manga_preview
Boruto TBV 09

Konečný souboj aneb jak to vše dopadne - 07 Útoky

Byla chladná letní noc. Měsíc svítil vysoko na obloze a blížil se k úplňku. Celá obloha byla poseta hvězdami. Všichni obyvatelé vesni ukryté v listí spaly. Všichni, ale kdeže jeden člověk ne. Procházel se po liduprázdných ulicích a vzpomínal.

"Naruto počkej." Volala na něj jeho týmová členka Sakura.
"Co potřebuješ?" Ptá se a čeká až k němu doběhne. Když je u něj tak se snaží popadnout dech a potom spustí. "Máš jít okamžitě k Hokage-sama." Oznámí mu a pořád hledá ztracení dech. "Nevíš co mi chce?" zajímá se
"Ne to opravdu netuším, ale vypadá to na něco vážného tak dělej."
No jo vždyť už jdu." Řekne a rozběhne se k sídlu nejvýše postaveného člověka ve vesnici.
"Co potřebuješ bábi." Zařve jenom co vtrhne do její kanceláře. Samozřejmě bez klepání.
Ale dneska je něco jinak normálně na něj Tsunade vyjede, ale dnes ne. Jenom se na něj dívá se smutným obličejem. Tohle mu připadá divný a až teď si všimne jednoho žabáka který sedí na jejím stole.
"Tak co se děje Bábi." Dožaduje se odpovědi.
"Víš Naruto jedná se o Jirayiu." Začne žabák.
"Co se stalo Ero-senninovi?" Nenechá ho domluvit.
"Víš on zemřel." Oznámí mu. Na tuto správu zareaguje tak jak všichni čekaly.
"Tak tohle je blbej fór. No tak Bábi proč jsem sem měl přijít?"
"Bohužel Tohle není fór Naruto." Začne Tsunade.
"Ne to není možní. Vždyť on byl nejlepší jeho by nikdo zabít nedokázal." Stojí si za svím.
"Bohužel je to pravda."
"A kdo to byl?" Jenom šeptne, že skoro nebylo slyšet.
"Pein vůdce akatsuki." Vloží se opět žabák. Ale to už naruto na nic nečeká a mizí z kanceláře pryč.
"Vzal to hůř než jsem myslela." Sedne si ztěžka za svůj stůl a už se nesnaží zadržovat slzy které jí tečou po tvářích.
"Tomu se není ani co divit, On ho bral spíš jako dědu než sensee." Povzdechne si Fukasu.

Ve svých vzpomínkách se ztratil a probral se až když došel na své cvičiště. Na cvičiště týmu sedm.

"Ne to není možný tohle nejde Ero-sennin nemůže být mrtví" nechce tomu uvěřit a sedí opřený o prostřední kůl. O kůl u kterého byl uvázán jak on tak i jeho učitel. Vzpomíná na to jak mu vyprávěl co se stalo. Jak ho učil rasengan, ale nikdy se ho nenaučil pořádně. "Ještě na tolik věcí jsem se ho chtěl zeptat. A naučit. Vždyť mi slíbil, že mně naučí ty žabí techniky. Tak jak to, že se nechal zabít." Brečí zhroucený u kůlu. "Proč." Zařve plný zoufalství až vyleká nedaleko sedící vrány, které se vznesou a odletí.
Najednou se zvedne podívá se na oblohu, "Nebudu tu takhle zoufale ležet. Přísahám, že tě pomstím Ero-sennin. A do tvého pohřbu zvládnu dokonale rasengan abys na mě mohl být pyšný."

Po pohřbu zůstal jako jediný u jeho hrobu který byl bez těla, protože to se nenašlo. Dívá se na náhrobek a pomalu mu tečou slzy.
"Dívej jak jsem přísahal tak se stalo a já už umím rasengan tak jako jsi ho uměl ty." A na důkaz svých slov ho stvoří v jedné ruce. Pak ho znovu nechá zmizet.
"Přísahám, že tě pomstím. Možná zítra možná za rok, ale určitě se pomstím. Jak Painovi tak Orochimarovi. Já vím, že to byl tvůj přítel, ale způsobil ti jenom bolest a zármutek. Já vím jak jsi se musel cítit. Asi já jako když nás zradil Sasuke. Já přísahám, že buď se vrátí nebo zemře mojí rukou."
"Jestli chceš zesílit tak pojď semnou." Ozve se zničeho nic žabák. Otočí se na něj a prohlídne si ho.
"Ty jsi byl u Babči v kanceláři ne?" zeptá se ho.
"Jo jmenuji se Fukasu a byl jsem Jirayiův sensei. Jestli chceš tak pojď semnou a já tě budu také učit techniky senninů."
"Dobrá tak já s tebou pudu akorát to musím říct Tsunade."
"Nemusíš o to je už postaráno a ona s tím souhlasila. Jenom si vezmi věci a přijď k bráně." Řekne a hned na to zmizí.

Znovu se podívá na hvězdnou oblohu jak už je to dlouho. A on ještě nedokázal splnit ani jeden slib který dal. Jak přivést nebo zabít Sasukeho. Tak ani Orochimara a Pain je na tom stejně. Už několikrát se s ním utkal, ale vždy mu utekl. Naposled předevčírem. Ale musí přiznat to byl zranění a jen tak, tak s nim dokázal držet krok. To ho však neomlouvá.
Když hodnotí svůj život tak ho vidí jako jednu velkou noční můru. Ze který se nemůže probudit. V dětství neměl žádné kamarády a chovali se k němu jako k monstru. Který mněl v sobě zapečetěný. Když začal prožívat šťastné chvíle se svým týmem tak je zradil Sasuke. A zase byl nešťastný a nadně, ale dokázal se z toho dostat. Pak mu zemřel Ero-sennin. Jeho učitel ale pro něj to byl spíš Děda a jeden z nejlepších přátel. Poté odešel trénovat s Fukasu na žabí horu, ale chvíli na to zaútočil pain kvůli němu na Konohu a tak se s ním utkal. Při tom jeho útoku zemřel Kakashi. A znovu byl na dně. Proto radši utekl z vesnice a začal hledat svou rodinu. Najednou ho, ale z těchto chmurných vzpomínek vytrhne nepatrné zašustění trávy jakoby od větru. Jenže je bezvětří tak zpozorní.
Když se za ním objeví zničeho nic ninja a katanou se mu pokusí useknout hlavu. Jenže ona proletí jenom vzduchem. A Naruto již stojí na nohou dobrých deset metrů od útočníka.
Jenom se na něj podívá. Neobtěžuje se ho ptát co je zač. a zaútočí na něj pomocí taijutsu.
Ale jeho kop vykryje rukou a druhou ve které drží katanu znovu seká opět na to samé místo. Jeho útok vykryje s přehledem kunaem. Uskočí a hodí ho na něj, ale ještě před vypuštěním ho posílí svojí větrnou chakrou. Útočník se ho pokusí zablokovat, jenže on projde přes Katanu a zabodne se mu mezi oči.
V tom na něj letí dvě ohnivé techniky ze dvou stran. Rychle vskočí, ale přitom dělá pečetě a po dokončení řekne Suiton: Seibun Houfutsu a obklopí ho vodní koule do které obě techniky narazí. Vznikne menší výbuch, ale to je tak vše. Naruto v klidu stojí pořád ve své obrané technice. To na něj ale útočí třetí který vyvolal obrovský blesk, který se řítí na našeho hrdinu. On ale jenom v klidu stojí a udělá pár pečetí a pak řekne. Živel vítr: Větrný štít a kompletně rozseká nepřítelovu techniku. Pak udělá pečetě a použije živel vítr: Drtivý tlak. A na naše nepřátele pohltí tři tornáda, která je roztrhají na kousíčky.
Naruto si povzdechne. "Zase se mně Denzou pokouší dostat." A použije svůj Doton aby dal cvičiště do původního stavu. Sice ho má neslabší ze všech svích živlu ale jutsu třídy A zvládá. Poté co upraví cvičiště si opět sedne a ponoří se do svých myšlenek,.

Mezi tím co Naruto bojuje je i Itachi ponořen do zahloubání. Kráčí bývalou Uchiha čtvrtí a dívá se na rozbořené domy.

"Proč Itachi proč jsi nás zradil. Svou vlastní krev." Ptá se ho jeden člen klanu, který sotva stojí na nohách.
"Protože moje oddanost patří Konoze ne klanu." Odpoví a jediným sekem mu usekne hlavu.
"Vzpamatuj se my jsme nejsilnější v Konoze a můžeme sesadit Hokageho a ovládnout jí. Budeme vládnout a ani ty nám v tom nezabráníš." Začne se smát další.

Když v tom uslyší jak na něj někdo mluví.
"Jak směšné jeden ze dvou posledních Uchihu zemře tam kde sám vyvraždil skoro celý svůj klan." A rozesměje se.
"Jo to máš pravdu, to je, ale paranoia osudu co Uchiho Itachi. Jménem Ambu z rozkazu Denzou-sama za nesplnění zadaného úkolu budeš popraven." Začne druhý.
A v tom na něj třetí zaútočí zezadu. Itachi jenom uskočí a kunai mu zabodne do srdce z otočky. Čemuž se jeho společníci diví. Ale nenechají se vystrašit. Zaútočí na něj taijutsu. Itachi vykryje jeden kop rukou a zároveň s tím vyskakuje a vyhýbá se útoku zezadu do zad. Při letu kope útočníka ze zadu do hlavy. A ten odletí dobrých dvacet metrů. Toho kterého zablokoval pořád drží a hází jím do jednoho rozbitého domu. Jakmile dosedne na zem chytne své soupeře do genjutsu a začne je mučit. Jeden z nich to nevydrží a omdlí. Toho druhého zachrání jeho společník. Ale než stihnou něco podniknout už na ně letí několik katonů.
Jeden stihne uskočit, to je ale vše. Ze čtyř útočníků zbyl pouze jeden. Který tasí katanu a znovu útočí. Itachi se vyhýbá útokům a sám je vykrývá kunaem. Když se mu podaří konečně chytnou soupeře do genjutsu tak mu probodne srdce a on padá k zemi mrtev.
Podívá se na posledního žijícího. Pomalu k němu přejde a sváže ho. Pak ho nese do kanceláře hokage kde se stále svítí, protože se připravuje na nadcházející útok.

Tsunade sedí ve své kanceláři když někdo zaklepe. Zcela automaticky ho vyzve dál a přitom se snaží doladit poslední detaily obrany než dorazí posily ze Suny který jsou přislíbeny.
"Dobrý Večer Hokage-sama." Pozdraví jí itachi a na zem hodí svázaného shinobiho.
"Co to má znamenat." Zeptá se ho.
"Zaútočili na mně čtyři Denzovi lidé když jsem šel přes Uchiha čtvrť." Odpoví jí poklidem.
"Ale já tu vidím pouze jednoho." Upozorní na zjevný fakt.
"No to bude asi proto, že jenom tento přežil a z mrtvolami se tahat nebudu."
"Tak dobrá a jseš si jistý, že je poslal Denzou?"
"Jo jsem sami mi to řekli." Oznámí jí.
"Dobrá můžeš jít já ho nechám vyslechnout a dál se uvidí."
"Dobrá mějte se Hokage a dejte si na něj pozor Denzou je schopen všeho aby se dostal k moci." Řekne jí ve dveřích.
"To vím taky." Povzdechne si a nechá zavolat svoje AMBU aby z něj něco dostaly.

Mezitím Naruto a jde pomalu k domu Sakury. Jakmile se tam dostane zazvoní na zvonek a čeká. Za chvíli Už slyší jak někdo schází ze schodů dolu. Pak odemyká dveře. Nakonec vykoukne hlava Sakury která je celá mokrá a ona je zabalená jenom v ručníku.
"Naruto co potřebuješ?" Zajímá se.
"Chtěl jsem si s tebou jenom promluvit, ale jak to vypadá jdu celkem nevhod. Tak se stavím zítra." A chystá se odejít.
"Ne to je v pořádku pojď dál." A ustupuje ze dveří aby mohl projít. Tak vstoupí dovnitř a ona ho zavede až do obývacího pokoje. A sama zmizne v koupelně. Po chvíli je zpátky už oblečená.
"Tak co se děje, že jsi přišel takto pozdě."
"Víš před chvílí na mně zaútočili čtyři shinobi." Praví obyčejným konverzačním hlasem.
"Neudělali ti nic? Jsi v pořádku? Ukaž já tě radši vyšetřím." Začne panikařit Sakura.
Ne jsem v naprostém pořádku. Ale kvůli tomu tu nejsem. Sakuro chtěl jsem se tě zeptat jestli by jsi se nepostarala o mojí dcerku kdyby se mi něco stalo." Vyjde z pravdou ven.
"Cože? To snad nemyslíš vážně. Co by se mnělo tobě stát?" Nevěří svým uším.
"Prosím slib mi to. Abych mohl mít klid. Až zaútočí na Konohu abych věděl, že se o ní postaráš kdyby se mi něco stalo."
"A proč já." Nechápe.
"Protože tě znám a vím, že jsi spolehlivá. A určitě z ní vychováš skvělou ženu a taktéž ninju."
"Tak dobrá já se o ní postarám, ale ty mi slib, že nebudeš zbytečně riskovat."
"Dobrá když to nebude nezbytné nebudu riskovat. A dýky Sakuro. Já už pudu za malou. Ahoj." Jenom co to dořekne tak zmizí v obláčku kouře.

4.846155
Průměr: 4.8 (26 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele PCoky
Vložil PCoky, Pá, 2012-09-14 00:50 | Ninja už: 4310 dní, Příspěvků: 168 | Autor je: Prostý občan

pěkný. Ale je škoda, že se tu rozmáhá trend nedodělaných sérií.

Obrázek uživatele Kugo Mitarashi
Vložil Kugo Mitarashi, Út, 2013-03-19 00:41 | Ninja už: 4247 dní, Příspěvků: 21 | Autor je: Prostý občan

Naprosto souhlasím ale neni to jen tady ale všude na netu Sad

Obrázek uživatele KoFFi
Vložil KoFFi, Čt, 2010-12-09 19:45 | Ninja už: 5051 dní, Příspěvků: 250 | Autor je: Prostý občan

neext xD

^^HALA MADRID!!
 photo novyacute-12.jpg
Proč zrovna spojení těhle dvou? Smiling možna proto že si jsou neskutečně podobní Smiling nenáviděni skoro uplně všemi a přesto jedni z nejlepších Sticking out tongue Laughing out loud
OKO za OKO a svět bude slepý.

Obrázek uživatele Iino Ayumu
Vložil Iino Ayumu, Pá, 2010-08-27 11:07 | Ninja už: 5120 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Pěstitel rýže

Super a chcela by som si prečítať ďalší diel tak prosím. Smiling

_________________________

https://konoha.cz/?q=node/79049 - Itachi a Iruja 01

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Pá, 2010-08-20 01:23 | Ninja už: 5590 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

dalsi dalsie dalsie ... len skoda ze narusaku ..... plz zapoj tam kyuubi-sama .....

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, St, 2009-12-30 03:14 | Ninja už: 6200 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super těším se na pokráčko

Obrázek uživatele Kioko.Takahashi
Vložil Kioko.Takahashi, So, 2009-12-26 23:31 | Ninja už: 5371 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Prostý občan

Máš to hezké..Ale někdy je to takové..no..řeknu to takhle..U některých vět sem si musela doslova domyslet co ta věta měla znamenat.Nehledě na tvoje chyby.Jako dá se to číst,ale opravdu je to takové chaotické.Někde jsem se ani nevyznala.Ale,jak sem řekla na začátku..Máš to hezké..Smiling)

Obrázek uživatele Najte
Vložil Najte, So, 2009-12-26 17:24 | Ninja už: 5789 dní, Příspěvků: 111 | Autor je: Prostý občan

tak jak jsem už psal na tvým blogu je to prostě super už se těším na další dílek Eye-wink

Obrázek uživatele Steisky
Vložil Steisky, So, 2009-12-26 14:16 | Ninja už: 5344 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

krásné Laughing out loud rychle další dílek