manga_preview
Boruto TBV 09

Poprava

Ehm... ahoj všichni Smiling Tak sem zase něco vkládam, ale... no, počítam s tim, že tady an Konoze už sem asi zapomenutej Laughing out loud Laughing out loud Každopádně, kdyby si to někdo chtěl přečíst, budu určitě rád Smiling hezký čtení

Nervózně poklepala prsty na stůl. Jak mohl? Vždyť byl tak silný! Udělal to snad schválně? V hlavě měla neuvěřitelný zmatek.
Nevěděla, co dělat. Jakožto Kazekage nemohla odmítnout návrh na ztrestání… zvláště, když se její milovaný dopustil tak obrovské vraždy. Všechna vina za atentát totiž padla na něj. Byl výborným adeptem- člen společnosti nejsilnějších zabijáků Akatsuki a ještě k tomu nepolapitelný.
Ironicky se usmála. Skutečně byl tak nepolapitelný? Jak tedy mohlo dojít k tak obrovské chybě, že ho dostali? Znovu udeřila pěstí do stolu. Zmatek se jí pomalu rozšiřoval po celém těle.
Povzdychla si a právě v tu chvíli se otevřely dveře. Do místnosti vstoupili tři muži. Na první pohled bylo zřejmé, že prostřední muž je vězeň. Oblečení měl roztrhané, kůži pokrytou vlastní krví a ruce svázané za zády. Vedle něj, po pravici, stál Kankurou a po levici nějaký jiný strážný ninja.
Zatajila dech. Tak už to tu je… do nynější chvíle doufala, že by snad mohlo jít o nějaký podvrh, že by snad mohli lapit jednoho z jeho dvojníků. Když však ten muž teď padl na kolena a podíval se jí do očí, zalapala po čerstvém vzduchu. Byl to on, o tom nemohla pochybovat. Zhluboka se nadechla a zahnala všechny emoce.
„Můžete odejít, ráda bych si s vězněm promluvila o samotě,“ řekla kamenným hlasem, který ve všech lidech vzbuzoval poslušnost.
„Jsi si tím jistá? Ten šmejd zabil Gaaru!“ ozval se poněkud překvapeně Kankurou. Temari ho zpražila pohledem.
„Nepochybuj o mé síle, Kankurou. Tuhle zuboženou trosku bych ještě zlikvidovat dokázala,“ odfrkla. Teprve nyní oba dva muži přikývli a- i když stále na pochybách- odešli. Temari se smutně podívala na zajatce.
„Jak…?“ vyšlo jí jenom z hrdla, protože pak konečně úplně vypluly její pocity na povrch. Její hlas zachroptěl a po tváři se jí skutálela slza. Hidan vzhlédl. Ve tváři měl napsané utrpení a bolest. Temari potichu vyjekla. Bolest? Skutečně mu vidí v pohledu bolest?
„Oni… nevím jak… měli nějaké jutsu… a pak jsem…“ Dál se Hidan nedostal. I jemu došel hlas, ne však kvůli slzám, tělem mu znovu projela vlna ničivé bolesti. Konečně to Temari všechno pochopila. Ano, puzzle se poskládali do sebe a ona uviděla děsivou pravdu.
Hlavou jí projela vzpomínka, kdy byla o samotě se svým bratrem Kankurem. Ty slova! Máme zbraň, s ní ho lapíme lehce. Nech to na nás, přinesu ti jeho hlavu na táce.
V těle se jí objevila prázdnota. Proč mu sakra tehdy nevěřila? Kdyby se tu zbraň pokusila zničit, všechno by teď vypadalo jinak. Pochopila, proč Hidan cítí bolest, pochopila, proč se mu ty hluboké rány nezacelují. Vždyť oni mu nějak vzali nesmrtelnost! Podívala se na svého milého prázdnýma očima.
„Promiň,“ hlesla a rozvlykala se. Poprvé od doby atentátu svého chování zalitovala. Najednou své chování nedokázala pochopit.
Proč chtěla zabít svého bratra Gaaru? Skutečně to bylo jenom proto, že se chtěla stát Kazekagem? Tak proč do toho atentátu sakra nutila Hidana?! Kvůli ní tu teď klečí a pomalu umírá… jak mohla být tak sobecká? Cítila, jakoby jí něco trhalo zevnitř. Měla chuť začít křičet, jenže pak by sem vtrhla ochranka a všechno by se provalilo.
Zvedla hlavu, aby se podívala na Hidana, spíše ze zvědavosti, proč nic neříká. A uviděla to. Její milovaný už neklečel, jeho tělo leželo na podlaze hlavou dolů a na zemi se pomalu rozšiřovala kaluž krve. Do těla se jí dostala další vlna zoufalství.
Teď už nemá pro co žít. Stačilo pět minut a její život se převrátil naruby. Nebyla si jistá, co cítí. Bolest ze ztráty? Zoufalství? Bláznovství? Na tváři se jí objevil ironický úsměv. Ano, asi se skutečně zbláznila, jinak se to nazvat nedá.
Z kapsy vyndala kunaj. Vzpomněla si, že ho ještě dneska ráno brousila a přemýšlela, jestli jí někdy v boji zachrání život. Těžko. Zadívala se, jak se ostří blýská ve slunečním světle. A pak to udělala. Kunaj jí do břicha zajel vskutku hladce. Nevydala žádný zvuk.

Když ochranka znepokojeně vtrhla do místnosti Kazekage, byli téměř v šoku z toho, co viděli. Nikdo nikdy nepřišel na to, že za atentátem na Gaaru stála jeho vlastní sestra. Ba naopak, Temari byla po desítky let prohlašována za nejlepšího Kazekageho. Hidan byl odnesen a spálen před zraky všech lidí ve vesnici za zabití svou Kazekagů- Gaary a Temari…

4.75
Průměr: 4.8 (12 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yamumara Sachiko
Vložil Yamumara Sachiko, Ne, 2010-01-31 00:20 | Ninja už: 5366 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

Perfekt Jiříku,totiž Lartene.i když jsem věděla, jak to skončí, protože jsme se o tom spolu bavili, stejně mě to pohltilo do sebe a opět se mi potvrdilo, jak krásně dovedeš psát.
Marťulka

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2009-12-22 17:27 | Ninja už: 5720 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Páni, tohle mě tak pohltilo do děje, že jsem nic nevnímala... Máš děsně chytlavel způsob psaní. Chválím.
Dost netradiční a neokoukané, ale vskutku vytříbené. Tahle jednorázovka mi přišla jak drahokam žářící v tísících světel. S uměleckým umem jsi rozehrál příběh do svého vrcholného a nečekaného konce, který nikdo nečekal.
Přišlo mi to jako Lartenova opera s vlastní dramaticky zabarvenou hudbou žijícím vlastním životem...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele horty8
Vložil horty8, Út, 2009-12-22 17:16 | Ninja už: 5698 dní, Příspěvků: 41 | Autor je: Prostý občan

dosti neobvykle, ale hrozne zajimave Laughing out loud

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, So, 2009-12-19 16:53 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Houby zapomenutej, autory, který mám ráda, nezapomenu ani po roce nečinnosti xD
Jak řekla hAnko, je to zase něco jiného. Vlastně jako všechno tvoje psaní - originalita se mu prostě nedá upřít. Přesně, jako je to u téhle povídky Smiling
A na další S+A se už těším, jsou to celé věky, co byl poslední díl Smiling

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Pá, 2009-12-18 15:58 | Ninja už: 5491 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

zajmavý, tohle by mě nenapadlo, kawaii Smiling

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2009-12-17 22:44 | Ninja už: 5937 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

A hele, Larty nám vstal z mrtvých. Zdravím, kolego. Eye-wink
Ale už dost uštěpačných poznámek, tady jde přece hlavně o FF. O FF, která je... zase tak nějak zvláštně Lartenovská. Originální. Jiná. Skvělá. Smiling Co víc dodat?


P.S. Kdy bude další S+A??? *psí oči*

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Pá, 2009-12-18 08:24 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Sakra... díky za opravu pokusim se zlepšit Laughing out loud Smiling a díky moc za krásnej komentář Smiling
A... novej dílek S+A už je na světě.. tak se to sem pokusim dát do Vánoc? v neděli? Smiling

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Pá, 2009-12-18 11:15 | Ninja už: 5937 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Jo, jo, v neděli, prosím. To budu utahaná z víkendového výletu a u S+A se aspoň pěkně odreaguju. ^^

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie