manga_preview
Boruto TBV 13

Tsunadin syn 2

Nový člen týmu

“Mimochodem, Lady Tsunade, kde bude Drachetsu bydlet?” zeptala se Shizune.
“Neboj se. Bude bydlet u Naruta. Aspoň ho trochu zklidní.” řekla Tsunade a mávla rukou. To bude ve vesnici veselo, pomyslela Shizune a spěchala dál.
Pomalu se začalo stmívat. Ulice se jedna po druhé vyprazdnily. Na Tsunadin účet přibylo pár nových položek. Ve vesnici byl klid. Občas někde zahlédl nějakou tu hlídku. Dorazil před svůj nový domov. Vešel dovnitř a rozsvítil světlo. Všude byl hrozný nepořádek. Drachetsu radši zhasnul a natáhl se vedle postele.

“Co je s tebou Shizune?” zeptala se Tsunade. V Konoze už vycházelo slunce. Další den začal.
“Nemůžu uvěřit, že jste mi o něm neřekla.” Prásk! Dveře do kanceláře se rozletěly.
“Jsme zpátky!” zařval Naruto, za kterým stál Sai a Kakashi.
“Kde je Sakura?” zeptala se Shizune. Stále naštvaným hlasem.
“Šla si hodit věci ke mně dom. Zachvíli sem přijde.”

Sakura vešla do Narutova bytu. Dnes tam byl mnohem větší nepořádek než obvykle. Pomalu prošla do dalšího pokoje. V šeru poznala, že v bytě je někdo další. Potichu vytáhla kunai.
“Zaútočíš, ale jenom jednou.” pronesl Drachetsu těsně za Sakuřinými zády. Sakuřa ztuhla, dotyk železa na krku ji zastudil.
“Kdo jsi?” zeptala se roztřeseným hlasem.
“Nejsi v pozici, kdy můžeš klást otázky.” prohlásil a pustil Sakuru.
“Jsem Drachetsu. Tsunade mě tady ubytovala. Ty budeš asi Naruto.”
“Ty jeden debile, vypadám snad jako kluk?” Drachetsu se usmál.
“Pocházím z kraje, kde je běžné, že kluk má holčičí jméno a naopak.” prohlásil a sednul si na postel. Prohlídl si Sakuru a zvedl ze stolu svůj plášť.
“No nic, já tě tu nebudu rušit.” řekl a zamířil ke dveřím. Sakura ho, ale jít nenechala.
“Takže ty si jako odejdeš a já to tu mám všechno uklízet?” vyštěkla na něj.
“Nikdy jsem tě ve vesnici neviděla, takže mám velké podezření, že jsi uprchlý ninja.” řekla a nasadila si na ruce svoje bojové černé rukavičky. Drachetsu jen s úsměvem čekal, co udělá. Saura se napřáhla a poslala svoji pěst směrem k jeho břichu. Už čekala, jak se Drachetsu zřítí k zemi, ale to se nestalo. Drachetsu jen lehkým mávnutím ruky vykryl tento útok. Něco takového ho vůbec nepřekvapilo. Od své matky dostal při každém tréniku minimálně deset takových. Sakura jen ohromeně zůstala stát. Nikdy se jí nestalo, aby úplně neznámý člověk vykryl takhle lehce její útok.
“Jjak jsi to dokázal vykrýt?” zeptala se užasle.
“Nejsi jediná, koho Tsunade učila. Před několika lety jsem byl jejím žákem.” řekl a začal sbírat prázdné misky a plechovky od ramenu. Se Sakuřinou pomocí byli s úklidem hotoví raz, dva.

“Takže ty od teď bydlíš u Naruta?” zeptala se Drachetsua Sakura, když šli směrem k budově Hokage.
“Aspoň do té doby, než si seženu vlastní bydlení.”
“Máš zajímavé jméno. Co vlastně znamená?”
“Nejspíš nic, Jméno mám po obou rodičích. Otec byl Drachep a matka Tsu, Tsubari.”

“Konečně jste tady.” začala Lady Tsunade svoji řeč. “Chtěla bych vám představit Drachetsua, jelikož Kakashi bude nějakou dobu pryč, převezme po něm na chvíli jeho tým.” Shizune a Sakura se tvářili ohromeně. Sai na sobě nedal vůbec nic znát. Naruto dlouhou dobu jen zíral, potom praštil do Tsunadinýho stolu a zařval: ”To si snad děláte srandu? Já potřebuji pořádný trénink, abych mohl Sasukeho dotáhnout zpátky do Konohy a ty mi Bábi řekneš, že mě má trénovat nějaký dvacetiletý začátečník!”

5
Průměr: 5 (4 hlasů)

Kategorie: