manga_preview
Boruto TBV 09

Po pěti letech: Mise v zemi železa III 01 - Kniha třetí - Vládce severu

Svět shinobi...
Skládá se z několika desítek vesnic, velkých i malých. Všechny se nyní chvěly pod náporem nové mocnosti, která se formovala na jihu země. Nikdo něvěděl, kdo to je a proč přišel.
Na své straně měl nebojácné bojovníky, kteří se jen zdánlivě podobali lidem a naprosto mechanicky vyvražďovali vesnice. Žádnou roli nehrálo, odkud jste. Nikdo si nebyl jistý zítřkem.
Přes noc shořela Mlžná, jeden týden trvalo obléhání Suny. Kazekage skryté Písečné, pouštní Gaara zemřel hrdinskou smrtí při obraně své vesnice, společně se svým bratrem Kankurem.
Konoha, její spojenec, který se podílel na obraně Suny při závěrečném útoku, na přání Kazekageho ochránila vesničany a přijala je společně se zbylými ninji do své vesnice. Tím si však spečetili osud a ocitli se na černé listině dalšího útoku.
Netrvalo to dlouho. I když první útok Listová odvrátila, nyní se všichni rvali o holý život. Centrum vesnice vyhořelo za bouřlivé noci po útoku stovek bojovníků groteskních postav. Osm desetin obyvatelstva zemřelo rukou Sasukeho Uchihi a jeho bojovníků, které sám vycvičil. Samontný ninja se stal symbolem teroru.
Každý, ať nosil nebo nenosil čelenku se znakem své vesnice, ho znal jako nelítostného zabijáka a mistrovského uživatele Sharinganu. Vlatní rukou zabíjel své staré přátele a chytal je jako zvěř.
Jak už bylo řečeno, nikdo si nebyl jistý, kdy přijde na řadu. Proto zbylí ninjové z Konohy hledali nové útočiště, které by mohli nazvat domovem. Ale kamkoliv vkročili, vždy je nepřítel okamžitě našel a se strašnými ztrátami napadl. Nakonec jich zbylo příliš málo na to, aby mohli vůbec bojovat. Pronásledovaní, v patách s nepřáteli a naproto vyčerpaní došli na hranice severní země. Země, kde vládl železnou rukou nový vládce, který se za krátkou dobu proslavil, jak mezi spojenci tak mezi nepřáteli. Sjednotil celý sever, stejně velký jako jih a dokázal udržet svou zem nedotčenou.
Nikdo nevěděl, kdo to je ani jak to dělá, ale po nástupu nového kage se malá Sněžná rozrostla do prosperujici vesnice, která připomínala nyní již zašlou slávu Konohy a Ohnivé země. Noví dobyvatelé, kteří i v malém počtu dokázali zničit jakoukoliv vesnici, tady, v této zemi, zemi plné sněhu a chladu nedokázali ukořistit ani dobýt vůbec nic.
Ať se dobyvatelé snažili sebevíc, nikdy nespatřili byť jednoho ninju této vesnice a vše, týkající se této země bylo zahaleno rouškou mystiky a temnoty. Jako by samotný Shinigami držel ochranou ruku nad touto zemí.
Proto se ninjove z Konohy rozhodli k dlouhé a útrpné cestě do této země. Pronásledovaní a vybíjení přešli zasněžené hory. Váhavými kroky a plní očekávání vstoupili do země sněhu, které vládl třetí Niekage se svými jednotkami Nieve nueve.

A tady začíná nový příběh....................

„Rychle! Rychle! “ Křičel bělovlasý ninja s páskou přes oko na vesničany a přeživší ninji, kteří utíkali před nepřítelem už nejméně tři hodiny.
„Kakashi, jak jsou daleko?“ Zavolala pátá Hokage a zastavila se u něho. Ninja zdvihl ruku a odhalil své levé oko. Chvíli stál klidně a rozhlížel se na vrcholu zasněženého kopce, který právě zdolali poslední opozdilci z řad vesničanů a zraněných ninjů.
„Máme asi hodinu než nás doženou.“ Vydechne ninja a opět zakryje svůj Sharingan.
„Kolik jich je?“ Zeptá se mohutný ninja s dlouhou bílou hřívou, který k nim přistoupil a postavil se vedle nich.
„Nejsem si jistý přesným počtem, ale víc jak deset jich nebude.“
Jiraiya se zasměje.
„Deset. To je počet. Když si uvědomím, že utíkám před deseti bojovníky, chce se mi zvracet.“
Tsunade jen zavrtí hlavou.
„Deset je víc než dost. I když nás je přes stovku, nejspíš by nás všechny zabili. Copak jsi zapomněl, kolik nijů dokáže jeden z těhlech parchantů zabít?“
Jiraira se jen zhnuseně zašklebí a napije se z láhve plné starého saké.
„Na to nejde zapomenout. Kdyby na ně fungovala jutsu, tak to není problém, ale s jejich imunitou je to horší.“
Ninja se opět otočí na Kakashiho.
„Musíme přidat. Běž dopředu a popožeň je. Už to není moc daleko.“
Ninja kývne a vyběhne do čela průvodu, který směřoval do Sněžné.
„Myslíš, že nám pomůžou?“ Zeptá se Tsunade.
Sannin se na ní otočí a pokrčí rameny.
„O této zemi se dá jenom velmi těžko něco zjistit, ale co sem slyšel, tak útočí na každého, kdo vstoupí na jejich území. Je to buď a nebo.“
Tsunade si povzdechne a trochu se zapotácí. Ninja to spozoruje a podepře ji.
„Co asi bude s ostatními, které jsme opustili?“ Smutně zapřemýšlí a vzpomene si na poslední nájezt nepřátel.
„Doufám, že Sakura zemřela dřív, než ji dovezli do jejich hlavního ležení. To je to jediné, co jí ted mohu přát.“ vydechne Tsunade a po tváři se jí skutálí slza. Nakonec se společně s Jiraiyou otočí a doběhnou průvod, který již o notnou vzdálenost pokročil.

Bylo brzo ráno, když se dveře do domu Niekageho rozrazily a do místnosti vstoupil vysoký muž s páskou sněžné na čele. Rozhlédne se po prázdné místnosti. Nakonec vykročí do protější síně, kde na svém lůžku ležel bělovlasý ninja se spícím vlkem u hlavy. Pomalu se sklonil, vlk zdvihl hlavu a lehce zavrčel.
„Klid, klid to jsem já.“ zašeptá Hellmastr a poklepe spícího ninju po rameni.
„Naruto, Naruto.“ Zavolá.
V tom sebou cukne, když ho ninja chytí za ruku.
„Jo. Já vím. Máme hosty. Už chvíli je sleduju.“
Hellmastr se překvapeně narovná.
„Kolik jich je?“
Ležící shinobi se pomalu posadí a promne si levé oko.
„Je to zvláštní, ale jsou rozdělení na dvě skupiny. První ma něco kolem stovky a druhá stěží deset.“
„Že by útok?“ Zauvažuje Hellmastr nahlas.
Naruto jen zakroutí hlavou.
„Ne, to asi ne. Spíš je ta druhá skupina pronásleduje, vypadá to na zbytky ninjů, kteří utíkají před nepřáteli. Podle počtu a přetvořené čakry bych řekl, že to jsou ty hnusný potvory, které vytváří Akatsuki.“
„Co budeme dělat?“
Naruto se usměje.
„Pomužeme jim, ne?“
Hellmastr se v duchu usměje.
„Od té doby, co zjistil, že napadli Konohu a téměř celou ji zničili, pomáhá každému, kdo sem přijde v domnění, že to jsou jeho přátelé.“
Smích ho okamžitě přejde, když si vzpomene jak běsnil, když se dozvěděl tu strašnou novinu.
Jak vyběhl téměř beze zbraně do nepřátelského tábora a sám ho během chvíle v bojovém šílenství srovnal se zemí. Mráz mu přejede po zádech při vzpomínce na temnou postavu, která stála uprostřed hromady zdeformovaných těl s tvářemi mokrými od slz a rukama až po lokty rudými od krve.
Hellmastrovy myšlenky přeruší Narutuv rychlý pohyb. Vyskočil z lůžka, opláchl si obličej v ledové vodě a okamžitě se začal oblékat.
„Dej vědět ostatním. Ať jsou za třicet minut připraveni v plné zbroji.“
Hellmastr kývne, že rozumí.
„Kolik jich vezmeme sebou? Předpokládám, že jde tvoje jedotka?“
Naruto zakroutí hlavou a zasune si své katany za rudou šerpu, kterou měl u pasu.
„Je jich pouze deset. Jdu já, Caska a sám vyber ještě dva. Ty zůstaň tady, jako pojistka, kdyby se přes nás dostali.“
Ninja spěšně odejde vyplnit rozkazy a vzbudit celou vesnici, pro případ tajného útoku, schovávajícího se za touto potyčkou. Naruto se mezitím doobleče, hodí na sebe bílý plášť s kožešinou z bílé lišky kolem krku a podrbe vlka, který během debaty opět usnul.
„Vstávej, jdeme do boje.“ Usměje se Naruto. Vlk vyštěkne, vyskočí a společně vyjdou ven do chladného rána, kde na ně již čekala vyzbrojená Caska.
„Dobré ráno.“ vzdychne Naruto mezi zívnutím. Dívka zdvihne ruku na pozdrav a přijde k Narutovy blíž.
„O co jde? Helmastr mi nic neřekl.“
Naruto si dřepne na schody u domu a hladí vlka.
„Deset nijů pronásleduje téměř stovku bojovníků, směřujících do naší vesnice.“
Caska kývne,
„Takže to jsou zase ty hnusný zrůdy?“
„Nejspíš. Při boji buď opatrná a zádama vždy stůj ke mně.“
Hnědovlasá dívka pohodí dlouhou hřívou vlasů a propálí Naruta pohledem svých zelených očí. Naruto se usměje a vzpomene si, když ji po měsíci konečně přemluvil, aby se přidala na jeho stranu a vzala si chránič Sněžné, který vytrvale odmítala.
„Neboj se, nebojuju poprvé.“
„Já vím, ale nerad bych tě ztratil.“
Dívka se lehce začervená a otočí se na dva ninji, kteří zrovna přibíhali.
„Konečně jste tady.“ Usměje se Naruto. Ninjové se ukloní a popřejí společně dobré ráno. Poté se Niekage postaví, složí ruce do pečeti a utvoří jutsu, kterým si během útoku i obrany vesnice pomáhali.
„Jutsu De Niege reseau protecteurer!“sykne Naruto a pomalu povolí pečeť. Během chvilky dopadne na čtyři ninji první ze sněhových vloček. Caska natáhne ruku a jednu chytí. Místo toho aby se rozpustila při kontaktu s teplým podkladem, tak stále držela a začala modře pulzovat.
„Tak to je ten čakrový sníh, který dokáže vystopovat kohokoliv, kdo se ho dotkne...“ Zauvažuje Caska a se zájmem pohlédne na Naruta, nyní již dospělého muže, stářím lehce přes dvacet s bílými vlasy a bojovným pohledem. Ninja pomalu zavřel oko, tím sněžení zhoustlo a začal foukat silný vítr. Chvíli takhle potichu stáli v čím dál větší chumelenici, dokuď Niekage oko opět neotevřel. Zdvihl ruku, uvázal si kolem úst masku patřící k jeho rudé zbroji a otočil se na ostatní ninji.
„Mám je. Jdeme.“
Všichni jako jeden muž v teď již husté vánici zmizeli.

„Sakra, proč zrovna teď musí začit chumelit?“ zakleje jeden z ninjů, kteří šli v průvodu Konohy. Jiraiya to zaslechl a otočil se na dotyčného.
„Po této zemi koluje několik legend.“
Ninja zpozorní a podívá se na Sannina, který ho došel a začal vyprávět.
„Jednu jsem zjistil v hospodě od muže, do kterého jsem musel nalít dvě flašky saké, aby začal mluvit.“
Ninja se tomu i v tíživé situaci zasměje, stejně jako několik dalších shinobi, kteří zaslechli vyprávění. Přišli společně s dětmi blíž k jednumu z nejstarších shinobi mezi nimi a zvědavě natahovali uši.
„V této zemi prý sníh padá na rozkaz Niekageho, který ho používa na monitorování své země.“
Davem ninjů to zašumí překvapením.
„Proto nikdy nepodlehla nepřátelům a vždy včas byli strážci na hranicích své země, kde svedli boj.“
Jedna mladá kunoichi přiběhne k Sanninovy a dychtivě se zeptá: „A je to možný? Vážně to jde udělat?“
Jiraiya rozpřáhne ruce.
„No ne že by to nešlo. Ovlivňovat počasí čakrou jde a to dokonce velice lehce, pokuď víte jak, ale tohle...“ Ninja zdvihne ruku a ukáže na nebe, z kterého padaly obrovské vločky a začal foukat neskutečně ostřý vítr.
„Není problém vyvolat blesky nebo déšť, ale sníh, sníh je podle mě příliš složitý. Znám ninju, který dokáže ve své zemi spustit déšť stejně jako všichni známe niju, který dokáže ovlivňovat blesky.“ Všem v zástupu se uděla husí kůže, když si vzpomenou na Uchihu Sasuke.
„A co další legenda?“ Vykřikne někdo. To už nevydrží ani Kakashi, který stál nedaleko a přišel taky blíž. Jiraiya se usměje.
„Niekageho doprovází ohromný bílý vlk, který ho na slovo poslouchá a který žije už nejmeně tisíc let. Tuhle informaci jsem slyšel ve veřejných lázní od kupců.“
To už nikdo nevydrží a rozesmějí se společně všichni kolem. Jiraiya se trochu začervená a chce pokračovat ve veselém příběhu, když ho popadne tížívý pocit. Stejná věc se stane i Kakashimu a ostatním ninjům.
„Jsou tady!“ sykne a rychle vydá rozkazy.
„Rychle, pospěšte si. Shikamaru, schovej se mezi stromy. Budeš nás krýt.“
Ninja kývnul a zmizel do nedalekého lesa.
„Ino, vem všechny vesničany a projdi támhle tou stezkou mezi skalami. Za ní by už měla být Sněžná.“
Všichni kolem se zarazí náhlou změnou ninjova hlasu. Sannin zdvihne ruku a ukáže na úzkou stezku mezi dvěma skalami, tyčícími se nejméně do padesátimetrové výšky. Ino nezaváhala, vběhla mezi vesničany a hnala je tryskem mezi dvě vysoké skály. Když proběhl poslední, Jiraiya přiběhl ke skále, položil ruce na zem a zemní technikou vstup zakryl.
„Bojovat zády ke skále. To je vážně skvělý.“ Vydechne Tenten a společně s Jiraiyou, Tsunade a Kakashim se otočí proti útočníkům, kteří již byli nedaleko od nich.
Zvuk dopadu několika těžkých těl ohlásil příchod jejich pronásledovatelů.
Ninjové se pomalu otočili a pohledli do nelidských tváří deseti nechutně vypadajících postav.
Jejich těla zakrývaly masivní ocelové zbroje z hrubých plátů a každý v ruce držel podivné zbraně.
„Tak jsou tady.“ zašeptá Jiraiya a otočí se na Kakashiho. Ten bez váháni zdvihne ruku a stáhne si chránič z oka. Podrobně se podívá na několik nepřátel.
„Jsou tady dva ohnivé typy, dva větrné a jeden vodní. Zbytek jsou bojovníci.“
Tsunade se těžce nadechne.
„To je to nejhorší, co nás mohlo potkat.“
V tom jeden z bojových typů zmizí a objeví se za Ten Ten. Než kunoichi stihne zareagovat, tak se napřáhne a plnou silou se snaží seknout. V nápřahu se však zastavil. Ostří zbraně se zastavilo několik čísel od hlavy dívky. Najednou se ozve spoza stromu hlas ninji, ukrývajícího se v šeru lesa, kde se čtveřice shinobi snažila ochránit vesničany.
„Kage Kubi Shibari no Jutsu." zašeptá Shikamaru, držícící bojovníka stínem.
„Doprá práce!“ Zařve Kakashi, který okamžitě vyběhl audělal několik pečetí.
„Chidori!“ Vykřikne a zaboří ruku bojovníkovi až po loket do hrudníku. Bojovník se prohne pod silou úderu, vydáví krev, ale místo toho aby umřel, i přes Shikamarovu techniku zdvihne ruku se zubatou kosou a sekne po Kakashim, kterému se ruka zablokovala mezi zlomenými žebry. Kosa se prudce zastáví těsně u hlavy Kakashiho a vzápětí Ten Ten splatí svůj dluh. Zbraní vyvolanou ze svitku nepříteli usekne ruku i se zbraní.
Ninja rychle odskočí z dosahu mezi své druhy a tupou tváří se podívá na pahýl ruky. Ten Ten se usměje nad svou pohotovostí. Nahle jí úsměv zamrzne na tváři, protože bojovník udělá lehkou pečeť a ruka mu opět doroste.
„To si děláš srandu, ne?“ Vykřikne Kunoichi.
„Bojové typy mají okamžitou regeneraci.“ Vykřikne Jiraiya.
V tom čtyři nepřátelé vyskočí do vzduchu. Dva z nich vytvoří obrovské ohnivé koule a vzápětí dva s větrným typem zesílí jejich účinek na maximum. Jiraiya a Kakashi si rychle stoupnou dopředu, zdvihou ruce, udělají několik pečetí a společně vykřiknou: „Suiton:Suijinheki jutsu."
Plameny se srazí s vodou a se sykotem zmizí. Toho využila Tsunade, bez váhání skočila do prostoru dopadu obou ninjů a praštila do země. Mocný úder páté Hokage utvořil malý kráter, hluboký několik metrů. Jiraiya společně s Kakashim okamžitě poznali, o co jí jde. Opět udělali několik pečetí a ještě než dopadli bojovníci do kráteru, vykřikli: "Suiton: Hahonryu!" a naplnili kráter vodou. Během okamžiku všechni čtyři nepřátelé dopadli do umělého jezírka a než se stihli vyškrábat mimo vodu, Kakashi strčil ruku do vody a vykřikl: "Chidori!"
Blesk z ruky Sharingana Kakashiho projel všemi čtyřmi ninji a dva z nich padli k zemi. Zbylí odskočili mimo dosah vody.
„Kteří padli?“ Zeptal se Jiraiya. Kakashi rychle zkontroluje podstaty čakry zbylých.
„Oba ohnivé typi.“
Shikamaru se zaraduje.
„Jde to líp, než jsem myslel."
V tom sebou trhne a z hrudníku mu vyleze ostří pokroucené zbraně, kterou držel jeden z bojovníků. Vydáví krev a sesune se k zemi.
„Shikamaru!“ vykřikne Ten Ten. Vezme do ruky největší svitek, který měla a vyvolala obrovské množství zbraní. Bohužel než je stihla vrhnout, tak se za ní mihnul stín a čakrový srp zesíleny větrnou podstatou ji sekl přes záda. V mdlobách padla k zemi a nepřátelský bojovník se vítězoslavně postavil jednou nohou na bezvládne tělo dívky.
„Sakra!“ zasyčela Hokage, rychle chytla Shikamara a opřela ho o nedaleký strom, kde ho začala okamžitě léčit. Jiraiya a Kakashi mezitím bojovali s větrným typem, který přemohl Ten Ten.
„Tsunade-sama...“ zachroptí Shikamaru a zdvihne ruku.
„Jen klidně lež. Za chvíli to bude.“ Najednou se u ní objeví jeden z bojovníků, který do teď stál opodál a Kakashi s Jiraiyou si ho nevšimli. Zdvihl ruku se zbraní, podobnou té, kterou byl zraněn Shikamaru, a sekl.
Tsunade si toho všimla na poslední chvíli, ale bylo příliš pozdě.
„To je konec!“ Byla poslední myšlenka, která jí proběhala hlavou.
V tom se zdvihne obrovské množství čakry a mezi bojovníkem a Tsunade se objeví bíla šmouha, která zastavila zbraň. Tsunade rychle zaostří a překvapivě zalape po dechu. Před ní stál ninja v bílém plašti.

5
Průměr: 5 (50 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2010-04-12 00:41 | Ninja už: 6190 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super pokračování

Obrázek uživatele Steisky
Vložil Steisky, So, 2010-03-20 20:47 | Ninja už: 5333 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

je to nádhera Laughing out loud velice se těším na další díl Kakashi YES

Obrázek uživatele GreyKnight
Vložil GreyKnight, Po, 2010-03-15 17:26 | Ninja už: 5347 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Rychle další díl!!!!
Mohli by pro tebe udělat vyjímku při dávání fanfiction na net...

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Po, 2010-03-15 21:09 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Neudělají, protože nestíhají xD

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele GreyKnight
Vložil GreyKnight, Út, 2010-03-16 18:05 | Ninja už: 5347 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Ale uznejte že je to škoda!!!!

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, St, 2010-03-17 00:48 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Neuznám, neměli byste se na co těšit xD Sticking out tongue

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele ArtemisFowlStar
Vložil ArtemisFowlStar, Čt, 2010-03-18 18:03 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

vy hajzlové Laughing out loud no chance pochopit naše utrpení Sad

[URL=http://theotaku.com/quizzes/view/1769/what_akatsuki_member_are_you%3F"][/URL]
What Akatsuki Member Are You?What Akatsuki Member Are You?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Čt, 2010-03-18 18:48 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

A ty si jako myslíš, že bych se ozývala pod povídkou, která se mi nelíbí? Sticking out tongue

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, Čt, 2010-03-18 19:43 | Ninja už: 5488 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

un on asi nepřemejšlý. Musí bejt hrozná práce se tady s tím dělat.

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Čt, 2010-03-18 20:04 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Myslím, že přemýšlí, to byla spíš provokace a nadsázka... ale jednou jsou stanovená pravidla a ta se musí dodržovat. O víkendu mě taky jedna slečna prosila, jestli bych jí nemohla vydat povídku dřív, než v pondělí... ráda bych, ale nejde to. Jednou člověk udělá výjimku a pravidla jsou kde? v pr... ech, no prostě pravidla by neplatila. xD A to nejde.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Riivy
Vložil Riivy, Pá, 2010-03-19 12:15 | Ninja už: 5285 dní, Příspěvků: 127 | Autor je: Prostý občan

Tak ono pravidlá sa dajú porušiť, ale zaviedol by sa tým nechcený precedens, ktorého by sa hneď skoro každý začal/a dovolávať.... niekedy je to čakanie síce otravné, ale na druhú stranu tie pravidlá nie sú až také prísne... keby to bolo raz za mesiac, tak nepoviem... Laughing out loud

Obrázek uživatele ArtemisFowlStar
Vložil ArtemisFowlStar, Ne, 2010-03-14 18:26 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

nenávidím tě takhle to utnout !!! si ještě horši než to kuánčofti z jetixu a Anime !!!!!! jinak bomba jako vždy

[URL=http://theotaku.com/quizzes/view/1769/what_akatsuki_member_are_you%3F"][/URL]
What Akatsuki Member Are You?What Akatsuki Member Are You?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele kadcenka22
Vložil kadcenka22, So, 2010-03-13 00:44 | Ninja už: 5180 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

no krááááása, zajímalo by mě jestli ho Tsunade pozná

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., So, 2010-03-13 00:33 | Ninja už: 5781 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

bombastický Smiling doufám že ti můza vydrží co nejdýl Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Jurajko
Vložil Jurajko, So, 2010-03-13 00:11 | Ninja už: 5919 dní, Příspěvků: 171 | Autor je: Pěstitel rýže

uplně sem se na něj tešil... ale si už jak tvůrci anime naruta.... ukončit to v nejnapínavějším okamžiku Laughing out loudLaughing out loud už se prostě nemůžu dočkat na další díl

Tak prý sem tu s vámi už 5 let, to sakra letí

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Pá, 2010-03-12 22:16 | Ninja už: 5539 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

to je tyranie... preco to ukoncis v tak napinavom okamziku????

Obrázek uživatele Šaringan
Vložil Šaringan, Pá, 2010-03-12 22:36 | Ninja už: 5780 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

aby jste se meli na co tesit Smiling

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, So, 2010-03-13 10:30 | Ninja už: 5539 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

aby to mal potom kto citat...

Obrázek uživatele Apacer
Vložil Apacer, Pá, 2010-03-12 21:49 | Ninja už: 5256 dní, Příspěvků: 110 | Autor je: Prostý občan

To je až kruté skončiť kapitolu v takom napínavom okamihu.

Obrázek uživatele Šaringan
Vložil Šaringan, Pá, 2010-03-12 22:08 | Ninja už: 5780 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

musim to trochu napinat ne Smiling

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, Pá, 2010-03-12 21:13 | Ninja už: 5488 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

hurá. je to úplně skvělý. Jen se zeptat za jak dlouho bude další?

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...

Obrázek uživatele Šaringan
Vložil Šaringan, Pá, 2010-03-12 21:24 | Ninja už: 5780 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

tak rekl bych pristi vikend..bohuzel driv to nejde...a diki

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, So, 2010-03-13 09:13 | Ninja už: 5488 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

ale dyť to je tak akorát. Já nemám rád autory co vydávaj po třech měsících jeden díl(ač se mezi ně sám řadím Sad ). A přemejšlels o kariéře spisovatele?

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...

Obrázek uživatele Šaringan
Vložil Šaringan, So, 2010-03-13 16:31 | Ninja už: 5780 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

Spisovatel? Smiling to asi ne...mozna mam trochu fantazie ale tim to konci...

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2010-03-13 17:26 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

A nemyslíš si, že právě ta fantazie je nejdůležitější ze všeho? Houby mi pomůže, když vím, kam patří i/y, kde se píšou čárky ve větě a kde se píše ji a jí nebo ni a ní xD když nejsem schopná vymyslet ani jak šla Hinata s Narutem do kina xD

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!