manga_preview
Boruto TBV 09

Párty v Konoze, díl 4 - Odhalení

"Takhle mě děsit," rozevřela vějíř a celkem nebezpečně s ním okolo sebe začala máchat.
"Ty jsi ale taky pěkně děsivá," poznamenal jakoby nic, teď už dokonale stínem odkrytý a jen tak ledabyle o zeď opřený, Shikamaru.
"Pitomče..," rozeběhla se proti němu Temari s vějířem. Shika pozvedl ruku s Temařiným kunaiem, připraven k sebeobraně před svojí vlastní dívkou. Pak si to ale zřejmě rozmyslel, kunai zahodil a místo toho před sebe natáhl ruku druhou. Ruku, v níž už od počátku držel rudou růži, kterou se chystal Temari dát. Jako kouzlo to zapůsobilo na rozběsněnou dívku. V další sekundě už byla úplně klidná, vějíř složený na zádech, stála před Shikamarem a nevěděla kam s očima.
"Omlouvám se, já..," ozvala se jako první potichu Tem.
"Já taky," přerušil ji Shika. "Netušil jsem, že zareaguješ takhle," chytil Temari za ruku a vložil do ní růži. Dívka k ní přivoněla. Voněla překrásně, jako štěstí, jako radost, jako láska, kterou ji, byť celkem neobratně, Shikamaru dával.
"Děkuju," špitla, ještě jednou si přivoněla k té krásné květině a pak se její pohled znovu stočil směrem k chlapci.
"No, myslel jsem, že to bude otrava, ale.. možná, že ne až zas taková." Zkomentoval to ještě Shikamaru.
"Mám radost, děkuju ti," šeptala šťastná Temari, pak se naklonila ke své lásce a vtiskla mu polibek na tvář. To ale zřejmě Shikamarovi za tento vyčerpávající výkon nestačilo. Chopil se iniciativy, přitáhnul si dívku k sobě a začal ji líbat. Tem se nijak nebránila, ba naopak, sama se vpíjela do jeho rtů a prsty si pohrávala s jeho tmavými vlasy...

..Ve stejnou dobu, ale na opačném konci Skryté Listové..
"Hin.. Hinato..," dožadoval se pozornosti Naruto pod Hinatinými okny. Nejprve jen šeptal, ale když Hin nereagovala, postupně přidával na síle hlasu. Ještě trochu a nejspíš by vzbudil půlku sídla Hyuuga.
"Naruto," otevřelo se okno a v něm se objevila Hinatina hlava. "Co tu děláš tak pozdě večer?"
"Hinato!" upřímně se blonďatý chlapec pod okny zaradoval. "Říkala jsi, že dnes večer se mnou nemůžeš na ramen, tak jsem ho donesl sem" řekl a přitom pozvedl obě ruce ve kterých držel plné misky. Hinatiny tváře už zase dostávaly nachovou barvu. Dřív než stačila Hinata říct něco dalšího, seděl už Naruto na římse jejího okna a nerozlil přitom ani trochu jejich večeře. Naruto byl přece jen velmi dobrý ninja a vyšplhat za svojí dívkou, byť do druhého patra, mu nečinilo žádný problém. Teprve teď, když vzdálenost mezi nimi nebyla ani pouhý metr, všiml si, že Hinata má na sobě jen tílko a lehké kraťásky a že sem tam z jejích překrásných hebkých tmavomodrých vlasů ukápne kapička vody. Dívce okamžitě došlo na co Naruto myslí a její tváře už nebyly nachové, ale červené jako to nejšťavnatější rajčátko.
"Promiň, zrovna jsem se vrátila ze sprchy" stydlivě šeptala Hinata a couvala směrem ke své skříni. Teď pro změnu zrudnul zase Naruto.
"Eee, noo,.. promiň, to jsem nevěděl." snažil se ninja z této trapné situace nějak vybruslit. Ve skutečnosti ho ale tahle dívka neuvěřitelně rozpalovala. A teď si tu pobíhá jen v tílku a v těch slabých kraťáskách. Pane bože.. co mám dělat? Co mám dělat?? Panikařil Naruto. Ale nebyl sám, kdo tu panikařil. Skutečný důvod, proč Hinata po svém pokoji ztřeštěně pobíhala byl, že hledala alespoň malý kousek nějaké další látky, co by si vzala na sebe. Po několika trapných vteřinách ticha jí padl pohled na měkkoučký froté župánek přehozený přes židli u okna a bohužel, právě u toho okna, na kterém teď dřepěl Naruto.
Ty pako! Dělej něco! Ozvalo se uvnitř Narutovy hlavy.
Ale co? Co? Co?!? Odporoval Naruto.
Cokoliv!! Jen tu nestůj jako blb. Dostalo se mu odpovědi.
Jsi jen démon uvnitř mého těla, co ty víš o lidských citech? Snažil se Naruto umlčet Kyuubiho.
Dost na to, abych věděl, že se nacházíš v pěkně trapné situaci. No tak, myslíš na ni kudy jen chodíš. Udělej něco. Cokoliv!
Ne! Nemůžu, nedokážu to.
Cha! Na misích zabíjíš nepřátele a neporadíš si s dívkou? Jsi slaboch Naruto.
Vysmíval se mu Kyuubi. Ještěže to Hinata neslyšela. Ta měla právě na práci ale něco úplně jiného. Nerozhodnými kroky se blížila k Narutovi, ale hlavně, ke svému župánku.
Ještě 4 kroky... Už jen 3.. Povzbuzovala se, ale každý krok byl kratší a kratší. Už jen 2, já to zvládnu..
No tak, Naruto, jde sem. Teď už se musíš rozhýbat. Posmíval se dál démon chlapci.
Já to nedokážu, celé tělo mám jako z olova. Naruto začínal zase panikařit.
Ještě jeden krok. Na nic jiného v tu chvíli Hinata nedokázala myslet.
Udělej něco. Znělo zas Narutovi hlavou
Ne.
Pohni zadkem!
Ne!
Naruto!
NE!!
UDĚLEJ NĚCOOO!!!!
zařval na chlapce Kyuubi.
To konečně zafungovalo. Naruto zazmatkoval a chytil Hinatu, která se kolem něj snažila proplížit pro svůj svršek, kolem pasu. Oba ztuhli.
"Eeem, Hinato.., já..," snažil se Naruto vymyslet nějakou smysluplnou větu. Očividně mu to ale moc nešlo. Bloudil pohledem všude po místnosti a pak se jeho oči setkaly s Hinatinými. Bylo to jako nějaká skrytá síla, její oči, její překrásné oči z takové blízkosti ho učarovaly. Teď, teď konečně věděl, co musí udělat. Sehnul se k dívce a jejich rty se k sobě pomalu přibližovaly.
Klep klep ozvalo se ode dveří. Neznámý návštěvník za dveřmi se ani neobtěžoval čekat až ho Hinata vyzve dál a vrazil do pokoje.
"Hina..," zarazil se jakmile uviděl objímající se dvojici. Ti dva na chviličku ztuhli a v dalším okamžiku odskočili od sebe.
"Eh.. no.. Totiž, tvůj otec mě prosil, abych ti ještě připomněl, že zítra ráno se s ním máš setkat u snídaně kvůli..," při posledním slově významně pohlédl na Hinatu, ale jinak celou dobu očima propaloval Naruta.
"Já vím Neji, děkuji, můžeš jít" odpověděla Hin
"Myslím, že ještě odejít nemůžu. Mám takové podezření, že tu děláš něco, co se velmi příčí morálním zvyklostem," Neji stále nespouštěl pohled z Naruta.
"Mýlíš se Neji. Teď prosím odejdi a otci o tomhle neříkej," snažila se to vše nějak urovnat Hinata.
"Hele, Neji, já myslel, že hlavní rodinu nenávidíš, tak co tedy děláš v jejich domě?" Zapojil se i Naruto do rozhovoru.
"Pff, je vidět, že vůbec nic nevíš. Po Chuuninských zkouškách mi Hinatin otec začal věnovat trochu více své pozornosti. Sice mě nepřijali do hlavní rodiny, jak by také mohli, že. Ale mohl jsem s ním trénovat a po čase mi i dokonce dovolil ubytovat se zde. Jsem teď někde mezi vedlejším a hlavním rodem."
"Zajímavé," rovnal si Naruto myšlenky v hlavě. "Jo, zdálo se mi to, nebo tě ráno TenTen sháněla?"
"Ach ano.. TenTen," zamyslel se mladý Hyuuga "sháněla, máš pravdu."
"Joo a vypadala při tom docela nebezpečně" uchychtl se Naruto. Neji mu věnoval ještě jeden pohled, pak se otočil a zmizel.
"Hin," otočil se k ní znovu její chlapec, došel až k ní, chytil ji za ruce a znovu se k ní, očekávajíc polibek, naklonil.
"Hej.. Naruto, pořád mám ale za úkol chránit hlavní rod," objevil se znovu ve dveřích Neji a v očích mu probleskl Byakugan "všechno vidím." Naruta začal pomalu chytat amok.
"Neji, co tady zase chceš?! Jdi, TenTen tě potřebuje víc než v tuto chvíli Hinata!! Jdi, jdi, jdi,.." naštvaně vystrkoval Nejiho ze dveří Naruto.

4.925925
Průměr: 4.9 (27 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Karami-san
Vložil Karami-san, Út, 2013-05-14 18:41 | Ninja už: 4010 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Pěstitel rýže

Vážně úžasné..ten konec..to bylo skvělé..tolik mě to rozesmálo. Jako bych to viděla v hlavě..Vážně super..máš talent..Smiling a umíš to podat hezky a vtipně..skvělé..Smiling

Obrázek uživatele Laitte
Vložil Laitte, So, 2010-01-09 17:38 | Ninja už: 5490 dní, Příspěvků: 1515 | Autor je: Prostý občan

pekne Eye-wink najlepší bol Kyuubi v Narutovej hlave xD a Keď tam prišiel Neji... rofl... Laughing out loud

Obrázek uživatele Naruto - GM
Vložil Naruto - GM, Po, 2010-01-04 21:58 | Ninja už: 5234 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

přesně,je to božíííí,chtělo by to sfylmovat už si představuju jak naruto čumí když tam vejde Neji nebo když ho vystrkává ze dveří Smiling

Obrázek uživatele Suze
Vložil Suze, Út, 2010-01-05 16:40 | Ninja už: 5980 dní, Příspěvků: 51 | Autor je: Prostý občan

Mas pravdu, obcas to v me hlave vypada opravdu uplne jinak, nez kdyz je to napsany. Je to skoda, ale bohuzel, kreslit anime vazne neumim Smiling

Obrázek uživatele Kimka
Vložil Kimka, Pá, 2009-12-25 18:28 | Ninja už: 5582 dní, Příspěvků: 281 | Autor je: Prostý občan

Jiná slova než že je to božííííííííí nemám. XD Laughing out loud

Obrázek uživatele Suze
Vložil Suze, St, 2009-12-02 18:38 | Ninja už: 5980 dní, Příspěvků: 51 | Autor je: Prostý občan

Děkuju moc Smiling

Obrázek uživatele BafBanana
Vložil BafBanana, St, 2009-12-02 16:09 | Ninja už: 5303 dní, Příspěvků: 38 | Autor je: Prostý občan

hej a co ta sakura s gaarou?!ja se tesila ze tam uz budou a porad nic

Requiescat in pache B*TCH!!!

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2009-12-01 21:26 | Ninja už: 5723 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Laughing out loud DOKONALOSTNÍ!! Tohle slovo tohle vyjadřuje!! Laughing out loud Eye-wink nasmála jsem se a ty poslední řádky mě dostaly Laughing out loud nevím, jak to děláš, ale takovou situaci jsem dlouho nečetla Eye-wink
Jen tak dál a těším se na další dílek...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, Út, 2009-12-01 16:23 | Ninja už: 5489 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

ups je to dobrý

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2009-12-01 14:35 | Ninja už: 5538 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

já jsem u toho jak je tam naruto a hinata skoro vybuchla smíchi