manga_preview
Boruto TBV 09

Přátelé? 01

Toho dne Sumiko vstala o chvíli dřív - musela do školy, aby se spolu s Kiyou-chan postarala o novou spolužačku. I když byly s Kiyou dobré kamarádky, nikdy si s ní nerozumněla tak dobře, jako s Kazukim. S ním bylo všechno snazší, veselejší... Byl jako její vlastní bratr.
"Už aby se vrátil," povzdychla si Sumiko, když vcházela do školy.
V šatně už na ní čekala Kiya i se Sakai, tak se nová spolužačka jmenovala.

"Ohayo," pozdravila ji děvčata.

"Oha-" začala Sumiko s úsměvem, ale najednou se zastavila. Chvíli se tvářila zaraženě, ale hned na to se celá rozzářila, rozběhla se k vysokemu hnědovlasému chlapci a objala ho.

„Hachimi, konečně ses vrátil? Chyběl si mi tu!“

„Hachimi? To je její kluk?“ zeptala se zvědavě Sakai.

„Ne, Sumiko nemá kluka. Jmenuje se Kazuki-kun je to její kamarád. Hachimi si říkají mezi sebou. Nikdo neví jak to vlastně vzniklo. Je to dost zvláštní kluk. Oba jsou.“ usmála se Kiya při pohledu na svou kamarádku.

„No na kamarády teda moc nevypadají…“ zkonstatovala Sakai-chan.

„Jo, to si myslí hodně lidí. Jsou hodně dobří kamarádi, ale nikdy spolu nechodili. Kazuki byl teď na nějaký čas někde pryč, nikdo pořádně neví kde, ale nevěděla jsem, že se má vrátit už teď,“ zamračila se Kiya.

"A kdo je támhleten? To je taky student? Vypadá dost strašidelně..." otřásla se Sakai při pohledu na hromotluka, obvázaného od hlavy až k patě.

"Tam? To je Kisame - je tady taky nový a jo - máš pravdu - vypadá vážně hrozně. A poď už, jinak přijdeme pozdě na hodinu.“

„A neměli bysme říct i Sumiko?“

„Však ona dorazí, a i když přijde pozdě, tak jí to stejně zase projde,“ zasmála se Kiya-chan.

Hodina začala, ale chvíli po začátku se ozvalo zaklepání a do třídy přišel ředitel a za ním tři další lidé. Dva kluci a jedna holka.

„Dobrý den,“ začal ředitel, „rád bych vám představil vaše nové spolužáky. Tohle je Haruno Sakura, Uzumaki Naruto a Uchiha Sasuke. Doufám, že spolu budete dobře vycházet a -“

Celá třída otočila hlavu ke dveřím, které se znovu otevřely.

„Yamata-sensei, omlouvám se, ale…“ Sumiko se na chvíli zarazila, když si všimla lidí, kteří stáli u tabule, ale hned nasadila svůj typický dětsky nevinný výraz. „Dobrý den, pane řediteli,“ usmála se, „asi jsem přišla moc brzo, že?“

„Naopak, Sumiko-san, jdete úplně akorát,“ usmál se na ni ředitel. „Zrovna jsem chtěl někoho pověřit, aby se postaral o nové studenty, a vy jste pro tenhle úkol jako stvořená.“

„Opravdu?“ Podivila se naoko Sumiko. „No já nevím… zasloužím si takovou poctu?“

„Nepochybně zasloužíte. A na pomoc si můžete vzít třeba Sakai-san, alespoň se ukáže, jak jste jí to tu ukázala. No a já už vás tu nebudu dál zdržovat, takže když mě omluvíte, půjdu se věnovat nějaké jiné práci. Nashledanou. A doufám, že se vám u nás bude líbit,“ rozloučil se s novými studenty ředitel.

Zbytek hodiny už proběhl normálně, ale nikdo si nemohl nevšimnout, že ten nový hezoun neustále zírá na Sumiko. Ostatně všichni tři po ní neustále pokukovali. Bylo to zvláštní…jako by je nikdo jiný ani moc nezajímal.

„Sakai-chan musela odejít na další hodinu, ale jestli máte ještě volno, můžeme si společně dojít na oběd,“ usmála se na nové spolužáky Sumiko. „A když už jsme u toho provádění, ráda bych vám někoho představila…KAZUKI-KUN!!“

„Copak potřebuješ, Hachimi?“

„Tohle je Uzumaki Naruto, Haruno Sakura a Uchiha Sasuke, dělám jim tu dneska průvodce, ale musím na chvíli za Yamata-sensei a potřebovala bych, aby sis je vzal na chvíli na starost,“ prosila Sumiko.

Když uviděl trojici nových studentů, tak se Kazuki na chvíli zarazil a pak jenom s poněkud zvláštním výrazem ve tváři řekl: „Rád vás poznávám,“ a podal jim ruku.

O pár minut později…

„Tsunade-sama nám dala jasné příkazy - byl si přeci u toho - musí to být dneska, začíná to být vážně nebezpečné,“ mračila se Kazukiho Sakura.

„Vím – Akatsuki už o ní ví, poslali sem dokonce jednoho špeha, ale nemůžeme –“

Sumiko zůstala stát jako přimražená. Oni čtyři se znali? A o čem to mluví? Akatsuki? Co je nebezpečné a co se musí dneska stát? Musí to zjistit, a to hned… „Co nemůžete?“ vyšla zpoza rohu a zkoumavým pohledem si měřila čtveřici.

„Hachimi, musím ti něco vysvětlit….Bude to pro tebe asi šok, ale –“

„POZOR!“ zařval najednou Naruto a srazil Sumiko i s Kazukim na zem. Přesně v místě, kde ještě před chvílí stáli, se do zdi zapíchlo několik kunaií. Sasuke se postavil před ně, cosi zakřičel a z úst mu vylétla obří ohnivá koule. Naruto rychle vstal, aby pomohl svému příteli proti nově příchozím.

Sakura mezitím začala skládat pečetě, zavřela oči a pak položila ruce na zem a kolem nich se vytvořil kruh plný znaků - jakoby vznikala bariéra mezi nimi a okolním světem. Koutkem oka zahlédla Sumiko Kisameho, toho kluka, co jí poslední měsíce tak otravoval život. Měl na sobě dlouhý černý plášť s červenými mraky. Uhnula pohledem a zahlédla pár rudočerných očí a pak - tma…

Poznámky: 

dobrá, pokud jste někdo dočetli až sem, poprosím vás o vaše názory nebo alespoň o zhodnocení, abych věděla mám-li dále pokračovat a nebo jestli to mám zabalit a zůstat nadále jen u čtení Smiling
děkuji

4.5
Průměr: 4.5 (2 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele HiKaRiXD
Vložil HiKaRiXD, Út, 2011-10-18 20:29 | Ninja už: 4812 dní, Příspěvků: 168 | Autor je: Prostý občan

No když jsem to tedy dočetla tak ti sem hodím komentík. Smiling
1)Žádný úvod, nebo něco takovýho, je to strašně zmatené.
2)Ty mezery mezi jednotlivými odstavci, no mně osobně to vadí, ale nevím jak ostatním
3)Krátkýýý!!!

I LOVE ANIME FOREVER!



Obrázek uživatele ysd
Vložil ysd, Út, 2011-10-18 21:12 | Ninja už: 5159 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

děkuji moc, cením si každé rady - pokusím se s tím něco udělat, přinejmenším s tím úvodem Smiling