manga_preview
Boruto TBV 09

Po pěti letech: Mise v zemi Železa II 08 - Bitva ve Skryté Sněžné

Venku všichni čekali. Vypadalo to, že se celá vesnice postavila do pravidelného kruhu a utvořila umělý ring uprostřed všech domů. Mohlo tam být tak sto lidí, většinou tvrdě vypadající bojovníci, několik dětí a ženy.
Kolem celé vesnice byly zasněžené hory. Na západě byla malá bystřina, na východě borový les. Celou scenerii dokreslovala obrovská hora na severu, která poskytovala dokonalý úkryt pro tak malou osadu.
Naruto se rozhlížel a snažil se zapamatovat si rozestavění domů v případě útěku, když ho vyrušil ostrý hlas.
„Pojď.“ řekl jeden ze strážných a kývnul směrem ke středu ringu. Naruto vykročil, lehce klopýtal.
„Sakra, jak mám takhle bojovat? Připadam si, jako bych měl nohy ze železa.“ zanadával a v hlavě se mu ozval známý hlas.
„Je to špatný, Naruto.“
Naruto sebou thnul, když uslyšel liščí hlas. Miki to spozorovala a se zájmem si Naruta prohlížela. Všimla si, že otvíra pusu a něco mumlá.
„Co to dělá? Vypadá to, jako by s někým mluvil.“
Mezitím došli na okraj ringu a Naruto se vydal sám do středu.
„Co se děje? Jak to, že mam zaplou oční techniku a mam bílý vlasy? Cos se mnou udělal?“
Liška se na chvíli zamyslí.
„Nevím, jak ti to vysvětlit, ale Juriken už nedokážeš vypnout a ty vlasy máš bílý kvůi němu. Tvé tělo už nedokázalo ustát nápor mé síly a začala se projevovat stigmata.“
Naruto se zastavil.
„Cože? Vysvětli to!“
Náhle uslyšel známý zvuk, protínající vzduch, a jen tak tak se dokázal vyhnout černé čepeli, směřované na jeho hlavu, útočníka však už neviděl.
„Co je? Proč stojíš? Snad jsi nedostal strach?“ zařve bojovník za Narutem a praští ho do hlavy. Ten se zapotácí a padne na koleno přímo uprostřed ringu.
„Alespoň ses doplazil do středu!“
Naruto se těžce zvedne a ve stoje se zakymácí.
„Soustřeď se teďka na boj, nemáme čas na řeči. Tvůj soupeř je dost zručnej, dávej si pozor. Jediný, co ti můžu teďka říct...“ liška se na chvili odmlčela a pak začala mluvit ještě rychleji.
„Nemůžeš používat vlastní chakru. Máš už jenom moji. Při posledním boji se ti zastavilo srdce a díky tomu jsi přišel o svůj čakrový oběh.“
Naruto se roztřásl při zjištění tolika špatných informací.
„Pro Jinchuriki je stav, v jakém právě jsi, nazýván Silencio. Cítíš se přesně tak, jako bys nikdy nebyl ninja. Zranění se nehojí a nemůžeš se léčit čakrou.“
„Tak co mám dělat?“ naléha Naruto a opět jen stěží ovládne mdloby. Liška jako by nerada Narutovi odpoví.
„Budeš opakovat moje slova. Je to pečeť, která propojí naši mysl společně mezi sebou. Pokud to řekneš a vytvoříš správně několik pečetí, tak můj chakrový oběh přejde na tebe. Měl bys být schopný boje na hodně vysoké úrovni. Bohužel nemam ponětí, jak na tom budeš. Může se stát, že umřeš. Nebo se ti zhorší stigmata.“
Naruto v duchu souhlasí, zdvihne ruce, začne tvořit pečetě a opakovat, co mu liška řekla.
„Co je!? Snad jsi neumřel ve stoje? Když nejdeš ty, jdu já!“ a ninja se rozběhne bleskovou rychlostí proti Narutovi.

„Doufám, že toho nebudeme oba litovat.“ zasyčí Kyuubi, ještě než Naruto začne skládat ruce do pečetí a odříkávat...

„Yo habre batalla solicitar.
Una y no mas afterrarse ni,
su enemiqo muerte
martillo odio.
Esto juramento Yo.
KYUuBI NO YOUKO!“

Naruto zaklonil hlavu a zařval. Silný vitr odvál obvazy z jeho tváře a zdvihl jeho bílé vlasy, které měl dlouhé až pod pás. Ninja, rozběhnutý proti němu, se střemhlav vrhnul k zemi, aby ho silný vítr neodhodil mezi domy.
„Co se to děje?“ hulákal do sílícího větru a sledoval, se z ničeho nic objevila naprosto černá chakra a začala kolem soupeře vířit.
„Co to je? Je to vůbec chakra?!“ Ozvala se potichu Miki a nemohla zastavit třes rukou.
Najednou se z Narutových úst ozval Kyuubiho hlas, který do skučení větru, vytvořeného chakrou, odříkaval pečetě. Ninja bleskově tvořil znamení rukou a probodával rudýma očima ninju na zemi.
„Uma, Tora, Uma, Mi, Inu, U, Saru, Hitsuji, Tatsu!“ křičel Kyubi a Naruto v naprostém tranzu stále opakoval. Díky své oční technice dokázal naprosto precizně a v bleskové rychlosti vytvořit přesně pečeť, kterou potřeboval. Nakonec Kyuubi řekl poslední část techniky, ale to už musel převzít sám, protože k dokončení byly zapotřebí i démoní pečetě, které Naruto v životě neviděl.
„Oka, Macu, Kuma, Hic, Šiku, Wani, Toka, Yoko!“
Při poslední z pečetí se Naruto přikrčil a začal vyvolávat celou sílu, kterou právě získal. Pomalu se ze země zdvihaly nejprve malé kamínky, pote větší a větší. Domy ve vesnici se nakláněly a staré dřevo, ze kterého byly vystavěny, sténalo pod náporem sílícího větru. Děti a ženy v hloučku kolem Naruta splašeně utíkaly co nejdál z vesnice. Jediná z žen zůstala. Miki, která se přitiskla k zemi a třásla se po celém těle. Během několika vteřin Naruto uvolnil ruce z pečeti a uklidnil svou sílu.
“To je... To je vynikající.“ Naruto nenacházel slov. Takhle dobře se dlouho necítil.
„Pokud ti někdo řekne démone, tak už mu to vážně nemůžeš mít za zlé.“ zavrčí Kyuubi.
Shinobi ze Skryté Listové se podívá na ninju před sebou a vykroči proti němu. Vypaluje mu svůj pohled až do nejvzdálenějšího kouta mysli. Shinobi se celý třasl, ale pořad měl dost zdravého rozumu, aby se pokusil bojovat. Rychle se postavil a vykřilk několik slov v cizím jazyce.
Naruto se zastavil a nechápal, co tím myslí. V tom dostal ránu do zad, až odlétl mezi domy. Tam se zachytil jednou rukou o roh domu a vzapětí skočil na střechu. Rychle se rozhlédl a hledal nepřítele. Moc práce mu to nedalo, protože nešel přehlédnout.
Přimo vedle shinobiho byl totiž bílý medvěd, vysoký nejméně deset metrů.
„Co to má být?“ vydechl Naruto. „To není přivolávací technika.“
Zvíře přijde k Shinobimu a položí mu hlavu na rameno. Ten ho jemně poplácal, vzal hlavu do rukou, díval se mu do očí:
„Zabij ho!!“
Medvěd přikývne, jako by rozuměl a vyběhne přímo na Naruta.
Naruto seskočí ze střechy a vydá se do boje.
„Blázen, to chce bojovat s mým služebníkem?“
Shinobi ze Sněžné se zlověstně zasměje a začne sledovat boj.

Když se vítr uklidnil, Miki otevřela oči a naskytl se jí neskutečný pohled: obrovský bílý medvěd sekal svými půlmetrovými drápy po Narutovi a s každým máchnutím se nebezpečně přibližoval.
„Co mám dělat? To je jeden z nejsilnějších služebníků. Jak ho mohl vyvolat na člověka?“ Najednou vyjekne, protože Naruto uklouzne a medvěd ho škrábl na žebrech.
„Není jiná možnost!“ s tím odběhne zpět do svého domu.
Medvěd se na svou velikost pohyboval neuvěřitelně rychle a než Naruto stihl připravit útok, tak mu zvíře skočilo po krku. Ninja bez váhání vypustil svou čakru do pravé ruky a praštil s z bezprostřední blízkosti zvíře zdola do hrudníku. Kosti zapraskaly a maso se protrhlo. Tyto zvuky Narutovi řekly, že zvíře velmi vážně poranil. Bleskově od něho uskočil a podíval se na něj, ale neměl na těle ani škrábnutí. Postavil se na zadní a zařval.
„Cože?! Jak to!?“ zakoktá Naruto a zdvihl ruku, kterou měl až po loket zkrvavenou, jako by se chtěl ujistit, že neminul.
„Jak to, že mám ruku od krve, když nemá zranění?!“
Najednou sjede překvapeně pohledem na zem pod sebe.
„Co to je? Krev? Čí je? Jeho? Ne! Jeho ne. Nemá na sobě ani škrábanec. Tak čí?“
Ninja stál v kaluži krve, ale nevěděl čí je. V tom se Narutovi udělaly mžitky před očima a padl na koleno. Podíval se na sebe a zjístil, že má rozedraný hrudník.
„Vždyť jsem to byl já, do udeřil. Jak to?“ zachroptí.
Medvěd nezaváhá a zaútočí znovu. Naruto stačí jen tak tak zareagovat. Prudce uskočil do strany, aby se vyhl nebezpečným drápům a vyhoupl se na záda zvířeti, které bylo chybným útokem a Narutovou mrštností vyvedené z míry. Levou rukou sevřel srst zvířetí za uchem a silou natočíl hlavu medvěda do strany. Zdvihl pravou ruku a praštil medvěda do lebky. Medvěd se však nedal a na poslední chvíli praštil Naruta, takže síla útoku byla minimální.
„Parchant!“ Zanadával Naruto a chtěl, navzdory zranění, vyběhnout znovu do útoku, když mu za uchem začne proudem téct krev.Ninja zvedne ruku a chytí se za krvácející místo,které bylo schodou okolnosti přesně na tom samém místě,kam před chvílí udeřil zvíře.
„CO-Co to je?“Zařve Naruto.Pomalu se přikrčí a přichystá se na obranu.Najednou ho však vyruší hlas v hlavě,který neznal.
„Můj pane, nepoužívejte Taijutsu. Jedna z vlastnosti tohoto zvířete je "Doblar Lugar." Pokud na něj zaútočíte z blízka, převede váš útok na vás, takže se sám zraníte.“
„Cože?“ Vyjekl překvapeně Naruto
„Kyuubi, tos byl ty?“ Liška překvapeně zavrčí.
„Já nic neudělal. Starej se o boj. Jinak zemřeš, je to něco víc, než obyčejný zvíře.“
Najednou se Narutovi vybaví...
„Doblar Lugar.“ Vydechne.
Liška zpozorní.
„Cos to říkal?“ zařve Kyuubi.
Naruto to překvapeně zopakuje.
„Kde, kdes to vzal?“ vyhrkla liška.
Naruto pokrčí rameny.
„Nevim, jako by mi to někdo řekl. Co to znamená?“
Kyuubi nenávistně zavrčí.
„Technika, která převede fyzický útok do astrální roviny a v zápětí ho pošle zpět na útočníka. Je to jedna z nejlepších Saikou Zettai Bougyo. Začni poučívat Ninjutsu. Nikdy ho nesmíš udeřit z blízka.“
Naruto překvapeně zdvihne obočí, tuhle chvilkovou nepozornost blezkově využije zvíře a dostane se Narutovi za záda.
„Pozor, Naruto, za tebou!" zakřičí Kyuubi.
Naruto se prudce otočí a uzkočí dozadu. Jen tak tak, aby se vyhnul rozpárání hrudníku. I když se vyhnul pohotově, přece jen utržil drobné šrámy na rameni. Chytil se za ránu, která mu krvácela a namočil si ruku ve své krví. Poté jí prudce švihl proti medvědovi.
„Sangre zarpa!“ zakřičí a krev, která vylétla z Narutovy ruky se smíchaná s čakrou proměnila v rude srpy, ostré jako břit a rosekala medvědovi obě oči. Medvěd začal zběsile řvat, mlátit kolem sebe a vše ničit. Naruto se usmál.
„To bylo nějak jednoduchý. Možná si proti taijutsu imunní, ale na ninjutsu si krátkej.“
Vtom řev ustal a medvěd, zcela zdráv, opět vyskočil proti Narutovi. Otevřel hubu a spolkl celou Narutovu ruku až po loket.
„Cože? Jakto? “zakřičel Naruto.
„Futum:Mange de viento!" nová Narutova technika, spuštěná v tlamě zvířete, rosekala medvěda na kusy masa a rozházela ho všude po okolí. Klesl na koleno, sundal zbytek hlavy medvěda z ruky a hodil ji k noham shinobiho, který se vesele smál.
„Já jsem říkal, že jsem nejsilnějši z vesnice a to sem nemyslel v bojových dovednostech.“
Z masa zvířete, které se všude povalo, začala stoupat pára. Najednou všechno maso vylétlo do vzduchu a sformovalo se ve zcela zdravé zvíře, které Naruto před chvílí zabil. Medvěd se opět rozběhne a sekne po shinobim. Rozpáře mu břicho, odhodí ho na dům. Prorazil zády zeď dopadl do protějšího koutu místnosti, ve které skončil.
„To si děláte srandu.“ nadává Naruto. Vykašlal krev a zvedl se pomalu na nohy. Právě v okamžiku, kdy do domu skočí nepřítel a vrhne se mu po krku. Naruto rychle zvedne ruce, složí pečeť a použije dálší techniku, která by mu mohla vyhrát tento boj.
„Futun Aplastar aire!“
Medvěd zakolísá, upadne čenichem do zbytků nábytku v místnosti. Vyvalí oči, začne sebou mrskat a po chvíli zemře.
„Vysál si mu vzduch z plic? Mazaný!“ zasměje se liška.
Naruto těžce vyskočí z domu vysoko do vzduchu. Tam se přetočí hlavou dolů a udeří svým finálním úderem. Nastřadá obrovské množství čakry do rukou, srazí je dlaněmi k sobě a vyvolá plamen, který sformuje do obrovské ohnivé koule a následně zakřičí:
„Final Atraction-Katon:Firebal Flamigero abismo!“
Obrovská koule zlatého ohně udeří do domu a celý ho vymaže ze země. Po usazení prachu po medvědovi nezůstane ani stopa. Naruto těžce dopadne na zem a podívá se na shinobiho, který trochu znejistěl, ale pořád mu hraje úsměv na rtech. V tom si Naruto všimne zářivě červeného tetování, které měl na ruce a které začalo okamžitě po smrti medvěda pulzovat.
„Tak sis toho všimnul? Tomuhle se říká "marca." Je to pečeť, která stvrzuje naši smlouvu se služebníkem, kterého od dvanácti let vyvoláváme.“ Najednou se za shinobim opět z ničeho oběví bílý medvěd.
„Tahle vesnice má malou bojovou sílu, ale zatím jsme vyhráli každý boj, protože nikdo nedokázal porazit naše služebníky. Vlastně před tebou smekám, protože jsi první, kdo dokázal tolikrát zabít mého služebníka. Máš velmi silné techniky a bojové dovednosti. Podle tvého chování usuzuji, žei prošel mnohými bitvami, ale...“ ninja se odmlčí a opět se otočí na medvěda, „to ti život nezachrání, protože jenom služebník může mého služebníka zabít.“
Medvěd se znovu rozběhne na Naruta a zakousne se mu do ruky. Naruto okamžitě pustí maximum chakry do zraněného místa a zesílí ho, aby nepřišel o ruku. Zvíře Naruta zvedne do vzduchu a hodí s ním několikrát o zem. Po celé vesnici se rozlehne praskání kostí a Narutovy bolestné výkřiky.
„Naruto!“zařve liška.
Naruto se prudce zapře nohou o čelist medvěda a škubne. Vyrve se ze sevření a dopadne na zem. Podívá se na ruku.
„Ještě jednou mě takhle chytí a přijdu o ni. Musím něco vymyslet.“
V tom Naruta probere výkřik.
„Uzumaki-san!“
Naruto se otočí a vidí Miki, jak k němu běží.
„Neéé, nechoď sem!“
Miki však neposlechne, doběhne k Narutovi a něco mu podá.
„Vypij to, rychle, než bude pozdě!“
Naruto si prohlédne malou skleněnou lahvičku, ve které se třpytila fialová tekutina. Shinobi to zpozoruje.
„Rychle, zabij ho, na co čekáš?!“
Medvěd zavrčí a vyběhne. Naruto se podíva na Miki, ta jenom povzbudivě kývne a Naruto do sebe obrátí celý obsah lahvičky.
Chvíli se nic neděje. Naruto si v první chvíli myslel, že to byl nějaký lék, v tom ucítil pulzy. Nebyla to energie, která by z něho vyzařovala, ale spíš to bylo volání. Volání něčeho... někoho.
Z nedalekého lesa se ozvalo temné vrčení a dunění kroků...


Vysvětlivky:
Doblar Lugar = Ohýbaní prostoru
Saikou Zettai Bougyo = Absolutní obrana
Sangre zarpa = Krvavá pracka
Futum:Mange de viento = Živel vítr-větrná smršť
Futun Aplastar aire = Drtič vzduchu
Final Atraction-Katon:Firebal Flamigero abismo = Finální úder-technika ohně-Firebal plamene podsvětí
marca = cejch

5
Průměr: 5 (46 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2010-04-11 00:41 | Ninja už: 6190 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super super serie

Obrázek uživatele Lord_Draco
Vložil Lord_Draco, Po, 2009-11-09 09:50 | Ninja už: 5578 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

líbí se mi tvá pobí se mi tvá povídka je to dobře spojená kombinace příběhů.

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Ne, 2009-11-08 21:04 | Ninja už: 5781 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

super jako vždy Smiling sem zvědavej co vyjde z toho lesa Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2009-11-08 20:56 | Ninja už: 5543 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

no teda Smiling
nádherný Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Ne, 2009-11-08 20:38 | Ninja už: 6158 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

oo zase zajimave Smiling a pekne... jen tak dal Smiling jsem zvedavy co se ozve z lesa

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2009-11-08 20:56 | Ninja už: 5543 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

spíš co se přiběhne Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.