manga_preview
Boruto TBV 09

Syn svého otce XVI. - Žádná zahálka

Byl to už týden, co Naruto s Hinatou navštívili Hiashiho. Jak Naruto, tak Hinata nedostali zatím žádnou misi. Naruto byl, jak říkala Tsunade, pod dozorem. Hinata se účastnila dvou setkání klanu a její otec si jí zatím nechával ve vesnici. To znamená, že oba neměli více jak týden misi, to se ale mělo změnilo.

Naruto zrovna trénoval. Hinata byla zase na nějakém rodiném jednání. Přeci jenom byla budoucí vůdkyní klanu. Normálně trénovali spolu nebo chodili kolem vesnice. Naruto si procvičoval monitorování svého okolí za pomocí větrné čakry. Trénoval to posledních několik dní. Dokázal to ovládat s jistotou, ale mělo to dost závažné problémy. První problém byl, že to fungovalo relativně na krátkou vzdálenost. Další problém byl, že se mu dostane odezvy až za několik vteřin. To znamenalo, že to nemohl použít v přímém boji a ani při pronásledování cíle na vzdálenost větší než dvěstě metrů. Ale nevzdával se a pokračoval dál. Najednou zachytil blížící se osobu. Měla celkem normální hladinu čakry. Naruto se podíval směrem, odkud měla přijít. Když byla na dohled, tak bylo jasné, že to je člen ANBU. Od té události neměl ve členy ANBU důvěru. Nenápadně uchopil jílec své zkrácené zbraně a vyčkal jejího příchodu.
„Máte se dostavit k Tsunade-sama. Má pro vás nějakou misi.“ pravila mu členka ANBU. Podle hlasu poznal, že je to žena.
„Hned se tam dostavím.“ odpověděl Naruto. Členka ANBU hned zmizela. Naruto se vydal do budovy Hokage.

Tsunade vyřizovala papírování pro nadcházející misi. Už tam byl Kakashi se Sakurou. Čekalo se na Naruta a ještě jednoho nového člena týmu. Ozvalo se zaťukání a Tsunade vyzvala nově příchozího, aby vstoupil. Byl to člen ANBU. Tsunade už chtěla mluvit, když do místnosti vešel i Naruto.
„Tak jste tu všichni,“ pravila Tsunade, „mám pro vás čtyři misi.“
„Nechci ti do toho moc skákat babčo Tsunade, ale to s náma půjde i ten ANBU?“ ptal se Naruto.
„Ano. A jestli mě ještě jednou tak nazveš, tak...“ pravila Tsunade a nasadila vražedný výraz. Sakura se trochu otřásla, ale Naruto se ani nehnul. Měl dost vážný výraz. V Sakuře to zamrazilo ještě víc. Naruta takhle vůbec neznala. I Tsunade přestala zuřit.
„Je to tak Naruto a změny už nebudou,“ říkala Tsunade. Naruto se tedy podvolil a sklopil hlavu.
„Zpět k misi. Je to úroveň A. Vaším úkolem je doručíte jeden menší vzkaz pro jednu rodinu. Je to tajné. Vyrážíte okamžitě.“ pravila Tsunade.
„A kdo je vůbec ten nový člen týmu,“ ptala se Sakura a podívala se na člena ANBU.
„Na to jsem málem zapomněla. Jeho jméno je Sai.“ řekla Tsunade a pokynula Saiovi. Jmenovaný si sundal masku. Černé vlasy, černé oči, bledá pleť a chladný výraz. „Prostě obyčejný člen ANBU,“ říkal si Naruto. Všichni z týmu sedum se vydali k odchodu až na Kakashiho.
„Vy nejdete sensei,“ ptal se Naruto.
„Jo. Hned za váma přijdu. Jen si potřebuji s Tsunade o nečem promluvit. Počkejte na mě u brány.“ pravil Kakashi. Naruto jen přikývl a vydal se do svého bytu, připravit se na misi. Ostatní se rozešli neznámo kam.

Jakmile odešli, tak Kakashi mohl nerušeně hovořit s Tsunade.
„Takže nám do týmu přiřadili člena Root. To se Narutovi nebue líbit.“ říkal Kakashi.
„Taky se to nedozví. Nevím, co má Danzo v úmyslu, ale rozhodně nic dobrého.“ pravila Tsunade.
„Proč jsi jim neřekla pravý úkol?“ ptal se Kakashi.
„Je to jen krití. Ten agent špehoval u Orochimara. Ozval se nám po roce. Dost riskuje, ale je to něco velmi důležitého. Prý životně důležitého pro Konohu. A Danzo se to nemusí dozvědět.“ pravila Tsunade.
„Proč nás posíláte v tak malém počtu.“ ptal se Kakashi.
„Půjdou tam dvě jednotky ANBU, které zabezpečí okolí. Plus tam vyšlu zítra ještě jeden tým.“ řekla s vážnou tváří Tsunade.
„Dobře. Jakou úlohu budeme mít my.“ ptal se Kakashi.
„Musíte zajistit jeho bezpečí. Víme, že si Orochimaru hlídá všechny okolo a je jistá šance, že po vás půjdou někteří z jeho lidí.“ pravila Tsunade.
„Takže se můžeme potkat se Sasukem. Je to moudré?“ ptal se Kakashi.
„Nevíme, co Naruto udělá, ale je silný. Budete ho potřebovat.“ říkala Tsunade.
„Proč se děje všechno tak najednou. Danzo a teď Orochimaru.“ říkal Kakashi.
„Danzo pocítil slušné ztráty. Sice přesvědčil radu, aby k nám do týmu zařadili Saie, ale ztratil dost ninjů. Máme to ověřené. A co se týče Orochimara, tak nechce mít mezi svími jakékoliv zrádce.“ pravila Tsunade.
„Už půjdu,“ pravil Kakashi.
„Hodně štěstí a postarej se o ně,“ rozloučila se Tsunade.

Naruto když došel do svého bytu, tak přišel ke své posteli. Sáhl pod ní a vytáhl odtamtud batoh. Přišel k lednici a dal si do něj potřebné zásoby. Pak si vzal veškeré potřebné vybavení, které si bral na mise. Během několika minut byl připravený a vydal se k bráně. Když tam dorazil, tak už tam čekal nový člen týmu. Sai. Naruto sice nechtěl mít moc společného s ANBU, ale když už jdou spolu na misi, tak se mohl zeptat.
„Ty si Sai, že?“ ptal se Naruto, i když znal odpověď.
„Hai,“ odpověděl mu Sai. Naruto cítil, že nepřichází moc do kontaktu s lidma.
„Těší mě. Jsem...“
„Uzumaki Naruto. Chunin. Jinchuuriki. Sedumnáct let. Tvím senseiem je Kakashi, ale tři roky tě učil jeden ze slavných sanninů Jiraya. Tvůj živel je vítr.“ pravil Sai jako nic a usmíval se. Naruto se zarazil. Rozhodně neměl rád, když někdo úplně cizí o něm věděl tolik informací. Po chvilce přišla Sakura. Zřejmě si připravovala nějaké lékařské vybavení. Kakashi je naštěstí moc dlouho nezdržel. Přišel celkem brzo a mohli se vydat na cestu.

Cesta ubíhala rychle. Nikoho cestou nepotkali. Kakashi jim ještě nic neřekl o hlavním úkolu. Bylo to hlavně proto, aby se to Sai nedozvěděl. Hodlal jim to říct později. Musel se celkem vymlouvat, aby odůvodnil jejich spěch. Netrvalo to ani dva dny a dorazili do města, kde se měli setkat s agentem. Měli čas. Agent měl přijít až zítra. Prozatím se tam ubytovali. Chtěl jim to říct. Všichni přišly do objednaného pokoje a Kakashi začal.
„Teď s vámi musím probrat něco důležitého,“ informoval je Kakashi.
„Proč jsme se tady museli ubytovat sensei? Rád bych tu misi měl co nejdřív za sebou.“ pravil Naruto trochu podrážděně.
„Zrovna nám to chtěl říct. Kdybys držel svou hubum, tak by nám to řekl.“ pravila naštvaně Sakura a měla chuť pár Narutovi vrazit. Naruto se stáhl trochu do zadu a Kakashi mohl pokračovat.
„Praví úkol této mise je ochránit jednoho z našich agentů. Má pro Konohu životně důležitou informaci.“ řekl Kakashi. Naruto a Sakura byli dost překvapení. Sai měl stále stejný výraz.
„To jste nám to nemohl řict dřív Kakashi-sensei,“ řekl trochu naštvaně Naruto.
„Je to tajná mise. Nemohli jsme jakkoliv riskovat.“ pravil Kakashi
„Chápu,“ odpověděl Naruto. Věděl, že jistota je jistota. Sakura se na něj trochu překvapeně podívala. Naruto se stáhl podle ní moc rychle. Tohle nečekala. Vůbec nevěděla, od kdy bere mise tak vážně.
„Kdy dorazí,“ zeptal se Naruto.
„Zítra. Máme se sejít dva kilometry jižně od města. Počkáme tam na něj. Zřejmě po něm půjdou naši nepřátelé, takže to může být past nebo si budeme muset vybojovat cestu pryč. Okolí zajistí dva týmy ANBU. Tsunade říkala, že pošle ještě jeden tým za náma.“ informoval je ve stručnosti Kakashi. Naruto mlčel a vypadalo, že přemýšlel.
„Takže máme očekávat boj,“ ptal se Naruto.
„Ano. Nevímo kdo ani kolik jich proti nám bude, ale zřejmě budou silní.“ pravil Kakashi. Nechtěl se zmiňovat o Orochimarovi. Následně Naruto vstal a pravil.
„Budu se muset připravit, jestli mám zítra bojovat na sto procent.“ pronesl Naruto. Pak se vydal ke svému batohu, který byl položen u jedné stěny a vyndal si odtamtud několik svitků. Ostatní se začali také připravovat. Sai si něco kreslil a Sakura se hrabala v lékarničce. Naruto si jich však nevšímal a zapisoval si něco do svitku. Všichni až na Naruta šli spát celkem brzo, aby si odpočinuli. Naruto se vydal spát hodinu po nich.

Den akce
Naruto se ráno probudil trochu podrážděně. To, co ho probudilo, byla sklenička vody, jejíž obsah skončil Narutovi v obličeji. Naruto byl dost naštvaný a měl chuť zabít toho, kdo mu to udělal. Jeho zloba ho přešla, když spatřil Sakuru. Porozhlídl se a zjistil, že je pokoj úplně prázný. Rychle vstal a už to neřešil. Sakura chytala výtlem. Naruto dělal jako nic a začal si balit věci. Sakura si hodila na záda už svů připravený batoh a vydala se směrem ke dveřím. Naruto ji po chvilce následoval. Sešel dolu na recepci a tam už na něj čekal celí jeho tým.
„To jste mě nemohli vzbudit dřív,“ pravil Naruto.
„Budeš se nám tam hodit v plné síle,“ pravil Kakashi.
„No jo no. Už bychom měli vyrazit.“ odpověděl Naruto. Jak řekl, tak se stalo. Celí tým se vydal na místo určení. Dorazili tam hned. Bylo to dost blízko. V okolí byli jenom lesy.
„Za jak dlouho by měl přijít.“ zeptal se Naruto.
„Nevíme přesně. Může to být deset minut nebo třeba deset hodin.“ pravil Kakashi.
„To si děláte srandu sensei,“ pravil Naruto. Kakashiho výraz ho ujistil o opaku.
„No dobře,“ řekl si Naruto pro sebe a vyskočil na větev nejblížšího stromu. Pak se na ní natáhl. Nikdo nic neříkal a zařídili se podobně. Kakashi se opřel o strom a vytáhl svou knížku, Sakura si sedla do stínu jednoho ze stromů a Sai si začal malovat na jeden ze svích svitků.

Čekali tam asi tři hodiny a Naruto se začínal nudil. Nevěděl jak se zabavit. Pak ho napadlo si znovu proskoušet své monitorování okolí. Podařilo se mu to jako na tréninku. Okruh dvě stě metrů. Zachytil v okolí čtyři osoby. Zřejmě členové ANBU, protože se nehýbali. Takhle tam sledoval okolí asi třicet minut, než někoho dalšího zachytil. Následně seskočil ze stromu.
„Sensei. Někdo se k nám blíží. Jde z Jihu.“ pravil Naruto.
„Ja vím. Myslím, že to je on.“ řekl Kakashi.
„Konečně. Už jsem myslela, že se z toho čekání zblázním.“ říkala Sakura, která se zvedala. Sai nic neříkal, uklidil si věci a přišel k nim blíž. Naruto obnovil svoji monitorovací technyku a zkontroloval okolí. Blížil se k nim zrychleným krokem. Brzy ho i spatřil. Z dálky bylo vidět, že něco není v pořádku. Naruto se rozeběhl směrem k nově příchozí osobě. Kakashi s ostatníma se vydal za ním. Když k němu Naruto doběhl, tak mu zkolaboval do rukou. Měl po těle rozeseté šrámy a bylo vidět, že prošel bojem. Opatrně ho položil na zem. Když Naruta doběhli jeho společníci, tak k tomu agentovi přiskočila Sakura a začala ho léčit. Kakashi se Saiem hlídali okolí. Naruto vstal a připravil se na příchod nepřátel. Po několika okamžicích zaslechli dopad čtyř osob za sebou. Byl to jeden z týmů ANBU.
„Kakashi-taicho. Ztratili jsme kontakt s kapitánem druhé jednotky.“ informoval ho jeden z členů ANBU.
„Zřejmě byli napadeni nepřáteli a ztratili kontakt. Hodilo by se nám vědět, kde je nepřítel.“ odpověděl Kakashi.
„Rozumím. Liso! Prohledej okolí.“ pronesl velitel skupiny ANBU.
„Hai.“ odpověděla jmenovaná a dala ruce do pečetě. Chvíli se soustředěla a pak promluvila.
„Cítim šest osob. Jdou směrem k nám. Vypadaj celkem silně. Úroveň mezi Chuninem a Jouninem. Ale ten jejich velitel se vymiká všem měřítkům.“ říkala Lisa.
„Dobře. Sakuro. Musíš odnést toho agenta do bezpečí. My se o ně postaráme.“ rozhodl se rychle Kakashi.
„Já chci bojovat,“ bránila se Sakura.
„Jsi tady jediný medik. Jemu se nesmí nic stát. Brzy by měl přijít podpůrný tým. Běž! To je rozkaz!“ řval na ni Kakashi. Sakura s neochotou vzala agenta a rozeběhla se s ním do města.
„Měl bys jít pomoct té holce. Tohle není místo pro chuniny.“ pravil jeden člen ANBU arogantně k Narutovi.
„To řekni, až ti chunin zachrání život.“ odpověděl Naruto a dál ho ignoroval Naruto.
„Není čas na hádky. Jsou tady.“ pravila Lisa. A skutečně. Před načimi ninji stálo šest ninjů. Vlastně jich bylo vidět pět. Poslední se schovával za ostatními.

„Po dlouhé době se vidíme Naruto-san,“ pravil Kabuto a poupravil si brýle.
„Taky tě rád vidím. Naposledy jsem tě viděl, když sis zachraňoval ten svůj zadek.“ řekl mu Naruto s úsměvem.
„Tobě ten úsměv nikdy nezmizí Uzumaki Naruto.“ promluvil hadí hlas zpoza pěti nepřátelských ninjů. Byl to samotný Orochimaru. Narutovi úsměv ztuhnul. Byl to on. Ten, kdo mu odvedl jeho nejlepšího přítele. Vřelo to v něm, ale pak si vzpomněl na slib, který si složil sám sobě. Nesmí použít Kyuubiho čakru.
„Ty máš být ten, kdo utekl z Danzouovi základny a celou ji vyvraždil. To si děláte ze mě sradu.“ pravil jeden z Orochimarovích lidí. Naruto se už nesmál, ale spíš se mračil. Kousl se do rtu, aby potlačil vstek. Poté ucítil, jak mu po bradě stéká krev. Pravou rukou ji setřel.
„Mohli by jste mi uvolnit místo,“ řekl Naruto a všichni od něj odskočili. Pak udeřil rukou do země.
„Kuchiyose,“ řekl nahlas. Oběvil se oblak kouře, a pak tam stály dvě žáby. Jedna byla byla obrovská a ta druhá byla znatelně menší.
„Nazdar šéfe. Ahoj Gamakichi.“ pozdravil je Naruto.
„Proč jsi nás přivolal. Říkal jsem: „jen, když ti bude téct do bot.““ pravil naštvaně Gamabunta.
„Je tu Orochimaru,“ pravil Naruto. Gamabunta se podíval směrem k protivníkům, kterí se zatím vzdálili.
„Promiň prcku. To jsi měl říct hned.“ odpověděl mu pohotově.
„Budeme smažit,“ řekl Naruto.
„Ještě jsme to nezkoušeli, ale proč ne.“ opdověděl Gamakichi.
„Tak jdeme na to,“ pravil Naruto nahlas a dal ruce do pečetě. Vedle něj se objevili dva Kage Bunshiny. Oba šli k okraji Gamabuntovi hlavy a začali skládat pečetě. V jednu chvíli vypustil Gamabunta proud oleje, Gamakichi použil svou ohnivou techniku a dva Narutovi klouny požili větrné jutsu. Orochimaru tu technyku znal a už se chystal použít svou ultimátní obranu. Sanju Rashomounth. Tři démoní brány se postavili proti kombinované technice. Ozval se náraz. Zvedl se hustý dým. Naruta zajímal výsledek jeho útoku. Jedna z bran byly proražena a zbylé dvě byly jen trochu natavené. Velká část techniky zasáhla okolí, takže stromů v okolí dost ubylo. Na druhou bránu následně vyskočil Orochimaru spolu se svými podřízenými. Orochimaru použil další přivolávací techniku. Tentokrát se tam oběvil jeden velký had a dva menší. Zatím vyčkávali. Naruto se chystal vyrazit do útoku, když k němu přiskočil i zbytek jeho společníků. Gamakichi mezitím zmizel pryč.

„Počkej Naruto,“ vykřikl Kakashi.
„Bude se ti hodit,“ pravil a podal mu vysílačku.
„Nezapomeň, že tohle je společná mise. Jsme v tom všichni.“ pravil velitel ANBU.
„Navrhuji toto. Gamabunta s mími klony pročistí cestu a pak se do nich pustíme.“ řekl Naruto.
„To je dost strohý plán,“ pravil jeden z členů ANBU.
„Neznáme jejich schopnosti a oni neznají ty naše. Jde o to je zdržet, než dorazí posily.“ pravil Kakashi, „stejně nic lepšího teď nevymyslíme.“
„Jdem na to.“ řekl Naruto.
„Co je tohle za plán?“ ptal se sám sebe jeden z členů ANBU.
Gamabunta vystřelil vodní střelu na bránu. To byl hřebíček do rakve a druhá brána se rozpadla. Všech šest postav z ní seskočilo právě včas. Naruto se svími společníky vyrazil do útoku. Prozatím proti nim vyrazili pouze Orochimarovi summoni. Gamabunta přeskočil Kakashiho a spol. Ve vzduchu vytasil svůj meč a pustil se do boje s největším hadem. Naruto za běhu také tasil a jeho kloni použili čakrový útok skrz wakizashi a tím vyřadili z boje zbývající hady. Klony se po té zrušili. Teď to bylo sedum proti šesti. Těsně před střetem všichni použili to, co umí a začalo to.

Naruto běžel proti svím protivníkům. Kolem sebe slyšel kroky svích společníků. Bedlivě sledoval své nepřátele. Kabuto uskočil dozadu a vytáhl svitek, Orochimaru namířil směrem proti Narutovi ruku, ze které vystřelilo několik hadů a zbylí čtyři ninjové aktivovali svou prokletou pečeť. „Tohle bude masakr,“ blesklo Narutovi hlavou. Všichni použili nějakou techniku. Sai namaloval několik tygrů a jednoho velkého ptáka, na kterého naskočil. Kakashi již s odhaleným Sharinganem vytvořil chidori. Dva členové ANBU si přivolali zbraně. Lisa začala skládat pečetě pro větrné jutsu. Velitel ANBU začal skládat pečetě a těsně před střetem se zastavil. Hodlal použít genjutsu. Naruto nashromáždil čakru do své zbraně a chystal se použí svoji techniku „větrné čepele“ proti Orochimarovím hadům. Ti jeho útok nevydrželi. Naruto se pustil do Orochimara na blízkost jak jen mohl. Zatím ho stíhal jen tak tak. Orochimarovi pohyby se dali těžko předvídat. Neměli stálé bitevní pole. Proplétali se bitvama ostatních. Orochimaru to asi bral jako hru. Naruto se na něj zaměřil. Nazpouštěl ho z očí. Někteří z protivníků, kolem kterých Naruto probíhal, se ho pokusili napadnout. Vždy se Narutovi podařilo vyhnout. Tuhle ho napadl jeden ze zvláštní klon jednoho z ninjů s prokletou pečetí, pak jej napadla jedna z Kabutovích mrtvol. Dále se jej pokusil další ninja seknout svími drápy a podobně. Po chvilce se Naruto dostal z bitevního boje a dostal se k Orochimarovi, který na něj čekal. Začal boj mezi nima na novo. Znovu Taijutsu. Naruto se spíše bránil. Trochu přecenil své síly a rychlost. Při jednom útoku Orochimaru kopl proti Narutovi. Naruto útok vykryl, ale vyhodil ho vysoko do vzduchu. Orochimaru využil chvíle a použil další přivolání. Další velký had. Chystal se Naruta spolknout ve vzduchu. Naruto stihl zareagovat na posledí chvíli. Když ho chtěl had spolkout, tak se Naruto rozkročil a bránil tak hadovi, aby zavřel svou tlamu. Naruto i v téhle chvíli hledal Orochimara. Zatím ho zaměstnával Kakashi. Naruto se dostal z hadova sevření a zarazil mu svou zbraň do hlavy. Had byl mrtví. Naruto dopadl na zem a chtěl na pomoc Kakashimu, ale vyrušil ho útok, který na něj byl směřován. Naruto se skrčil a nad hlavou mu prolítla blesková koule. Jeden z Orochimarovích lidí stál opodál ve druhém stupni prokleté pečetě a pokračoval ve skládání pečetí. Další bleskový útok. Naruto dal ruce před sebe a chránil se větrným štítem. Útok byl silný, ale odrazil ho. Blesk je proti větru slabí. Naruto nemohl strácet moc času. Musel na pomoc Kakashimu.Vytvořil několik klonů. Ti se vydali proti protivníkovi a originál se soustředil na svou nejsilnější techniku. Naruto začal tvořit čakrovou kuličku v rukou. Kloni odvedli práci dobře a zabavili protivníka. Zničil je příliš pozdě. Naruto bleskla v jednu chvíli hlavou hloupá myšlenka, že tu techniku už musí pojmenovat. Ale co. Boj pokračoval a Naruto svou střelu namířil proti svému protivníkovi. Dostal přímí zásah. Ozval se výbuch. Zvedl se oblak prachu. Naruto padl na koleno, protože zapomněl, jakou cenu platí za tuto techniku. Nejen vysoký výdej čakry, ale i zranění rukou.

Naruto se vzpamatoval rychle a začal hledat svého senseie. Rukou se ohnal a rozptýlil okolní prach pomocí větrné čakry. Účel to splnilo. Spatřil Kakashiho. Proti němu stál Orochimaru. Kakashi byl zadýchaný, měl zavřené jedno oko a ruku v pečeti. Zaslechl ho ve visílačce.
„Potřebuji krít. Hodlám použít proti Orochimarovi jednu techniku.“ pravil Kakashi.
„Rozumím.“ odpověděl Naruto. Rozeběhl se na pomoc Kakashimu. Ten zatím odskočil dál od Orochimara. Orochimaru si vyndal z úst Kusangi. Naruto už o tom meči slyšel. Nevěděl jak je silny, ale doufal, že jeho wakizashi napuštěné čakrou to vydrží. Kakashi se neustále skákal od Orochimara, ale sannin byl strašně rychlí. Až teď si všiml, že spodní část sanninova těla byla hadí. Naruto vykryl Orochimarův útok včas. Kakashi by se mu už asi nevyhnul. Naruto pohotově zakročil a odkopl Orochimara co nejdál od sebe. Letmo se podíval na svou zbraň. Nejevila známky vyššího poškození. Jaká úleva, ale zpět k boji. Orochimaru se postavil. Jeho hadí spodní část těla se změnila na nohy. Vyběhl směrem k Narutovi. Naruto si vzal do druhé ruky kunai a vyrazil proti němu. Napustil obě zbraně svou čakrou a začal další boj. Tohle bylo nebezpečné pro Naruta. Zase. Orochimaru byl moc rychlí a rozdával rány jednu za druhou. Naruto se trochu stahoval. Když byl Naruto v jednu chvíli méně nepozorný, tak mu Orochimaru zničil kunai a lehce škrábl na hrdi. Přesto to bolelo. Naruto se potřeboval zbavit Orochimara. Vyslal proti němu větrnou vlnu. Orochimaru se však zapřel a ustál to. Naruto nechápal, jak to dokázal, ale stačilo to, aby se vzpamatoval. Zrovna chtěl napadnou Orochimara, když od něj odskočil. Asi chtěl použít nějakou techniku. Orochimaru zabodl meč do země a už o tom nebylo pochyb. Pak vyplázl svůj hadí jazyk a přikrčil se k zemi. Z Orochimarovích úst se vyřinulo obrovské množství menších hadů. Když myslím obrovské, tak myslím stovky nebo tisíce. Dalo by se to srovnan s vlnou tsunami. Naruto na to hleděl překvapeně.
„Naruto! Potřebuji ještě chvilku!“ křikl na něj Kakashi. Naruto se vzpamatoval. Vytvořil dva klony. „Musím to použít,“ řekl si Naruto v duchu. Každýmu z nich hodil po jednom svitku a sám si vzal jeden znatelně větší. Všichni je raztáhli a drželi před sebou. Orochimaru se pro sebe usmál, protože se nic nedělo a hadi se rychle blížili. Naruto se však soustředil, jak jen mohl. Sice techniku prováděl se třemi klony, ale i tak mu dělala problémy. Těsně než ho zasáhla vlna hadů, otevřel oči. Hadi Narazili do duhového štítu. Při kontaktu se štítem se vypařili. Naruto pociťoval ten tlak na jeho techniku. Nohy se mu podlomily. Stále však udržoval štít. Orochimarovi se úsměv už dávno vytratil z tváře. Tvářil se vážně. Po několika nekonečných vteřinách z Orochimarově útoku nezbylo nic. Naruto byl šťastný, že se mu to povedlo. Jeho klony zmizeli. Praví Naruto klečel na zemi a ztěžka dýchal.
„Jste hotov sensei?“ ptal se unaveně Naruto.
„Jo. Dobrá práce Naruto.“ odpověděl mu Kakashi a otevřel oko. Měl v něm Mangekyou Sharingan. Naruto se jenom pousmál, i když nevěděl, co přijde. Kakashi udělal několik kroků před Naruta. Teď k nim přiskočil i zbytek týmu ANBU se Saiem. Naruto sice nechápal jak, ale objevila se tam i Sakura. Podíval se však směrem k Orochimarovi. Kakashi se ho na dálku pokusil poslat do jiné dimenze. Všichni to pozorovali. Bylo to neuvěřitelné. Už to vypadalo, že ho Kakashi dostal, ale Orochimaru nějak unikl. Kakashi asi dostal jeho klon nebo něco takového. Orochimaru chtěl pokračovat v boji, ale pak se na bojišti objevil ještě někdo další. Posily z Konohy. Tým Osum včele s Kurenai. Orochimaru byl sice silný, ale už vypotřeboval dost čakry a další nepřátele nepotřeboval.
„Je čas zmizet,“ pronesl nahlas Orochimaru. V ten okamžik se vedle něj objevil Kabuto.
„Jistě Orochimaru-sama,“ odpovědel mu Kabuto.
„Cože? Vždyť toho jsem porazil.“ pronesl překvapeně a zárovň naštvaně velitel týmu ANBU.
„Ještě se uvidíme.“ pravil Orochimaru směrem k našemu týmu. Pak složil pečeť a kolem něho s Kabutem se omotal had, který se s nima vypařil.

„Jste všichni vpořádku?“ ptala se Kurenai.
„Vzhledem k situaci ano,“ odpověděl Kakashi, který si zakryl své oko.
„V pořádku Naruto?“ optal se ho jeho sensei.
„Jen jsem unavený z toho výdeje čakry.“ dopověděl mu Naruto. Pokusil se o úsměv, ale strašně ho pálili dlaně. Sakura k němu přišla a začala mu jeho ruce léčit. Zranění na hrudi také vyléčila.
„Co používáš za techniky, že máš vždy tak zdevastované ruce?“ ptala se ho trochu naštvaná Sakura.
„Gomenasai.“ řekl jí Naruto omluvně. Pak si všiml Hinaty. Usmál se na ni. Hinata mu také věnovala úsměv. Když mu Sakura doléčila zranění, tak se konečně Kakashi zeptal na něco, co mu pěknou chvilku vrtalo hlavou.
„Co se stalo s tím agentem Sakuro?“ zeptal se Kakashi.
„Schovala jsem ho ve městě. Nechala jsem tam u něj jeden svůj klon.“ pravila Sakura.
„Ty umíš Kage bunshin?“ ptal se překvapeně Naruto.
„Samozřejmě. Naučila jsem se ho proto, abych mohla léčit více osob najednou.“ odpověděla Narutovi.
„A kde jste se vůbec zdrželi,“ zeptal se velitel týmu ANBU Kurenai.
„Potkali jsme cestou tři Orochimarovi ninji. Docela nás zdrželi, ale porazili jsme je.“ odpověděla mu Kurenai.
„Kapitáne. Našli jsme ten druhý tým ANBU.“ pravila Lisa.
„Co je s ním?“ ptal se Kakashi, přesto že tušil odpověď.
„Všichni mrtví,“ pravila smutně Lisa.
„To se dalo čekat,“ promluvil tiše Kakashi.
„Musíme pokračovat v misi a zajistit toho agenta. Stále nejsme v bezpečí. Sakuro. Veď nás.“ rozdal Kakashi rozkazy.
„Hai.“ odpoveděla Sakura.

Skupina dvanácti ninjů směřovala zpět do města. Dorazili tam rychle. Vyhledali ten samí hotel, kde byl Kakashi a spol ubytováni. Na recepci se všichni za nima otáčeli. Není divu. Prošla tam malá armáda. Sakura je vedla do toho samého pokoje, kde byli ubytováni minule. Na posteli ležel agent a vedle něho seděla další Sakura. Ta, když je zaregistrovala, se změnila v obláček kouře.
„Tak jak dál sensei. Počkáme, až se probere nebo ho odneseme do Konohy.“ ptal se Naruto.
„Měli bychom ho dostat do Konohy co nejdřív,“ pravil Kakashi.
„Naložíme ho na Akamara a půjde to raz dva,“ pravil Kiba. Akamaru jen souhlasně zaštěkal.
„Dobře. Jdeme.“ zavelel Kakashi k odchodu.

Poznámky: 

Tak tady je další dílek. Užijte si ho. Snad se bude líbit.

4.78261
Průměr: 4.8 (23 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Čt, 2010-12-23 20:05 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Tak jsem se po dlouhé době dostal k několika dalším dílům xD Nj, když na tu konohu chodím jednou za uherský rok xD
Jinak to bylo dobrých pár posledních dílů. Doufám, že Naruto ještě zesílý, když odmítá Kyuubiho charku, nebo by ji taky mohl zapečetit, jako v manze xD

Obrázek uživatele Nirvinus
Vložil Nirvinus, Pá, 2010-12-17 23:26 | Ninja už: 5186 dní, Příspěvků: 55 | Autor je: Prostý občan

No jo no. Já si to vždy přečtu asi desetkrát, ale těch chyb je tam tolik, že je všechny ani nenajdu (jsem hold ztracený případ).

A co se týká příběhu, tak chci jenom zmínit tuto větu:
"Kakashi asi dostal jeho klon nebo něco takového."
Když jsem to psal, tak jsem chtěl nechat Orochimara vyváznou (nemohu jeho život tak snadno ukončit), ale jak má člověk napsat, že použil neznámou techniku. Přemýšlel jsem, že by se svlékl z kůže, ale to by mohlo znít trochu divně. Měl jsem vymyslet něco lepšího.

Obrázek uživatele dendule95
Vložil dendule95, So, 2010-12-18 00:07 | Ninja už: 5239 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

jasný chápu ale taky to nezní špatně xD
stačilo napsat uniknul diky technice kterou naruto neznal nebo tak xD
ale jak říkam příbeh je uplne senzační xD
ted i já začnu psát takže to bude něco xD

Obrázek uživatele Nirvinus
Vložil Nirvinus, Ne, 2010-12-19 15:40 | Ninja už: 5186 dní, Příspěvků: 55 | Autor je: Prostý občan

Tak to se na to rád kouknu xD

Obrázek uživatele dendule95
Vložil dendule95, Pá, 2010-12-17 20:33 | Ninja už: 5239 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

tak moc se mi líbí jak píšeš xD
ale myslím si že když píšeš ff tak bys neměl psat byl to klon nebo tak
ty to píšeš tak si ty určuješ pravidla a ješte si hlídej trochu tu gramatiku třeba vyděl nebo technyka
ale jináč píšeš fáákt moc hezky xD
a už se teším na další dílek xD tak šup šup xD