manga_preview
Boruto TBV 07

Ďáblem políbená: 2. kapitola

Když jsem pomalu začala vytahovat všechny moje věci, holky se malinko zarazili.
„Hikari- sama vy…“ Nestačila Ino doříct, protože jsem ji předběhla.
„Stačí Hikari.“ Řekla jsem směrem k nim a obě se pouze usmáli.
„Takže Hikari-chan ty máš pouze kimona?“ Opravila se Ino a já se malinko usmála.
„Víte kněžny musí nosit pouze kimona, ale jak se zdá tak to není příliš vhodné oblečení do Konohy, co?“ Zeptala jsem se .
„No to není, ale vezmi si je nikdy nevíš, kdy se ti budou hodit, a zatím než si něco koupíš můžeme ti s Ino pučit něco svého ne?“ Řekla protentokrát Sakura a obě jen kývli na souhlas.
„Děkuju.“
„Tohle ti dělají často?“ Uslyšela jsem otázku, kterou mi položila Ino, malinko jsem si povzdechla.
„Nikdy to nezašlo, až tak, že by mě uhodili. Oni si totiž myslí, že když se mě dotknout, tak budou mít nějakou nevyléčitelnou nemoc, či dokonce, že je to dokáže zabít.“ Když jsem to dořekla obě dostali záchvat smíchu, ale mě do smíchu nebylo. Vůbec jsem nechápala svoje chování vůči nim. Čím to je, že se k nim dokážu chovat normálně? Je to jejich pocity a nebo pocitem, kterým mě uklidnil Naruto?
„Myslím, že budeme dobré kamarádky ne?“ Když to řekli malinko jsem se zarazila nad tím slovem kamarádky.
„Kamarádky? Co to znamená?“ Tímhle jsem je asi zaskočila nejvíce, protože se obě na mě koukali, jak kdybych nebyla člověk.
„No kamarádky, jsou si blízké osoby, kteří si říkají některá svá tajemství, nebo když je něco trápí, ale přede vším stojí vždy při sobě.“ Vysvětlovala Sakura a já poté usmála a kývla na souhlas. Obě mě poté napodobili a začali se hlasitě smát. Když se, ale otevřeli dveře a v nich stáli kluci.
„ Omlouváme se vám květinky naše, ale je čas, abychom vyrazili.“ Řekl Naruto a já vstala a byla na odchodu, ale holky se jenom mračili a koukali na ně.
„Co?“ Zeptal se Sai a já vůbec nechápala, co se děje.
„Zrovna jsme si tu tak s Hikari- chan pěkně povídali a vy nás vyrušíte.“ Řekla malinko dotčeně Sakura.
„Myslím, že to můžeme dokončit, až budeme u vás ne.“ Snažila jsem se je nějak udobřit, ale moc mi to neslo.
„Nesmíš se jen tak podřídit mužům, občas si taky musíš stát za svým.“ Řekla Ino, ale vstala a jejím příkladem byla i Sakura.
Kluci si jenom povzdechli, ale vyšli ven společně s námi.
„Hakiri-chan můžu ti taky takhle říkat?“ Zeptal se mě Kiba a já jenom kývla na souhlas.
„Super, tak tohle je Akamaru.“ Řekl a ukázal na obrovského psa ležící na zahradě. „Řekněme, že to bude tvoje vozidlo do Konohy.“ Akamaru jenom zaštěkal a přiběhl ke mně. Nevypadal zle a celkem jsem byla zvyklá na divné věci.
„Ahoj Akamaru, děkuju, že mi pomůžeš dostat se do Konohy.“ Řekla jsem a podrbala ho za uchem.
„Super.“ Řekl tentokrát Naruto, vzal mě do náručí a posadil mě na Akamara.
„Jak se ti sedí?“ Zeptal se a já se na něj dívala malinko vykuleně, ale když jsem odpověděla, že dobře vydali jsme se na cestu.
Polovina cesty nebyla nic moc, protože Akamaru byl na mě moc rychlý, takže jsem se ho křečovitě držela za chlupy a občas mu nějaký vytrhla, ale vždy jsem mu do ucha zašeptala omluvu. Když konečně byly všichni malinko utahaní, teda já z nich nejvíce utábořili jsme se uprostřed lesa, kde Sasuke zapálil oheň a ostatní začali rozdělávat stany. A já jsem se mezitím omlouvala Akamarovi, za jeho chlupy.
„On to vydrží.“ Přišel ke mně Sai a usmál se.
„Jo, ale teď chlupů bylo pravdu hodně.“ Malinko jsem se pousmála a podívala se na Saie.
„Tvoje první cesta, nikam pryč, že ano?“ Když jsem kývla malinko ke m přistoupil a já se malinko lekla, co jde dělat.
„Myslím, že se ti v Konoze bude líbit je tam pěkně, ale nejvíce ti to tam zpříjemní asi Naruto.“ Při vyslovení jeho jména jsem pocítila teplo na tvářích
„Za chvilku přijď k ohni ano.“ Když jsem kývla, ještě na mě zamával a poté odešel za ostatními. Já si sáhla na tváře a byly malinko teplé. Nechápala jsem moji reakci, co se týče Naruta, vlastně jsem nechápala více věci. Ale nakonec jsem se zvedla a za doprovodu Akamara jsem přišla k ohni.
„Ale máš osobního ochránce.“ Usmála se Sakura a ukázala na Akamara. Já se sedla vedle ní a a Naruta a malinko se pousmála.
„Docela se divým, vytrhala jsem mu celkem dost chlupů.“ Všichni se usmála a já se přidala.
„Myslím, že mu to nevadí. Oblíbil si tě, takže si od tebe nechá všechno líbit.“ Řekl malinko naštvaně Kiba a opět se všichni smáli.
„Teď bychom, ale měli vyřešit stany. Máme celkem čtyři stanu, tudíž myslím, že je to vyřešený.“ Začal Sasuke, ale já opět nechápala.
„Já budu spát se Sakurou, Ino se Saiem, Kiba si vezme stan sám, protože tam zase přileze Akamaru a tudíž na vás Naruto zbyl poslední stan.“ Dopověděl Sasuke a já se malinko zasekla.
„To jako, že já budu spát ve stanu s Hokagem-sama….“ Nestačila jsem doříct, protože mi skočil do řeči Naruto.
„Tak zaprvé stačí Naruto jo a za druhé spát samotnou tě nenechám a holky jakožto, že s rukama chodí tak chtějí spát spolu, doufám, že v tom není problém Hikari-sama.“ Dořekl, ale já se stejně zamračila.
„Jo je v tom problém.“ Řekla jsem naštvaným hlasem a všichni se na mě otočili. „ Když já vám můžu říkat jménem, proč vy mi normálně netykáte.“ Dořekla jsem a ostatní se zasmáli, ale Naruto na mě pořád zíral. Ostatní, šli už do stanů, ale já s Narutem pořád zůstala u ohně
„Tak bacha mrně, žádný tykání, jasný takže jsem normálně Naruto.“ Tentokrát se i Naruto usmál a já ho musela napodobit.
„Ale to mrně si vyprošuj Naru-chan.“ Bavilo mě to se sním takhle dohadovat.
„Naru-chan….jo to se mi líbí, ale teď, už pojďme spát. Počkám venku a ty se zatím převleč.“ Já jenom kývla a poté se vydala do stanu, kde jsem si svlékla všechny části kimona a nechala si pouze Hijoky, tedy spodní kimono. Když jsem si ho ještě více utáhla něco jsem ucítila pod nohou, když jsem ji zvedla a spatřila, co je pod ní. Vylítla jsem ze stanu ,tak rychle, že bych předběhla i Akamara.
„Copak se děje ?“Zeptal se mě Naruto ,ale když vyděl v čem jsem oblečená, malinko zčervenal.
„Tam je nějaký hnusný hmyz.“ Řekla jsem a chytila ho za ruku.
„Jo asi to tak bude, podívám se tam a vyndám ho ano.“ Řekl a já pouze kývla. „Budeš mi muset pustit ruku Hikari-chan.“ Malinko jsem zčervenala, ale okamžitě mu ji pustila.
„Omlouvám se.“ Omluvila jsem se ještě poté čekala, až Naruto ten hmyz vyndá, abychom mohli jít spát. Když konečně vylezl ze stanu v ruce něco držel, ale vůbec nic mi neukázal a odnesl to k lesu a poté se zase vrátil zpět.
„Myslím, že teď tam, už nic nenajdeš.“ Uklidnil mě a já pouze kývla na souhlas a vydala se do stanu. Rychle jsem si zalezla pod přikrývku a čekala na Naruta. Když mě konečně napodobil, v duchu jsem si oddychla a poté si konečně lehla.
„Dobrou noc.“ Popřála jsem a nakonec zavřela unavené oči.
„Dobrou.“ Uslyšela jsem, jako by z dálky.

Poznámky: 

Další dílek, co k tomu více dodat, snad pak ,už jen, aby se líbil

4.89091
Průměr: 4.9 (55 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele ewitko
Vložil ewitko, Pá, 2010-05-07 18:50 | Ninja už: 5337 dní, Příspěvků: 47 | Autor je: Prostý občan

moc kawai povídka asi jsi četla Vampírskou akademii co? Takle povídka se mi mooc líbí
Smiling

Obrázek uživatele Konan Lin 02
Vložil Konan Lin 02, So, 2010-03-06 08:17 | Ninja už: 5323 dní, Příspěvků: 96 | Autor je: Prostý občan

pekne velmi velmi pekne Laughing out loud krasny dilek

Obrázek uživatele Hyewook
Vložil Hyewook, Ne, 2010-02-28 11:26 | Ninja už: 5158 dní, Příspěvků: 412 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

mocinky krasne a uz sa neviem dockat na dalsi diel.Prosim das mi vediet kedy bude aj dalsi diel polibena dablem a aj broken rose??dakujem

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, St, 2010-02-24 09:10 | Ninja už: 5452 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

to je dobrý

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...

Obrázek uživatele elis23
Vložil elis23, Út, 2010-02-23 20:42 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 130 | Autor je: Prostý občan

moc se mi to líbilo Smiling a moc se těším na pokračování Smiling