manga_preview
Boruto TBV 09

Lost Light - 03

Jediný neodhalený člen zabijácké organizace

Už jsme několik dnů na cestě. Raději zůstávám zticha a na nic se nevyptávám. Stejně mi ani jeden ze společníků neodpoví. Prohodí spolu jen to nejnutnější a pak se opět ponoří do hlubokého mlčení. Itachi uhasí oheň a my se i přes hlubokou noc vydáváme na další cestu. Už jsem unavená, ale v žádném případě to na sobě nedám znát. Přeci jen putujeme už nejméně pět dnů v kuse.
Dorazili jsme ke skále tyčící se vysoko nad mraky. Zřejmě jsme někde u deštné vesnice. Itachi a Kisame se před skálou nezastaví a přes kámen vstoupí dovnitř. Následuju je. Odhalí se mi prostorná chodba mizící do ztracena. Je osvětlena loučemi rozestavených na stěnách v hojném počtu. Zrychlím krok a dohoním mé průvodce. Celou dobu se mi hlavou honí myšlenky střídající dvě základní otázky. Proč se mám zrovna já přidat do té slavné zabijácké organizace, když jsem tak slabá? Udělala jsem dobře, když jsem opustila Konohu a tím jí zradila?

V mém rozjímání jsme prošli chodbou která se z ničeho nic rozestoupila v prostorný sál s jediným velkým stolem uprostřed. U něj seděli postavy zahalené v pláštích. Sál nebyl tak dobře osvětlen jako chodba, takže všichni přítomní byli zahalení stínem.Itachi a Kisame se bez jediného slova posadili. Nechali mě tam stát a snášet pohledy všech přítomných. Osoba sedící na čestném místě mi rukou ukázala volnou židli. Bez váhání si sednu a raději sklopím hlavu.

"Nyní se vzdáváš Hinaty Hyuugy a stáváš se jediným neodhaleným členem naší organizace. Do parády si tě vezmou Itachi, Konan, Sasori a Kisame. Staneš se silnou právoplatnou členkou naší organizace." Promluvil po chvíli nejspíš vůdce celé organizace.

"Jsem Pein." Dodal vzápětí a rozplynul se v oblaku dýmu. Zmateně automaticky přikývnu, ale to už je Pein dávno pryč. Postupně se mi představí všichni členové organizace a mizejí. Jako poslední tady zůstane podle všeho jediná žena a přívětivým hlasem ze mě chce dostat aspoň základní informace o mé nepodstatné osobě…

Už je to pomalu půl roku co jsem se dostala k Akatsuki. Hodně jsme na sobě dřela a to dělám doteď. Každý den pilně trénuju. Od Itachiho jsem dostala výcvik genjutsu a zbraní. Kisame mě naučil jutsu. Sasori ovládání chakry a jiné vědomosti. A Konan mě zasvětila do tajemství zakázaných léčivých technik, takže jsem mohla překonat i manželku šestého Hokageho. S donedávna jedinou ženou v organizaci jsem si rozumněla a díky ní mám pocit, že sem opravdu patřím. Ano Konan se stala mou skutečnou kamarádkou. Zažili jsme spolu toho už dost. Ale najdou se i chvíle kdy vzpomínám na proklatou Konohu. Dozvěděla jsem se od Itachiho, který Konohu sleduje, že mě prohlásili bez jakéhokoliv pátrání za mrtvou. Tahle zpráva mě zasáhla. Mé srdce se změnilo ten den v kámen a bylo to také tehdy, kdy můj obličej naposledy smáčeli slané slzy. Tedy aspoň jsem si to myslela...

Další měsíce uplynuli a já splnila několik svých prvních misí. Od doby, kdy jsem sem přišla, se toho mnoho událo a já hodně zesílila. Moje srdce už tluče pouze pro to, aby mě udrželo při životě. Jsem stejná jako ostatní členové Akatsuki. Vrah. Stala jsem se po celém světě známá jako nejnovější a zároveň nejtajemnější člen zabijácké organizace Akatsuki.Člen bezejména a tváře, ale zároveň nejkrutější a nejvražednější člen.

Poznámky: 

Tak další dílek je tady... Uvidíme jestli se vám bude líbit... Jsem strašně ráda, že se vám povídka tak líbí Smiling

4.714285
Průměr: 4.7 (7 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2010-03-01 21:52 | Ninja už: 5924 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Ze stydlivé dívky až takhle chladným člověkem... zvláštní. Až mě to překvapuje, odhodit tolik ze "sebe", jako šaty, co ti už jsou malý. A nikdy už je neoblékneš.
Hinata už není Hinatou, dívenka se změnila v ženu s kusem ledu pod žebry.
Jak moc člověka ovlivní bolest...

Trochu bych vytknula ten velký nárust její moci, přece jen, překonat všechny za půl roku...
Ale pořád se těším na další díl Smiling