manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto a Bůh Smrti - prezentace síly 07

Okolo blonďáka se objevilo několik stovek jeho klonů a rozeběhli se proti Uchihům. Sasuke upoutával pozornost a bojoval s nimi pomocí taijutsu. Obklíčila ho skupina klonů a neustále na něho dopadali údery ze všech stran. Jeden u klonů vyskočil a kopnul černovlasého mladíka do hlavy. Další klon se odrazil od zad prvního klonu a ve vzduchu začal dělat kotouly. Snažil se nabrat co největší rychlost.
„To byla pecka,“ vzpamatovával se Sasuke stále z nečekaného kopu, ale nehodlal se nechat zahanbit tak aktivoval svůj sharingan. Díval se na Naruta svými speciálníma očima. Všiml si na poslední chvíli rotujícího klonu a s lehkostí se mu vyhnul. Síla dopadu klonu byla úžasná. Jakmile dopadl, tak se vytvořil menší kráter a klon zmizel. Naruto začal používat svoji super sílu získanou díky tréninku a díky preciznímu ovládání chakry. Klony začali stále více dorážet, když uslyšeli hlas staršího Uchihy:
„Katon: Goukakyuu no Jutsu!“ (Oheň: Technika velké ohnivé koule)Všichni ucítili narůstající teplo. Sasuke se kouli vyhnul a postavil se po levici svého bratra. Oba sledovali jakou paseku tato technika napáchala v řadách klonů. Avšak technika nebyla zase tak moc účinná. Protože po zničení pár klonů si ostatní předali zkušenosti a věděli, že se tomu musí vyhnout. Všichni uskočili až na tři. Ti tam stáli bez pohybu a skládali nějaké pečetě a zvolal:
„Suiton: Jousuiboru no Jutsu!“ (Voda: Technika vodní koule) Před každým z nich se objevila vodní koule, ale to ještě nebylo všechno.
„Nebude to tak silné jako s elementárními klony, ale mělo by to fungovat taky,“ pomyslel si blonďák, když zvolal:
„Spojit!“ Ze tři klonů zůstal jen jeden a velikost vodní koule se z trojnásobila. Blonďák se napřáhnul a hodil vodní techniku proti ohnivé. Techniky se srazili uprostřed mezi nimi. Ozval se výbuch. Když zmizel kouř, tak zbyl jen menší kráter, ale nic jiného se nestalo, protože oba útoky se navzájem vyrušili. Tentokrát však už začal útočit Naruto. S rychlým sledem pečetí zvolal název techniky, kterou chtěl použít:
„Kyodai na Ryu Tsu no jutsu!“(Technika obrovského draka tří živlů) Vedle něho se objevilo obrovské tělo draka. Oba jeho protivní si mysleli, že ho budou používat k přímému boji jako sumona a tak se oba rozeběhli proti němu a drakovi. Drak však otevřel všechny tři tlamy a z každé mu vystřelil jiný proud energie. Proudy se srazili dohromady a začali se slučovat. Vítr posílený bleskem se spojil s ohněm. Vytvořila se z toho jakási koule, která nabyla světle fialovou barvu. Hned jak se všechny tři chakrové elementy sloučili, tak koule začala ještě rotovat. Když těleso nabralo dostatečnou rychlost, tak vystřelila přímo proti oběma Uchihům. Každý z nich uskočil na jinou stranu a čekali náraz, ale nic se nestalo. Koule se na druhé straně otočila a opět se vracela. Oba zase uskočili. Když se tatáž situace opakovala již po několikáté, tak to Sasukeho přestalo bavit. Ze svých zad si vytáhnul z pouzdra svoji katanu a čekal, až se koule přiblíží. Do svého meče ještě vpustil svoji elektrickou chakru a zvolal:
„Chidori nagashi!“ Koule se soustředila a útočila pouze na něho. Sasuke počkal, až bude přímo u něho a přemístil se přímo za ni. Seknul skrz kouli vší svojí silou. Ozval se divný ječivý zvuk a koule se rozpadla na dvě poloviny. Díky tomu však ještě více zrychlila.
„To se ti teda zase něco povedlo,“ uslyšel vedle sebe Sasuke uštěpačnou poznámku svého staršího bratra. Každá půlka koule si to směřovala ke svému cíly a stále zrychlovala. Ani jeden z Uchihů nestihl zareagovat a dostal zásah polovinou techniky. Ozvali se dva obrovské výbuchy, spojené se všudy přítomným pronikavým fialovým zářením. Velká oblaka prachu se vznesla do vzduchu. Když se prach opět usadil, tak Naruto poznamenal ke scéně, kterou viděl:
„Tak tohle je to vaše Susanoo, že?“ Lidé v hledišti lapali po dechu nad tím co viděli. Oba Uchihové stál v těle nějaké postavy. Každá však měla jinou barvu. Itachiho postava byla červená a Sasukeho byla modrá. Ale to nebylo všechno co viděli. Technika, kterou na ně Uzumaki poslal udělala dost hluboký kráter a také poškodila vnitřní pevnou část stadionu. Kráter byl všude okolo hluboký několik metrů, ale oba jeho protivníci stáli na kamenném sloupu. Nebylo to tím, že by použili nějakou zemní techniku, ale tím, že jejich Susanoo chránilo i prostor pod nimi. Několik klonů se rozeběhlo proti nim, aby zjistili jak moc jsou jejich techniky odolné. Žádný klon se však nedokázal ani jednoho dotknout. Blonďák začal přemýšlet o své taktice:
„Jelikož mají takové dobré ochrany, tak se nemusím na chvíli krotit. Zkusím na ně techniku, kterou už viděli.“ Hned složil potřebné pečetě a zvolal název své další techniky:
„Nendo bushin no jutsu!“(Jílové klony) Kolem něho se objevilo čtyřicet dalších postav. Stínové klony zaměstnávali své protivníky, aby se ty jílové dokázali bez problému dostat ke svým cílům. Pravý Naruto tedy použil ještě další techniku:
„Gurando keimusho no jutsu!“ (technika zemního vězení) Oběma Uchihům uvízly nohy v zemi a celé to ztvrdlo do tvrdosti oceli. Ani jeden z protivníků se nedokázal z toho dostat ani když použili chakru ani za použití technik. Nedokázali na svém vězení udělat ani škrábnutí. Jílové klony se rozdělili na dvě skupiny a každá se vydala ke svému Uchihovy. Obklíčili svůj cíl a zvolali všichni společně:
„Uzumakiho prstenec!“ Všechny jílové klony začali vydávat ze sebe nějaké světlo a chvilku na to se ozvala salva výbuchů a každý Uchiha odletěl na jinou stranu arény.
„Sasuke!“ Vykřikla Sakura a chtěla běžet za ním. Na ruce se jí objevila její léčitelská chakra. Hned jak to uviděli klony, tak ji uvěznili do sklenění koule.
„Naruto ty blbče, co to děláš?“ Utrhla se na něho mladá Haruno. Blonďatý klon se jen zamračil a odvětil jí:
„Copak jsi nevzpomínáš na naši dohodu?“ Sakura se an něho nechápavě podívala a vykřikla na něho:
„On tam může umírat a ty mě tady zastavuješ, kvůli nějaké stupidní technice?“ Uzumakimu začalo škubat obočí. Vůbec se mu nelíbilo co tu říká.
„Stupidní? Neměla jsi na tu dohodu vůbec přistupovat, když jsi tak slabá ,“ okřikl ji jinjouriki devítiocasé lišky a nechal skleněnou kouli vznést vysoko do vzduchu, aby měla Sakura lepší rozhled. Když v tom uviděla, že oba Uchihové opět stojí, ale jejich obrany už zmizeli.
„Brácho, jsi v pohodě?“ ozval se Sasuke. Itachi který stál kus od něho přikývnul a řekl mu:
„Když jsme takhle daleko od sebe tak na něho můžeme poslat nejsilnější útočnou techniku, kterou nám umožňuje sharingan!“ Sasuke hned pochopil a začal sestředit chakru do svých očí a společně se svým bratrem zvolal:
„Amaterasu!“

„Co je to za oheň?“ divil se Shikamaru.
„To je černý oheň Amaterasu, o kterém se říká že hoří sedm dní a sedm nocí,“ zval se zděšeně Kakashi. Nečekal, že by se tato technika mohla objevit Prezentačních bojích.
„Jak se proti tomu chce jen Naruto bránit?“ divil se Neji.

Blonďák stál mezi svými protivníky a skládal pečetě. Věděl, že tahle technika je zničující, protože neustále cítil jak jsou jeho klony ničeny a nepředávají mu vůbec žádné dobré zkušenosti. Oheň se k němu blížil z obou stran.
„Kodaishirudo Uzumaki no jutsu!“ (Technika Dvou starobylých štítu Uzumaki) Proti každému protivníkovi se objevil obrovský štít, ale blonďák ještě neskončil. Stále skládal pečetě a zvolal:
„Kyodai na tatsumaki no jutsu! (Technika Dvou obrovských tornád) Roztáhnul ruce a kam s nimi namířil, tak tam šly i tornáda. Každé tornádo nasměřoval přímo z jeho strany do štítů. Když se techniky setkali, tak se začalo dít něco divného. Štíty začali pohlcovat tornáda a na druhé straně v kolmém směru zase tornáda vystupovali. Techniky Uchihů se už dostali ke štítům. Naruto se začal soustředit a používat více chakry. Tornáda se začali zvětšovat. Když se obě techniky srazili, tak se ozval náraz, ale nic jiného se nedělo. Uzumaki teda zatlačil více a černý oheň se začal vznášet ve vzduchu a odlétávat od něho.

„To není možné,“ divil se Kakashi a sním tentokrát i všichni členové klanu Uchiha. Mysleli si, že Amaterasu se nedá ničím zastavit, že se musí nechat vyhořet, ale teď jim mladý Uzumaki ukazuje pravý opak. Když všechen černý oheň byl od něho dost daleko, tak se ozvalo:
„Guretoguren no jutsu!“(Technika Velké rokle)
„Začal jsem s druhou fází obrany, ale měl bych to už ukončit,“ pomyslel si blonďák. Všechen oheň byl nyní uvězněn v hluboké rokli, takže se nemohl rozšiřovat.
„Třetí fáze. Všichni víte co máte dělat!“ Ozval se znovu Naruto. Rychle složil potřebné pečetě k užití techniky. Čtyři klony se rozeběhli k roklině a každý se postavil do jednoho rohu.
„Garasu heisa no jutsu!“ (Technika Skleněného uzavření) Pronesli klony, které stáli v rozích a na roklině se objevilo sklenění víko. V tom místě se objevila malá díra a vnitřní vzduch se začal vysávat. Když se vysál všechen vzduch, tak se otvor opět uzavřel. Amaterasi ještě chvíli bojovalo o život, ale začalo se zmenšovat a po chvilce úplně zmizelo.

„Úžasné,“ ozývalo se z hlediště. Všichni si mysleli, že má v plánu jen černý oheň odklonit, ale on to úplně zrušil. Tohle nikdo ještě neviděl.
„Vypadá to, že se mu nějak povedlo úplně porazit Amaterasu. Nic takového jsem v ještě neviděla,“ vydechla uznale Tsunade.
„Sice to dokázal porazit, ale stejně nemá ještě vyhráno,“ ozval se otec obou mladých Uchihů a ještě dodal:
„Není to jediná zbraň Sharinganu! Susanoo je jak dokonalou obranou, tak se může stát i dokonalým útokem a spojenou sílu dvou Susanoů se mu porazit nepovede. A navíc tuto techniku mohou používat aniž by riskovali ztrátu zraku. Ještě tu bude zaručeně zajímavý boj.“ Celé okolí staršího Uchihy si začalo šuškat. Moc dobře věděli, že není snadné porazit uživatele Sharinganu.
„Ale Fugaku, my známe hrdost vašeho klanu. Určitě si myslíš, že by byla potupa, kdyby oba tvoji synové prohráli ve společném boji proti jednomu Uzumakimu viď?“ řekla Kushina. Vůdce klanu Uchiha ji probodával svými očima a potom se usmál:
„Máš pravdu, že jsme velice hrdý klan a všichni to už dávno vědí, ale s tím ostatním co jsi řekla já nesouhlasím, ba právě naopak! Je velikou ctí, že se moji synové mohou utkat s posledním mužským členem klanu Uzumaki. Přece jen tento klan je nejvýznamnější v historii světa ninjů. A to, že celou tuhle dobu moji synové dokázali bojovat proti němu a ještě mají dostatek sil je velký úspěch. Mohli by ho dokonce porazit!“ Rozplýval se hrdý otec nad činy svých dvou synů. Byl tak vděčný za to, že se mohl vrátit zpátky do světa živých a vidět tento zápas. Kushina z toho byla celá vedle. Tohle od vůdce klanu vůbec nečekala. Jak ho znala, tak celý svůj život potlačoval emoce a teď poprvé nechal své emoce, aby ho pohltili.
„Naruto nepoužívá ani desetinu svojí skutečné síly. To co předvádí tady se nedá vůbec srovnávat s tím, jak bojoval proti té obrovské armádě,“ snažil se Gaara uvést věci na pravou míru. Čímž si vysloužil nenávistné pohledy ode všech členů klanu Uchiha. Ale jelikož neměli šanci vidět jeho činy při obraně ninja světa, tak raději byli potichu a dále se zájmem sledovali zápas synů svého vůdce.
Naruto vyslal několik svých klonů přímo na Uchihy, aby zjistil jejich další strategii a aby jim zamezil se na něčem domlouvat. Hned jak si to Sasuke uvědomil a křiknul na svého bratra:
„Měli bychom to už brzo ukončit. Na všechny ty útoky jsme spotřebovali dost chakry!“ Bývalý člen Akatsuki přikývnul, protože věděl, že na tom už není moc dobře a odpověděl mu:
„Použijeme naši kombinaci, kterou jsme trénovali!“ Klony je obklíčili a čekali se zájmem co se bude dít. Kolem obou Uchihů se opět objevili dvě velké postavy. Tentokrát však vypadali trochu jinak. Itachiho bojovník měl dlouhý meč a štít zatím co Susukeho bojovník měl v rukou luk a šíp. Obě postavy sklidili obrovský údiv v obecenstvu. Několik lidí se dokonce rozhodlo, že zvýší své sázky na Uchihy. Tak nečekaným a silným vzhledem působili na své okolí. Na nic nečekali a hned začali na blonďáka útočit. Itachi se rozeběhl se svojí verzí Susanoa a rozpřáhl se po něm svým mečem. Trefil několik desítek klonů a ty se rozplynuli pří nárazu. Starší z bratrů však nepřestával a neustále postupoval armádou blonďáků a ničil je jednoho po druhém. Narutovi nezbylo nic jiného, než neustále ustupovat a nechat své klony na pospas. Potřeboval nějaký čas k přemýšlení nad dalším protiútokem. Itachimu však netrvalo tak dlouho zničit jeho stínové klony a tak musel on sám uhýbat výpadům jeho bojovníka. Naruto tedy vytvořil několik dalších klonů, aby ho aspoň chvilku odráželo. Ale najednou bylo něco špatně. Uzumaki si všimnul, že najednou Itachi uhnul trochu bokem. Naruto nad tím chvíli přemýšlel, kdy mu to došlo!
„Do háje!“ Stihnul už jen zvolat, když Sasuke zrovna vypouštěl svůj šíp z luku. Celou dobu postával v zadu a čekal na vhodnou příležitost, aby mohl vystřelit na Naruta. Když si všimnul, že dělá nové klony, tak mu bylo hned jasné, že musí být někde v hloučku mezi nimi. Okamžitě dal signál bratrovy, aby mu uhnul z cesty a vystřelil. V mžiku šíp přeletěl arénu, kolem Itachiho a směřoval si to přímo do houfu klonů. Díky tomuhle byli zničeny všechny stínové klony. Hned se všude objevil kouř po zničení klonů. Když se kouř vytratil, tak v aréně byli pouze oba Uchihové. Okamžitě se začali rozhlížet a hledat svého protivníka. Když v tom se začala chvět země a začala se rozestupovat. Uzumaki stál dole na dně kamenné místnosti a začal vystupovat po schodech nahoru se slovy:
„Nečekal jsem, že Sutonrumu no jutsu (Technika Kamenní místnosti) bude takhle účinné,“ usmál se provokativně na své protivníky a pokračoval:
„Zajímavé kombinace, ale na mě to nestačí.“
„Stejně se proti tomu nedokážeš účinně bránit. Musíš vždycky zalézt pod zem,“ ozval se Itachi a dodal směrem ke svému mladšímu bratrovy:
„Uděláme to samé znovu. Už to musíme ukončit!“ Starší Uchiha se rozeběhl znovu proti Narutovi s napřaženým mečem, aby to už ukončil. Ten však už skládal potřebné pečetě a zvolal název techniky:
„Gogyou kodaiyoroi no jutsu!“ (Technika Starobylého brnění pěti živlů) Jak to dořekl, tak jako by se celý svět zpomalil. Všech pět hlavních živlů se začalo objevovat okolo postavy Uzumakiho. Začali kolem něho kroužit a po jednom začali obalovat tělo blonďáka. Prvně země potom voda, elektřina, oheň a vítr. Když ho obklopil i vítr tak brnění ztuhlo a nabylo tmavě modrou barvu. Na prsou se mu objevil kruh, ve kterém bylo znázorněno všech pět elementů, tak jak měli mezi sebou účinkové vztahy. Celou dobu brnění neustále vydávalo obrovské množství chakry. Itachi na to udiveně hleděl, ale stále běžel ne něho. Rozpřáhl se a udeřil na něho mečem. Uzumaki však nic neudělal, což ho překvapilo a nechal se praštit plnou silou úderu. Ale nic se nestalo. Stále stál na místě a obrovský meč Itachiho bojovníka se jen neškodně dorážel od brnění. Ač Itachi tlačil jak chtěl, tak to pro něho bylo jako kdyby udeřil do nějaké hodně tvrdé oceli, nebo něčeho ještě více tvrdšího.
„No to by už asi stačilo,“ řekl blonďák směrem k Itachimu a dodal:
„Teď bych pro změnu mohl útočit zase já ne?“ Jak to dořekl na sprásknul dlaně k sobě a začal do nich soustředit elementární chakru z brnění. Chakra začala prostupovat z jeho těla a měnit se do nějakého tvaru. Po chvilce bylo znát, že to je meč. Byl velký jako Naruto a celý zlatý. Blonďák se rozmáchnul s nově získaným mečem proti protivníkovy. Ten mu do cesty nastavil svůj štít a čekal na náraz. Stalo se však něco co Itachi nečekal. Jakmile dopadl Narutův úder na štít, tak se rozpadl a Itachi i s Susanem odletěl pryč. Když se vzpamatoval z toho co se stalo, tak se zvedl rozhlédl se. Běžící Naruto byl už skoro u něho. Starší Uchiha však nehodlal prohrát tak lehce, a tak soustředil všechnu svoji chakru do Susanoa a rozeběhl se rovněž proti svému protivníkovy. Rozmáchnul se a chtěl udeřit blonďákovy po hlavě, ale ten už tam nebyl. Naruto se totiž skrčil udělal ještě jeden krok a svým výpadem odmrštil Itachiho pryč. Ten už ve vzduchu ztratil vědomí i svého ochranného pomocníka a dopadl na zem v bezvědomí.
„Itachi!!!“ vykřiknul jeho mladší bratr a běžel k němu, aby zkontroloval, jak na tom je. Do běhul k němu jak nejrychleji mohl a kontroloval jeho životní funkce. Zjistili že jeho bratr stále dýchá. Tak moc se mu ulevilo. Myslel že zase o něho přišel.
„Neboj bratře já ho porazím,“ řekl ke svému bratrovy jako by si myslel, že ho musí určitě slyšet a řekl naštvaně směrem k Narutovy:
„Tak tohle jsi přehnal. Za to zaplatíš!“

Celé hlediště udiveně utichlo. Nikdo z nich neviděl takovou to techniku. Síla tohoto brnění jim byla hned jasná, když uviděli jak se roztříštil štít. A potom jak viděli jak útočí na Itachiho, tak tušili jak to dopadne.
„Synu,“ vykřikl udiveně Fugaku Uchiha a běžel dolů k aréně. Zrovna tam Narutovi klony přesunuli staršího z bratrů a začali ho ošetřovat. Použili na něho Narutovu léčící techniku a během několika vteřin se Itachi opět probral a celé jeho tělo bylo vyléčené.
„Co se to-? Kde to jsem?“Udiveně se rozhlédl po svém okolí. Naposledy si pamatoval, jak na něho Naruto zaútočil s tím svým mečem a potom měl okno. Jeden z Uzumakiho klonů k němu přiskočil a řekl mu:
„Neměl by jsi se ještě moc namáhat! Po tom mém útoku jsi upadl do bezvědomí. Hned jsem tě sem přenesl a vyléčil.“ Itachi konečně chápavě přikývnul a když vtom mu došlo, že v boji s ním byl ještě někdo.
„A co Sasuke?“ zeptal se ještě starší z bratrů. Blonďák se na to usmál. Líbilo se mu, jak o sebe začali tihle dva konečně zajímat a odpověděl mu:
„Děláš jako by jsi ho neznal. Samozřejmě že se chce pomstít.“ Tomu se i Itachi usmál a za pomoci Narutova klonu se postavil. To už ale přiběhnul jeho otec a hned ho objal a pochválil ho:
„Byl to moc dobrý boj. Jsem na tebe pyšný!“

Sasuke se postavil co nejdál od mladého Uzumakiho a začal po něm střílet jeden šíp za druhým. Blonďák však neustále hbitě uhýbal a neustále se přibližoval. Po dopadech Sasukeho šípů se vždy ozval výbuch a na zemi se objevil menší kráter. Mladší z bratrů začal rychle přemýšlet, jak by blonďáka zastavil, protože moc dobře věděl, že jestli se dostane až k němu, tak že skončil. Proto nechal vystřelit jeho Susanoo několik šípů naráz. Blonďák se jim zase vyhnul jako všem předtím ale najednou si uvědomil, že je něco špatně. Začalo se mu dost špatně hýbat. Tak začal pátrat po příčině této změny a po chvilce ji zjistil. Poslední dávka Sasukeho šípů měla na sobě zezadu dost silná chakrová vlákna a když se vyhynul šípům, tak se do nich zamotal. Susuke do nich pouštěl stále více chakry, takže se neustále stahovali pod větším tlakem a zamezovali mu pohyb. Uživatel sharinganu nashromáždil všechnu svoji zbývající chakru. Opět napnul tětivu a vložil šíp. Tento šíp však byl několikrát větší než všechny ty poslední.
„Tohle je za Itachiho!“ Pronesl Sasuke když pouštěl šíp na svého protivníka. Narutovi nezbylo moc možností a tak začal soustředit elementární chakru. Šíp se blížil obrovskou rychlostí. Ozval se náraz a výbuch. Všichni viděli jak Naruto schytal plný náraz do svého brnění. Zvednul se prach, který zabránil všem v tom aby viděli jak to dopadlo s blonďákem. Uviděli jen něco jak vyskočilo z mraku prachu. Ve výšce několik metrů nad Susukem se objevil Naruto jen s mečem v ruce. Předtím nesoustředil dostatek elementární chakry, aby mohl použít meč a nechal se pomocí techniky náhrady nahradit v brnění. Naruto nabral rychlost, napřáhnul se mečem. Když byl u Sasukeho tak jen prostě máchnul. Tímto útokem byl Uchiha omráčen a zůstal ležet v kráteru po Narutově výpadu.
„Konečně je konec,“ oddechnul si blonďák.

Poznámky: 

Tak je tu další díl Eye-wink je celkem dlouhý tak doufám, že si ho užijete Smiling Příštím dílem to zakončím Smiling

4.862745
Průměr: 4.9 (51 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2010-05-31 01:46 | Ninja už: 5734 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Už se těším, jak je vidět jsi zpátky a tvoje povídky také... fakt mi tohle chybělo, strhující boje a tvoje dokonalá schopnost popisovat boje... na další díl se rozhodně vyplatí čekat... Smiling

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, So, 2010-06-26 22:35 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

děkuji ti moc Smiling tvé kometáře vždy potěší. Jen teď jsem byl zase mimo, protože s koncem roku jsou spojená mnohá úskalí. Však to určitě znáš. Jak ti dopadla ta matura? Hele zítra přidám další dílel Smiling

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Ne, 2010-05-23 16:23 | Ninja už: 5346 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Ach to byla bitka.....kde ty nápady bereš? xD Moc dobrý těšim se na další Eye-wink

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Ryu onee-chan
Vložil Ryu onee-chan, St, 2010-05-19 15:17 | Ninja už: 5157 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

jááj Sasuke a tá jeho večná chtivosť za pomstou, je jedno za akou Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
Už sa teším na ďalšiu sériu Smiling , nie žeby mi táto potom nechýbala, keď ju ukončíš Laughing out loud

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Po, 2010-05-17 17:29 | Ninja už: 5207 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

Tak to jsem ráda, že to už ukončuješ. Nic v zlym ale spojovačky ráda nemám, ani náhodou. Sad
Můžu říct snad jen: Jsem zvědavá, jak to ukončíš a tešim se na Boha smrti 2 :D

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2010-05-17 17:36 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

mno na to že to měl být jen jeden díl se to celkem rozjelo ne? Laughing out loud mno však se nech překvapit Smiling

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele PrasteneAnimeLizatko
Vložil PrasteneAnimeLizatko, Po, 2010-05-17 14:49 | Ninja už: 5613 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Prostý občan

moc podařený díl ale máš tam strašně moc pravopisných chyb Smiling
například není to Susuke ale Sasuke Smiling

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2010-05-17 16:08 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

ok ok díky za info Eye-wink já se na to podívám Smiling

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele TQBi
Vložil TQBi, Po, 2010-05-17 11:15 | Ninja už: 5245 dní, Příspěvků: 172 | Autor je: Prostý občan

jobku jen se vyjadrim k Itachiho Susanu.
Narutove brbneni zastavilo jeho mec... jenze mec Totsuka nei hmotny.viz. -
Cokoli měc propíchne bude vtaženo do nádoby a navždy zapečetěno. Měč je očarován schopností poslat lidi, které probodne do světa ulizí, podobnému jako svět opilých, a zde jsou zapečetěni na věčnost věků.

No dobre tohle se da nejak uhrat do autu, no dalsi proble je Itachiho stit ktory nezastavil Narutov mec...Takze napoveda:
Nehmotný štít obsahuje všechny druhy chakry a je tak schopný odvrátit jakýkoli útok tak že se štít sám přizpůsobí.
Itachiho stit je zlozeny tak jako narutove brneni ne chapu rozdil,nechapu porazku Itachiho stitu a neporazitelnost narutova brneni...

Shocked

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2010-05-17 16:25 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

je to speciální brnění díky kterýmu se mu nic nestane! Jen jsem se v první verzi upsal, a dal tam jen pět hlavních elementů! Potom jsem to opravoval na všechny elementy (i poddruhy) díky tomu se mu dokáže bez problému postavit. Ten štít se mění jen aby odrazil útoky jakéhokoliv druhu chakry, ale nedokáže se změnit tak aby odolal chakře všech elementů najednou!

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele TQBi
Vložil TQBi, Po, 2010-05-17 17:22 | Ninja už: 5245 dní, Příspěvků: 172 | Autor je: Prostý občan

poddruhy jsou jen zmesi hlavnych elementu nic vic...takze neobsahuji neco jine, obsahuji jen casti hlavnych elementu...

Jak to ze nemuze??Prispusoby se na vsechny 5 vzdyt je vyblokuje protoze ma stejne zlozeni a poddruhy to neovplyvni jak uz jsem psal.
Legendarny mec Totsuka je neporaziteln jak to uz bylo v mange...

Shocked

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2010-05-17 17:29 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

ale je to konbinace třeba dvou vlastností hlavních elementů... taskže nevidím důvod proč by tam menohli být. Může se přispůbit, ale ne na všechny najednou.. to tam nebylo... To brnění je speciální! Proto ho dokáže zastavit! Je to tak schválně psaný tak se nehádej!

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele TQBi
Vložil TQBi, Po, 2010-05-17 17:48 | Ninja už: 5245 dní, Příspěvků: 172 | Autor je: Prostý občan

je to kombinace hlavnych druhu jak rikas ale i tak to neni nic jine jako 2 hlavny druhy, nema to dalsi zlozku.Jednoznacne bylo Itachiho Susanoo lepsi.
Proste techniky treba nekdy promyslet ne hned pouzivat ultimatny/neporazitelny techniky

Shocked

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2010-05-17 19:04 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

protože jsou ultimativní, tak jsou neporazitelné to je jasné... takže nemám co řešit

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele TQBi
Vložil TQBi, Po, 2010-05-17 19:25 | Ninja už: 5245 dní, Příspěvků: 172 | Autor je: Prostý občan

ultimatny technika neni neporazitelna...

Shocked

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2010-05-17 20:08 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

já jsem spisovatel...

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele TQBi
Vložil TQBi, Po, 2010-05-17 21:56 | Ninja už: 5245 dní, Příspěvků: 172 | Autor je: Prostý občan

jsi spisovatel ale nezrovnalosti v tomhle dile jsi nevysvetlil.
Tahle serie se ti podle mne nepovedla no zaroven jsi podle mne napsal jednu s najlepsich serii na konohe - 4.Velka valka ninju

Shocked

Obrázek uživatele Kioshi Makoto
Vložil Kioshi Makoto, St, 2010-05-19 07:05 | Ninja už: 5625 dní, Příspěvků: 173 | Autor je: Prostý občan

nech nám jobka.....este nám přestane psát tyyy.....běž pryč když se ti ot nelíbí

jméno změněno z Akiotto na Kioshi Makoto
Festovní FanFikce - Animefest 2009
/>

Obrázek uživatele Kioshi Makoto
Vložil Kioshi Makoto, St, 2010-05-19 07:05 | Ninja už: 5625 dní, Příspěvků: 173 | Autor je: Prostý občan

nech nám jobka.....este nám přestane psát tyyy.....běž pryč když se ti ot nelíbí

jméno změněno z Akiotto na Kioshi Makoto
Festovní FanFikce - Animefest 2009
/>

Obrázek uživatele TQBi
Vložil TQBi, St, 2010-05-19 11:07 | Ninja už: 5245 dní, Příspěvků: 172 | Autor je: Prostý občan

rekl jsem, ze vsechno se mi neliby?Nektere jobkove povidky se mi libi(tohle je vynimka) a jaky by to byl spisovatel bez kritiky???Jen sama chvala spisovateli nepomuze, spisovatel se zdokonaluje tym ze se snazi brat kritiku na vedomi.To bys uz mnel vedet a nebo ti je 5 let?

Shocked

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, St, 2010-05-19 14:34 | Ninja už: 5207 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

To sice jo, jenže tahle povídka je hlavně o tom jak silnej je Naruto a ne o tom že Susanoo v podaní Sasána a Itachiho je neporazitelné. Hele, když Naru porazil celou tu armádu nwm koho v Naruto a Bůh smrti, tak jak by že neporazil Sasána a Itachiho. Měl by sis to uvědomit.

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele TQBi
Vložil TQBi, St, 2010-05-19 14:37 | Ninja už: 5245 dní, Příspěvků: 172 | Autor je: Prostý občan

nebudu to tady rozpytvavat, jen jsem poukazal na to ze puvodny sila Itachiho Susana nebyla zachovana.

Shocked

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, St, 2010-05-19 14:45 | Ninja už: 5207 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

Dobře, ale ještě jedna připomínka. Tohle je FF a ne manga nebo anime, při kterém se dokonce ani Kishi někdy neřídí tím co udělal..

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele TQBi
Vložil TQBi, St, 2010-05-19 14:54 | Ninja už: 5245 dní, Příspěvků: 172 | Autor je: Prostý občan

nesplynul jsem s davem protoze jsem rekl svuj nazor tak me ted ukrizujte:-D Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Shocked

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, St, 2010-05-19 15:12 | Ninja už: 5207 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

No dovol Laughing out loud Kdybych byla Sasu, Ita, nebo-li Uchihafan, ani bych jsi to nevšimla Laughing out loud Jenomže bohužel nejsem, a nejradéji bych z nich udělala slabochy, takže... Smiling

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele Berci_Sennin
Vložil Berci_Sennin, Po, 2010-05-17 14:23 | Ninja už: 5580 dní, Příspěvků: 754 | Autor je: Recepční v lázních

suhlasim s tebou....to jobek.:bolo to pre Naruta aj na mna moc lahke ze prerazil Legendarne Susanoo....Puzzled Sad Shocked....ale good diel lenze trochu premyslaj nad tymy subojmi....Eye-wink Sticking out tongue nic v zlom Laughing out loud Smiling Evil....

...

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2010-05-17 16:11 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

jej já vydal tu první neupravenou verzi? Hups.. stane se...

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Berci_Sennin
Vložil Berci_Sennin, Po, 2010-05-17 21:18 | Ninja už: 5580 dní, Příspěvků: 754 | Autor je: Recepční v lázních

*kyve rukou ako keby ta chcel upozornovat* Laughing out loud Sticking out tongue Smiling....nabuduce davat vatsi pozor oks??PuzzledSmiling Sticking out tongue......

...

Obrázek uživatele Jurajko
Vložil Jurajko, Ne, 2010-05-16 21:18 | Ninja už: 5931 dní, Příspěvků: 171 | Autor je: Pěstitel rýže

nádhera...

Tak prý sem tu s vámi už 5 let, to sakra letí

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-05-16 20:32 | Ninja už: 5549 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Bylo to opravdu famozní nevím co říct strašně se mi to líbilo jsem napjatá co bude dál Kakashi YES