manga_preview
Boruto TBV 07

Dvě šelmičky v týmu č. 7 - 1.díl

1.
„Bang“ ozval se ohlušující zvuk pánvičky. Právě by opravdu nikdo nechtěl být v jeho kůži. Protože to, co se odehrávalo za dveřmi Narutova bytu bylo strašné. Narutovi bušilo srdce jako o závod. Sakura na něj totiž znovu útočila pánvičkou, na které bylo připálené volské oko. Naruto nevěděl, jestli mu srdce bušilo jako o závod kvůli tomu, že Sakura byla tak blízko u něho nebo jestli pravý důvod nebyl ten, že Sakura má opravdu sílu a s pánvičkou jsou nebezpečné duo!
„Ne Sakura-chan! Já už budu hodný! Už nebudu nadávat na tvoje kuchařské schopnosti, když se o mě přijdeš starat!" řval Naruto a přitom se snažil dostat na okenní římsku (v pyžamu), aby unikl Sakuřinu teroru.V očích mu blýskla naděje útěku, když v tom ho Sakura připlácla ke zdi pánvičkou.
"Narutooo! Ty baka! Mně nikdo nebude utíkat ani mi kritizovat jídlo! Připrav se! Tahle pánvička je nástroj smrti a ty budeš její objetí. Shanarooo!" Sakura se rozmachovala aby uhodila Naruto když v tom…….. vešel do místnosti Sasuke.
„Ehm nerad ruším intimčo, ale všichni se po vás sháníme." Odkašlal si náš milovaný Uchiha.
Sakura upustila pánvičku přímo na Narutovu nohu a Naruto zaječel jako holka: ,,auví!´´ Ale Sakuře se podařilo jenom vykoktat: „S-Sasuke-kun.“ Sakura se vrhla Sasukemu okolo krku a neuvědomila si, že jak se k němu hnala odkopla Naruta ven z okna. Naruto spadl ve svém oblíbeném pyžamu s medvídkem Pú rovnou do kontejneru.
„Ehm Naruto... co to tam děláš? To jsi tak usilovně cvičil až jsi vypadl z okna?" zeptala se melírovaná dívka z Narutova týmu. Naruta nejprve oslnil sluneční svit, ale poté spatřil Maemi.
„Jé Maemi-chan já.... nevěděl jsem, že tu budeš. Já... hm... já jsem sem omylem vyhodil pánvičku a tak jsem pro ní skočil z okna, abych zažil trochu adrenalinu." smál se nervózně Naruto a Maemi nad tím jen povytáhla obočí. Naruto se snažil vyhrabat z kontejneru, ale při jeho smůle si roztrhl své milované pyžamo o drát v kontejneru a nakonec dopadl na zem před Maemi úplně nahý.
"N-naruto ty… ehm... nemáš nic na sobě." začervenala se Maemi a přitom se otočila k Narutovi zády. Naruto se snažil rychle najít něco na sebe, ale jediné co našel byla slupka od banánu a tou si alespoň zakryl... um.... přední část těla.
„J-já si skočím nahoru pro oblečení a potom se sejdeme tady ano Maemi-chan?" řekl Naruto.
Rychlostí světla se hnal po schodech nahoru, přičemž mu v té rychlosti sklouzla slupka od banánu, ale toho si Naruto nevšiml. Když už si Naruto myslel, že horší to být nemůže náhle vrazil do své staré sousedky, která z něho omdlela. Naruto svou sousedku ignoroval, vrazil do dveří od bytu a chtěl si vzít svoje normální oblečení ze skříně, ale v jeho skříni se schovával Sasuke a tak Naruto radši rychle dveře od skříně znovu zavřel. Sasuke vykopl dveře od skříně a chudák Naruto skončil pod dveřmi.
„Sasuke! Já tě zabiju! Jinou skříň už z kanceláře hokageho nepropašuju! Ty jeden píp píp píp." řval Naruto na odcházejícího Sasukeho. Po návalu vzteku Narutovi blesklo v hlavě, že na něj vlastně čeká Maemi. Naruto na sebe rychle natáhl svoje všední oblečení, popadl pouzdro se zbraněmi a už se rychlostí blesku hnal ven za Maemi, když v tom se srazil s další členkou svého týmu, Michiko. Naruto samozřejmě skončil na zemi a tak se rychle postavil a svým nervózním smíchem pozdravil Michiko.
"Naruto! Proč se tak ženeš? Maemi mě za tebou poslala, protože se prej ještě stydí za to.... já nevím přesně za co. Měla sem tě přivíst. Pojď prosimtě." osopila se naštvaná Michiko na Naruta, čapla ho za límec bundy a vláčela ho za sebou směrem k Maemi.
Táhla za sebou Naruta po schodech, který ztrácel rovnováhu a nakonec se skutálel dolů po schodech. Naruto se skutálel přímo pod nohy Maemi, která to nečekala, Naruta se lekla a jednu mu natáhla až Naruto skončil na cvičišti, kde na něj a holky čekal Kakashi, Sasuke a Sakura. Maemi a Michiko se rychle připojily ke svému týmu a předtím ještě pomohly Narutovi na nohy.
„Jsme tu všichni? Dobrá tedy máme od Tsunade-sama misi. Máme sledovat Akatsuki a zjistit co dělají." pronesl Kakashi rázným hlasem.
Když se Narutovi přestala motat hlava znuděně řekl: „Co asi můžou dělat zábavného Akatsuki.“ Nikdo ho už ale neposlouchal, protože se ostatní vydali na cestu. Michiko se chtěla vrátit a přitáhnout Naruta za límec, ale zastavila ji Maemi a raději přitáhla Naruta sama.

Poznámky: 

Ahoj, tohle je naše první FFka a je spoluautorská Michelle a Maiki.

4.6
Průměr: 4.6 (5 hlasů)