manga_preview
Boruto TBV 09

Tajná láska 2.díl *.* (NejiHina) *.*

Hinata vyšla z koupelny, kolem těla měla omotaný ručník, lehla si na postel. Na nepatrnou chvilku zavřela své levandulové oči a myšlenkami se přesunula k jedné osobě. Na tuto osobu nemohla přestat myslet, vždycky tuto osobu brala jako sobě nadřazenou, nikdy si nepomyslela, že ta osoba by o ní mohla jevit zájem. Představovala si, jak leží v sametové trávě a hledí na krásně modré mráčky na prosluněné obloze, ale nebyla tam sama, vedle ní ležel krásný mladík s dlouhými vlasy svázanými gumičkou, jeho oči byli stejné jako její, jeho krásné tělo se k ní přiblížilo a jeho ústa se vpila do těch jejích. Byla to pro ní překrásná představa, až do chvíle kdy do jejího pokoje vstoupili mladík s jejích představ.
,,Hinato? Jsi tu?´´ ozvalo se ve dveřích.
,,Ano jsem,´´ řekla Hinata a otevřela oči, pohledem sjela k mladíkovi u dveří. Mladík u dveří viditelně zrudnul, když uviděl svoji sestřenku pouze v ručníku. V tu chvíli se mu zdála tak krásná a zranitelná. Aby si nevšimla jeho rozpaků, přinutil se podívat jinam. Hinata chvíli nechápala proč se na ní tak díval, ale hned si uvědomila důvod jeho rozpaků.
,,Večeře je na stole,´´ řekl, otočil se a než odešel, naposledy se láskyplně zadíval na svoji sestřenku. Hinata ihned vstala a šla se obléci, jako obvykle si vzala své tmavomodré třičtvrt'áky a světlou mikinu a vyrazila na večeři.
Během večeře se nedělo nic zvláštního jako obvykle se všichni zúčastněni snažili nijak nepodráždit Hiashiho. Hinata se snažila nenápadně pokukovat po Nejim a on zase po ní, kdo ví jestli si toho někdo všimnul. Po návratu do svého pokoje, Hinata usedla ke svému počítači a najela na Konožskou seznamku, na její inzerát odpověděl jeden mladík, po přečtení jeho inzerátu se Hinatě zdál opravdu velmi milý, nevěděla proč, vždyť' ho vůbec neznala, ale i přes to cítila jaké si neviditelné pouto s neznámou osobou. Své sněhobílé ruce položila na klávesnici a začala psát.
,,Ahoj jmenuji se.... né takhle ne,'' zamyslela se. ,,Je to poměrně těžké nenapsal mu ani jak vypadám ani jak se jmenuji.... tak dobře. Ahoj, jsem moc ráda, že si mi odepsal na můj inzerát. Ráda bych o tobě věděla ty nejobyčejnější věci. Zatím se měj pa,'' dokončila odpověd' a pravou rukou šmátla po myši a najela na tlačítko ODESLAT. Vypla počítač a přešla ke svému radiu a zapla ho. Rádio nehrálo příliš nahlas, hrála v něm její oblíbená hudba, bohužel nehrála příliš dlouho, přibližně po 10 minutách Hinatě zazvonil telefon. Vzala ho do ruky a přiložila k uchu, druhou rukou ztišila pomocí ovladače hudbu. V telefonu se ozvalo.
,, Ahooj Hin,tak co už ti někdo napsal? Jo hele Neji prý říkal Leemu, že jste spolu trošku blbli. Víš moc dobře, že jsem blond, tak mi to budeš muset vysvětlit!''
,,Čau Ino, na ten inzerát mi napsal jeden kluk zdá se být milý. A s Nejim nic nebylo, akorát jsem zakopla a spadla na něho, nic víc!'' Hinata dala nevědomky důraz na poslední slovo, naštěstí to Ino moc nezajímalo.
,,Vážně Hin jsem moc ráda, že ti napsal, doufám že si ho nenechala čekat a ihned si mu odepsala. Jo a když jsme u Nejiho stal se z něho velkej kusanec! Vrrrr!!'' zašklebila se Ino.
,,Ino nech ho být, máš snad Leeho ne?!''
,,Ale Hin, nezlob se.... počkej.... tobě se líbí!''
,,Néé nelíbí, jak tě to vůbec mohlo napadnout, je to můj bratranec.''
,,Hinato, to nezakryješ tobě se líbí!'
,,Né!''
,,Jó!'
,,NÉÉÉÉ!!''
,,Ale Jóóó!!''
,,Fajn líbí se mi, ale nechce mě.''
,, Hin to nevíš jistě a kdyby ti dal náhodou košem můžeš si své srdíčko vyléčit u pana Neznámého!'' Ino dala opravdu veliký důraz na poslední dvě slova.
,,Asi máš pravdu,‘‘
,,To víš že mám, zmýlila jsem se snad někdy?‘‘
,,No třeba….‘‘
,,Jo fajn fajn, pochopila jsem to,‘‘ zasmála se Ino. ,,Nikdo není neomylný,‘‘ dodala.
,,Máš zítra čas?‘‘
,,Na tebe vždycky Hin.‘‘
,,Tak fajn co vyrazit do centra? Třeba na drink a nákupy?‘‘
,,Pokud jde o nákupy a drinky, jasně že půjdu. Tak zítra ve dvě odpoledne, jo? Sejdeme se před nákupákem. ‘‘
,,Jo jasně, tak pa‘‘
,,Jo páčko!‘‘
Hinata přešla ke skříni a převlékla se do pyžama a šla si lehnout na postel. Zavřela své oči a po chvíli se hluboce ponořila do říše snů.
V NEJIHO POKOJI:
Neji se houpal na židli u počítače a přemýšlel o Hinatě a té tajemné dívce z inzerátu. Třeba by díky ní vyhnal Hinatu z hlavy. Přestal se houpat, zapnul počítač a najel na Konožskou seznamku.
,,Yesssssss!‘‘ vydralo se Nejimu z úst, když zjistil že mu neznámá dívka odepsala.
,,Sakra co si představuje pod nejobyčejnějšími věcmi?‘‘ zamyslel se Neji a znovu se začal houpat. O pár sekund usilovného přemýšlení mu zazvonil telefon, Neji se lekl a spadl ze židle. ,,Au moje hlava,‘‘ řekl a hladil si svoji hlavu. Popadl telefon a přiložil si ho k uchu.
,,Nazdar kámo!‘‘ ozval se vněm Leeho hlas.
,,Čau Lee.‘‘
,,Tak co ta holka odepsala?‘‘
,,Ale jo, odepsala.‘‘
,,Neříkáš to moc nadšeně, dělej povídej co ti napsala a co ty na to?‘‘ Lee bych jako časovaná bomba, která každou chvíli vybouchne pokus se nedozví odpověd‘.
,,Chce o mě vědět ty největší prkotiny a já vůbec netušim co ji mam napsat.‘‘
,,Aha, hele tak ji napiš něco o sobě. Hele máš zítra ve dvě čas?‘‘
,,Jo mám, chceš něco podniknout?‘‘ Když Lee slyšel jeho reakci byl potěšen,jeho a Inin plán se konečně mohl rozjet.
,,No napadlo mě, že bychom mohli jít do centra, okouknou baby a podobně,‘‘ zasmál se Lee do telefonu.
,,To nezní tak špatně, tak fajn ve dvě u nákupnu?‘‘
,,Nee… Já…. se pro tebe stavím jo?‘‘
,,Jo, tak jo,‘‘ Nejiho trošku zarazila Leeho reakce, ale nedal na sobě nic znát.
,, Tak zítra Čau,‘‘ řekl Lee a zavěsil.
Neji si sedl na židli a začal odepisovat.
,,Nemám ani nejmenší tušení, co o sedmám napsat. Mé oblíbené barvy jsou modrá a bílá. Oblíbená hudba hlavně rock. Mezi mé koníčky patří meditace,‘‘ zamyslel se co dál, ale jeho mozek odmítal vydat jakou koliv odpověd‘. ,,Snad to bude stačit, ještě otázečku… co ráda děláš?‘‘
Neji se šel do koupelny umýt a pak zaplul do postele jako ryba do vody. Za pár minut začal sladce oddychovat.

Poznámky: 

Druhý díl je tu, ale nevim, nevim trochu divnej je =DDDD

4.68421
Průměr: 4.7 (19 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Oppai
Vložil Oppai, Ne, 2016-02-07 12:25 | Ninja už: 3372 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Misia V:
Začíná to být opravdu moc zajímavé. Z části si ani neumím představit, jak se Neji musel tvářit, když uviděl Hinatu. Ino a Lee jsou v tvé povídce takový dohazovači, přijde mi to jako dobrý nápad. Jen tak dál :3

Obrázek uživatele Kinatu
Vložil Kinatu, So, 2012-01-14 16:48 | Ninja už: 4732 dní, Příspěvků: 249 | Autor je: Prostý občan

Moc hezké

Nejhorší je někoho milovat, jen tak letmo se ho dotýkat a vědět, že nikdy nebude tvůj.
Cesta, která nikam nevede, je blbá.
Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.
Trpělivost růže přináší.



Obrázek uživatele YoshieH
Vložil YoshieH, Čt, 2012-01-12 21:23 | Ninja už: 4777 dní, Příspěvků: 218 | Autor je: Konohamarova chůva

Nesouhlasím! Sad Tenhle díl je povedený! ^^ Opravdu se mi líbí, kam to směřuje... Laughing out loud

Naruto Online OAS - Bandai
TADY