manga_preview
Boruto TBV 09

Návrat devítky kapitola 20.

Minato, Kushina a Tayuy vs Kamizura

Kamizura málem podcenil situaci když věřil, že děti budou slabé. Málem ho trefila malá ohnivá koule. Až na to že hned potom co narazila vybuchla jako Deidarova C2. Hned přešel do útoku a začal si dávat pozor. Naco ale nepomyslel bylo to že někdo z nich bude mít loutky. Zatraceně rychlý loutky. Jen taktak unikl otrávenému ostří a už byl ve vzduchu. Minato ho zespoda vykopnul nahoru a Kushina ho svou silou srazila zase zpět. S heknutím se znovu postavil. Tohle bylo vážně moc. Vyskočil a rychlostí zvuku se řítil na Minata. Ten zažehl sharingan a gogyoume a připravil si I sage. Nastal téměř rovnocený boj. Bohužel jen téměř, protože Minato začínal prohrávat. Skrčil se aby se vyhnul pěsti, ale ta najednou změnila směr a nebýt Kushininy pomoci asi by I dopadla. Tayuy vyvolala další dvě loutky a snažila se zdržet Kamizuru. Jedna se ale rozpadla téměř hned. Kushina a Minato šli pomoc a Kamizura zase prohrával. Nebyly co se týče síly nebo rychlosti lepší. Ale bylo jich víc a tudíž bylo těžší se jim vyhnout nebo je jen zachytit.
Tentokrát musel zrychlit , ale povedlo se mu zničit loutku. To ovšem neplatilo o Minatovi, který už měl pět ocasů a vypadal jako Naruto při souboji s Orochimarem, a Kushině která se měnila taktéž. A pak si Kamizuru přestal hrát. Kushina odlétla sto metrů daleko, ale Minatovi se podařilo udržet se. Ale nakonec se proletěl taky, když dostal ránu ještě větší než Kushina. Tayuy, která útočila na dálku neměla šanci se svými loutkami. Kamizura však zastavil její písek. Ten se mu začal omotávat kolem nohou, ale dál se nedostal. Žárem se proměnil ve sklo, které okamžitě prasklo. Minato a jeho sestra se však rychle vzpamatovali a začali se Kamizurovi zase věnovat. Tentokrát s devíti ocasi a cobylo divné, že Minato byl naprosto zřetelně I v sage modu. Ocasy používali jako biče nebo jako chapadla u chobotnic. Přesto byl výsledek stale neutrální. Tayuy se nejdříve snažila pomáhat svými loutkami, ale pak toho nechala, protože nečekané útoky ať už jejích přátel nebo nepřítele jí loutky jednoduše ničily. Pak však začala pod nohy Kamizurovi podsouvat písek, a sem tam ho I přichytit. Párkrát to pomohlo, ale pak se začali pohybovat moc rychle a Tayuy nestíhala. Najednou Kushina odskočila, její místo však zaplnilo dalších deset loutek.
Začala soustřeďovat chakru v rukou. Najednou se jí začali třást, Tayuy stáhla loutky a Minato se taky uklidil stranou. Kushina vypustila Chakru směrem na Kamizura a výsledek byl strašlivý. Tlaková vlna pokácela stromy v blízkém okolí a těm vzdálenějším odtrhla aspoň větve. Kráter který se táhl za střelou byl hluboký I široký několik metrů a I hlína v něm hořela. Ale Kamizurovi se nestalo nic. Tyčil se před ním stříbrný štít, který se ale začal roztěkat. Žíla která Kamizurovni námahou vystoupla začala mizet. Nadechl se a oplatil útok, ale pouze ohněm. Ten však sloužil jen pro upoutání pozornosti. Nenápadně nahodil chakrové lano na Minata I Kushinu a začal jim ubírat energii. Zapoměl ale na Tayuy, která lano přesekla a zabodla mu kunai do nohy. Kamizuru sykl bolestí, ale útok ji hned vrátil a to s takovou razancí že se Tayuy zabořila do země. Pak se najednou začala měnit a nakonec místo ní zbyla jen rozbitá hromada dřeva. Tayuy, která momentálně musela krýt jak Minata tak Kushinu se velmi snažila což bylo poznat I na tom kolik ran překvapený Kamizuru dostal. Netrvalo to ale moc dlouho a Kushina I Minato se vrátili do bitvy. Kamizuru se však znovu vzpamatoval a Tayuy se musela stáhnout. Ona ještě svého démona nehodlala použít a proto se musela stáhnout. Měla ze všech tří nejmenší zásobu chakry, ale zato byl její dědeček Akasuna no Sasori a tak se naučila zacházet s loutkami. Kamizuru znovu odlétl, a přemýšlel proč před tisíci lety přemohl jinchuuriky Kyuubiho za ani ne hodinu a tady dostává pořádně na frak. Dál však ve svých úvahách pokračovat nemohl. Když už se mu povedlo zaútočit většinou byl zachycen. A pak ho napadlo proč prohrává. Tedy v tuto možnost alespoň myslel.
“Zatím pořád útočili skoro jen s pomocí taijutsu takže možná nebudou tak dobří v ninjutsu.” Řekl si a okamžitě přešel na ninjutsu. Vyvolal vodní vlnu, která se s hukotem řítila na Minata a Kimiko. Ta se však vypařila asi metr před nimi. Pak to skusil se zemí, ale jeho kamená lavina se začala tavit. Nakonec to skusil s výbojem, a zjistil, že to na ně má aspoň nějaký účinek. A pak ho napadlo proč nesmíchat pár živlů. Výsledkem byla ohnivá koule rozběsněná větrem kterou obepínal prstenec vody nabité elektřinou. Kushina se stihla uhnout, ale Minato, který už mířil ke Kamizurovi to schytal na plné čáře. Výboj oslabil plášť chakry a voda ho dohasila úplně. A pak ho začala smažit ohnivá koule. Tu ale uhasil vodní drak smíchaný také s větrem. Tayuy pověřila Kushinu, aby ho troche vyléčila a sama se vydala ke Kamizurovi. Za ní se objevila loutka vypadající jako samuraj a pohltila Tayuy. Ta se obrněna svým výtvorem vydala naproti Kamizurovi. Vytasila dvě katany a probudila svého démona. Začala kolem ní proudit žlutomodrá chakra, která se ihned potom začala přelévat do katan. Kamizura proti ní vyběhl a plnou rychlostí se s ní střetl. Nejenže se ani nehla, ale hned se po něm ohnala jednou z katan. Jentak tak se skrčil uhl druhé a zmizel. Tayuy však věděla, že vyhráno rozhodně není. Kamizuru běžel jen čerpat chakru a ona se musela připravit, aby Kushina mohla léčit Minatovi vážné popáleniny. Ta se ale najednou rozehnala a z ruky vylétla tlaková vlna. Teď se teprve mohla pustit do léčby.

4.642855
Průměr: 4.6 (14 hlasů)

Kategorie: