manga_preview
Boruto TBV 13

Příběh naděje 01

Začal nový školní rok, žáci chodili do svých tříd a učitelé za nimi. Pro Senboa to už byl druhý rok této školy a proto věděl co ho čeká. Nekonečné dny dřiny a učení nových technik. Občasné dovádění s kamarády, někdy trápení z učiva. Jenže to pro Senboa nebylo vše. Lay z klanu Sesuma a Niori z klanu Sawami se Senboovi často posmívali a mlátili ho. Senbo byl šikanován za to, že pocházel z né moc silného klanu Katai. Jeho klan prováděl mise typu D a C. Tudíž vesnici nepřinášeli moc peněz. Zatímco klany Sesuma a Sawami prováděli výhradně mise typu A a B. Senbo byl statečný a vždy se bránil. Sice se nestalo mnohokrát aby se ubránil, ale ukázal jeho nezlomnost a víru v to, že ho to posílí.

Výuka zatím probíhala bez konfliktů, Lay už si ale všímal Senboova strachu z toho, že bude opět bit.
Niori už si chystal jeho rukavice, které používal na tréninky. A jak se tak blížil čas oběda Senboova nervozita se stále zvedala. Zazvonilo… Senboovo srdce začalo být rychleji a rychleji, utíkal z třídy co mu nohy stačily. Ale Lay ani Niori nebyli o nic pomalejší než Senbo. Jakmile ho chytili u tělocvičen zatáhli jej dovnitř. Lay se podíval na Senboa a z jeho hrozivého úsměvu se dalo vyčíst jediné … a to boj!
Niori si kousek odstoupil aby Layovi nepřekážel. Lay držel Senbooa pod krkem. Najednou ho všakt upustil na zem, postavil se do bojové pozice a čekal co co se Senbo rozhodne udělat tentokrát. Bude to jako obvykle útěk? Nebo se rozhodne bojovat?
,,Doufám, že jsi hodně trénoval, letos to nebude tak jednoduché!'' vykřikl Senbo na Laye.
Lay si jen s opovržením odfrkl. Než si ale stihl všimnout že se Senboo zvedl, už mu letěl pěknej rendan do obličeje.
Stihl však ránu zablokovat a přitom chytit Senboovi nohu. Senbo měl nyní velmi špatný postoj. Niori už předpovídal výsledek bitvi. Ale naprosto nečekaně Senbo vyskočil do otočky a druhou nohou kopl Laye do hlavy.
Niori se v mžiku přiblížil k Senboovi a zaútočil, ale Senboo už to čekal. Minulí rok se dělo to samé a tak byl připraven. Niori rychle přiskočil aby Senboovi, který po kopu nohou ležel na zemi, dupl na záda.
Senboo se převalil na bok a kopl Nioru do holeně, ten s křikem zařval a padl k zemi. Lay který měl dost času na oklepání ze Senboova kopu, vstal. Chytil Senbooa za nohy a vrhl ho přez tělocvičnu skrz papírovou stěnu ven. Senbo neváhal a využil situace k útěku.
Lay mu vša k v poslední chvíli hodil před nohy kunai s provázkem. Senbo si toho nevšiml a zakopl o něj. Tvrdě se přitom udeřil do hlavy o kameny, kterými byla cesta vydlážděná. Lay využil situace a pustil se do dočasně ochromeného Senboa hlava nehlava. A tak začal další rok Senboova utrápeného života.

Senbo celý domlácený od Laye a Nioriho nakonec konečně došel domů. Avšak hned jak otevřel dveře si jeho otec jménem Senibo všiml toho, jak byl Senbo zraněný a domlácený. Pohotově přiběhl k synovi aby ho podpořil v kroku.

Uložil syna do postele a přinesl lékárničku.
,,To byl zase Lay a Niori?'' zeptal se né moc překvapeně.
Senbo jen přikývl.
,,Senbo nic to není brzy budeš v pořádku…'' snažil se Senibo odlehčit situaci.
Když Senbo neodpovídal, otec zpustil dál ...
,,A hned zítra tě naučím jak se ubránit převaze, platí?'' usmál se nakonec.
,,To ho mají snad naučit na akademii ne?! Nic ho učit nebudeš, od toho má školu! My musíme pracovat aby sme se vůbec uživili.'' ozval se matčin přísný hlas.
Když si otec uvědomil, že má jeho žena pravdu, znovu pohlédl na Senboe s utrápeným výrazem v očích.
,,Chlapče toto je tvůj boj, musíš na sobě zapracovat, aby si nebyl jak fackovací panák.''
Senbo stále neodpovídal a tak otec nakonec odešel.

Druhého dne chyběl na akademii Niori který ležel na úrazovém oddělení, Lay který to schytal o něco míň byl ve třídě. Senbo byl na sebe pyšný, že alespoň jednoho z nich poslal do nemocnice.
Sedl si do své lavice a čekal než učitel spustí svůj výklad.
,,Tak dnes se budeme učit koncentrovat chakru do chodidel. Budete moci chodit po stěnách, vzhůru nohama i po vodě.'' řekl učitel pyšným hlasem.
Když to však slyšela Senboova přítelkyně Chinan, měla strach. Byla neplavec a vodu samotnou neměla moc ráda.

Učitel žáky dovedl k jedné z menších říček, které protíkaly Konohou. Vysvětlil jim jak přesně koncentrovat chakru do chodidel, aby mohli bez problémů chodit po vodě.
První měl jít Hataro. Soustředil se, nahromadil svou chakru a opatrně našlapoval na vodu. Po chvíli se prostřídala většina třídy a na řadě byla Chinan. Nahromadila chakru do chodidel a vstoupila na hladinu, ušla kousek, když v tom se jí vybavili vzpomínky na topení právě zde. Stratila koncentraci a spadla do vody.
Senbo pohotově vyběhl a skočil pro Chinan, potopil se k ní, chytl ji za ruku a plaval k hladině. Mezitím se všichni nashromáždili na vodě aby Senboovi pomohli. Vyplaval s velkou námahou na hladinu a vytáhl Chinan z vody. Všem se velice ulevilo když zjistili, že jsou oba v pořádku. Senbo jinak utlačovaný učeň byl nyní hrdinou dne, bez jediného zaváhání zachránil Chinan. A tak učitel usoudil, že s dnešní lekcí chození po vodě skončí a propustil žáky domů.

Když Chinan doma řekla co se stalo a nevynechala ani to, že ji Senbo zachránil, rodiče Chinan osobně poděkovali Senboovi. Dokonce i Senboovi rodiče rodiče měli radost že po tom všem trápení, mu někdo konečně od srdce poděkoval. Ale pro něj dnešní den neskočil, na zahradě za jeho domem si nachystal několik terčů v různých vzdálenostech. Nachystal si shurikeny a kunaie a trénoval celý den až dlouho do noci.Nakonec padl vyčerpaný do postele.

Další den v čas kdy chodil na akademii, ho probudil Chinanin hlas. Stála před domem a chtěla s ním jít na akademii. Senbo se rychle nachystal a vyrazil i se svou kamarádkou vstříct dalšímu dni. Do třídy vstoupil hrdě a bezstarostně, avšak jak zahlédl Nioriho a Laye sedící vedle sebe, jeho sebevědomí rychle kleslo. Něco mu říkalo, že dnešní den se neobejde bez problému.
Když začalo vyučování a učitel začal zkoušet žáky z dějin vesnice něco nebylo v pořádku. Chinan ho pořád zkoumala svým pohledem, Niori si hleděl svého, jediný Lay byl pořád stejný.
Plynula hodina po hodině a Chinan ho stále sledovala, Niori se ani nehnul, Lay stále upíral pohled jeho směrem. Senbo byl připraven na denní rutynu. Pobít se s Layem, Niorim a jít domů…

V jeho hlavě ale pořád pobíhala otázka:,,Proč jen se na mě Chinan stále dívá?''

Když skončila hodina, všichni žáci se sebrali a odešli domů ale Senbo ani Lay domů nešli. Ještě je čekala bitva a Senbo byl odhodlán se ze všech sil vzepřít.Jakmile Senbo posbíral poslední svitek z lavice , vyšel zároveň s Layem ven a čekal na jeho úder. Nečekal dlouho a vážně ho Lay udeřil kolenem do žeber. Senboa to vyvedlo z rovnováhy a upadl, neotálel však, mrštně se zvedl a chystal se na protiútok. Chytil Laye za ruku přetočil se a přehodil ho přez záda, ihned poté ho chtěl kopnout do žeber, ale to nezvládl. Lay byl nejmrštnějším žákem ze třídy a taky to bylo znát. Zvedl se na nohy a rozběhl se přímo na Senboa, udělal náznak levou rukou, ale udeřil ho pravým hákem.
Čímž ho narazil na zeď akademie. Senbo neváhal a vyběhl na zeď akademie a čekal až za ním Lay půjde. Poté co byl na zdi i Lay, Senbo uvolnil chakru a volným pádem letěl na Laye. Váhou těla ho smetl na zem a začal ho bít. Lay mu však udělal obchvat nohama a mrštil s Senboem o zem, když se oba malátně zvedli, už kolem nich byl hlouček dalších studentů. Bitvi Senboa, Laye a Nioriho byly populární. Chinan už byla na odchodu když si však všimla že se ti dva zase bijí, ani vteřinu nečekala a šla to ukončit. Postavila se mezi oba rváče a pokřikovala na ně ať toho nechají. Nechápající Lay ji odstrčil a pustil se znova do Senboa.
Když v tom se stalo něco nečekaného, učitel rozehnal hlouček studentů a viděl bijící se hochy.
Shikano zatracený člen klanu Nara proslulý svými stínovými technikami použil Kage Kubi Shibari no Jutsu aby spoutal rváče a zastavil bitku. Odvedl oba hochy k řediteli akademie, aby rozhodl co s nimi.

5
Průměr: 5 (2 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kitsumy
Vložil Kitsumy, Út, 2010-09-28 21:55 | Ninja už: 5138 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

žensky proboha... vy ste normálně krátkozraký... vy byste podle toho co tu vidím zrušili naruta po prvním díle........................... se zamyslete trochu

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2010-09-28 23:02 | Ninja už: 6191 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Zlatíčko, ty sa nám nepleť do práce, ju? Eye-wink Než niečo napíšeš, zamysli sa najprv ty.


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2010-09-20 19:32 | Ninja už: 6191 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Hm, nevidím tu nič, že by to malo spojitosť s Narutom Smiling
Mne osobne sa to nezdá, radšej by som to presunula na externý blog.


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Kitsumy
Vložil Kitsumy, Po, 2010-09-20 19:47 | Ninja už: 5138 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

zveřejni to a v druhé díle uvidíš

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2010-09-26 19:20 | Ninja už: 6072 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!