na Hinatu úplně mu vzala vítr z plachet, stál tam a jen se na ni zamilovaně díval, kdyby do něho Lee nedrknul asi by na ni koukal ještě hodně dlouho.
,,Sluší ti to Hinato,‘‘ řekl Lee.
,,Jo vypadáš úchvatně Hin,‘‘ zčervenal Neji.
,,Tak když už jste tady, co kdyby jste se k nám přidali kluci?‘‘ navrhla Ino.
,,Moc rádi,‘‘ odvětil jí Lee a strčil Nejiho směrem k Hinatě, sám se pak přesunul k Ino a políbil ji na nosánek. Ino se zasmála a chytla ho za ruku tak vyrážíme lidi!‘‘ křikla a šla ruku v ruce s Leem do obchoďáku.
Neji nenápadně chytnul Hinatu za ruku a oba dva páry kráčeli směrem ke kavárně. Tam se usadili ke stolu a kluci šli objednat kafe. ,,Vidíš Hin jsi překrásná a Neji to ocenil,‘‘ usmála se na ni Ino. ,,Jsem moc ráda, že se mu ty šaty líbí,‘‘ odvětila Hinata s úsměvem a zakoukala se na Nejiho, když se chlapci vrátili začali, bylo chvíli ticho. Což Ino nemohla dopustit a hned nahodila nějaké téma.
,,Neji je pravda že se ti líbí Hinata?‘‘
,,Ino!‘‘ okřikla ji Hin.
,,Co je Hin? Já to vím, Lee to ví, všichni to vědí, ale jen ty ne. Tak povídej Neji líbí se ti Hinata že jo?‘‘
,,No…eee…jááááá,‘‘ zakoktával se Neji a zrudl víc než kdy Hinata a přemýšlel jak se z toho šikovně vyvlíknout.
,,Hinata je opravdu velmi krásná a atraktivní dívka a ano mě osobně se líbí,‘‘ řekl Neji a políbil Hinatu která seděla vedle něho, Hinata mu polibky s láskou opětovala.
,,Jooooo, fajn, pochopila jsem,‘‘ zasmála se Ino. Po chvíli se Hinata od Nejiho odtáhla a jejich konverzace se opět dala do proudu.

Poznámky: 

Tento díl, se to trošku rozjelo =D Je trošku kradší, ale doufám že itak se to bude aspon' trošku líbit -.* Eye-wink
Tyto šaty měla Hinata na sobě =)

4.421055
Průměr: 4.4 (19 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Oppai
Vložil Oppai, Ne, 2016-02-07 12:27 | Ninja už: 3390 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Misia V:
Velmi zajímavý díl, Neji na to jde poměrně zhurta, ale tak co, pokud jí má opravdu rád, tak proč by ne Laughing out loud Hinata vypadala opravdu překrásně v těch šatech, zvýraznili ji její přednosti a to opravdu hodně Laughing out loud

Obrázek uživatele YoshieH
Vložil YoshieH, Pá, 2012-01-20 22:11 | Ninja už: 4795 dní, Příspěvků: 218 | Autor je: Konohamarova chůva

Nemám slov ^^ povedené! Smiling)

Naruto Online OAS - Bandai
TADY

Obrázek uživatele adusinka
Vložil adusinka, St, 2012-01-18 18:53 | Ninja už: 4646 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

Uaaaaaaaaaaaa good Laughing out loud zaujimavi napad s Hin a Nejim uz sa tesim na pokracko :*

Obrázek uživatele Narutinka Uzumakiová
Vložil Narutinka Uzumakiová, Út, 2012-01-17 21:12 | Ninja už: 4583 dní, Příspěvků: 257 | Autor je: Pěstitel rýže

Moc hezké... budu urcite sledovat Laughing out loud

Obrázek uživatele Neteri Samenava
Vložil Neteri Samenava, Út, 2012-01-17 21:53 | Ninja už: 4543 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Recepční v lázních

Moc děkuju =0)

Obrázek uživatele Kinatu
Vložil Kinatu, Út, 2012-01-17 20:46 | Ninja už: 4750 dní, Příspěvků: 249 | Autor je: Prostý občan

Super, hezké.

Nejhorší je někoho milovat, jen tak letmo se ho dotýkat a vědět, že nikdy nebude tvůj.
Cesta, která nikam nevede, je blbá.
Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.
Trpělivost růže přináší.



Obrázek uživatele Neteri Samenava
Vložil Neteri Samenava, Út, 2012-01-17 21:53 | Ninja už: 4543 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Recepční v lázních

Děkuju =o)