manga_preview
Boruto TBV 13

Bolest Světu: 11. Konec Zvučné čtyřky

"Už zase vy dva? Akamaru, vypadá to, že jeden výprask jim nestačil." otočil se Kiba na svého věrného společníka.
"Jakej výprask, kdyby se tam neobjevil ten smrad s loutkama, tak bys teď na našem místě byl ty, takže nehraj velkýho drsňáka!" křičel na něj jeden z bratrů.
Sakon aktivoval druhou úroveň prokleté pečeti a Ukon mu vylezl z těla.
"Teď je to dva na dva. Podruhé už tě nikdo nezachrání." vysmíval se Ukon.
"Záchranu tady budete spíše potřebovat vy dva!"
"Pokud by se dostal jeden z nich do mě, tak jsem v háji. Se svými nesmrtelnými těly si mohou dovolit cokoli. Budu to hold muset ukončit rychle." pomyslel si Kiba.
Oba se rozeběhli proti němu. Kiba jen kývnul na Akamara, ten už věděl, co udělat. Vyskočil do vzduchu, začal se zběsile otáčet a značkovat vše kolem.
"Tohle na nás neplatí." pověděl Ukon, oba si kryli oči rukou.
Kiba vyskočil k Akamarovi, a složil pečeť tygra "Jinjuu Konbi Henge: Soutourou!" a oba zmizeli v oblaku kouře.
"Myslíš, že pakováním toho, co jsi proti nám použil minule, nás porazíš, chlapečku? Jseš jen jeden, nemůžeš zaútočit na nás oba. A to jsem si myslel, že za ta léta jsi trochu zmoudřel." posmíval se mu tentokrát Sakon.
Z oblaku se vynořil ohromný dvouhlavý pes a vyskočil směrem k bratrům, proto se každý z nich vydal na opačnou stranu. Když přesně mezi nimi, vlk opět zmizel v kouři. Z něj vyskočili dva, zastavili se a začali výt. Když to uslyšeli Sakon a Ukon, tak se také zastavili.
"Paralizační technika? Takže to byl tvůj plán dostat nás od sebe, abychom si nemohli v takovém případě pomoci? Ty jeden haj*le!!" řval Ukon a snažil se otočit proti svým soupeřům.
Kiba se mezitím proměnil zpět a šel směrem k Sakonovi.
"To, co jste právě slyšeli, bylo Soutourou no Toboe (zavytí dvouhlavého vlka). Je to jedna z nejsilnějších technik klanu Inuzuka. Měli byste být poctěni, že jsem ji na vás použil, málokdo má tu čest tuhle techniku okusit na vlastní kůži." blížil se k nim Kiba.
"Ještě, žes mi dal tu pečeť, Naruto. Jinak bych nevěděl, co s nima." poděkoval ještě v duchu svému příteli, když si vyndával pečeť.

"Minule jsem sice prohrál, ale teď následuje odveta. Co myslíš, kdo vyhraje druhé kolo naší hry?" ušklíbl se muž se šesti rukama na mladíka před sebou.
"Už jednou jsem vyhrál, podruhé to nebude takový problém… odpadlíku."
"Kdo si vůbec myslíš, že jsi? Jseš jen nevýznamný člen vedlejšího rodu klanu Hyuuga a vyskakuješ si tu, jak kdoví co, takže radši mlč." Kidoumara to už začínalo štvát.
"Je sice pravda, že jsem z vedlejšího rodu klanu, ale osud už můj život dlouho neřídí." Neji si sundal pásku z čela.
"Cože? Kde je ta pečeť, co byla při našem posledním souboji na tvém čele."
"Nynější hokage, Uzumaki Naruto, mi ji odstranil. Změnil klan Hyuuga, přesně jak před lety slíbil. Já jsem mu za to vděčný, a proto tě zabiju i za něj."
"PŘESTAŇ SI SE MNOU HRÁT!!!!!" rozeběhl se s křikem Kidoumaru proti Nejimu, který si mezitím zase nasadil čelenku.
Kidoumaru se kus před ním zastavil, okamžitě přešel na druhou úroveň prokleté pečetě a začal na Nejiho plival takové zlatavé jehlice.
"Hakkeshou Kaiten!" Neji se roztočil a začal kolem sebe vypouštět chakru, o jeho vír se všechny jehlice zastavily.
"Hm, vypadá to, že ses od posledně trochu zlepšil. To je dobře, hra totiž není zábavná, když bojuješ proti slabochovi."
"Uvidíme, co řekneš na tohle? Hakke Hyakunijuuhachi shou!" Neji se objevil u Kidoumara začal útočit.
"Ichi shou… ni shou… yon shou… hachi shou… juuroku shou… sanjuuni shou… rokujuuyon shou… haykunijuuhachi shou!" Kidoumaru spadl na zem, ale okamžitě bez problému vstal.
"Cože?" podivil se Neji "Jeho chakrový systém není vůbec poškozený, ale jak to?"
"Tomuhle tělu nemůžeš poškodit chakrový systém. Jinak řečeno, proti mně nemůžeš vyhrát, ať se snažíš sebevíc. Hra právě skončila." smál se na něj Kidoumaru.
"To máš pravdu. Hakke Hasangeki!" Neji bleskurychle přiskočil ke svému protivníkovi a vrazil do něj obě dlaně, toho to odrazilo pryč a cestou prorazil několik stromů a skončil na zemi bez ruky a nohy, které se mu ale začaly hned regenerovat.
Než se ale obnovily úplně, doběhl k němu Neji, díky byakuganu našel talisman, kterým Kidoumara ovládal Kabuto, a ten mu pomocí chakry vyňal z hlavy. Tělo se zregenerovalo, ale bez talismanu nebylo schopné ani sebemenšího pohybu. Neji se otočil a rozeběhl se zpět ke hřbitovu."

Poznámky: 

Omlouvám se, dneska to je vážně krátké, ale jak jsem říkal, byl jsem na dovolené a tak nebyl čas. Ještě jednou se omlouvám. Příště se to pokusím vynahradit, bude dvoudíl s názvem Souboj Sennin módů

4.9375
Průměr: 4.9 (16 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, Po, 2011-03-14 22:43 | Ninja už: 5337 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

I keď krátke, ale skvelé. A veľmi sa teším na dvojdiel!!! Eye-wink