manga_preview
Boruto TBV 09

Legenda jménem Namikaze Naruto 14

Minulý díl:

„Stalo se něco miláčku?“ Pak se ozvalo: „Já jsem ale blb!“ vyhrkl Naruto a vzal si do ruky smlouvu. Všichni na něj koukali pohledem: Jsi v pořádku? Naruto aktivoval Rengan a prozkoumal smlouvu. Po několika minutách se usmál.

„Měl jsem pravdu. Stařík tam opravdu schoval způsob jak zrušit smlouvu tak abychom nezapříčinili válku.“ Oznámil Naruto s úsměvem.

„Jsem jediný, kdo to nechápe?“ optal se Feudální pán země větru.

„Já bych řekl, že ano.“ Poznamenal Gaara a usmál se.

„Aha, a můžete mi vysvětlit, co se děje?“ řekl Feudální pán země větru.

„Během válek mezi vesnicemi, bylo vyvinuto speciální písmo, které šlo přečíst, jen s určitou chakrou, nebo ho dokázal přečíst člověk s oční kekkei genkai. To je tento případ, třetí napsal dodatek k smlouvě, je to podvod, protože Tsuchikage o tom nevěděl. Myslím si, že to byl účel, nicméně, pomocí mého Renganu, jsem přečetl tu podmínku. A nejdůležitější je, že ten dodatek je v náš prospěch.“ Vysvětlil Naruto s úsměvem.

A nebýt tady mojí Sakury, tak bych na to nepřišel.“ Dodal Naruto a dal Sakuře polibek. Sakura se trochu začervenala. Naruto se na ní usmál a dal ji další polibek.

„Ehm, nechci Vás rušit, ale mohli bychom vidět ten dodatek?“ optal se Gaara.

„Jistě.“ Odpověděl Naruto, složil pár pečetí a pak se na smlouvě objevil dodatek. Všichni si ho postupně přečetly a radovaly, se, protože tohle jim zaručovalo, že nebudou vypadat jako ti, kteří začaly válku.

Pokračování: Politika

Naruto se Sakurou seděli v zasedací místnost. Tsuchikage, právě oznámil, že ze svého rozhodnutí neodstoupil, a neodstoupí.

„Dobře. Chce nám Tsunade-sama, něco říct?“ optal se Feudální pán zemně železa. Tsunade se postavila a řekla:

„Během schůzky našich spojenců, a to jest Kazekageho Gaary, Feudálního pána země Větru, a Jiraiyou-sama, jsme objevili dodatek ve smlouvě uzavřené mezi Hiruzenem Sarutobim Třetím Hokagem zastupujícím Konohu a zde přítomným Tsuchikagem.“ Všichni na ni překvapeně koukali.

„To je lež, tu smlouvu jsem četl. A je nenapadnutelná!“ křikl naštvaný Tsuchikage a bouchl pěstí do stolu. Naruto se zasmál a postavil se vedle Tsunade.

„Stařík hokage, by nikdy neuzavřel takovou smlouvu. Byl tak prozíravý, že do ní schoval dodatek, který zobrazíte, když použijete pečetě psa, prasete a tygra.“ Oznámil Naruto a položil na stůl Konžskou smlouvu.

„Nic takového tam není!“ křikl Tsuchikage.

„Ale je, a podle vašeho hlasu, bych řekl, že o tom už víte. To proto, jste začaly tak rychle a brutálně útočit na můj klan.“ Oznámil Naruto, teď mu to konečně všechno zapadalo. Vrtalo mu hlavou proč tak najednou začaly útočit.

„Ukažte tu smlouvu Tsuchikage.“ Rozkázal Raikage. Tsuchikage nějakou dobu nic nedělal, nakonec vytáhnul svitek a hodil ho na stůl. Raikage provedl příslušné pečetě a jeden z členů ochranky Mizukage, který má Byakugan, smlouvu zkontroloval.

„Můžu potvrdit, že dodatek byl napsán rukou Třetího Hokageho.“ Oznámil člen ochranky.

„Co je v tom dodatku?“ optal se jeden s feudálních pánů. Tsunade si vzala smlouvu do rukou a přečetla ji.

„ Tento dodatek upravuje předchozí části smlouvy a to tak, že je ruší. Podpisem Tsuchikage stvrzuje to, že během míru, muže Konoha přijmout klan Namikaze. V době kdy Klan Namikaze bude chtít vrátit do Konohy,se tato smlouva ruší. Když Kamenná napadne Konohu v době míru, klan Namikaze se to dozví a vrátí se bez postího od kohokoli. Když Kamenná napadne Konohu, nebo klan Namikaze po skončení platnosti této smlouvy z důvodu toho, že je Klan Namikaze v Konoze, bude chápán jako agresor a ponese plné důsledky a tresty od vůdců, v zasedání všech vůdců.“

„Tady to máte černé na bílém. Svým podpisem jste stvrdil i tento dodatek.“ Oznámila Tsunade a vítězoslavně se usmála.

„Tahle smlouva je podvod. Když jsme ji podepisovaly tak jsem o tom nevěděl.“ Bránil se Tsuchikage.

„To je váš problém.“ Odpověděla Mizukage.

„Jen počkejte, kdo se směje na posled, ten se směje nejlíp.“ Řekl Tsuchikage a sedl si.

„Tak, abychom pokračovali. Sám jste podepsal to, že když zaútočíte na Konohu, nebo klan Namikaze, bude chápan jako agresor. A taky za to opravdu ponesete následky, to platí i pro vaše vazaly, a spojence.“ Oznámil Feudální pán Země Železa. Tsuchikage rudnul zlostí. Feudální pán země Kamene, podal návrh na přerušení schůzky na zítra. Prý aby si mohly přichystat argumenty. Zasedání bylo tedy odloženo.Všichni se tedy rozešly do svých pokojů.Gaara s Feudálním pánem šly do pokojů Konohy.

„Myslím si, že to máme v kapse.“ Řekl Feudální pán země Větru.

„Neříkej hop, dokud nepřeskočíš“ pronesl Gaara skepticky a zbytek to odkýval. Přestávka trvala čtyři hodiny. Když se opět sešly v zasedací místnosti, tak si všimli, že se Tsuchikage usmívá. Naruto z toho neměl dobrý pocit. Tsunade si všimla Naruta, jak jen tak stojí a pozoruje Tsuchikageho. Přišla k němu a zeptala se:

„Děje se něco?“ Naruto kývnul hlavou a odpověděl:

„Ano, zdá se, že se dozvěděly něco, co jim nahrává. A já asi tuším co.“ Tsunade se na něj zaraženě dívala. Naruto do ní jemně šťouchnul, to jí vrátilo do reality. Sedla si na své místo a pošeptala to Feudálnímu pánovi země Ohně. Ten to zašeptal Jiraiyovi, a ten zase písečným. Slovo si vzal Feudální pán země Železa.

„Mají zástupci Kamenné, nějaké důkazy, které vyvrací tvrzení Konohy?“ optal se. Tsuchikage se postavil a odkašlal si.

„Ne, ale dostali se k nám informace o tom, že Konoha má k dispozici všech devět démonů.“ Oznámil. Všichni na něj nevěřícně koukali.

„To není pravda. Snažíte se změnit téma, a protahovat zasedání!“ křikl Feudální pán země Ohně. Chtěl pokračovat, ale Tsunade ho zastavila.

„Víte, Tsuchikage má tak trochu pravdu.“ Oznámila Tsunade. Feudální pán na ni vyjeveně koukal.

„Než cokoliv řeknete, tak vám chci oznámit, že démoni, jsou majetkem klanu Namikaze, a získali jsme je před návratem do Konohy.“ Oznámil Naruto. Všichni na něj koukali jak z Jara. Po Narutově prohlášení se všichni začali dohadovat. Teda až na Feudální pány zemí Ohně a Větru, Tsunade, Gaaru, Jiraiyu a jejich doprovody. Sakura se přitiskla k Narutovi. Naruto v jejích očích viděl zmatek a možná i záblesk strachu. Dal přes ní ruku a usmál se na ni. Sakura mu pak zašeptala do ucha:

„Miláčku, to je blázinec.“ Řekla to trochu zděšeně. Naruto se usmál a odpověděl:

„Ne myško, to je politika.“ Sakura ne něj chvíli zaraženě koukala a pak se začala smát. Přestala až když Tsunade praštila do stolu, a to ukončilo všechny dohady.

„Tak, když už jste si to vyříkali, tak můžeme pokračovat.“ Oznámila. Tsuchikage si odkašlal a řekl:

„Myslím, že mluvím za všechny, když řeknu, že požadujeme, abyste démony odevzdali, a to i s Kyuubim.“ Oznámil Tsuchikage a vítězoslavně se usmál.

„Ne, vy nemyslíte, starče.“ Řekl Naruto. To vyvolalo vlnu smíchu, při které Tsuchikage pěnil. Po tomto oznámení se začaly dohadovat, jestli má Konoha odevzdat i Kyuubiho. Po hodině odsouhlasili, že ano. A pak se dohadovali, která vesnice, dostane jakého démona.

„A dost!“ křiknula Tsunade.

„Co si to….“ Začal Raikage, ale když viděl vražedný výraz co mněla Tsunade tak radši už nic neříkal.

„Zdá se, že jsme odešly od minulého tématu a to je, dodatek smlouvy.“ Oznámila a podívala se po ostatních.

„Ha, teď chce utéct od tématu vy!“ osočil je Orochimaru, který se za celé zasedání projevil poprvé.

„Ne, musíme řešit problémy jeden po druhém.“ Odpověděla Tsunade znuděně.

„Dobře, kdo je pro, aby byl dodatek platný?“ optal se Feudální pán země Železa. Ruku zvedlo čtyřicet z padesáti zúčastněných. (Konohu, a Kamennou nepočítám.)

„Takže, mohu prohlásit, že dodatek je platný. Takže, Kamenná nemá důvod k válce. V případné potyčce, bude chápána jako agresor, pokud nedojde k útoku, ze strany Konohy.“ Oznámil.

„Tak, a teď kdo je pro, aby Konoha vydala všechny démony?“ optal se. Ruku zvedli všichni, až na Gaaru a Feudálního pána země Větru.

„Tímto, vám oficiálně nařizuji, abyste vydali všechny démony, a to ihned.“ Rozkázal Feudální pán země Železa. Tsunade kývla na Naruta, ten složil několik pečetí, a uprostřed místnosti se objevilo pět nádob.

„Kde je zbytek?!!“ křikl Tsuchikage.

„Jednoocasý a čtyřocasí, byli darováni Suně, jako výraz díků, za dodržování spojenecké smlouvy. Gobi no Houkou, se nechala dobrovolně zapečetit, do jednoho shinobi z Konohy. A Kyuubi no Yoko, nebyl nikdy chycen Akatsuki, takže, je stále můj.“ Oznámil Naruto. Všichni nevěřícně koukaly na Naruta proklínaly ho za jeho drzost. Každá vesnice, chtěla Kyuubiho.

„Bylo vám naří..“ začal Tsuchikage.

„Podle dohody uzavřené po třetí velké válce, nelze vesnici odebrat démona nařízením, pokud by to ohrozilo život Jinchuurikiho. A to v tomto případě ohrožuje.“ Oznámil Naruto a vítězoslavně se usmál.

„Je zasedání ukončeno?“ optala se Tsunade.

„A-ano, toto byly všechny body. Vás se už nic netýká.“ Souhlasil Feudální pán země Železa.

„Dobře, odcházíme.“ Zavelela Tsunade a odešla. Když byl Naruto mezi dveřmi tak se otočil a zeptal se:

„Tak co, pošetilý starče, kdo se směje naposled?“ A odešel. Rozzuřený Tsuchikage na něj ještě zakřičel:

„ZA TOHLE ZABIJU TEBE, TVŮJ KLAN A VŠECHNY, KTERÉ MILUJEŠ!!!!“ Naruto se usmál a dál pokračoval chodbou. Nic si z toho nedělal, ale Sakura ano. Bála se, o něj.

Poznámky: 

Tady je další díl, doufám že se líbil. Omlouvám se, že to trvalo tak dlouho, když tak zanechte koment.

4.811595
Průměr: 4.8 (69 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Fumiko
Vložil Fumiko, So, 2013-04-06 18:07 | Ninja už: 4076 dní, Příspěvků: 15 | Autor je: Pěstitel rýže

prej naruto: "Tak co pošetilí starče kdo se směje naposledy?" :DDDDD tak to mne dorazilo * vylízá z pod stolu Laughing out loud

Obrázek uživatele PCoky
Vložil PCoky, Čt, 2012-08-30 14:25 | Ninja už: 4316 dní, Příspěvků: 168 | Autor je: Prostý občan

opravdu pěkný díl, hezky systematicky vymyšleno, a zapsáno. Smekám

Obrázek uživatele Sanny-chan
Vložil Sanny-chan, Pá, 2011-12-02 22:46 | Ninja už: 4720 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Pěstitel rýže

úžasný díl úžasná FF a úžasně píšeš nemám slov, honem vzdej nový díl

Všichni na tomhle světě jsou praštěný. Už jako dětem ve školce nám měli říct, že všichni jsou cáklí. Aspoň bychom pak neměli blbý pocit, když sami dospějeme ve cvoky.

Je těžké být debilem, konkurence je příliš veliká... a proto budu raději magorem! :3

Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, Pá, 2011-12-02 15:56 | Ninja už: 5211 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

Smiling NÁDHERA Smiling

Obrázek uživatele AkioShigeru
Vložil AkioShigeru, Út, 2011-11-29 18:31 | Ninja už: 4650 dní, Příspěvků: 459 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

WOW Super díl těším se už na další Smiling Všechny tvoje FF jsou skvělý ale pro mě je nejlepší tahle Eye-wink RESPECT

NaruSaku 4EVER

Obrázek uživatele Jurajko
Vložil Jurajko, Út, 2011-11-29 17:55 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 171 | Autor je: Pěstitel rýže

konečně, už sme se nemohl dočkat na další dílek Laughing out loud

Tak prý sem tu s vámi už 5 let, to sakra letí

Obrázek uživatele Kishi-chan
Vložil Kishi-chan, Út, 2011-11-29 16:32 | Ninja už: 4688 dní, Příspěvků: 169 | Autor je: Prostý občan

Dokonalýý, upe super Eye-wink

Watakushi no namae wa Mangetsu Kishiko to moshimasu.
Watashi no shumi wa anime to manga desu.
Kaimono, tomodachi to kazoku ga suki desu.
Dozo yoroshiku, onegai shimasu. n_n

Obrázek uživatele Ryūketsu_Arisu
Vložil Ryūketsu_Arisu, Út, 2011-11-29 16:13 | Ninja už: 4572 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Prostý občan

Miluju tuhle serii Smiling) úžasný díl Smiling

Obrázek uživatele Namikaze Izumi
Vložil Namikaze Izumi, Po, 2011-11-28 23:57 | Ninja už: 5812 dní, Příspěvků: 197 | Autor je: Utírač Udonova nosu

LUXUUUUS:D jen tak dááál:D

Jsem alergický na blbé řečičky co produkují uživatele typu Jalapenos, či Povídkář. Rovněž tyto dva ignoruji! Laughing out loud Jsou z toho jen problemy:D

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mahlqivqt71rwjmmzo1_500.gif

Obrázek uživatele Hammerofskill
Vložil Hammerofskill, Po, 2011-11-28 22:56 | Ninja už: 5615 dní, Příspěvků: 137 | Autor je: Prostý občan

Zaujimave !Laughing out loud