manga_preview
Boruto TBV 12

Hinata v Akatsuki – část 4 – Pátrání

Následujícího dne časně ráno před hlavní bránou, se začaly pomalu scházet osoby, které dnes vyráželi na pátrací misi. Postávali tu tři osoby zcela mlčky a vypadaly nepřítomně. Každý z nich, ale uvažoval nad stejnou věcí a doufal, že to co včera slyšeli, není pravda.
„Ne Hinata určitě taková není, chrání svoje přátele… Proč by nás zradila?!“ uvažoval blonďák.
„NE, Hinata není něčeho takového schopná. Nechci ji podceňovat, ale to k ní prostě nesedí!“ z hloubi duše doufal Kiba. Fakta však byla neúprosná, stejně jako realita, která teď na všechny těžce dopadala. Zůstával, ale přece jenom malý záblesk naděje, že se mohlo jednat o únos.
„Hinata je laskavá, starostlivá a milá. Ona NEMOHLA něco takového udělat, ale kdyby ano, tak jaký k tomu měla důvod.“ Zvažoval Shino charakter jeho bývalé spolubojovnice a fakta, která jí věšeli oprátku okolo krku.
Byla mlha, pro Zemi Ohně tak neobvyklá. Nikdo neviděl příliš daleko, ale všichni věděli, že mise brzy začne. Počasí bylo stejně chmurné, jako nálada všech zúčastněných. Z mlhy se vynořily se tři postavy. Trojice postávající u brány se k nim otočila. Začali rozpoznávat, o koho jde, avšak prostřední osobě moc nevěřili. Jak by vlastně mohli, dříve byla jejich nepřítelem.
„Už to bude jeden rok, co jsi dostala milost a připojila se k listové Karin!“ její jméno Kiba vyslovil hořce, přece byla členkou Akatsuki.
„Kibo! Vždyť to byla jenom další holka zblázněná do Sasukeho. Nebuď na ni tak tvrdý.“ Řekla znuděným hlasem osoba stojící napravo od Karin.
„Já vím Shikamaru, ale ona byla proti nám a …“ odporoval Kiba
„To je pravda, ale Sasuke se jí pak chtěl zbavit! Teď už nemá žádný důvod mít s ním něco společného.“ řekl s úsměvem Sai, který od ní stál nalevo.
„Navíc, jak bys chtěl beze mě něco v takové mlze najít ty chytráku!“ začala se bránit červenovlasá kunoichi.
„Jak si asi myslíš, že někoho můžu najít! Vyčmuchám ho!“začal zuřit Kiba, ale stále ještě moc nekřičel. To však nemělo mít dlouhého trvání.
„V mlze je nám Tvůj a Akamarův čich k ničemu, stejně jako moji brouci.“ Uzemnil ho Shino.
„Cooooo!!!“ už se neudržel a začal křičet Kiba.
„Mým broukům by se na křídla nalepily kapičky vody obsažené v mlze, to by jim ztěžovalo nebo úplně znemožňovalo letět. No a ty nic neucítíš, všechny pachové stopy Hinaty se už určitě smyly.“ Řekl Shino, čímž vše vysvětlit. Bylo vidět i na té malé nezakryté části jeho obličeje, že se mu příliš nelíbí neschopnost někoho najít.
„A z toho důvodu se nám dnes Karin hodí.“ Vysvětloval Shikamaru.
„Tak, když teda Kiba ani Shino nejsou schopni nic najít, tak proč to vlastně jsou?“ zeptal se Naruto. Všichni se na něj nevěřícně podívali.
„Ty jseš ale *ůl. A kdo si myslíš, že zná Hinatu asi nejvíce! Hhmm!“ už se vážně udržel Kiba.
„To je to samé, jako když ses ty ptal, co tu dělá Karin!“ začal se s Kibou hádat. Oba dva dostali pěkně tvrdou ránu a zastavili se až o nejbližší strom.
„No, co. Začala mě z nich bolet hlava.“ Pokrčila rameny Karin.
Naruto i Kiba už stáli na nahou a drželi se za tváře, kde dostali ránu.
„Teď není čas na postávání. Musíme vyrazit! Plán vám vysvětlím po cestě.“ Řekl Shikamaru a celá skupina vyrazila.

Někde v temné jeskyni:

„Takže, ty jsi zabila Madaru…“ zeptal se jí mužský hlas, byl jí trochu povědomý. Otočila se tím směrem, odkud hlas slyšela a na onoho člověka se usmála. On jí úsměv vrátil. Šlo vidět pouze dva pološílené kruté úsměvy, které si nebyli zase až tak nepodobné.
„Ráda tě vidím po těch letech Uchiho Sasuke.“ Řekla Hinata.
„Škoda, že nemůžu říct o tobě to samé… Zabila jsi přece Madaru – mého posledního žijícího příbuzného.“ Odpověděl Sasuke.
„Já si myslím, že jsi, se ho chtěl stejně zbavit. Nemám pravdu?“ zeptala se Hinata.
„Záleží na tom? Jenom mi řekni, jak jsi to udělala nebo tě k tomu donutím!“ začal vyhrožovat poslední z Uchihů.
„Jako kdybys snad mohl…“ vysmála se mu Hinata rovnou do tváře.
„Vážně. Tak tě teda donutím!“přitvrdil Sasuke. Aktivoval svůj Mangekyou Sharingan a měl v plánu na Hinatu použít Tsukuyomi, v poslední době tuto schopnost docela rozvinul, ale i tak stále nebyl na Itachiho úrovni. Doufal však, že na ni to bude stačit. Šeredně se spletl. Jeho vrcholné genjutsu na Hinatu nemělo vůbec žádný účinek.
„A protože mám tyto bílé oči bez zorničky, žádné z tvých genjutsu na mě platit nebude. Vlastně si myslím, že jsi slabší než já. Sasuke.“vysvětlila mu Hinata. „Ale naštěstí tě potřebuju k uskutečnění svého cíle. Pomsta, to je ten správný výraz.“dodala tmavovlasá kunoichi.
„Ty a pomsta. Pokud si tě dobře pamatuju, tak ty jsi nikdy nebyla taková.“opět se uklidnil Sasuke. Nyní mu bolo jasné, že na ni bude muset použít Amaterasu nebo Susanoo. Ale ona zabila nezničitelného Madaru. „A koho chceš teda zabít?“ Zaujala ho, tak se snažil alespoň zjistit, koho chce zabít, než ji on sám zabije.
„Haruno Sakura, to je člověk, který mi způsobil bolest. Zabiju ji, ale pro teď nemám dostatečnou fyzickou sílu.“odpověděla mu Hinata a přemýšlela o způsobu boje, který se neodvratně blížil. Nastala chvíle ticha. To vražedné ticho dávalo čas všem zúčastněným uvažovat o strategii. Sasukeho myšlenky však nabraly zcela jiný směr, než na boj.
„Sakuru, proč ale zrovna ji. Pomstít se chce, protože jí sakura způsobila bolest. Fyzickou. Ne to spíše psychickou a nebo že by bolest na srdci. Jako jediná milovala Naruta. Sakura, bolest. Sakura rovná se bolest!“ přišel na to, proč tady Hinata je. „Takže Sakura se nám zamilovala do Naruta a on její city opětoval, ale Hinatiny ne. Žárlí. Žárlí a má touhu zabíjet. Teď vidí svět stejně jako já. Pomůžu jí a Naruto pak už bude rozumět.“ uvažoval Sasuke.
„Proč jsi tedy tady. Neměla bys radši někde získávat sílu.“začal vyzvídat Sasuke.
„Získat tak obrovskou fyzickou sílu je pro mě nemožné běžnou cestou. Musím se stát démonem.“ odpověděla mu Hinata.
„Cože?! To nemyslíš vážně!“ Sasukeho její slova opravdu překvapila a byl poněkud vyveden z míry. „A jak to chceš jako udělat! To se chceš stát jako jinchuuriki? Nebo co! Jsi šílená!“ možná Sasuke vždy nejednal se zdravým rozumem, ale tohle bylo opravdové šílenství.
„Jak jsem řekla. Nechci se stát jinchuuriky, ale démonem a to doslova.“ Uklidňovala ho Hinata svým zcela chladným chováním. Takhle klidně se přece šílený člověk chovat nemůže.
„Dobře. Tak teď zcela vážně. Jak bys to jako chtěla provést?“ zeptal se už zcela klidný Sasuke.
„Důvod, proč potřebuji tebe je ten, že vlastníš oči, které jsou schopné chytit démona v genjutsu.“ Začala s vysvětlováním Hinata. To co mu zatím pověděla, dávno věděl. „V první řadě musíme chytit Nibi no Nekomatu, to je démon, které moje tělo zvládne. Poté uvolníme pečeť a ty chytíš démona do genjutsu. Následně rozdělím démona na vědomí a chakru. Vědomí zapečetíme zpět do jinchuuriki a chakru do mě. To byla ta lehčí část.“ pokračovala Hinata ve svém výkladu. Sasukemu se polovina věcí, které slyšel, zdála nemožná, ale ona tak snadno zabila Madaru, takže asi ví, co mluví.
„Posloucáš mě Sasuke!“ obořila se na něj, ten jenom přikývl na znamení souhlasu.
„Dobře druhá a těžší část.“řekla tmavovlasá kunoichi. „Ta se skládá ze zapečetění chakry do mě. Já tu chakru zapečetit nemůžu, takže to bude tvůj úkol. Pouze ti řeku kam přesně.“
„Kam přesně?“ divil se Sasuke. „Není to snad jedno kam?“tvářil se poněkud zmateně. Teď i on začínal rozumět Narutovi, vůbec nevěděl, o čem Hinata mluví.
„Ne to je důležité, protože chakru zapečetíš přímo do mého chakrového oběhu!“ pokárala ho Hinata.
„No a jak zjistím, kde máš asi tenketsu! Já je nevidím!“ Oponoval Sasuke.
„Říkala jsem ti, že ti ukážu kam.“ Zakončila rozhovor Hinata. Tedy alespoň si to myslela, ještě chvíli se pak hádali, Hinatě to přišlo komické, připomínalo jí to Naruta a Kibu. Že by Sasuke nebyl, přece jenom takový jak si myslela. Celý jejich rozhovor zaznamenávala černobílá postava.

O nějakou tu chvíli později u pátrací skupiny:

„Už hledáme, přeš šest hodin a stále žádná stopa. Je nám Karin vůbec k něčemu? Ptal se naštvaný Kiba.
„Ty chytráku, jestli sis nevšiml tak dělám co, můžu a navíc mlha už dávno opadla, takže se taky můžeš přidat v hledání ty psí čenichu!“ byla nyní celá rudá vztekem Karin. Kiba si vzpomněl na úder co, od ní dostal ráno. Nechtěl si to zopakovat, takže radši mlčel.
Pátrali už vážně dlouho, byli unavení, ale hnali se dál za svým cílem, o kterém však nevěděli, kde se nachází. Když tu náhle Shino zastavil.
„Co je Shino?! Máš ji?!“ zeptal se pohotově Shikamaru.
„Nevím, jestli je to ona, brouci to u mrtvol nepoznají…“ řekl zlíčeně Shino.
„Kudy?!“ vyhrkl otázku zoufalý Kiba. Shino nic neříkal, jenom se vydal novým směrem. Zanedlouho se už blížili k místu, kde ležela mrtvola. Byli stále blíž a blíž. Když se dostali dostatečně blízko, byli rádi, že to není Hinata, ta osoba neměla dlouhé tmavomodré vlasy a rozhodně to nebyla žena.
Zvědavost a trochu i soucit jim nedaly a vydali se k mrtvole odhalit její totožnost. Byli naprosto vyvedeni z míry a jejich překvapení nebralo konce. Byl to vážně Uchiha Madara a nebo se jednalo o past.
„Musíme okamžitě poslat zprávu Hokage! Saii!“ rozkázal Shikamaru.
„Ano.“ Odpověděl Sai.
„Ať je to pravda nebo past musíme se tu zdržet, než dorazí posily z Konohy.“ Řekl Shikamaru jako velitel akce. Nikdo nebyl proti, ale i tak byli všichni nervózní. Hnát se za Hinatou, vždyť neměli ani stopu, přesto by raději pokračovali v pátrání, ale nemohli si dovolit ztratit Madarovo tělo. Co, kdyby ho našel Kabuto a potom ho oživil, to by byla nejhorší možná možnost. Všichni to věděli a tak zde čekali. Ale kdo ho mohl zabít, je-li to opravdu Madara.

„Myslíš, že bude nějaká zábava?“ zeptala se bílá polovina
„To nevím, ale musíme to říct Sasukemu, mám dojem, že naší nové společnici stále nevěří.“ Odpověděla jako vždy naštvaně černá polovina čehosi, co mělo být člověkem a nebo snad ne?

V nedaleké jeskyni:

„Sasuke máme tady další návštěvu z Konohy.“ Informovala ho bílá polovina.
„Vypadá to na pátrací tým.“ Dodala černá polovina Zetsua.
„Posily?!“ ptal se Sasuke.
„Spíše ZÁCHRANNÝ tým, jak nostalgické. Že Sa-su-ke.“ Pohrála si s jeho jménem Hinata. „Myslím si, že abych získala tvoji důvěru, budu je muset zabít, ale Naruto je zcela tvůj.“
„Naruta prozatím nechám naživu, ale nenechám ho zasahovat do tvé bitvy. Jak si řekla, je můj.“ Odpověděl Sasuke. Bylo vidět v jeho očích radost, z toho co Naruto uvidí a nebude s tím moct nic dělat.

Poznámky: 

Tento díl je opět poněkud spíše psychologický než bitevní. Takže zase příště trochu více akce Laughing out loud
Samozřejmě díky za komentáře.

4.76316
Průměr: 4.8 (38 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, St, 2017-11-22 15:45 | Ninja už: 2479 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Keď dala nadaru ako nič tak čo jej môže spraviť sakura ktorá madarovi nesiahala ani po päti ale inak zajimavi príbeh

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2013-04-30 20:13 | Ninja už: 5842 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Až sem tam na ty pravopisné a interpukční chyby se tvoje FF čte pěkně.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Ne, 2011-12-04 23:00 | Ninja už: 4838 dní, Příspěvků: 2385 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Tohle mi trochu nesedí. Proč Hinata potřebuje fyzickou sílu, když porazila Uchihu Madaru? To chce Sakuru porazit v čistém taijutsu souboji či co? A i tak, teď když už je sebevědomá, by Sakuru dala pravděpodobně i v taijutsu. Tak nevím.

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Tricer
Vložil Tricer, Čt, 2013-01-31 18:48 | Ninja už: 4915 dní, Příspěvků: 113 | Autor je: Prostý občan

I když je asi pozdě vysvětlovat tak si uvědom co se stalo když Hin použila ty Oči !! zkolabovalo ! proto potřebuje větší fyzickou sílu aby to vydržela

Lidi pište ! Laughing out loudLaughing out loud Pomalu ale jistě mi docházej FF co číst Smiling Takže jestli máš ve své hlavě nějákej dobrej nápad na povídku (nebo prostě nápad Laughing out loud) tak ho honem sepiš a šup s ním na Konohu ! Laughing out loud

P.S. Pokud začneš psát tak tu FF dopiš Smiling Pokud ne tak mi dej adresu a příjdu tě zabít rovnou Laughing out loud Člověk se do nějáký FF ,,zamiluje" a najednou *BANG* dočtě 20 dílů a "Co to sakra ? Kde je další díl ?" To úplně nesnáším ! Laughing out loud

P.P.S. Už sem s tým otravnej Laughing out loud

P.P.P.S. Kdyby ste měli nějákej dobrej typ na super FF co se Ti(Vám)líbila tak mi ju pošlete do soukromejch zpráv nebo prostě kam chcete Laughing out loud

Obrázek uživatele Chinese Ashio
Vložil Chinese Ashio, Po, 2011-09-05 14:23 | Ninja už: 4783 dní, Příspěvků: 455 | Autor je: Recepční v lázních

total psych. idem dalej. Laughing out loud

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, So, 2011-04-16 00:11 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

Není mnoho věcí, které u FF vážně nemám ráda. A jednou z nich je naprosté přetváření charakterů. Samozřejmě; mohlo se to v dřívějších dílech skvěle vysvětlit, mohl to být prostě jenom logický postup Hinatiny povahy poté, co se něco stalo. Ale stejně to nemám ráda - a tady nejde jenom o Hin. Potom je tu ještě jedna věc - a to děsné přeceňování jednotlivých postav. Tohle by nezachránilo snad nic, ať si je to vysvětleno jak chce. Vážně nemám ráda, když je jedna postava neuvěřitelně silná, sebejistá (jednodušeji řečeno prostě dokonalá) a všechno dokáže. Zvláště ne u postavy jako je Hinata. Ona má být více méně bez talentu! (Nebo snad získala tu sílu v této FF nějak jinak? I to je samozřejmě možné...)
Ale to je jedno. Nemůžu přece hodnotit celou sérii podle jednoho dílu, že? Takže se spíše zaměřím na pravopis a jenom tu napíšu pár chybek Smiling


Neber to jako nějakou hroznou kritiku, jenom jsem chtěla upozornit na nějaké ty chybky (toho začátku si snad ani nevšímej... stejně už se to nedá změnit a většině lidí to, jak jde vidět, stejně nevadí).
A málem jsem zapomněla, je to hezky napsané. Takovým docela příjemným stylem, který hezky plyne. Takže ke stylu nemůžu mít výtky Smiling

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Orenji
Vložil Orenji, So, 2011-04-16 06:36 | Ninja už: 4919 dní, Příspěvků: 226 | Autor je: Recepční v lázních

Konečně pořádná kritika. Jsem za to moc rád, že to vidí i někdo z druhé stránky.
Teď následuje obhajoba: jedná se pouze o FF, kde můžu zvážit všechny možnosti. A je pravda, že jeden díl může působit jako věta vytržená z kontextu. Navíc já osobně zase nemám rád, tu originální slabou Hinatu, takže jsem ji přetvořil k obrazu svému.

Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, Po, 2011-04-11 15:24 | Ninja už: 5314 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

Fakt dobré. Konečne notrepaný nápad. Úplne ma to vtiahlo do deja. Teším sa na ďalší dielik. Smiling

Obrázek uživatele Zisi
Vložil Zisi, So, 2011-04-09 13:22 | Ninja už: 5294 dní, Příspěvků: 205 | Autor je: Prostý občan

Super, super, začíná se nám to tady dokonale vyvíjet, mnoc dobrý díl. Jen dole pár chyb, které hrozně rozptylují při čtení, ale jak jsem už řekla super díl!

Obrázek uživatele Orenji
Vložil Orenji, So, 2011-04-09 14:21 | Ninja už: 4919 dní, Příspěvků: 226 | Autor je: Recepční v lázních

Je mi líto, že tam byly chyby musím dát větší pozor, když to píšu. Samozřejmě díky za upozornění.

Obrázek uživatele Zisi
Vložil Zisi, So, 2011-04-09 16:15 | Ninja už: 5294 dní, Příspěvků: 205 | Autor je: Prostý občan

Jinak musím znovu pochválit, příběh skvělej

Obrázek uživatele xxxOndr4
Vložil xxxOndr4, So, 2011-04-09 13:13 | Ninja už: 4938 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

Supr ... těším se na další díl ... píšeš vážně dobře Smiling

Obrázek uživatele Mayu-neechan
Vložil Mayu-neechan, So, 2011-04-09 11:46 | Ninja už: 5059 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Prostý občan

Konečně další skvělí díl...už teď se těšim na další:-)

Obrázek uživatele Jirichi
Vložil Jirichi, So, 2011-04-09 10:44 | Ninja už: 5059 dní, Příspěvků: 94 | Autor je: Prostý občan

Parádní, těším se na další Eye-wink

Není důležité vyhrát, ale nasrat toho co tě porazil!!

Obrázek uživatele Envy - chan
Vložil Envy - chan, So, 2011-04-09 09:33 | Ninja už: 5824 dní, Příspěvků: 122 | Autor je: Prostý občan

jak jinak než super Kakashi YES tohle bych já nikdy nedala dohromady.. udělat z Hinaty toto.. no klobouk dolů Smiling

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Pá, 2011-04-08 20:40 | Ninja už: 5375 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Úža! Už se těším na další díl! Laughing out loud Kakashi YES