manga_preview
Boruto TBV 07

Bestie 2. série III. díl

„Nějaké nové zprávy?“ zeptal se Pein.
„Včera se Kiriyou vydala na cestu,“ odpověděl Zetsu. „Podle rychlosti, kterou se pohybuje, by se tam měla dostat tak do dvou dnů.“
„Je rychlá. Asi jí na tom Sasukem opravdu záleží!“ Pein se hrozivě zasmál, až všem tuhla krev v žilách.

Kiriyou běžela, jako by šlo o život. Až na to, že o život opravdu šlo. Zastavovala se jen výjimečně. Když už se přibližovala na místo setkání, rozhodla se, že si na delší chvíli odpočine. Ale spát nemohla. Ve snech ji pronásledovaly hrozné myšlenky, takže se vždy hned probudila.
Naštvaná a nevyspalá se vydala na cestu. Měli se sejít v nějaké jeskyni. Nebyla hloupá, věděla, že to bude nějaká past. A rozhodla se, že se do ní nechá chytit. Protože to je jediná možnost, jak se dostat k Sasukemu.
Uvidíme, co si na mě Akatsuki vymysleli, pomyslela si.
Jeskyně byla veliká. Pomalu do ní vstoupila, a jakmile byla uvnitř, ozvala se rána, až se zem otřásla. Kiriyou odskočila stranou, když vchod do jeskyně začaly zavalovat balvany.
Když veškerý rámus ustal, ozval se jakýsi zachraptěný hlas.
„Takže tahle jednoduchá past klapla. Myslel jsem, že to s tebou nebude tak jednoduché. Že nemáš jen ptačí mozek, jako všichni ostatní. Ale stěžovat si nebudu. Aspoň jsi mi to všechno ulehčila.“
Kiriyou přešla tuhle narážku mlčením.
„Asi tě zajímá, proč jsem tě tolik chtěl zajmout. Víš…“ na chvíli se odmlčel. „Tím, že jsi zabila Itachiho a následně Kisameho, zničila jsi mi plány. A já nemám rád takovýhle smradlavý psy, co mi kazí plány. Takže se jich jednoduše zbavuju. No není to skvělé?“ samolibě se rozesmál. „Bylo moc nebezpečné si to s tebou rozdat jako chlap s chlapem. Teda pardon, vlastně chlap s ženou. Ano, až takový zbabělec jsem. Ale víš, nemohl jsem přijít o další členy mé skvělé organizace. Tak jsem se k tobě dostal přes Sasukeho. Nemohl jsem si být jistý, jestli to klapne. Sice jsem věděl, že mezi váma něco je, ale kdo se může vyznat v Bestii, že?“
Kiriyou se začala třást vzteky. Snažila se to potlačit, ale čím víc to potlačovala, tím víc se z ní dral.
„Napadlo mě, že bys ho třeba chtěla ještě jednou vidět,“ řekl Pein, jako by se nechumelilo.
Najednou se ozval zvláštní zvuk. Jelikož byla Kiriyou v absolutní tmě, netušila, co se děje.
Když tento zvuk ustal, rozsvítilo se světlo. A Kiriyou uviděla Sasukeho. Dělilo je jen sklo. Kiriyou se rozeběhla, aby zkusila, jestli se nedá rozbít. Ale jen se k němu přiblížila, odhodilo jí to zpátky tak prudce, že spadla na zem.
Byl to hrozný pohled. Sasuke byl připoutaný ke stěně tlustými řetězy. Byl spoutaný za ruce i za nohy. Vypadal, jak úplně bez života. Hlavu měl spadlou, nohy vypadaly, jako by ho už nechtěly poslouchat, takže tam jen tak za ruce visel. Oblečení měl roztrhané a umazané od krve. Z rukou mu skapávala na zem krev. Pravidelně, kapka za kapkou padaly k zemi, aby se spojily do tvořící se louže.
Sasuke pomalu zvedl hlavu a podíval se směrem ke Kiriyou. Ale už ji nemohl vidět. Už nikdy ji nemohl vidět, protože mu chyběly obě oči. Kiriyou se lekla a odsunula se víc dozadu. Sasukemu hlava zase poklesla.
„C-co jste mu to udělali?“ vykřikla Kiriyou.
„Nechtěl se s náma normálně bavit, tak jsme ho museli naučit dobrým způsobům. Něco se ti na něm nelíbí? Mně připadá hezčí než předtím…“ na chvíli se odmlčel. „I když ne. Máš pravdu… Je stejně ošklivej jako předtím.“
„Slíbili jste, že když přijdu, tak ho pustíte. Tak ho pusťte!“
„Víš, Kiriyou… Lidi toho naslibujou…“ Pein už si skoro radostí prozpěvoval.
Kiriyou se nakrčila, už se dál nemohla ovládat. Nehty se jí prodlužovaly na dlouhé drápy, oči se začaly zbarvovat do ruda.
„Mám pro tebe malé překvapení…“ začal znovu ten hlas. „Teď se pořádně koukej, bude to skvělá podívaná!“
V Sasukeho vězení se otevřely dveře a dovnitř vstoupili Kakuzu a Hidan. Kakuzu vzal Sasukeho za vlasy, zvedl mu hlavu, vytáhl ostrý nůž a přiložil mu ho ke krku.
„NE!“ zakřičela Kiriyou. Prolínal se v tom její vlastní hlas a hlas Bestie. A potom se proměnila a všechen její vztek z ní vyletěl v podobě chakry. Obrovská energie narazila do skla a proměnila ho na malinké střípky.
Jenže bylo pozdě. Kakuzu už dokončil svou práci. Už tu nebyl nikdo, kdo by mohl Kiriyou zastavit. Už tu nebyl nikdo, kdo by mohl zkrotit její hněv. Už tu nebyl nikdo, pro koho by mělo cenu žít. Teď už může jen zemřít, ale ten, kdo zabil Sasukeho, půjde s ní.
Bestie se rozeběhla proti Hidanovi a Kakuzuovi. Všechno se seběhlo tak rychle, že na to ani nestihli zareagovat. Bestie trhala jejich těla drápy a zuby. Její bílá srst byla poskvrněná nesčetnými červenými cákanci. Po chvíli byla hotová a jeskyní se rozezněl její hněvivý hlas.
„Kde jsi?! Kde jsi?! Ať jsi kdekoliv, já si tě stejně najdu! Teď najednou mlčíš! Už se nesměješ, viď? Co to, že ti najednou není do smíchu?! Něco snad nejde podle tvého plánu? Klidně se můžeš schovávat jako králíček ve své noře. Ale bude ti to k ničemu. Protože já poznám tvůj pach! A až najdu tu správnou noru, zničím jí svým hněvem!“
Kiriyou se vydala ke dveřím. Ani se je nesnažila otevřít, jen jimi proskočila ven. Probíhala různými uličkami a hledala Peina. Poháněl ji její hněv, její chuť pro pomstu. Dřív nechápala lidi, co se chtějí mstít. Ale dnes… Dnes s nimi soucítila.
Prohledala celé Akatsuki doupě, ale nikde nebylo ani živáčka.
„Všichni utekli jak vystrašení zajíčci. Ale dělali si zbytečnou práci!“
S řevem se vydala pryč ze skrýše. Podle čichu je začala stopovat. A po chvíli už před sebou viděla čtyři postavy. Kiriyou přidala, přeskočila je, a když doskočila na přední, otočila se, aby byla čelem k nim.
„Tady má někdo naspěch!“ zavrčela. Prohlížela si jejich vystrašené tváře. Deidara na ni chtěl zaútočit, Bestie ho jen odhodila tlapou. Deidara letěl vzduchem a narazil do stromu. Ji zajímal jen jeden z nich. Ostatní ať si klidně žijí ten svůj prohnilý život.
Začala se přibližovat k Peinovi. „Kdybys mi zničil plány, byli bysme si kvit a mohla bych tě nechat žít. Jenže tys mě podvedl a to je horší. Takže tě budu muset řádně potrestat!“ zahřměla.
Najednou na ni seshora někdo skočil. Byla to Konan a zabodla jí kuani do zad. Bestie zakňučela a shodila Konan ze svých zad. Potom skočila na Peina a povalila ho na zem. Bestie ho chytila svými tesáky pod krkem. Ale Konan se nehodlala vzdát. Vstala a bodla Bestii přímo do srdce.
„Aspoň sis to se mnou rozdal jako chlap se stvůrou,“ pronesla klidně Bestie, prokousla Peinovi krk a svalila se mrtvá k zemi.

Malá holčička seděla na mramorové podlaze. Namáčela ručky do červené tekutiny, se zájmem si ji přelévala mezi prsty a pobrukovala si při tom nějakou písničku. Jenže teď už věděla, co jí to stéká po rukách...

Poznámky: 

Tak... Poslední dílek... Jak jste si jistě všimli


Byla to krátká série, ani nevím, jestli se to vůbec jako série dá počítat, když má jen tři díly... Ale nechtěla jsem to dál zbytečně natahovat.
Budu doufat, že se vám to bude aspoň trochu líbit a že vás moc nezklame ten konec a celkově to, jak jsem naložila s postavami své FF. Ale zjistila jsem, že prostě šťastné konce psát neumím... xD

5
Průměr: 5 (8 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-10-17 15:39 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Hura jsem zpátky a můžu se pustit do čtení, ale teď k povídce. Hodně mě překvapilo, že je to konec, ale co se dá dělat je to taková miniserie, jinak trochu mě sklamalo, že to takhle skončilo, ale i smutné konce musí být, bylo to krásně procítěné. A soucítím s Kiorou, jen mi je jedno líto moc líto, že to zase skončilo a tak budu doufat, že tvá bujná hlavička zase něco vymyslí Smiling

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Út, 2010-10-19 19:27 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Já taky budu doufat, že mě něco napadne! xD Už mě i něco napadlo, ale samozřejmě jsem to stihla zapomenout... xD Tak snad se mi to zase vybaví... Smiling Máš pravdu, je to miniserie... Plánovala jsem 4 díly, ale nakonec mi to vyšlo takhle.. Chtěla jsem vás totiž na konci ještě trochu napnout, ale to by ty jednotlivé díly byly extrémně krátké... Tak jsem to nechala takhle...
Děkuju moc za přečtení a za komentář a jsem ráda, že jsi se prokousala až na úplný konec série! Eye-wink (Protože myslím, že toto bude určitě definitivní konec této série...xD)

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-10-20 18:52 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

tak to je škoda, ale určitě nelituji a někdy si ji připomenu a přečtu znovu

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Čt, 2011-01-27 14:07 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Kdyby to byl facebook, tak dám: To se mi líbí! xD Smiling