manga_preview
Boruto TBV 09

Co by bylo kdyby? 04 - První myse

Druhý den již celý tým sedm čekal nastoupen před academii, ale jeden člen chyběl. Kdo to tak asi mohl být. Pokud typujete, že to byl Kakashi tak máte pravdu. Opět mněl zpoždění zatím jenom půl hodiny.
"Zajímalo by mně co budeme dělat?" Zajímá se Sakura.
"Jo tak to netuším." Jenom tak prohodí Naruto, ale dál si jí nevšímá. Stejně jako Sasuke, který sedí na zídce před branou academie. Zatímco Naruto pozoruje studenty kteří se snaží trefit terč kunai nožem. Při tomhle pohledu se mu zalijí oči slzami. Neboť si opět vybaví svojí matku jak ho toto učila dokud nedokázal trefit perfektně. Když se nad tím zamyslí tak jenom díky ní je tak dobrý. To ona ho naučila vše co uměl. Díky tomu vynikal mezi svými vrstevníky stejně jako Sasuke kterého učil jeho otec a bratr. Při vzpomínce na Itachiho ho přepadne takřka vražedná nálada. Jak rád by ho viděl umírat vlastní rukou. Nejradši by se rozběhl pryč z vesnice a šel ho hledat. Jenomže to nemůže. Stačí když si vzpomene na to co mu řekl jeho dědeček.

"Naruto nemá smysl se hnát za pomstou. Tak nikdy nezesílíš a nikdy nevyhraješ. Kdybys náhodou na něj narazil tak tě porazí. V boji musíš mít vždy chladnou hlavu a nenechat se ovládat vztekem a jinými emocemi. To ti nikdy nepřidá na síle. Toto si zapamatuj. Buď zde ve vesnici a pilně se uč. Staň se silným a až pak můžeš pomýšlet na to, že ho vyzveš na souboj. Je ti to jasné?"

Tyto slova ho zatím vždy udrželi na uzdě. A hlavně jsou pravdivá. Ač nerad tak si to musel připustit zatím na Uchihu nemá, ale to se změní, protože on své slovo dodrží.

Sakura stála kousek od kluků a pozorně si je prohlížela. Né že by si je nikdy pořádně neprohlédla, ale zajímalo jí jejich chování.
Oba jsou tak chladní jako vždycky. Říká si pro sebe. Co to proč najednou Naruto brečí? Co se mu asi honí hlavou, že kvůli tomu brečí. To je poprvé co ho takto vidím. Ani když se mu zabodl kunai omylem do ruky tak mu neukápla ani slzička tak proč teď? Naprosto nechápe.
Po další půl hodině se konečně objeví jejich sensei.
"Tak konečně jsme tu všichni tak můžeme vyrazit na naší první mysy," Začne jenom co se objeví, : " Po cestě jsem se stavil u Hokageho a vybral misi. Tak všichni za mnou." Zavelí a vydá se na druhou stranu vesnice.
Jeho svěřenci ho následují. Jdou kus cesty potichu, když to nakonec Sakura nevydrží a zeptá se, : "Co máme za misi sensei?"
"Naše úplně první myse je chytit zatoulanou kočku paní Haruky." Oznámí jim a jde dál.
Čeká, že začnou protestovat, ale nic takového se nestalo.

Jakmile jsou na místě tak jim zadá příkazy, : "Tady máte každý vysílačku. Á vás budu odtud koordinovat. Poznávací znak je růžová stuha na krku." Dokončí svou řeč a rozdává jim jejich vysílačky. Oni se je vezmou a dají si je za ucho. Rozhlédnou se a vyrazí do lesa.
"Vidíte tady nějaké její stopy?" Zajímá se Sakura.
"Tudy." Řeknou oba kluci zároveň a ukáží i směr kterým se mají vydat. Oba ukazují stejně. Dále na nic nečekají a rychle vyráží.
"Na pěti hodinách pohyb." Řekne naruto.
"Jo vyděl jsem, myslím, že je to cíl." Přitaká Sasuke.
"Rozdělíme se. Ty jdi zleva já zprava a Sakura od prostřed." Rozhodne nakonec mladý Uchiha. Nikdo neprotestuje, ale okamžitě tak učiní. Chvíli sledují kočku, když najednou Sakura prudce vyrazí, ale ona uskočí do leva. Na to čekal Naruto a skočí po ní. Během vteřiny jí drží v náručí. Sice se snaží vyprostit, ale jeho sevření je moc pevné.
"Sensei myse splněna. Cíl chycen a identifikován." Řekne do vysílačky Naruto a v klidu se vrací i se zpouzející se kočkou na kraj lesa.

Další týdny mají podobné myse typu D. jednou čistí řeku od odpadků. Pak jdou pomoci farmáři sklidit úrodu s pole nebo opravit něco co je potřeba. Myse jsou to docela nudné. Jenže jejich tým je zvládá až neuvěřitelně rychle. Možná je to proto, že kluci mezi sebou soupeří. Uvažuje nad tím jednou Kakashi, když se vrací z tréninku základních rozestavění a stylů boje.

"Lorde hokage nemyslíte, že už by můj tým zvládl mysy typu C?" Ptá se jednou kakashi když podává hlášení po mysy.
"Ano máš pravdu. Splnily již 30 typu D a to se stoprocentní úspěšností a neuvěřitelně rychle. A jako jediný si nestěžovali na to jaké dostávají úkoly." Zamyslí se a prohledá papíry na svém stole.
"Ano tohle je pro ně akorát. Myse typu C doprovod a ochrana stavitele mostů do dokončení stavby. Toto by mněli zvládnout takže čekejte zítra v deset u brány. Tam se sejdete a doprovodíte ho. Tady máš podklady." Podá mu složku a s tím se Kakashi vypaří z kanceláře hlavy vesnice.

Druhá den přesně v deset už čeká celý tým i s Kakashim. Po chvíli se dostaví i klient.
"Co to má být,:" diví se, : "Vždyť je to banda usmrkanců a tihle, že mně mají hlídat?"
Nikdo na to nic neřííká akorát Kakashi se ozve, : "Nebojte já jsem jounin a v případě nouze vás ochráním."
"To doufám. Jmenuji se Tezuna a jsem stavitelem mostů. Ve své zemi stavím most, který je pro nás hodně důležitý takže doufám, že mně ochráníte i za cenu svého života." Řekne jim své požadavky.
"Kakashi-sensei nemněli bychom už vyrazit?" Navrhuje Naruto.
"Dobrá tak pohyb bando." Rozhodne nakonec a všichni se dají do pohybu.

Už jdou půl dne když najednou se zničeho nic objeví dva ninjové a zaútočí na Kakashiho.
Kolem něj omotaly drát a rozřezali ho na kousky. Pak okamžitě převádí útok na další členy týmu.
Jako první jim v cestě stojí Naruto, ale ten jejich útok zablokuje shurikenem a připne jim drát ke kmenu. To už je tam ale Sasuke a dva nepřátelské shinobi pokoušející se dostat drát opět pod svou kontrolu kope do hlav. Oba odlétají. Ale hned se rozdělují. Jeden útočí na Tezunu a druhý znovu na Naruta.
Před stavitele se postaví Sakura, ale je na ní vidět jak se bojí.

Musím ho ochránit říká si pro sebe, ale její pochybnosti jsou mnohem větší a celá se třese. Čím blíž je útočník tím víc se bojí. Když se najednou před ní objeví Sasuke. On mně chrání rozzáří se jako vánoční stromeček.

Po tom co Je oba nakopl vidí jak odlétají. Nakonec se oba rozdělují a jeden útočí na klienta, ale před něj se staví Sakura. Jenže je jasné, že přes ní by se dostal ani by nemrkl okem.
Komu mám pomoc? Honí se mu v hlavě. Buď pomůžu Sakuře a klientovi nebo mému jedinému kamarádovi kterého jsem kdy mněl. Ale Naruto se o sebe dokáže postarat a až skončím s mím tak mu pomůžu. Rozhodne se nakonec a přesune se před Sakuru. A připravuje se na odražení útoku.

Mezitím Naruto vidí jak se přesunuje před klienta Sakura, ale třese se po celém těle.
Sasuke pomož jí já to tady zvládnu pomyslí si, ale to už odráží útok pařátem svým kunaem. Před druhou rukou uskočí a hned provede výpad. Soupeř se uhne, ale už nestíhá uhýbat tvrdému kopanci, který mu uštědří. Na nic nečeká a okamžitě znovu útočí tentokrát pěstí. To soupeř zablokuje a sám vede útok druhou rukou. Naštěstí díky kunai se mu to podaří vykrýt a zasadí mu v tom samém okamžiku tvrdý kopanec mezi nohy. To ho bezpečně složí. Na nic nečeká a okamžitě vyvolá dva klony, kteří mají za úkol ho svázat a sám se vydává na pomoc Sasukemu.

Sasuke mezitím odráží nepřátelský útok svými kunai. Ale to už na něj jde další útok tentokráte nohou. Zablokuje ho a sám přejde do výpadu kunaem. Soupeř ho zablokuje, ale už nestíhá vykrývat kop nohy do oblasti břicha. Trochu to s ním zacloumá. Sasuke nečeká než se vzpamatuje a znovu útočí. Přesně mířeným hodem se mu kunai zabodne do levého ramene. Když se rozhlédne jak je na tom Naruto tak vidí jak mu běží na pomoc a tak to ukončí a soupeře kopancem do hlavy pošle do bezvědomí.

"Jsi v pořádku Sasuke?" Ptá se starostlivě.
"Jasně, že jo. Tenhle nestál ani za zadýchání." Ušklíbne se.
"Přesně. Ten můj byl snad ještě horší. Stačilo ho kopnout a už se nezvedl." Stěžuje si blonďáček na svého podle něj ubohého soupeře.

Sakura je nesmírně šťastná když si před ní stoupne Sasuke, ale po chvíli si něco uvědomí.
Jestli mně chrání tak kdo pomůže Narutovi? Zděsí se když si uvědomí, že je na svého soupeře sám. Tak se podívá jeho směrem, ale to co vidí je něco neuvěřitelného. On nemá žádné problémy dokonce se jí zdá, že vítězí. Tak se znovu podívá na Sasukeho s tím, že mu pomůže. Jenže ani on nepotřebuje její pomoc. Po ani né pěti minutách je konec. Oba útočníci jsou svázaní a oba kluci si mezi sebou povídají jako by se nic nestalo.
Tohle není možný já jsem úplně k ničemu. Vždyť bych jim jen překážela kdybych se jim pokusila pomoct. A ještě k tomu mně musel Sasuke chránit. Z jejích úvah jí vytrhl až hlas jejich sensee.

"Dobrá práce bando." začne a usměje se na ně.
"Naruto bezchybná pohotovost. Sasuke to platí i u tebe. Po zhodnocení situace jsi se vydal pomoct chránit klienta. Sakuro vedla jsi si skvěle. Bez delšího otálení jsi se rozhodla splnit mysy"
"Taky jste se mohl objet dřív." Jenom tak řekne Naruto jakoby nic.
"Ale vždyť oni vás rozřízly." Ozve se sakura a podívá se na ono podle ní osudové místo.
"Náhrada." Žasne.
"Ty jsi si toho nevšimla?" Ozve se Sasuke.
"No nic nemněli bychom je vyslechnout." Uchechtne se Naruto nad právě se probuzenými zajatci.
"Máš pravdu jdeme na to." Souhlasí Sasuke. A vydá se k svému soupeři.
"Kdo vás poslal." Začne. Ale on mlčí.
"No jestli to nepůjde po dobrým," uchechtne se a vyndá si kunai, : "Tak to půjde po zlém."

"Tak dost vy dva," Okřikne je Kakashi, : "Právě jsem poslal zprávu do vesnice. Přijde si pro ně jednotka AMBU a my pokračujeme dál ve své mysy, ale nejdřív si mi dva promluvíme." A ukáže na klienta.
"A o čem." Snaží se dělat nechápavého.
"O tom proč po vás šli schinobi. Ve vaší žádosti jste uváděl standardní ochranu proti lupičům, ale nebyla tam ani zmínka o útocích jiných ninjů. Kdyby tam něco takového bylo tak by byla myse přeřazena do skupiny B možná až A podle toho by byl zvolen tým. My nejsme připraveni na takovouto mysy a proto by jsme se mněli vrátit. Jestli si to budou přát moji žáci." Zakončí svůj výklad Kakashi.
"Sensei má pravdu mi jsme pouze genini. Ještě nemáme schopnosti na podobné úkoly." Začne Sakura.
Sasuke a ani Naruto na to nic neříkají jenom se po sobě dívají nic neříkajícím pohledem.

Tohle je moje šance. Jestli budeme nadále v této mysy tak dostanu aspoň pár zkušeností pro boj proti Itachimu. Uvažuje Naruto, ale navenek nedává znát vůbec nic.

Nesmím tohle promarnit. Já budu pokračovat. Tady se aspoň trochu potrénuji. Přemýšlí i Sasuke, ale taktéž nedá na venek nic znát.

"Tak co myslíte Sasuke, Naruto?" Zeptá se jich Kakashi.
"Já budu pokračovat." Řeknou ve stejnou chvíli oba dva.
"Tak je rozhodnuto půjdeme dokončit mysy." Rozhodne nakonec jejich sensei.

Poznámky: 

Tak a je tu další díl po dlouhé době.

4.80769
Průměr: 4.8 (26 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele PCoky
Vložil PCoky, Po, 2012-09-24 19:36 | Ninja už: 4311 dní, Příspěvků: 168 | Autor je: Prostý občan

škoda, že není pokračování

Obrázek uživatele Mullyda
Vložil Mullyda, St, 2011-08-17 17:50 | Ninja už: 5140 dní, Příspěvků: 328 | Autor je: Pěstitel rýže

Kdy že má bejt další?
Já to našel a přečet jen díky přidání posledního dílu.
Sice je hrozně jednoduchý předpovědět co příde ale:
V jednoduchosti je krása!

Oculum pro oculo, Dentum pro dente et Malum pro malo.
Me-ni wa me-o, Ha-ni wa ha-o to Aku-ni wa aku-o.
Oko za oko, Zub za zub a Zlo za zlo.

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Pá, 2010-08-20 02:03 | Ninja už: 5591 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

hezkyyyyy ale kedy bude dalsi?

Obrázek uživatele Kioshi Makoto
Vložil Kioshi Makoto, Pá, 2010-02-05 08:13 | Ninja už: 5624 dní, Příspěvků: 173 | Autor je: Prostý občan

njn jen ty myse Laughing out loud......a doufám že zas nebudeš 2 měsíce čekat než neco napíšeš ale napíšeš neco do 15.2 protože to se i vracím z hor tak cekám aspon 1 new díl ju? jinak moooooc kawai Smiling

jméno změněno z Akiotto na Kioshi Makoto
Festovní FanFikce - Animefest 2009
/>

Obrázek uživatele jeany4ever
Vložil jeany4ever, Po, 2010-02-01 20:36 | Ninja už: 5444 dní, Příspěvků: 173 | Autor je: Prostý občan

wow, skvelé! Už teraz sa neviem dočkať ďalšieho a dúfam, že pribudne rýchlo, pretože už chytám absťák!

Nič sa ti nedarí? Nič ti nejde? Ľahni si na diaľnicu, ono ťa to prejde!!!!

Obrázek uživatele ArtemisFowlStar
Vložil ArtemisFowlStar, Po, 2010-02-01 19:19 | Ninja už: 5744 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

krása no jen tak dál PS:doufáme že s menší mezerou Smiling

[URL=http://theotaku.com/quizzes/view/1769/what_akatsuki_member_are_you%3F"][/URL]
What Akatsuki Member Are You?What Akatsuki Member Are You?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele Najte
Vložil Najte, Čt, 2010-01-28 15:47 | Ninja už: 5790 dní, Příspěvků: 111 | Autor je: Prostý občan

super dílek doufám že na ten další nebudeme tak dlouho čekat Eye-wink

Obrázek uživatele Gonaki
Vložil Gonaki, Čt, 2010-01-28 14:16 | Ninja už: 5468 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

moc pěkné...nechal si nás dlouho čekat ale i tak pěkny dil...doufam že ted už to bude vychazet s mensimi pauzami Smiling

Obrázek uživatele gembler92
Vložil gembler92, Čt, 2010-01-28 14:12 | Ninja už: 5792 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

moc pekny konecne jsme se dockali dalsi ..doufam ze dalsi dil nebude travat tak dlouho nez vidas dalsi jinak supr

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, St, 2010-01-27 23:49 | Ninja už: 5669 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

Pěkný díl, jediný co mi vadí, že je to po dlouhý době a to je škoda... Na tuhle povídku si měl skvělej nápad Smiling

Obrázek uživatele likvidator
Vložil likvidator, St, 2010-01-27 22:16 | Ninja už: 5700 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Prostý občan

Taky mi to bylo divný, ale word mi to přepisoval na Y tak jsem to nechal.

Obrázek uživatele Mr.Raiton
Vložil Mr.Raiton, St, 2010-01-27 21:40 | Ninja už: 5576 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

Ty tvoje "myse" jsou s měkým i, sry ,že to píšu ,ale příliš do bije do očí.