manga_preview
Boruto TBV 09

Tajná láska 1.díl *.* (NejiHina) *.*

U HINATY V POKOJI:

,,Hinato, nebud' smutná, Naruto je vážně pitomec a ty to moc dobře víš, dalo se očekávat, že když tráví tolik času se Sakurou a na tebe kašle, že to dopadne takhle,'' utěšovala blond'atá dívka svoji kamarádku.
,,Já vím Ino, ale proč mi to neřekl už na začátku. Proč mě nechal se trápit celé ty dva roky? Byli jsme spolu už od šestnácti let a on mi pak zničeho nic řekne at' se sbalím a že má jinou,'' vzlyká tmavovlasá dívka. Po její sněhobílé pleti stékají slzy.
,,Hinato už jsou to tři měsíce, chápu že tě to pořád bolí, ale musíš to překonat.... a já ti s tím pomohu,'' řekla Ino a usmála se na Hinatu, přešla na druhou stranu pokoje, sedla si k počítači a našla pro Hinatu neznámou stránku. Hinata vstala z postele, otřela si slzy a šla za Ino k počítači. Sedla si na vedlejší židli a koukala na monitor.
,,Co to je??'' zeptala se Hin své kamarádky.
,,Hinato je mi ctí ti představit Konožskou seznamku.'' Hinata se na Ino nechápavě podívala.
,,Je to seznamka a nejlepší na tom je že je tam spoustu nezadaných kluků z Konohy! Stačí tam napsat inzerát a někdo se určitě ozve,'' mrkla Ino na tmavovlásku.
,,Ino, ale jak poznám kdo to je?'' problesklo Hinatě hlavou.
,,Jedna z mnoha výhod, nikdo neví kdo jsi. Za dva týdny se bude konat Velký Maškarní ples a tam se tyto lidé poprvé setkají a možná že to bude jejich nejšt'astnější noc v životě,'' rozplývala se Ino.
,,Já ti nevím, co když se mu nebudu líbit?''
,,Na to ani nemysli! Jsi mladá a krásná, co víc by chtěl?''
,,Tak dobře Ino, přemluvila si mě, kam mám napsat ten inzerát?''
,,Není třeba už jsem ho podala tvým jménem,'' usmála se Ino a ukázala na její inzerát.
,,Ino! Jak jsi mohla?'' zeptala se překvapeně Hinata.
,,Jednoduše, prostě jsem věděla, že tě přemluvím,'' zasmála se mile blondýnka.
,,Jak tě vůbec napadla ta přezdívka?'' vytřeštila tmavovláska oči.
,,Ani nevím, jen mě to tak napadlo,'' nahodila nevinej výraz. Hinata si povzdechla a šla si zase lehnout na postel.
,,No tak Hinato, trochu života do toho umírání,'' snažila se jí povzbudit Ino. Najednou zazněl zvuk vycházející z repráků u počítače. Obě dívky hnedka vystartovali a běželi k počítači.

MEZITÍM V NEJIHO POKOJI:

,,Hele Neji říkám ti to furt, měl by sis někoho najít,nebo za chvíli zmagoříš. Ještě že máš mě,'' řekl mladý černovlasí chlapec s velikým obočím. ,, vezmi si ze mě příklad já jsem se s Ino seznámil přes Konožskou seznamku a milujeme se. Třeba by se tam našla dívka i pro takovího náladovího člověka jako jsi ty,'' přesvědčoval Lee Nejiho.
,,No tak dobře, já to zkusím, ale stejně to nevyjde,'' řekl Neji a sednul si k počítači a začal si projíždět Konožskou seznamku, po chvíli se zastavil.
,,Hele co tohle: Milá a hodná dívka, hledá pohodového mladíka,'' přečetl inzerát.
,,To by šlo, dělej odepiš jí!'' nabádal Lee svého kamaráda. Ten s radostí položil prsty na klávesnici a začal psát odpověd', pak pomocí myši klikl na tlačítko odeslat.
,,Hele Lee, ale co když mě nebude mít ráda??'' plat se Neji.
,,Můj drahý příteli, o to se nestrachuj,'' snaží se ho uklidnit.
,,No nic už budu muset jít, mám rande s Ino,'' usmál se Lee a vyšel z Nejiho pokoje, Neji ho následoval. Cestou k východu potkali Hinatu a Ino, ta ihned padla Leemu kolem krku a vášnivě ho políbila.
,,Nechte si to napotom,'' mírnil je Neji. Všichni se rozloučili a Ino s Leem odešli ruku v ruce pryč.
Neji pohlédl na Hinatu a pak šel do kuchyně, Hinata se vydala do svého pokoje. Vzala v něm dvě skleničky a šla do kuchyně, položila je na sektorku a hned se otočila a chtěla se vydat znovu do svého pokoje, ale do někoho omylem narazila tak silně, že dotyčný upadl na zem. Hinata se podívala do koho to vrazila.
,,Neji.... já se ti moc omlouvám,'' řekla Hinata a klekla si k němu.
,,Jsi v pořádku, není ti nic?'' ptala se trošku vyděšeně. Neji se na ni podíval a trošku zčervenal.
,,Né nic mi není,'' řekl ji a podíval se na ni. Vždycky ji bral jenom jako odpad, ale ted' to bylo jiné, měl ji rád? Né on ji miloval, v tu chvíli ji chtěl obejmout a políbit, jenže copak to šlo? On je její bratranec.
,,Vážně ti nic není?''prohlížela si ho Hinata. Neji ji chytil za ruku a řekl.
,,Neboj se o mě jsem v pořádku,'' nepatrně si ji k sobě přitáhl, chtěl ji tak moc mít u sebe co nejblíže. Hinata byla trošku vystrašená, ale nedala na sobě nic znát, chtěla vstát a odejít. Jenže když se zvedala uklouzla jí noha a spadla přímo na Nejiho a omylem mu vtiskla polibek. Nejiho to zaskočilo, objal ji a překulil se tak aby byl nad ní. Cítil Hinatin zrychlený dech, přiblížil k ní své rty a políbil ji na ty její.
Hinata ho rukama objala kolem krku a polibky mu opětovala.
,,Hinato?!?!?! Neji!!!'' ozvalo se jim za zády.
Oba dva se od sebe ihned odtáhli a podívali se na osobu stojící ve dveřích. Byl to jeden ze členů klanu. Hinata ihned opustila místnost a Neji ho poprosil aby o tom nikomu neříkal.
,,Byla to jenom nehoda, já jsem uklouzl a spadl jsem na Hinatu,'' snažil se Neji vysvětlit co se stalo. Neji se poté odebral do svého pokoje.
V hlavě mu vířilo spoustu myšlenek a všechny spojovala jediná osoba HINATA! On ji miloval, ale copak jí to mohl povědět? Nemohl, nikdy by nemohli být spolu, jejich rodina by jim to nedovolila. Neji byl vystrašený z toho, že miluje osobu sobě tak podobnou, osobu, která má stejné oči, stejné schopnosti a bohužel stejnou rodinu. Nenáviděl svůj původ, kdyby byl někým úplně jiným mohl by být s ní a oba by byli šťastní, jenže jak to zařídit? Ptal se sám sebe Neji.

Poznámky: 

Je to trochu divný, ale doufám že srozumitelný =DDDDDDD
Nevypískejte mě prosím =DDDDDDDDD

4.703705
Průměr: 4.7 (27 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Oppai
Vložil Oppai, Ne, 2016-02-07 12:12 | Ninja už: 3374 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Misia V:
Až na poměrně dost pravopisných chyb, to zatím vypadá velmi slibně, mám ráda zakázanou lásku a mezi ni Neji a Hinata určitě patří. Docela mě překvapil pár skládající se z Ino a Leeho, popravdě si to moc nedokážu představit, ale i tak jim moc fandím. Laughing out loud

Obrázek uživatele Kia
Vložil Kia, Po, 2012-05-14 21:30 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 306 | Autor je: Konohamarova chůva

Je to zajímavý Laughing out loud ale všmla jsem si, že máš celkem hodně pravopisných chyb, zejména i/y Laughing out loud když tak si to oprav a přidej ještě odkaz na další díl Eye-wink Laughing out loud Ale je to fajneeee Laughing out loud

Nemohu tasit. Na záštitu meče se usadila vážka.

Obrázek uživatele YoshieH
Vložil YoshieH, Čt, 2012-01-05 18:11 | Ninja už: 4778 dní, Příspěvků: 218 | Autor je: Konohamarova chůva

Povedený 5*! Smiling

Naruto Online OAS - Bandai
TADY

Obrázek uživatele YoshieH
Vložil YoshieH, Čt, 2012-01-05 18:10 | Ninja už: 4778 dní, Příspěvků: 218 | Autor je: Konohamarova chůva

Zakázané ovoce, jo? Laughing out loud To mám ráda... fandím jim, hlavně ať jim to vyjde! Laughing out loud ^^ Pěkný nápad na FF. Smiling

Naruto Online OAS - Bandai
TADY

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Út, 2012-01-03 21:43 | Ninja už: 4871 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

:DD Příjde mi, že jsem měla úplně stejné začátky Smiling Někde bych něco ubrala, ale jinak je to vážně dobrý... nerada kritizuju ostatní a u tebe to není třeba, věřím, že čím dýl budeš psát, tím víc budeš ohromovat Smiling jentak dál, dobrá práce PS : Navíc mám ráda Ino, takže jsi u mě hodně zabodovala Smiling Laughing out loud

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..