manga_preview
Boruto TBV 07

Kakashi a kunoichi ze Suny II- Shikamarovo večerní překvapení pro hosty

„Konečně doma“, prohlásil mladý shinobi, když vkročil do předsíně svého domu, „asi bych vám měl ukázat, kde budete spát a jinak vás provést po domě.“ Dodal.
„To bychom byli rádi, musíme si vybalit a nevím jak tady Inrjo, ale ráda bych se osprchovala přece jenom je to dlouhá cesta ze Suny do Konohy.“ Odvětila Shikovi culíkatá blondýna.
„Jo dobrej nápad, ta sprcha na blondýnu“ Přidala se do hovoru i Inrjoku. Temari jí odpověděla pouhým protočením očí a dál se jí nevěnovala. Následovala totiž hnědovlasého kluka s culíkem, který už netrpělivě poklepával nohou o podlahu. Při tomto úkonu nezapomněl podotknout, jak jsou ženu strašné a že je to děsná otrava. Provedl je krátkou chodbou dál do vkusně zařízeného obýváku napojeného na kuchyň z levé strany a vpravo byly postavené schody. Zavedl je po schodech nahoru. Vpravo dvoje dveře vlevo taktéž.
„Tady je koupelna a vedle ona místnost“, ukázal ‚průvodce‘ na dveře vpravo od nich. Ukázal na první dveře vlevo, „Tady to je moje ložnice, když budete potřebovat tak stačí zaklepat, budu tu. Hned ty vedlejší dveře jsou vaše ložnice doufám, že se vám tam bude líbit skříň je snad dost velká, jestli ne můžu vyklidit tu svojí a přenést jí sem na nějaký čas. To bude asi všechno, jinak s tou sprchou ručníky jsou pod umyvadlem. Doufám, že se vám tu líbí.“ Ukončil svůj monolog pohledný mladý muž. Mezi tím než to všechno dořekl, tak došli do ložnice pro dvě kunoichi. Ložnice čtvercového tvaru, se dvěma postelemi, nočními stolky a velkou skříní, všechen nábytek barevně sladěný, rozhodně nevypadala neútulně. Na zdech vysely obrazy s motivem ptáků a mraků. Obrovská okna s výhledem na Konožský park. * To je ráj. * Pomyslela si Temari.
„Máš to tu vážně hezký.“ Pochválila Tem dům.

*Večer cestou do Zlatého stromu (JEdiný bar v Konoze)*
Potemnělou ulicí Konohy kráčí tři postavy. Dvě mladé kunoichi a jeden shinobi.
„Shikamaru kam nás to vedeš?“ Vyzvídala Temari výjimečně bez svého vějíře.
„Teď už vám to můžu říct, jdeme do baru, Jelikož máte do konce týdne volno a já s váma, tak můžeme jít na diskotéku, měl jsem naplánovanej fotbal, jelikož jsem myslel, že se budu starat o Kankura a nějakého dalšího kluka.“ Odpověděl pohledný mladík.
„Aha, ale víš, co znamená myslet?“ Přikývla Inrjoku. Shika se na ní jen podíval pohledem typu- Ach jo, ty ženský sou vážně otravný. – a šel dál. Po deseti minutách tiché chůze se dostali ke konžskému baru.
„Tak jsme tady.“ Otevřel galantně dívkám dveře mladý shinobi a nechal je vstoupit.
„Páni!“ Žasla Tem.
„To mi povídej, tak tady to nemá chybu“ Přitakala červenovláska a rozhlídla se po místnosti rozdělené třemi na sebe nenapojenými bary, obrovský taneční parket a spousta místa na sezení. I přesto jak je místnost veliká, tak to vypadalo, že jdou právě včas, aby sehnali alespoň trochu obstojná místa.
„Tak co si dáte? A vlastně si už dospělá viď?“ Zeptal se Shikamaru jeho dvou společnic.
„Vypadám na to, že ne? Dám si Křídla.“ Odpověděla rudovlasá Injro.
„No já nevím tak třeba Mai-tai“* Rozmyslela se Tem po nahlédnutí do lístku. Shikamaru přikývl a odkráčel směr bar. Když se vrátil ke stolu tak už tam byli i ostatní mladí shinobi a kunoichi. Neji, TenTen, Ino, Chouji, Kiba, Hinata, Lee (pije, ale snad nehrozí opilecká pěst), překvapivě Shino ,Sakura a jedinej co nesmí nikde chybět Naruto.
-No to je mi společnost, dneska nebude o zábavu nouze- Pomyslel si Shika, po tom co se rozhlídl po společnosti. Řvali tam jeden přes druhýho, aby překřičeli hudbu a ostatní co něco vyprávěli. Příchozí od baru položil na stůl objednaný pití a přidal se k rozhovoru.
„Hurááá! Je tu pití. Tak já se napiju a můžem jít na parket?“ Navrhla Injro a povzbudivým pohledem se koukla na Hinatu která, jako jediná si nebyla jistá, zda má jít. Nakonec se ale zvedla a tak mužské osazenstvo osamělo. Né že by to našim pánům nějak vadilo, alespoň můžou probrat „normální“ věci. Za pro ně krátkou hodinu, kdy holky křepčili na parketu, stihli probrat vše od misí přes chudinské zkoušky až zmiňované slečny.
*U jiného stolu*
„Jak se nám vybarvili ty naše žačky co Iruko?“ Otočil se s otázkou na svého společníka a přítele šedovlasí shinobi. Než však dotazovaný stačil odpovědět tak se od DJ-ského ozvalo: „Tak abychom trochu zvolnili. Pustím vám něco pomalejšího a vyhlašuji pánskou volenku“
„Mhm. To abych šel pro někoho z našich mladých kunoichi“ Mrkl na Iruka již přiopilí Kakashi.
„Jo jenom běž Kakashi. Já už bych se tam stejně nedostal.“odpověděl hnědovlasí Sensei. Kakashi se zvedl od svého stolu, ale než stačil dorazit k mladým, o kterých před malou chvílí mluvil se svým společníkem, tak se ti mladí spárovali.
Jediní dva, kteří tam zůstali, byli mladá, červenovlasá a krásná kunoichi ze Suny a Lee žák Kakashiho největšího rivala.
*Sakra* pomyslel si shinobi, který zrovna došel ke skoro prázdnému stolu. *Mhm tak pozvu tu dívku, co tu sedí s Leem, ten stejně nevypadá, že by byl schopnej tančit. * Dotáhl myšlenku do konce a usmál se na Inrjoku,teda aspoň to tak vypadalo jeho tvář je totiž neustále skryta za maskou.
„Smím prosit?“ Zeptal se Kopírovací ninja.

Poznámky: 

Tak je tady další díl mno nevim nějak se mi nepovedl ale buďte schovívaví je to první kapitolovka Eye-wink

3.8
Průměr: 3.8 (5 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Loupák Anko
Vložil Loupák Anko, So, 2010-03-13 12:16 | Ninja už: 5865 dní, Příspěvků: 1031 | Autor je: Prostý občan

Tak se nám k interpunkci přidaly i překlepy? Konžský bar mě pobavil, nevím sice, jestli mají v kongu nějaké bary, kam chodí japonští ninjové, ale tak... prosím Laughing out loud Děj opět dobrý, škoda té psané formy...


JE TO TU! Aneb seznam mých FF.

Obrázek uživatele elis23
Vložil elis23, Pá, 2010-02-19 13:46 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 130 | Autor je: Prostý občan

krásné, moc se těšim na další díl Smiling

Obrázek uživatele Sakurka-san
Vložil Sakurka-san, St, 2010-02-17 19:31 | Ninja už: 5269 dní, Příspěvků: 115 | Autor je: Prostý občan

začíná to moc hezky Smiling ..a náhodou se ti povedl moc Smiling

Obrázek uživatele .Kyubi.
Vložil .Kyubi., Čt, 2010-02-18 14:28 | Ninja už: 5182 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

díííky, tvoje povídka začína zajímavě těšim se až bude další díl