manga_preview
Boruto TBV 13

návrat devítky kapitola 22

Upozornění: většina druhých částí soubojů bude kratší než ty první, jelikož už sem vyždímanej a mám tohoto akorát po krk (ne psaní ale školy).

Tamiro vs Akio II

Tamiro vybral většinu energie ze zálohy a znovu překypoval energií. Poohlédl se po soupeři, nikde ho však neviděl. Najednou ze země prudce vyrazila pěst a trefila se Tamirovi přímo do břicha. Ten odlétl dobrých dvacet metrů daleko a pak se otočil a přistál znovu na nohách. Vyrazil znovu na Akia, který se už vyloupl a znovu tasil novou katanu. Tamirovi ruce se obalili pískem a ztvrdli jako kámen. Akio se rozmáchl. Tamiro ji chytil levou rukou a pravou mu vrátil s obrovskou vehemencí.
Ještě když Akio letěl, začaly se na Akia vrhat pískové bodáky. Akio však i v nekontrolovaném letu dokázal vzedmout vpravdě gigantickou vlnu. Do šířky zabírala několik kilometrů a na víšku něco přes půl kilometru. Než ale cokoliv stihla způsobit vpálila do ní koule ze zlaté chakry. Vyrazila do vody díru o průměru dvaceti metrů a voda se změnila v písek. Vznikla tady taková menší poušť.
„Teď se teprve uvidí, kdo vyhraje“. Pomyslel si Tamiro pro sebe. „Na tuhle přeměňovací techniku padla sice Shukakova chakra, ale pořád mám tu co sem sebral ze zálohy“.
„Takže budem plácat bábovičky co“ Otázal se s nádechem ironie Akio. Písek se ale začal stahovat kolem Tamira a začal se shlukovat v obrovskou postavu. Akio na odpověď vyvolal obrovskou opici.
„A do hajzlu Hanhuman jo, tak to bude sakra těžký“ Zamumlal si pro sebe Tamiro, nyní stojící na padesátimetrovém chlápkovi z písku. Z ruky mu najednou vyletěla zbraň. Opice povyrostla o deset metrů a dorovnala tak výškový rozdíl, taky tasila kopí s nefritovým hrotem. Písková postava se rozběhla proti Hanhumanovi, ten však vyskočil a ze salta rozsekl pískovce vejpůl. Vznikla sice velká trhlina, technika ale znovu srostla a prudce se rozmáchla mečem. Hanhuman ale dorůstat neuměl a tak mu chybělo pár metrů levé ruky. Hektolitry krve se mu začali lít z pahýlu, opice ale za pomoci chakry ránu alespoň provizorně ucpala.
Započal souboj mohutných titánů, kteří byly i přeze svou velikost velmi rychlý a ohební. Hanhuman však nakonec prohrál, jelikož on nebyl z písku nefritové kopí však saje chakru, a tak byl Tamiro vcelku vyčerpán.
„Nakonec to nebylo tak těžký“ Řekl si udýchaný Tamiro Teď se titán rozběhl na velmi překvapeného Akia. Tamiro stále stál na vrcholu jeho hlavy, pot se mu lil z čela a ruce držel v pečeti draka. Akio rychle uskočil stranou, ale ještě za letu ho trefil meč pískového chlápka. Akio zemřel a Tamiro spadl z hlavy svého stvoření. To ho chytilo do ruky a pomalu se začalo sesouvat k zemi. Nakonec ležel Tamiro asi na metrové vrstvě písku.
Irame vs Ibiki
„Uuu dem na to“ Řval Irame, kolem kterého létali kameny o velikosti dětské hlavy. Roztočil své cirkulárky s jedním malým rozdílem. Byly o půl metru širší. Jednu natočil jako štít a tou druhou kolem sebe sekal jako šílenec. Ibiki neměl čas odskočit a tak musel uhýbat. Netrvalo dlouho a Ibikiho obléčení na něm viselo snad jen silou vůle. Najednou se Irame prudce nadech, a před ústy se mu začalo do koule stáčet chakry. Prudce plivl, a už letěla na Ibikiho. Ten zvedl ruku a kouli zachytil(!) a poslal zpět. Irame něco takového absolutně nečekal a tak jen nastavil svou pilu-štít. Zpětný ráz výbuchu je oba odpálkoval do lesíka. Irame se vyhrabal jako první.
Ibiki teď už bez polorozpadlého pláště se odtamtud téměř jen doplazil. Náhle jako by z něj únava spadla začal chrlit oheň. Ten nakonec utvořil podobu ptáka. Fénix okamžitě vyrazil proti Iramemu. Voda mu vytrikla z úst dopadla na fénixe a ten letěl dál. Nakonec pohltil strnulého Irameho. Chvíli letěl dál, ale pak se ozvala tlumená rána, fénix se trochu vyboulil, a pak se rozpadl a vcucl do sebe. Na zem vypadl strašlivě popálený Irame a drtil si zuby, aby neřval bolestí. Ta ho dohnala přímo k bestiální rychlosti. Ani Ibiki se ani nenadál a letěl dopředu a obličejem rozrážel kmeny. Nakonec dokázal přesunout těžiště a dřív než spadl první strom se odrazil. Daleko však nedoletěl. Irame do něj naletěl z několika set metrové výšky. Ibiky ležel zaražený do země v obrovské jámě, ze které Irame vylézal. Popáleniny mu sice démon nezahojil, alespoň zacelil kůži. Než se nadál Ibiki vylétl z jámy a doskočil až na jejich původní bojiště. Irame se tedy taky vydal na jejich plac.
Znovu si začali vyměňovat kopy a pěstní rány, Ibiki však proti rozzuřenému Iramemu neměl šanci. Teďka zrovna létal ve vzduchu po výkopu ze spoda. Rychle za pomoci chakrového impulsu uskočil a v místě kde měl srdce projela ruka s kunaiem. Oba ninjové dopadli na zem. Oba dva vytáhli kunaie a synchronně bodli. Kunaie se srazili špicemi a uhli z dráhy. Zatímco Ibiki byl bodnut do srdce Irame to dostal do levé plíce. Oba se sesuli k zemi, jeden mrtvý, druhý, který bez pomoci nemá šanci na přežití.

Poznámky: 

promiňte že přišel tak pozdě

4.42857
Průměr: 4.4 (14 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Steisky
Vložil Steisky, St, 2009-12-23 21:53 | Ninja už: 5479 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

krásný Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2009-12-23 21:07 | Ninja už: 6085 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Pořád vidím v tvém textu spoustu chyb... U série, která už běží tak dlouho, by člověk očekával určité zlepšení.
Pokud budeš chtít radu či pomoc, klidně mi napiš soukromou zprávu. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, Čt, 2009-12-24 09:26 | Ninja už: 5634 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

já sem prostě nepoučitelný. Na pár dílů se začnu snažit a pak to zase sekám. Ale teď už to dělat nebudu my máme Vánoce 23. takže už sem obdarován

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...