manga_preview
Boruto TBV 13

Návrat devítky kapitola 21

Naruto vs Yamamura
Narutovo tornádo se srazilo s vodní vlnou a vcuclo ji do sebe. O chvíly později se začalo nebezpečně přibližovat k Yamamurovi a ten ho trhnutím ruky jednoduše zničil. A pak spolu s Narutem, který si přivolal Juubiho katanu zmizeli. Nebo lépe řečeno se pohybovali rychleji než světlo. Najednou se ze vzduchu vynořil Yamamura a letěl směrem ke skále. Tam se do půli pasu zabořil, ale skála najednou zmizela a Yamamura útočil znovu. Měl aktivovanou úplně stejnou gogyoume jako měl Naruto. Ten ji ale teď nepoužil místo toho měl Juubiho oči. Ty se otáčeli strašlivou rychlostí a jen tak tak stačily na to aby viděli soupeřovi pohyby.Jejich těla však takovou rychlost už nemohla přestát a tak museli zpomalit. Yamamura najednou odskočil velmi daleko a dopředu vystřelil z paže červený blesk. Naruto vyslal svůj stříbrný a uprostřed se začali srážet a přetlačovat. Zemina už nehořela rovnou se měnila na popel. Z prostředka najednu do strany vystřelil kousek Yamamurovi techniky a trefil jeho vojáka. Zbyla z něj jen hmota podobná plastelíně.
Oby zrušily techniky a znovu sikaždý vybral jinou. Naruto začal chrlit oheň a Yamamura zase vyvolal zemní bodce. Naruto se jednoho chytil za špičku a rukou se vymrštil asi deset metrů vysoko. Pod ním projela elektřinová vlna. Ještě ve vzduchu se silně nadechl a začal stříkat vodu, která byla pod takovým tlakem že řezala vše co jí přišlo do cesty. Yamamura vyskočil do vzduchu a bez pohnutí tváře začal znovu útočit. Naruto zachytil většinu jeho ran, ale jedna ho trefila do žaludku a On rotujíce dopadl zprudka na zem. Vzápětí vstal a vyběhl proti Yamamurovi, který stál ve vzduchu. Znovu vyskočil a znovu stál ve vzduchu. Jejich katany se znovu srazily a dokonce I Narutova katana zaúpěla pod silou nárazu. Ta pak zmizela, Naruto uskočil a opřel se oruku. Z této pozice pak vykople směrem na soupeřův obličej, ten však prudce trhnul hlavou vzad uchopil Narutovu nohu a začal se točit. Pak Naruta odhodil. On se však stočil do koule obalila ho chakra a začal se odrážet od ničeho jako hopík. Yamamura se málem nestihl vyhnout. Naruto nestihl zabrzdit a skončil deset metrů pod zemí. Yamamura začal do díry chrlit oheň, ale ozvala se rána a místo male díry tak byla prohloubenina velikosti rodiného domu.
Naruto mírně osmahlý, ale v pořádku začal plivat obrovské kulky z vody. Yamamura je vždy nechal vypařit plamenem nebo se srazily se štítem, který vyrobil. Naruto nepřestávaje plivat se plnou silou rozehnal pěstí a udeřil. Yamamura ránu zachytil rukou, ale z té se ozvalo ohavné křupnutí. Jeho lévá ruka se zazelenala a on měl roztříštěnou kost znovu v pořádku. Znovu si začali vyměnovat rány, ale žádná z nich nedopadla na vytyčené místo. Techniky, které se jen tak zvedali ze země se vždycky vyrušily. Yamamura se teleportoval do dostatečné vzdálenosti a vyvolal kyklopa. Naruto se rozběkl vyskočil a nakopl přivolaného obra do tváře. Tomu se hlava otočila do nepřirozeného úhlu a ozvalo se křupnutí. Yamamura však dostal dost času a rukama spojenýma v kledivo Naruta udeřil do hlavy. Nebo si to aspoň myslel, ale byl to jenom klon. Pravý Naruto vylétl zespoda a praštil ho do břicha. Yamamura odlétl a začal se otáčet. Pak se však nohama nasměroval na strom a Zastavil se na něm. Najednou vytvořil stříbrný štít a sedl si. Zdál se dost unavený. Naruto ale přiběhl a k Yamamurovu údivu štít roztíštil holou rukou. Yamamura se však vzpamatoval a zdálo se že stihl za tak krátkou chvíly nabral I dost sil. Pokusil se však okrást o ní Naruta ten na to ale včas přišel a lanko přesekl.
Začal však souboj neobvyklý. Začaly na sebe útočit za pomoci myšlenek. Kdyby byly normální lidé už by se o ně pokoušelo šílenství, ale oni nebyly. Ač to byla pouze duševní přetahovaná, bylo vidět, že je to unavuje. Přestali a znovu začali bojovat normálně.Yamamura znovu použil blesk, Naruto ale napřáhl ruku zachytil energii stlačil ji do koule a poslal ji zpátky. Yamamura ji ale zničil a začal sesýlat normální blesky. Všechny mířily na Naruta, ale Naruto prositil vzduch svou chakrou, ta zhustila vzduch jako štít a blesky měly utrum. Pak oba dva začali chrlit oheň. Veprostřed se srazil, ale to netrvalo dlouho. Yamamura přešel na vodu a ta uhasila oheň zarazila se ale o draka, který mířil na Yamamuru. Drak se však rozpadl v půli když ho trefilo něco na spůsob raikiri. Naruto začal házet svou vlastní chakru a Yamamura se musel vyhýbat. Sám však posílal něco obdobného. Dvě takovéhle koule se střetli a oba dva odlétli velmi daleko. Tlaková vlna srazila všechny vojáky, stromy či jakékoliv jiné věci v okolí jednoho kilometru na zem. Jejich spolu bojovníku se to však netýkalo. Naruto vyvolal malou žábu, která mu podala svitek. Pak zase zmizela Naruto svitek schoval, protože Yamamura si vůbec nedal říct. Znovu si vyměnily několik úderů, ale pak se srazily jejich pěsti a prsty jim vypadli z kloubů. Zatímco si je Naruto levou rukou znovu nasazoval, útoči pomocí výkopů. Nakonec se mu povedlo Yamamuru odkopnout dost daleko a obrnil se štítem z chakry. Vytáhl zálohu a ač to ani zdaleka nepotřeboval nabral z ní co nejvíc chakry. Pak rozhrnul svitek prokousl si prst a cosi na něj nakreslil. Svitek zmizel a ze země vyjela ohnivá, elektřinová, vodní, větrná a zemní zeď. Naruto se dotkl všech krom zemní a praštil do země. Z oblaka kouře se ozvalo ”Svolání titánů”

Poznámky: 

příští díl vyjde až o vánočních prázdninách(moc práce málo času)

4.75
Průměr: 4.8 (16 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kushina chan
Vložil Kushina chan, St, 2011-11-09 15:48 | Ninja už: 4710 dní, Příspěvků: 21 | Autor je: Prostý občan

jak tohle mohlo někoho napadnout ?! (v dobrém Smiling )
už se ani snad nedočkám dalšího dílu !

Sha-nyarou !!!

Obrázek uživatele georgen
Vložil georgen, Po, 2009-11-23 20:07 | Ninja už: 5856 dní, Příspěvků: 97 | Autor je: Prostý občan

jé super povídka už se těším na další dílek

Obrázek uživatele Steisky
Vložil Steisky, So, 2009-11-14 19:50 | Ninja už: 5479 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

super, nádhera Laughing out loud rychle další dílek