manga_preview
Boruto TBV 10

Po pěti letech:Mise v zemi železa II 16 - Třetí Niekage vesnice Skryté ve Sněhu

Uplynuly dva měsíce od incidentu s Temnými Lordy a Miki, jako každý den, přišla do nemocnice za Niekagem. U dveří si zula boty a vstoupila do obrovského dřevěného domu na okraji vesnice.
„Ty už jsi tu zase?“ Překvapí jí hlas hned u dveří. Dívka se za ním otočí a prohlédne si jednu z ošetřovatelek, oblečených v bílém plášti, keré se starají o spícího ninju.
„Říkala sem ti, že tě zavolám, až se probudí.“
Miki se zamračí.
„A není to trochu divné, že se po dvou měsících ještě neprobudil?“
Když už chtěla sestřička odpovědět, vyrušil je hlas za nimi.
„Neboj se. Bojoval neustále několik měsíců. Je naprosto přirozené, že si jeho tělo chce odpočinout. Je mimo nebezpečí života.“ Zasměje se Hellmastr a rukou jí pokyne, aby vešla. Miki se trochu zachvěla, když muže spatřila, ale bez zaváhání ho následovala za závěs na konci dlouhé haly k Narutovu lůžku. Sedne si k němu a otře mu pot na čele. Hellmastr si sedne vedle ní a po očku se na ni podívá.
„Ty mi moc nevěříš, co?“
Dívka se mu podívá do očí a poté pohledem sjede na čelo, kde se leskl nový chránič čela se znakem Sněžné, který mu stihl dát Naruto ještě než omdlel.
„Komu věřím já je nepodstatné. Naruto vám věří, proto budu i já.“
Hellmastr se ušklíbne a pohladí bílý kožich vlka, který ležel u Naruta. Zvíře zdvihlo hlavu a zavrčelo. Ninja okamžitě ruku odtáhne.
„Zdá se, že ani on mi nevěří.“ Zasmějese shinobi.
V tom jejich debatu přeruší prudká rána. Oba se naráz otočí.
Sestříčka to také spozoruje, rychle doběhne ke dveřím a prudce je otevře.
„Co se to tady děje? Tady jste v nemocnici. Okamžitě odsud odejděte.“ Pobouřeně vykřikne ven.
Hellmastr ani Miki neviděli, na koho volala, proto vstali a došli k ní. V tom dívka v bílem oblečení upadne pod ranou, kterou dostane přes tvář.
„Uhni, ty náno!“ Zařve mužský hlas a zavrzání podlahy oznámí příchod několika mužů. První se ve dveřích objevil těžce ozbrojený ninja, který praštil sestřičku a za ním se v zapětí přihrne několik dalších.
„Kde je ten rádoby nový Niekage?!“ zařve a rozhlédne se kolem dokola. Oči upře na Miki s Hellmastrem.
„Snad mi to řekneš ty.“ Vykřikne a přistoupí k Miki.
„Nevím kdo jste, pane, ale tohle je nemocnice...“ Muž ji však nenechá dopovědět větu, zdvihne ruku a udeří Miki. Nebo to alespoň zamýšlel.
Jenom zlostně zasyčel, když mu Hellmastr ruku při dopadu zastavil a bolestivě stiskl. Ostatní bojovníci na to okamžitě pozvedli zbraně a otočili se na Hellmastra.
„To by stačilo. Kdo si myslíš, že jsi, Noxi!?“ Vykřikne u dveří Drudkh, který stihl jen tak tak zabránit katastrofě. Muž se vytrhne z Hellmastrova sevření a otočí se na Drudkha.
„Oho, konečně někdo ze starších. Kde je Niekage? Chci si sním promluvit.“ Zasměje se Nox. V tu chvíli vypadal, že si chce s Narutem více než promluvit.
„Niekage se zotavuje z boje. Tady ho nenajdeš. Pokud si chceš promluvit, pojď do hlavního sálu a nevyrušuj tady.“
Muž se zamračí, ale bez námitek vyjde společně s Drudkhem ven. Miki s Hellmastrem se na sebe překvapeně podívali a vyšli za neznámým mužem ven na nádvoří a do hlavního sálu.

Nox společně s Drudkhem, doprovázeni skoro všemi vesničany, došli do ohromné místnosti.
„Zdá se, že je to jeden ze šlechticů Sněžn=, ucházející se o post Niekageho. Musí mít pořádnou pifku na Naruta, když mu jeho flek přebral.“ Zašeptá Hellmastr Miki.
Ta jenom kývne a společně se všemi vesničany si sednou kolem starších Sněžné vesnice v čele s Drudkhem a Balrogem, jako vojenským vůdcem. Nox si sedne naproti a lehce se ukloní.
„Já, Nox Storm, vůdce klanu Storm, jsem se přišel ucházet o post Niekage a žádám vás o slyšení.“ Začne ninja.
Balrog ho však okamžitě zastavil: „Zdá se, že tvé jméno jako vždy mluví za tebe. Máš stejně okázalý nástup, jako bouře.“
Nox se zamračí a Balrog se škodolibě zasměje.
„Co tím myslíš?“
Balrog vstane z polštáře, na kterých všichni seděli.
„Nejsi jenom ty, koho napadlo ucházet se o místo kage po dokončení bojů s Temnými Lordy.“
Balrog ukáže za ninju. Nox se otočí směrem ke dveřím, do kterých začali pomalu vcházet zástupci všech nejmocnějších ninja klanů z vesnice a pomalu si začali sedat vedle něj.
„Ty jsi z klanu Storm. Je to vznešený a starobylý klan s mnoha bojovými zásluhami.“ Promluví jeden ze stařešinů. „Ale máme tady i zástupce a kandidáty z klanu Kazaruba, Sakuraba, Hanabishi a Haiku, kteří mají stejné zasluhy jako vy. Nebuď zbrklý, chlapče, a počkej, dokud se Naruto Uzumaki neprobudí. Do té doby titul Niekage patří jemu.“
Všichni zastupci rodin se společně zamračí.
„Slyšela jsem, že jste zajali jednoho člena temných Lordů.“ Zeptá se krasná dívka z klanu Kazaruba.
Drudkh sebou trhne, když si vzpomene na ženu, kterou sebou přinesl Hellmastr, bývalý temný lord, který se přidal na stranu Sněžné.
„A-ano, lady Tsubaki.“
„Kdy bude poprava?“ Zasměje se zákeřně dívka, jako by se těšila na krev.
„Počkejte chvíli. Přece ji nemůžeme popravit.“ Zaprotestuje Balrog.
„A důvod? Je to náš nepřítel a jako každý nepřítel Sněžné musí být zabita.“
„To je pravda, nepřítel to je, ale zabít ji nemůžeme. Niekage to zakázal, ještě než upadl do bezvědomí.“
Dívka nakrčí nos, luskne prsty a ze dveří se vynoří dva muži, vlekoucí za sebou v řetězech ženu ve zbídačeném stavu, s okovy na rukou. Když to Hellmastr uviděl tak okamžitě vstal, ale Miki ho rychle zastavila.
„I když jsi jeden z Lordů, nedokážeš porazit všechny v téhle vesnici. Zvlášť když jsou tady nejlepší bojovníci.“ Zašeptá kunoichi a překvapeně si prohlédne Hellmastra, který měl zaťaté obě pěsti a třásl se po celém těle, když ženu hodili hrubě na zem až vyjekla a vydávila krev.

„Co jste to sní udělali?“ Zařval Balrog a prohlížel si ženu, na které se krutě podepsalo mučení.
„Jestli tohle uvidí Naruto-san, tak tady nezůstane kámen na kameni.“ Zaběduje v duchu Balrog.
Proud myšlenek mu přetrhne dívka, známá po celé vesnici jako nejbrutálnější shinobi.

„To už si vás ten novej ninja omotal kolem prstu? Niekage nemůže být nikdo jiný, než jeden z nás. A tuhle špinavou děvku zabijeme hnedka teďka.“ Krutě se zasměje Tsubaki.
Ostatní šlechtici pouze pokývou hlavou.
„Moment! O tom ty nerozhoduješ.“ Zařve Balrog. Odstrčí stráže od Casky a stoupne si mezi ni a šlechtu. Všichni ninjové překvapeně hledí.
„Co to děláš, Balrogu? Tohle je nepřítel. Nepraštil ses do hlavy?“ Zasměje se dívka a společně se všemi ninji vstane.
„Všichni přestaňte!“ řval Drudkh, ale nikdo ho neposlouchal. Tsubaki s ostatními začali vypouštět čakru, každý na úrovni kage a vesele se smáli.
Balrog se zastřásl, ale stále pevně stál za svým rozhodnutím, když ucítí dotek na svém pravém kotníku. Rychle se otočí a zaregistruje lehký pohyb Casky.
Chvíli se nic nedělo, ale pak potichu zachraptěla: „Zabij mě, děvenko, pokud to dokážeš!“ Zasměje se a plivne chuchvalec krve a hlenů Tsubaki na pravou nohu.
„Ty!“ Zařve kunoichi, bleskově se přenese za Balroga a kopne Casku do žeber. Síla kopu byla tak brutální, že se žena ve vzduchu nadzvedla a odlétla do protějšího koutu místnosti, kde začala bolestivě sípat a na zem jí z pusy vytekla kaluž krve. Tsubaki se však nezastavila a pomalu došla k ležící Casce. Chtěla se sehnou a chytit jí za límec oblečení, když jí zastavil Balrog. Kunoichi se prudce otočila.
„Ty mě už taky pěkně štveš!“ Zařve dívka a kopne pravou nohou ninju přímo do břicha. Ten odlétne přes celou místnost a sesune se na pravé koleno.
„Tak, kde jsme to skončili...“ zasměje se Tsubaki a otočí se zpátky k ležící ženě, když náhle strne.

„Nevím o tom, že bych dal rozkaz k popravě!“ jako hrom zahřmí hlas třetího Niekge, který se náhle objevil v místnosti. Všichni se otočí po hlase a s úžasem si prohlédnou příchozího.
Tsubaki udělá totéž a bylo jasné, že příchozí není obyčejný ninja.
Až po pás dlouhé bílé vlasy, jedno oko rudé s černým křížem, druhé zakryté chráničem skryté Sněžné. Černé kimono s temně rudým brněním navrchu a u pasu tři katany. Dvě červenočerné a třetí zelenou. Nejvíce ji překvapilo, že kolem krku měl chránič zašpiněný krví, se znakem Listové.
„Konečně.“ Zašeptá Miki.
„Kdo jsi, že tady vynášíš rozudky smrti?“ zeptá se Naruto a přejde k ležící Casce. Sehne se k ní, položí jí ruku na tvář a setře jí krev, která jí tekla z pusy. Caska sebou cukne a pomalu otevře oči.
„Ty! Proč mi pomáháš?“ Zasípe Kunoichi, zdvihne zkrvavenou ruku a udeří Naruta přes pravou tvář. Všichni překvapeně vyjeknou, ale Naruto se usměje. Narovná si chránič, který mu při úderu Caska zamazala od krve a pohladí ji po tváři. Miki jen nakrčí nos a uraženě otočí hlavu jinam.
„Klid, klid. Neboj se. Postarám se o to, aby ti nebylo ublíženo. Teď se musíš uzdravit. Potom přijmu jakoukoliv tvou výzvu k boji. Pokud to bude tvé přání.“ usměje se vesele Naruto.
Vezme ji do náruče a odnese ke dveřím, kde ji převezme několik mediků. Zdvihne hlavu a kývne na Hellmastra, aby šel s ní. Ninja kývne a potichu opustí místnost.
„Já sem Kazaruba Tsubaki z klanu Kazaruba. Kdo jsi ty?“ vyštěkne Tsubaki, když se trochu vzpamatuje.
"Kdo jsem? Celou dobu jste se domáhali mé příomnosti a na konec ani nevíte, kdo jsem.“
Kunoichi i ostatní sedící ninjové se zamračí. Nakonec jí to dojde...
„Naruto Uzumaki!“ Vykřikne a vypustí veškerou čakru, hnanou svou nenávistí.
„Ano, jsem Naruto Uzumaki.“ Kývne Naruto, který mezitím došel na konec místnosti, kde bylo pět schodů vedoucích na vyvýšené místo, kde podle etiky seděl kageh Sněžné. Sílícího tlaku čakry, vyvolané Tsubaki, si nevšímal.

Chvíli tam stál. Zády ke všem a díval se na to, co odjakživa chtěl.
„Naruto Uzumaki. Třetí Niekage Skryté Sněžné.“ vydechne potichu Naruto. Pomalu zdvihne ruku a položí ji na chránič čela, který měl u krku.
„Jak krásně to zní.“ lehce se usměje a udělá něco, čím všechny v místnosti vyvede z míry. Otočí se a sedne si se skříženýma nohama na zem přímo pod schody, které vedly k postu Niekage. Zdvihne ruku a pokyne ostatním, aby udělali totéž. Všichni byli tak šokovaní, že ho poslechli.
Drudkh i všichni ostatní vesničané v místnosti si také sedli a potichu sledovali, co se dělo. Najednou Naruto zaslechl něco o co mu celou dobu šlo, mezi šlechtou.
„Hele, on si sedl na stejnou úroveň jako my. Znamená to, že nás staví i na stejnou úroveň?“
Naruto se zasměje, když to místností zašumí překvapením i mezi vesničany.
„To je absurdní!“ Zařve Tsubaki, která si jediná nesedla. Naruto se na ni podíval a opět jí pokynul, aby si sedla. Dívka hodila hlavou a se svou stráží vyšla z domu. Ninja pokrčil rameny a pokračoval.
„Dovolte, abych se vám představil. Jmenuji se Naruto Uzumaki jsem hostitelem Kyuubiho, devítiocaseho démona a vlastním služebníka Sagisu Urachiru.“ Na podporu těch slov do místnosti vběhne bílý vlk a sedne si vedle Naruta. Davem sedících to opět zašumí, ale okamžitě nastane ticho, když Naruto začne mluvit.
„I když nejsem původem z vaší vesnice, věřím, že ji dokážu vést k prosperitě a blahu vás všech...“
Najednou Narutovi někdo skočí do řeči.
„To je pěkný, ale čím podpoříte svá slova, Naruto Uzumaki? Do teď jste nebyl nikdo. Jak tak koukam na váš chránič, byl jste ninja Skryté Listové. Původně se tvrdí, že post kage v naší vesninci může získat každý, pokud má dobré úmysly, ale vy jste zatím nic nedoká...“
„Pche... Nedokázal?!“ Zařve Balrog,který se už vzpamatoval z úderu Tsubaki. Pomalu se postavil na nohy a sedl si po pravici Naruta. Všichni přítomní na něho upřeli zrak.
„Kdo myslíte, že porazil Temné Lordy a jejich velitele Gora? Kdo odhalil a porazil špiona v naší vesnici? Myslím, že více zásluh v naší vesnici nikdo nemá.“
Muž, který přerušil Naruta jen zalapal po dechu.
„Naši poslové nám sdělili, že smrt Temných Lordů zapříčinila celá vesnice!“
„To je lež!“ Vykřikne opět Balrog.
„Vše vybojoval téměř sám Naruto-san. My jsme pouze přispěli při konečné bitvě.“ Všichni ninjové se potichu zahloubají do svých myšlenek. Tíživé ticho protne až Drudkh, který vstane.
„Prosím vás všechny, aby jste zvážili naši situaci. I když je náš úhlavní nepřítel zničen a poražen, stále nám hrozi přiliš mnoho nebezpečí, než abychom se handrkovali o post kage. Já jako člen rady starších proto navrhuji hlasování.“
Všichni přítomní váhavě kývnou hlavou.

Po několika minutách bylo rozhodnuto. Naruto i všichni vesničané vstali a Balrog se ujal slova.
„Tímto prohlašuji Naruta Uzumaki za právoplatného Niekageho vesnice skryté ve Sněhu. Nechť jeho ruce vždy vedou naši vesnici k vítěztví.“
Všichni nijové se pomalu ukloní. Naruto se pro sebe usmál, když viděl ty mocné rody, jak neprve váhaly a pak na oko sklonil hlavu.
V tom do místnosti vběhne malý chlapec a Drudkhovi podal podlouhlý balíček. Starý muž ho převezme, přejde k Narutovi a s úsměvem mu ho podá.
Naruto neváhal a rozvázal konec provazu. Látka ladně sjela k zemi a ukázala tmavě hnědou pochvu meče. Meče, o kterém si myslel, že už ho nikdy neuvidí.
„Otcova katana.“ Vydechne a obnaží ostří. Meč se ve svitu svící nádherně zaleskne.
„Opravil jsem ti ho. Doufám, že ti bude k užitku.“ Naruto se šťastně podívá na všechny ninji, které měl kolem sebe a zdvihl ruku s mečem.
„Já, Naruto Uzumaki přísaham na tento meč, že vždy budu jednat jen v zájmu naší vesnice a vždy ji budu chránit.“
Drudkh se usmál a společně s ostatními se uklonil.

5
Průměr: 5 (43 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Út, 2010-06-08 22:04 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Čte se to výborně. Smiling Fakt moc pěkně strávenej čas čtením týhle serie Smiling


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2010-06-08 22:18 | Ninja už: 5975 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Vidím, že jsem tě nalákala a mám radost, že času stráveného u téhle povídky nelituješ. Autora to jistě potěší ještě víc Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2010-04-12 00:24 | Ninja už: 6239 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super serie

Obrázek uživatele ArtemisFowlStar
Vložil ArtemisFowlStar, Út, 2010-03-09 19:18 | Ninja už: 5782 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

co ta rychlost..... no teda myslím že funguješ na 7 motivaci Smiling ale ta k***a chcípne !!!!!!!!

[URL=http://theotaku.com/quizzes/view/1769/what_akatsuki_member_are_you%3F"][/URL]
What Akatsuki Member Are You?What Akatsuki Member Are You?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele GreyKnight
Vložil GreyKnight, Po, 2010-03-08 14:48 | Ninja už: 5397 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Hoď sem další díl a rychle strašně pěkně se to čte. Mnoho obdivů patří tobě.

Obrázek uživatele Šaringan
Vložil Šaringan, Po, 2010-03-08 18:04 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

dalsi dil uz je na schvaleni bohuzel nevim kdy vyjde..

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2010-03-09 22:34 | Ninja už: 5975 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

V pátek určitě Smiling budu se snažit dřív, ale nazaručuji...

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, St, 2010-03-10 18:26 | Ninja už: 5537 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

aj až v pátek(no já vim že vy za to nemůžete).

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...

Obrázek uživatele Šaringan
Vložil Šaringan, Út, 2010-03-09 22:58 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

mas me diky...

Obrázek uživatele iskachna
Vložil iskachna, Ne, 2010-03-07 23:23 | Ninja už: 5335 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

suuper moc se mi to líbí doufám že brzy bude další

Obrázek uživatele Steisky
Vložil Steisky, So, 2010-03-06 21:52 | Ninja už: 5383 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

To byl nádherný díl, ta Tsubaki je pěkná sv**ě Laughing out loud Souhlasím s Devou tohle snad není konec, takže se těším na další díl Kakashi YES

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., So, 2010-03-06 20:58 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

no....úžasný díl ,co víc dodat ..jen bych se opakoval Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, So, 2010-03-06 20:32 | Ninja už: 5537 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

to je úžasný. Je to lepší než kdejaká kniha.

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2010-03-06 20:29 | Ninja už: 5975 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Doufám, že tohle není úplný konec. Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, So, 2010-03-06 20:34 | Ninja už: 5537 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

já bych tip že není. Už podle toho že ta ženská si určitě nedá pokoj(ta Tsubuki či jak)

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...