manga_preview
Boruto TBV 11

Srdce Shinobi - Liška a Anděl, kteří otevřeli svá srdce - Kapitola první

Srdce shinobi

V Konoze...

Nacházíme se ve Skryté Listové, těsně před tím než se Naruto vydal na svou misi kde se měl setkat s Beem. Co se stalo tak důležitého že tuto "S misi" musel odložit? Stalo se to, že na Konohu dopadly nečekaně první útočné síly, nikdo neměl ani potuchy že Bílí Zetsu už stačili proniknout až ke Konoze. A teď už je moc pozdě na to, aby připravili obranu, Naruto proto neváhal a pomohl s obranou...

Všude se ozýval hluk bitvy, někde lítaly shurikeny, jinde zase plál rudý oheň a sršely blesky. Na obloze byl velký, černý, bouřkový mrak, který jako by přišel smýt špínu a krev země, která zde zůstává a nechce se ztratit... Naruto stál uprostřed hloučku Shinobi, po jeho pravici stál Kiba s Akamarem, Kiba měl nejspíše zraněnou pravou nohu protože se částečně na Akamarovi vezl, tomu zase na bílé srsti ulpěla spousta krve, levou, přední nohu měl nejspíš zraněnou dost ošklivě protože ji prakticky jen vlekl za sebou.
Po Narutově levici stál Shikamaru a ruce měl složené do pečeti kterou ihned mohl přivolat na pomoc svoje stínová jutsu, vypadalo to že Shikamaru byl nejméně zraněný. Za zády měl Naruto tři lidi, prvním z nich byla Sakura, která měla všude po těle sečné rány a vypadala že je u konce se silami, přesto se ale protivníci drželi v uctivé vzdálenosti. Vedle Sakury stála TenTen a v rukou držela svůj svitek ze kterého byla připravena přivolat další salvu zbraní, kterou byla schopná srazit vlnu útočníku jako by to byly jen hadrové figurky. Ale už i ona cítila nízkou hladinu Chakry. Po druhém boku Sakury stál Shino který jako jeden z mála ještě neměl problémy s chakrou, jelikož jeho brouci mu část vysáté chakry vždy předali, nicméně také měl největší zranění, pravá ruka mu jen volně visela u těla a z levé paže mu odkapávala krev, na břiše měl velkou, sečnou ránu kterou mu Sakura naštěstí trochu vyléčila, nicméně ne dostatečně.
Před Narutem stál Neji který svým Byakuganem probodával všechny nepřátele před ním a okolo jeho rukou byla vidět stříbřitá chakra která přinášela nepřátelům velmi rychle smrt. Po jeho boku stál Lee který trochu kulhal na pravou nohu ale jinak vypadal v pořádku, tedy krom sečné rány na čele která mu neustále hrnula krev do pravého oka a tudíž špatně viděl. Po druhém boku Nejiho stála Ino, v ruce držela jeden z posledních kunaií co měla, vypadala značně unaveně ale nehodlala se vzdát. U Naruta leželi na zemi zbylí členové týmů. Sai měl hlubokou, bodnou ránu v břiše ze které málem vykrvácel kdyby mu ji neobvázali, Chouji zase vypotřeboval veškerou chakru když znenadání použil Motýlí techniku zvětšení, zachránil tím mnoho životů, ale svůj uvrhl všanc... Krom něj zde ještě ležela jedna osoba, na kterou Naruto nepřetržitě vrhal starostlivé pohledy. Hinatiny oči vypadaly téměř mrtvé, vždy působily lehce nepřítomně, kvůli typickému zbarvení očí Hyuugů, ale nyní, působily jako by ztratily všechen život.
Naruto měl zatnuté pěsti a jen zbytek soudnosti ho udržel na místě, z očí mu stékaly slzy, už podruhé... Už podruhé vidí tu dívku umírat a nemůže s tím nic udělat. Naruto se podívá na nebe. "Bábi Tsunade! Kde sakra jsi!!" vykřikne hlasitě že to je slyšet přes celou Konohu. Rychlým pohybem si setře slzy z očí a uklidní se, poté zavře oči a skloní hlavu. Chvíli je absolutní ticho. Kdyby teď na zem dopadlo pírko, někdo by to slyšel... A pak se uprostřed kruhu přátel začala chvět země, Naruto začal upouštět uzdu svému vzteku, nicméně nepůjčil si sílu Kyuubi, jen tu svoji... "Senjutsu..." zašeptal a otevřel oči, místo klasických, blankytně modrých očí najednou měl žluté oči plné vzteku, žabí oči které slibovaly smrt všem nepřátelům.
"Větrný element: Sférický shuriken!" řekne a v ruce se mu zjeví RasenShuriken, ten roztočí nad hlavou a vrhne ho přímo proti prvním nepřátelům které tato mocná technika rozmetá na kusy, mít skutečná, živá těla, tak tu je krve mnohem, mnohem více, takhle je většina krve Shinobi z Konohy, jejich summonů, ninkenů a dalších členů této vesnice. Sotva RasenShuriken zmizí z dohledu a mezera vzniklá v armádě nepřátel se opět zaplní se Naruto odrazí od země a vyskočí vysoko do vzduchu, stačí mu jediná pečeť a okolo něj se objeví desítky jeho klonů. Z očí se mu vytratil pohled Žabího poustevníka, zase se mu vrátily jeho oči. "Velká rotující sféra (Oodama rasengan)!" zavolá Naruto a jeho klony, najednou se začne tvořit asi dva tucty velkých rasenganů, klony které tuto velmi silnou techniku použily do řad nepřátel zasévaly zkázu po desítkách, nicméně nepřátel jako by nikdy neubývalo.
"Naruto, pokud budeme bojovat ještě o chvíli déle..." ozve se Shikamaru který právě uvolnil svoje stíny aby mohl Lee prudkým výpadem srazit další řadu nepřátel.
"Já vím..." procedí Naruto který zrovna dopadne zpět na zem. "Já to sakra vím!" řekne znovu a jeho oči se opět přemění. "Přivolávací technika - Žabí král," řekne Naruto a rychle se rozběhne proti vlně nepřátel, jednomu přitom prudce přitiskne ruku na hruď a přímo nad nimi se objeví Gamabunta který už se stihl celkem vyléčit po boji s Peinem.
"Naruto? Co se tu děje?!" zahuláká Gamabunta který bez potíží rozmačká na kaši stovky nepřátel, a to se zatím ani nepohl.
"Nemám čas to vysvětlovat, šéfe, musíte nám pomoct, ty hloupý kytky vyrůstají všude ze země, nemáme šanci je všechny držet zpět," řekne Naruto. Gamabunta se poškrábe, s nadsázkou řečeno, na bradě a pozoruje všechny okolní strany, jsou obklopení Bílými Zetsu.
"Dobrá tedy... Jsi připraven na tu techniku?" řekne Gamabunta, Naruto ani neodpovídá a jen mu vyskočí na hlavu.
"Lidi! Všichni pojďte hned sem, a vezměte ty tři!" křikne Naruto. Sakura popadne Hinatu a vysokčí na záda Gamabunty, Kiba naskočí na Akamara a ten vyskočí na Gamabuntu, Choujiho popadne Lee a Shikamaru, Saie vezme Neji a Ino, všichni ostatní pak také skočí Gamabuntovi na záda.
"Ohnivý živel: Střela zápalného ropušího oleje!" křikne Gamabunta a Naruto zároveň, Naruto místo ohnivé techniky však mrští výbušným lístkem proti oleji a ten v menší explozi začne hořet, stovky a stovky Zetsu jsou spáleny za živa, bez jediné možnosti se tomuto útoku bránit, na obřího Gamabuntu prostě nevyskočí.
"Naruto!" křikne najednou vyděšeně Sakura, Naruto trhne pohledem k ní a vidí jak svírá v obětí Hinatu, v očích má slzy, stejně jako všichni ostatní kolem ní, Neji zlomeně poklesne do kolen, Kiba, který je běžně ten nejsilnější ze všech, se i s Akamarem rozbrečí jak malé mimino, dokonce i Shinovi z očí ukápne několik slz. Naruto se na Sakuru dívá naprosto zděšeně a nevěřícně.
"Sakuro... No tak..." řekne Naruto a rozejde se k nim, jeho kroky jsou velmi roztřesené, sotva dává nohu před nohu. "Sakuro... Tohle není vtipné... Neutahujte si ze mě v takovouhle chvíli..." skusí to znovu Naruto ale Sakura se ani nehne a jen svírá tělo své kamarádky v náručí, Naruto dopadne na kolena a posledních pár metrů se k ní dostane po všech čtyřech.
Oči mu padnou na nehybné tělo jeho kamarádky, kamarádky od dětství... Která ho vždy milovala... A on to nikdy neviděl, nikdy to neviděl, dokud to sama neřekla, když mu zachránila život... Stejně jako dnes... I dnes pro něj neváhala obětovat život... Naruto vezme Hinatu ze Sakuřiných rukou a přitiskne si ji k sobě, do očí se mu nahrnou slzy a jeho tělo se začne lehce chvět jak se rozvzlyká.
"Hinato..." zašeptá a pevně si ji k sobě přitiskne. Všichni ostatní skloní pohledy a zavřou oči. Naruto se na dívku kterou v hloubi srdce vlastně miloval, mnohem víc než kohokoliv jiného... Nakloní se k ní a vtiskne jí jemný polibek na rty, jejich první... A Hinata to ani neví... Protože její dech se už zastavil...

Kdesi...

Nenápadná dívka sedí uprostřed místnosti, na zemi je voda, dosahuje jí po kotníky, je poměrně chladná, až dívku zebou bosé nohy a tělo se jí lehce chvěje jak se jí ledová voda v nepatrných vlnách omílá o tělo, je tu sama, nic nevidí, jen tu vodní plochu a tmu všude okolo, nikdo tu není, na sobě nemá jediný kousek oblečení a cítí jak ji začíná chlad který je cítit všude okolo začíná pohlcovat, prvně to celkem snášela, ale nyní začíná mít pocit jako by jí ten chlad za živa mrazil každou kapku krve v těle.
Dlouhé, fialové vlasy které dosahují až na vodní hladinu jsou jediná věc která jí poskytuje trochu tepla. Sedí tam, objímá si kolena a tiše čeká co se stane, co přijde, kdo přijde... Neví sama co má očekávat... Neví co se děje... Ví jen jedno, pomohla mu... Sice jen nepatrně, ale pomohla, ví že teď ještě bude žít, ví že teď ještě bude v pořádku a bude dýchat, bude moci dál žít... Naruto - kun... Jen prosím... Na mě nezapomeň... Úplně... Občas si na mě vzpomeň... pomyslí si dívka a pevněji si obejme kolena, oči má zavřené, nevnímá svět, oddává se jen pocitu chladu, pocitu který jí určitě brzy přinese smrt...

A v tu chvíli ucítí hřejivý dotek na rameni, lehce sebou trhne a pohlédne do očí mladé, rudovlasé ženě. "Ahoj, Hinato... Tak ty jsi ta dívka, po které se Naruto už takovou chvíli koukal?" řekne ta žena s úsměvem a poklekne vedle Hinaty, najednou všechna voda zmizí a Hinata cítí jak okolo jejích ramenou žena přehodí plášť který na první pohled působí jako obyčejný kus látky, ale je velmi hřejivý...
"Odkud... Mě znáte... A, Naruta - kun?" pípne Hinata roztřeseně, žena se na ni usměje a vezme ji do náruči, Hinata překvapeně vyjekne, ale pak ucítí jak ji najednou zaplňuje zvláštní, příjemný pocit, který nikdy moc nepoznala... Není to... pomyslí si, najednou se na ženu překvapeně podívá.
"Nejste vy?" řekne Hinata, žena jí ale přiloží ukazováček ke rtům v gestu, aby dále nemluvila, jen na ni mrkne.
"Hinato... Můžu na tebe mít jednu prosbu?" řekne žena, zatímco jemně hladí Hinatu po vlasech, Hinata jen kývne a lehce se k ní přitiskne, jako by její obětí vyhledávala, žena se nad tímhle jen pousměje.
"Prosím... Učiň mého synka šťastným..." řekne žena, Hinata skloní pohled. Tohle jí slíbit nemůžu... Naruto - kun přece miluje Sakuru - san... Nemůžu ho učinit šťastným... A i kdyby měl o mě zájem... Jak by někdo jako já ho mohl učinit šťastným? pomyslí si Hinata ztrápeně.
"Hinato?" řekne ta žena a pohladí ji po tváři, Hinata se na ni podívá, žena jen pohledem naznačí kam se má podívat. Hinata zvedne hlavu a místo černé tmy uvidí nad sebou tvář Naruta, a sama sebe, jak ji k sobě Naruto zoufale tiskne, a jak šeptá bez ustání její jméno. Hinatě do očí vhrknou slzy.
"Naruto - kun..." zašeptá Hinata skrze vzlyky které se zmocní jejího těla. Žena se usměje a znovu ji chlácholivě přitiskne k sobě.
"Naruto tě miluje, Hinato... Prosím, učiň ho šťastným, vím že jedině ty to dokážeš... Můžu ti svěřit svého synka? Slíbí mi, že se o něj postaráš?" promluví žena a podívá se na Hinatu, ta chvíli mlčí, ale nakonec vzhlédne k ní a rozhodnutě přikývne.
"Udělám co budu moci, abych Naruta - kun učinila šťastným," řekne Hinata pevným hlasem. Žena se usměje a postaví se, i Hinatu vytáhne na nohy.
"Potom pro tebe mám už jen poslední slovo..." řekne a usměje se na ni, poté jí na čelo vtiskne polibek, jako když maminka políbí své dítě.
"Žij..." zašeptá a to slovo se začne víc a víc odrážet o stěn místnosti, jako by její hlas nabýval na síle... A pak se Hinatě zatmí před očima...

Zpět v Konoze...

Naruto s tichými vzlyky držel v náručí Hinatino tělo a tiskl ho k sobě, nemohl se ani pohnout, jeho přátele mezitím začali likvidovat nepřátele kteří se chtěli dostat k nim, Gamabunta svou obří dýkou a vodními technikami své nepřátele taky slušně ničil... Naruto jen držel Hinatu v náručí a brečel, oči měl zavřené, a tak si nemohl všimnout jak Hinata pomalu, unaveně, otevřela oči. Chvíli ho pozorovala a sledovala slzy jak dopadají na její hruď, musela se pousmát. "Naruto - kun... To bolí... Držíš mě moc... Pevně..." zašeptá Hinata a vtom se Naruto zasekne, otevře oči a podívá se do usmívající se tváře Hinaty.
"Hinato..." zašeptá Naruto nevěřícně, svůj stisk nepovolí, na to má až moc pocit jako by to byl jen přelud a ona měla každou chvíli zase umřít... Ale ona zůstávala, zůstávala s ním, dýchala, a usmívala se na něj. Naruto se neudržel a znovu ji políbil, tentokrát, to byl skutečný první polibek těchhle dvou, Hinatě se štěstím rozbušilo srdce. Její ruce jemně objaly Narutova záda a ten si ji k sobě opět pevně přitiskl. Vedle Naruta se najednou objevily dva klony v Sage módu.
"Větrný element: Sférický shuriken!" řeknou oba klony a dva RasenShurikeny se rozletí proti nepřátelům, všichni jeho kamarádi se na něj otočí a uvidí jak spolu s Hinatou vstává na nohy, Hinata se na ně usměje, Kiba se na ni nevěřícně dívá.
"Hinato..." řekne Kiba a hlas se mu zlomí, znovu mu začnou po tváři stékat slzy, rychle je ale zažene a dojatý obličej vystřídá bojové odhodlání. "Akamaru! Kombinovaná přeměna - Technika dvojhlavého vlka!" zaburácí Kiba a i s Akamarem se přemění v obřího, dvouhlavého vlka, společně se pak přemění v gigantické vlčí monstrum se dvěma hlavami, normálně by museli použít Značkování aby zasáhli správně nepřítele, ale vzhledem k tomu že je tu nepřátel tolik to není třeba. "Tesák dvojvlka!" křikne Kiba a rozletí se proti nepřátelům, ti začnou padat po desítkách až stovkách pod touto mocnou technikou.
"Otevření - Pátá brána! Silné tornádo z Listové!" ozve se od Leeho a ten už exploduje v návalu chakry která jeho tělo nadopuje novou silou, hned nato se objeví vedle prvního nebožáka, nepřítele, a ten i s mnohými dalšími padá k zemi po neuvěřitelně silném kopu, Lee se hned na to vrhne po dalších soupeřích.
"Technika dvojitého dračího hněvu!" ozve se TenTen a vytáhne kdo ví odkud svoje staré svitky a objeví se její "Dvojčata draci", ti následně spustí déšť zbraní na řady nepřátel.
"Technika ničitele hor!" pronese Neji a vypustí z dlaní obří dávku chakry která srazí dobré dva tucty nepřátel najednou a ti se stěží zvedají, když pak Neji mezi ně skočí a začne se otáčet ve víru Kaitenu, nepřátele padnou k zemi mrtví.
"To to vždycky končí takhle..." zamručí otráveně Shikamaru a spolu s Ino se rozběhnou proti prvním nepřátelům a skočí ze zad Gamabunty, ihned zabodnou Kunaie do prvních nepřátel. Shino neváhá pomoci a jeho brouci se rozletí jako černé mračno smrti přímo proti nepřátelům a začnou je velmi nepříjemně vysávat. Sakura se jen ušklíbne a s napřaženou pěstí se rozběhne proti další vlně nepřátel a jednou ranou do země je rozhází do výšky kde je zasáhne Kiba a Akamaru přeměnění do Dvojvlka.
"Naruto - kun, půjdeme jim také pomoci?" zašeptá Hinata a podívá se na Naruta, ten se na ni jen usměje a ještě jednou ji políbí.
"Na to se ani nemusíš ptát, Hinato... Ale šetři se..." řekne Naruto s úsměvem, Hinata mu stejně s úsměvem přikývne, pak už se aktivuje její Byakugan a rozběhne se bok po boku s Narutem pomoci ostatním.
"Senjutsu..." řekne Naruto a přejde do Sage modu, ihned se rozběhne proti prvním nepřátelům a pouhými pěstmi je ničí, Hinata doběhne o pár vteřin po něm a s bojovým pokřikem na rtech se vrhne proti prvním nepřátelům se stejnou technikou jakou plánovala srazit Peina, v tomto případě šlo o velmi ničivou sílu která srazila k zemi několik desítek nepřátel najednou, hned po tomto úderu se vrhla k Narutovi a bok po boku bojovali proti obrovské přesile...
A pak... Najednou bylo ticho... Naprosté ticho...

Poznámky: 

Po roce neaktivity tu máme dílko do sbírky, tímto oficiálně otevírám novou sérii a vracím se sem na Konohu, ať už vás to těší nebo ne Sticking out tongue

Doufám že se tato série bude líbit, nejsem zvyklý na toto téma psát, první díl byl takový rozjezd, který měl probudit v našem prvním páru vzájemné city, druhý díl jejich příběhu bude už více o nich samotných, takže příště se dočkáte, vy kteří chcete vidět nějaké ty větší city mezi nimi

Další díl by mohl být už za týden, a možná taky bude za měsíc, nevím sám, ale budu se snažit tuto sérii napsat rychle, abych mohl splnit resty co tu mám, a že jich je, prozatím přeji příjemné počtení (Pokud to moje povídka dokáže vyvolat) a prosím o případný komentář, ať už kladný, nebo záporný, jeden potěší, druhý pomůže zlepšit se, takže je uvítám a zatím se loučím, jdu si užít konečně skutečných prázdnin Smiling

4.935485
Průměr: 4.9 (31 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Galax94
Vložil Galax94, Pá, 2016-07-29 20:00 | Ninja už: 5517 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

Včera (Či spíše dnes ráno po půlnoci) jsem se poněkud nudil a tak jsem se rozhodl že něco napíšu na Konohu, proto po dlouhé době se můžete dočkat pokračování tohoto páru, jakmile bude schválené tak si můžete pročíst pokračování (a závěr) páru Naruto x Hinata, další v plánu je nejspíše Kiba x Hanabi či Gaara x Matsuri

(Neříkám že se na 100% vracím k psaní FF ale protože nemám poslední dobou moc co dělat, rozhodl jsem se že něco sepíšu Smiling)

Obrázek uživatele orezko
Vložil orezko, Ne, 2012-01-29 17:25 | Ninja už: 4749 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

Kdy bude další díl?

Obrázek uživatele Galax94
Vložil Galax94, St, 2012-02-08 03:40 | Ninja už: 5517 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

Nemám tušení, doufám že brzo, ale jelikož se musím připravovat na závěrečné zkoužky tak na psaní nemám ani čas, ani náladu

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Po, 2011-11-21 23:22 | Ninja už: 4803 dní, Příspěvků: 2385 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Jo, je to zajímavý, hodně se mi líbí, jak všichni bojují, ty techniky zní v češtině trochu podivně, ale i tak moc pěkná povídka

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Emi no Maitsuki
Vložil Emi no Maitsuki, Po, 2011-10-17 18:25 | Ninja už: 4776 dní, Příspěvků: 229 | Autor je: Prostý občan

Nejhezčí asi pro mě byla část s Kushinou. Chová se tam k Hinatě tak mateřsky jakoby to bylo její vlastní dítě. Jestli chceš napsat další díl máš moje PRO.

Naruhina 4rever!
Antisakurafan!
Sláva Jashinovi... a Hidanovi ,kterej Jashinovu víru "provozuje"!
Oblíbený citáty: Bez práce nejsou koláče, ale bezva život
Kůň je nebezpečný zepředu-blbec, ze všech stran.
Kdybych měl na vojně tisíce a v civilu jen h***o-vzal bych to h***o do ruky
do ruky a zařval bych: "SBOHEM VOJNO!"
Otevřete brány do světa anime...

Obrázek uživatele Galax94
Vložil Galax94, Pá, 2011-11-11 18:29 | Ninja už: 5517 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

Další díl bude určitě, nehodlám to tu zabalit, ale netuším kdy bude, škola si překvapivě vzala víc času než jsem tušil a tak nemám na FF čas, ale pokračování určitě bude, někdy Laughing out loud

Obrázek uživatele Dragonit
Vložil Dragonit, So, 2011-09-10 22:32 | Ninja už: 4956 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

Docela pěkný těším se na další díl.

Lidičky komu se líbí mé povídky zde je můj blog, na kterém naleznete druhý díl Už dál nechci
http://takemydream.blog.cz/
Lidičky z Prahy a okolí, pokud si chcete pokecat i na fb, tak je tam teď mnou nově vytvořená skupina "Anime Praha", kde, doufám, se sejde super parta a pokud ano, myslím, že by bylo super udělat nějaké srazy v Praze.

Obrázek uživatele orezko
Vložil orezko, So, 2011-09-10 19:56 | Ninja už: 4749 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

Fakt hodně dobrý!!!!! Prosím další díl Laughing out loud. MOC dobře se to čte. Jen tak dál Smiling

Obrázek uživatele Moongirl
Vložil Moongirl, Po, 2011-09-05 19:24 | Ninja už: 5019 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

Geniální, u toho bych mohla seďet celé hodiny. jediné co mě trochu mátlo, bylo to, že jsi občas přecházela z času minulýho do času budoucího, ale jinak je to prostě geniální... Dávám plnej počet bodů Kakashi YES

Lidstvo nemůže získat nic bez toho, aniž by se předtím něčeho vzdalo... až na Chucka Norrise (samozřejmě)

95% teenagerů by brečelo, kdyby viděli Justina Biebera chystajícího se skočit z vrcholu mrakodrapu. Přidej si tohle do podpisu, pokud patříš k těm zbylým 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by: SKOČ, SKOČ!!!

SASUKE JE MOC COOL NA TO, ABY BYL EMO...

Redbull dává kříííídla(tohle není reklama)

Moje oblíbená hra- http://www.herni.cz/hra-super_smashflash

Obrázek uživatele Galax94
Vložil Galax94, Út, 2011-09-06 15:55 | Ninja už: 5517 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

Přecházel, prosím Laughing out loud
A omlouvám se za to ale jsem zvyklý psát takhle z jiných serverů, kde píšu právě tímto způsobem protože mnohdy to jinak ani nejde, ostatně celé mé články bych nejraději znovu přepsal když se na ně tak zpětně dívám Laughing out loud

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Po, 2011-09-05 17:18 | Ninja už: 4808 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Hm.... co říct...
takže: vypadá to zajímavě, přečtu si určitě další díl. Občas mě tam něco rozrušilo...možná, že by si tam mohl popsat víc tu beznaděj a pocity Naruta, když Hinata umřela...
To s Kushinou se mi líbilo.
No, na závěr ti jen řeknu, že je to hezky napsaný a máš docela, hm, nevím jestli originální, ale chytlavej nápad, tudíž se už těším na další díl... Smiling

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Galax94
Vložil Galax94, Po, 2011-09-05 18:04 | Ninja už: 5517 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

Jo, asi máš pravdu, problém, že jsem zrovna byl v takové náladě kdy jsem jaksi neměl zájem si přidávat ještě nějakou špatnou tímhle způsobem Laughing out loud Pokud budu něco podobného praktikovat u dalšího páru (Docela mě to láká u Kiby a Hanabi) tak to rozepíšu barvitěji, po té dlouhé pauze jsem potřeboval nějaký lehčí rozjezd Smiling
Přišlo mi to že to tam tak nějak pasuje, místo Naruta si Kushina vybrala Hinatu, aby jí předala úkol ho "chránit" před Liškou Smiling
Díky, další díl by se měl objevit brzo, už ho sepisuji a pokud bude schválen rychle, tak tu možná ještě tento týden bude Smiling

A jinak všem děkuji za komenty, ani jsem nečekal takový pozitivní ohlas Smiling

Taky bych chtěl zmínit že tento pár, tudíž oba díly, bych chtěl věnovat jedné osobě která je pro mě jako sestra, poznali jsme se vlastně díky Narutu a přesně tomuto páru, jelikož jejich role jsme na sebe kdysi převzali, tudíž bych chtěl tento pár věnovat dobré kamarádce a pro mě skoro sestře, Dreg, tady známé pod přezdívkou Shinpi-chan Ryuu Dragon, snad se ti ta povídka bude líbit a doufám že ti jí udělám radost :)

Obrázek uživatele The Berry
Vložil The Berry, Po, 2011-09-05 16:01 | Ninja už: 5108 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Prostý občan

vypada to opravdu zajímavě a dobře se to čte, teším se na další díl Eye-wink

Obrázek uživatele ---Itachi---
Vložil ---Itachi---, Po, 2011-09-05 15:46 | Ninja už: 5534 dní, Příspěvků: 303 | Autor je: Prostý občan

hodně krásný první dílek.....jen tak dál Eye-wink

Obrázek uživatele Veragin
Vložil Veragin, Po, 2011-09-05 07:31 | Ninja už: 4821 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Velkelepé.

Obrázek uživatele YoshieH
Vložil YoshieH, Ne, 2011-09-04 21:46 | Ninja už: 4871 dní, Příspěvků: 218 | Autor je: Konohamarova chůva

úžasný... rozhodně se těším na další díl! :DD

Naruto Online OAS - Bandai
TADY

Obrázek uživatele alexander4
Vložil alexander4, Ne, 2011-09-04 20:59 | Ninja už: 6238 dní, Příspěvků: 136 | Autor je: Prostý občan

dobry uz se tesim na dalsi dil