manga_preview
Boruto TBV 09

Kakashi a kunoichi ze Suny III- Smím prosit?

„Smím prosit?“ Zeptal se Kopírovací ninja. A natáhl svou ruku k mladé ženě sedící na židli.
*Mhm nevypadá moc špatně a už mam taky něco v krvi 8o). No lepší než tu sedět s tim opilým tlustoobočnatcem.* Pomyslela si dotazovaná a kývla. Tajemný shinobi ji odvedl na parket a chytil jí ve vší počestnosti oběma rukama kolem pasu. Když se mladá žena rozhlédla kolem tak viděla všechny své společníky od stolu. Kiba se nějak nebezpečně plazil po Sakuře (ta nemít upito tak mu to nedovolí. Kiba bude mít štěstí, když si to zuřivka nebude pamatovat). TenTen se zamilovaně opírala o Nejiho rameno a ten jí jemně líbal do vlasů. Naru právě políbil a následně vzkřišoval Hinatu.
*Tak tohle nikdy nepochopim, jak se může někdo zabouchnout? * Ptala se mladá kunoichi sama sebe a rozhlížela se dál po místnosti. Shikamaru držel Temari stejně jako Kakashi Inrjo za boky a tvářil se stejně, jako když říká „To je otrava“, i když tentokrát ten pohled zjemňuje nepatrný úsměv. Chouji jemně svíral, Ino v náručí. Dokonce i ten podivín Shino tančí s dívkou, jako jediný však ne s kunoichi. Přestala se rozhlížet po sále a dál se věnovala svému tanečníkovi.
Kakashi se při jakémkoliv pohybu víc a víc přibližoval, ruce měl pořád níž. I když to Inrjoku nevadilo, tak shinobiho plácla přes ruce a dala si je ze svého pozadí zpět na boky.
*Nevypadá špatně, vlastně je dost pěknej asi nebude zrovna na dlouhé vztahy a „lásku“. To je další plus. No jestli něco bude chtít, nebo chce jenom tančit, se uvidí, nic zadarmo ale nebude. Musí se snažit teda, jestli chce víc než ten tanec.* Přemýšlela kunoichi tančící s šedovlasým ninjou. I když nedovolí Kakashimu aby jí osahával, tak to jak se k sobě tiskli a pohybovali se v naprostém souladu, by lidé, co je neznají, mohli považovat za pár. Mýlili by se.
„Můžu se zeptat, jak se jmenuje má okouzlující společnice?“ Zeptal se okouzlující a tajemný shinobi Inrjoku.
„A mohu se já zeptat na vaše jméno tajemný shinobi?“ Odpovídá dotazovaná otázkou.
*Takže ne jen pěkná, ale i vychytralá. Schválně jestli to povede tím správným směrem…*Přemítal Kakashi. Píseň dohrála, mnoho párů však na parketu nezůstalo až do konce. Když se rudovlasá kunoichi rozhlédla po baru, tak zjistila, že mezi chybějícími jsou i Temari s Shikamarem. Po tomto zjištění se koukla ke stolu, ale ani tam ty dva nenašla.
*No nic, tak tu zůstanu s tímhle mmm….Jak se sakra jmenuje?* Podívala se na něj přesně v tom samém okamžiku kdy se on nadechoval k otázce.
„Můžu Vás… Tě pozvat na drink?“ Usmál se na ní.
„Když mi prozradíš svoje jméno tak proč ne.“ usmála „Nesmím se bavit s cizími lidmi.“ Dodala s podtónem ironie. A Prohlédla si shinobiho s výzvou v očích.
„Kakashi. Hatake Kakashi.“ Prozradil jí své jméno, ale i přesto z něj vyzařovala tajemná aura. „A co si dáš?“ Zeptal se, když došli k baru.
„Křídla“ Odpověděla a uvědomila si, že musí pít nejmíň osmou skleničku.
„Dvakrát Křídla“ objednal Kaka-sensei a myslí mu projela myšlenka* jestli to půjde takhle dál, tak jí mám, tam kde budu chtít*
„Tak teď když máme co pít tak mi na oplátku prozraď své jméno.“ Řekl s prosebným tónem „psím“ kukučem.
Inrjo se s úsměvem odpověděla: „Inrjoku, jounin z Sunagakure no Sato“

Poznámky: 

Omlouvám se moc a moc, ale měla jsem nějaký resty ve škole tkže jsem nemohla psát Laughing out loud. Tahle kapitola je hodně krátká a taková zvláštní no posuďte sami.
Věnováno mojemu polštářku díík za ten den

4.75
Průměr: 4.8 (4 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Loupák Anko
Vložil Loupák Anko, So, 2010-03-13 13:24 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 1031 | Autor je: Prostý občan

No fuj, co ten smajlík v tom textu? chvíli jsem přemýšlela, co to má znamenat Laughing out loud Pobavila mě ta část s kibou, co se plazil po Sakuře, ta představa... LOL Laughing out loud U Naruta snažícího se Hinatu přivést zpět z bezvědomí... uau, dobrý nápad... Lepšíš se Smiling A už tam nejsou tak strašné chyby... I když, čárka ve větě, kde je jenom jedno sloveso... no dobře dobře, už mlčím :D
PS: "Kakashi se při jakémkoliv pohybu víc a víc přibližoval, ruce měl pořád níž. I když to Inrjoku nevadilo, tak shinobiho plácla přes ruce a dala si je ze svého pozadí zpět na boky." To mě pobavilo ze všeho nejvíc Laughing out loud Za ty vtipé pasáže dávám čtyři body a ne tři jako obvykle Smiling Ještě zlepšit ten pravopis a bylo by to plných pět Eye-wink


JE TO TU! Aneb seznam mých FF.

Obrázek uživatele .Kyubi.
Vložil .Kyubi., So, 2010-03-13 20:32 | Ninja už: 5228 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

Díky Eye-wink budu se snažit ten pravopis zlepšit Smiling