manga_preview
Boruto TBV 10

Akatsuki vs Team Kakashi V.

Akatsuki vs. Team Kakashi V:
ŠERMÍŘ A HADÍ DĚDIC

Krátce po překročení hranic mezi zemí Deště a Říční zemí na Waityho někdo z promluvil.
„Už je to dlouho, Waity.“ Waity se zastavil a otočil. Stál tam muž, který měl šedomodrý plášť s kapucí. Obličej mu byl vidět jen napůl.
„Yakushi Kabuto? Co tu pohledáváš?“ zeptal se Waity.
„Hledám tebe.“ odpověděl mu Kabuto „Abych tě zabil.“
„Aby si mě zabil? Nech mě hádat. Je to kvůli tomu, že Ferri-san zabil Orochimara a já tam byl s ním?“ zeptal se s úsměvem Waity.
„Uchiha Ferri už zaplatil za to, co provedl. Mám podrobnou správu o členech Akatsuki. už vás moc nezbývá. Nyní zemřeš ty.“ řekl Kabuto s úsměvem.
Waity vytasil z rukávu své zbraně a odhodil svůj Akatsuki plášť. Kabuto odhodil svůj plášť.
„Cože? To je...“ Waity se vyděsil.
„Orochimaru-sama.“ usmál se Kabuto. Pravá polovina obličeje vypadala jako Orochimarova „Máš strach?“ Kabuto zvedl obě ruce na úroveň hrudníku. Kolem jeho dlaní a prstů se objevila modrá Chakra. Kabuto se proti Waitymu rozeběhl.
„Hlupáku!“ vykřikl Waity „Suiton: Suiryuudan no Jutsu!!“ Kabuta smetla vodní vlna ve tvrau draka. Odlétl zhruba deset metrů vzad, kde pomalu vstal.
„Chakra no Mesu.“ řekl Kabuto a jeho ruce opět obalila modrá Chakra.
„Slyšel jsem, že jsi lékařský ninja. Pokud je tahle technika jediná, kterou dokážeš útočit i když máš v sobě část Orochimarovy síly, tak mi ani nestojíš za to, abych s tebou bojoval, Kabuto.“
„BUĎ TICHO, WAITY!!“ vyjel na něj Kabuto „NEVÍŠ JAKÝ TO JE, KDYŽ ZTRATÍŠ NĚKOHO, KE KOMU SI VZHLÍŽEL. JSI JEN OBYČEJNÝ ŠERMÍŘ, KTERÝ SE PŘIDAL K AKATSUKI!!“
„Uklidni se, Yakushi Kabuto. Ty si myslíš, že Ferri-san nebyl můj přítel, ke kterému jsem měl respekt? Navíc, Orochimaru zradil Akatsuki a Ferri zradil Orochimara. Je jasné, že byli nepřátelé. Ferri-san možná využil Orochimarovu sílu, ale Orochimaru udělal to samé u Akatsuki. Jsme stejní, Kabuto. Oba sme přišli o své pány.“
„Nikdy nezapomenu na Ferriho slova.“ řekl Kabuto.

KABUTOVA MYŠLENKA:
„Jsi jen obyčejná nadrogovaná chátra, Orochimaru.“ řekl Ferri. Sharingan v jeho očích doslova zářil a jeho výraz byl chladný. Orochimaru mu ležel u nohou. Vypadal jako obrovský bílý had.
„To není možné. Tomu nevěřím.“ vydával ze sebe Orochimaru.
„OROCHIMARU-SAMA!!“ řval Kabuto a chtěl se k němu rozeběhnout, ale Waity se mu postavil do cesty.
„Chtěl jsi využít sílu Sharinganu, aby si se naučil všechny techniky na světě. Chtěl si Sharingan využít pro své dobro, ale něco ti teď povím. Není možné se naučit veškeré techniky na světě. Možná si se naučil obejít smrt, ale stále jsi na tohle všechno krátký. Jsi slabší než já. Proti těmhle očím nemáš šanci, Orochimaru.“
„Ty malej Uchihovskej spratku. Kdybys nevyužil mojí sílu, tak bys mě neporazil.“ řekl Orochimaru.
„Řeknu to ještě jednou.“ místnost kolem Ferriho a Orochimara zčernala. Všude byla tma a zem vypadala jako bílé bahno „Jsi slabší než já a to tě teďka připraví o život.“

Kabuto stál s rozzuřeným výrazem proti Waitymu.
„Copak teďka budeš dělat, Kabuto?“ zeptal se Waity.
„Dnes tady zemřeš, Waity. Dnes tě porazím.“ odpověděl mu Kabuto a s kunaiem v ruce se rozeběhl proti Waitymu. Waity jeho útok odrazil.
„To neumíš nic lepšího, Kabuto?“
„Zavři hubu!“ Kabuto odhodil své brýle „Sen'eitajashu!“ křikl a z pravé ruky mu vylétli čtyři hadi. Waity pozvedl oči a tomuto útoku se vyhnul.
„JEŠTĚ JSEM NESKONČIL, WAITY!!“ Kabuto se mu objevil za zády „Fuuton: Daitoppa!“ Kabuto z úst vyfoukl obrovský proud vzduchu, který Waityho odhodil.
„Musím přiznat, Kabuto, že jsem tě podcenil. Ta Orochimarova síla ti docela pomáhá.“ Waity pomalu vstal. Jeho jeho podoba se začala pomalu měnit. Narostli mu dva dlouhé špičáky, jeho kůže zbledla a oči zčervenaly „Kekkei Genkai: Ninpou: Vampirius no Jutsu!“ Waityho dva meče se spojily v jeden.
„Ou, tohle je tvá schopnost jo? Myslím, že je čas, abych použil i svou zbraň.“ řekl Kabuto a v ruce se mu objevil Orochimarův meč Kusanagi.
„Legendární meč Kusanagi. Poměříme své síly.“ Waity a Kabuto se proti sobě rozeběhli. Jejich meče se střetly. Záblesk byl neočekávaný.

Kakashi a Sai míjeli hranice mezi zemí Deště a zemí Ohně. Začalo poprchávat.
„Poprchává.“ oznámil Sai.
„Co jiného by se v zemi Deště dalo čekat.“ řekl Kakashi „Radši přidáme, Saii.“
„Dobrá.“ Sai a Kakashi trochu zrychlili.
Po chvilce začalo pršet víc. Kakashi a Sai vběhli do lesa, kde díky hustým a vysokým stromům nepršelo.
„Tady si dáme chvilku voraz.“ navrhl Kakashi a sedl si na kámen, který byl zarostlej do stromu.
„Cítím podivnou Chakru, Kakashi-sensei, ale velmi slabě.“ řekl po chvilce Sai.
„Když o tom tak mluvíš, tak já taky, ale je to opravdu jen slabý závan. Nedokážu ani rozpoznat čí je.“ souhlasil Kakashi.
„Nejspíš to bude daleko. Měli bychom pokračovat, Kakashi-sensei.“ navrhl Sai. Kakashi s ním souhlasil a oba pokračovali v cestě.

Bitva mezi Waitym a Kabutem nabrala větších rozměrů. Waity použil své Kekkei Genkai a Kabuto používá Orochimarovy techniky včetně jeho Kusanagi.
„Jsi pomalý, Kabuto.“ řekl Waity a objevil se za ním „Suiton: Suiryuudan no Jutsu!“ ze země se vyvalila vodní vlna ve tvaru draka a smetla Kabuta.
„To je všechno co dokážeš, Waity?“ zeptal se Kabuto, který se zvedal ze země „Sen'eitajashu!“ z Kabutovo levé ruky vylétlo šest hadů a obmotali Waityho.
„To není špatné, Kabuto.“ Waity přesekl hady a rozeběhl se proti Kabutovi. Kabuto se usmál a napřáhl Kusanagi.

Kakashi a Sai se pomalu blížili ke Skryté Deštné Vesnici.
„Tu chakru poznávám.“ řekl Kakashi.
„Vypadá to, že jsou dvě, které mezi sebou bojují. Ta chakra nepochybně patří...“
„Kabutovy a Waitymu.“ dořekl Kakashi. Oba dva změnili směr k Říční zemi.

Kabutův výraz byl vážně nenávistný. Waity tento boj s úsměvem, ale občas na něm byl vidět i vážný výraz. Odrážel Kabutovy výpady, ale některé prošly skrz Waityho obranu a způsobily mu šrám.
„Lepšíš se, Kabuto, ale stále nejsi dostatečně silný na to, abys mě porazil.“ vysmíval se mu Waity.
„Měl by si míň kecat a víc bojovat.“ Kabutův další výpad s Kusanagi v ruce minule Waityho meče a škrábl ho na tváři pod levým okem. Waity reflexně odskočil a rukou si otřel ránu.
„Ty malej hajzlíku.“ Waityho výraz zvážněl „SUITON: DAIBAKUFU NO JUTSU!!“ ze špičky Waityho mečů vyšlehla obrovská vodní vlna, která smetla Kabuta a pár okolních stromů. Kabuto skončil o dvacet metrů dál. Pomalu se zvedal. Výraz v jeho tváři byl hrůzostrašný díky zmutované levé polovině obličeje.
„Dalším útokem to ukončím, Waity.“ řekl pomalu a začala z něj vystupovat tmavě fialová Chakra.

Kakashi a Sai směřovali k Říční Zemi.
„Kakashi-sensei, cítíte tu Chakru? Nepatří snad...“
„To nemůže být Orochimarova Chakra. Vždyť je mrtvý. Měli bychom zrychlit.“ navrhl Kakashi. Sai přikývl.
Po chvilce se za nimi objevil černý stín.
„Kakashi-sensei, něco je za námi!“ vykřikl Sai.
„Všiml jsem si. Rozdělme se. Běž do leva. Měj mě stále na očích. Až dám znamení, tak se připoj.“ navrhl Kakashi. Sai přikývl a odskočil do leva.
Kakashi pokračoval stále rovně a černý stín pokračoval za ním.
„Přesně jak jsem očekával. Jde za mnou.“ řekl si Kakashi pro sebe a na malém paloučku se zastavil a otočil směrem na černý stín, který právě vyskočil z lesa a dopadl před Kakashiho.
„Myslel jsem si, že půjdeš za mnou. Proto jsem tě sem zavedl. Zde se bude líp bojovat, Kakuzu.“ řekl Kakashi. Černý stín se změnil na postavu. Měla na sobě plášť Akatsuki a na hlavě masku se znakem přeškrtlé Vodopádové vesnice. Jediné co měl na obličeji vidět byly prázdné azurové oči s vínovým bělmem. Podle pleti kolem očí byl nejspíš snědého původu.
„Chtěl jsem využít momentu překvapení, ale jak se zdá, tak ten chlapec s Byakuganem si mě všiml. Nebojíš se o něj, Hatake Kakashi?“ Kakuzu promluvil svým hlubokým hlasem.
„Hyuuga Sai je jeden z nejschopnějších a nejchytřejších Jouninů v Listové.“ řekl Kakashi a pomalu zvedl pravou ruku. Sai, který pozoroval Kakashiho a Kakuza z lesa pochopil, že tohle je tohle je to znamení.
„Tohle musí být to znamení.“ řekl si pro sebe a zmizel.
Kakuzu a Kakashi stále stáli naproti sobě. Najednou se za Kakuzem objevila menší bílá záře, ale vzápětí zmizela. Kakuzu se otočil. Stál tam Sai.
„Hakke: Kuushou!“ řekl a svou pravou dlaní odfoukl Kakuza dozadu. Kakuzu vymetl asi pět stromů než spadl na zem. Kakashi přiskočil k Saiovi.
Kakuzu ležel mezi troskama kmenů.
„Myslíte, že už je po něm, Kakashi-sensei?“ zeptal se naivně Sai. Kakashi zavrtěl hlavou.
V tu chvíli se kmeny rozlétly na všechny strany. Nyní tam místo těch stromů stál Kakuzu. Byl bez pláště. Měl světle modré tílko a jeho kůže byla ocelově černá.
„Je pravda, že jsem tento útok nečekal, ale pokud mě chcete porazit, tak budete potřebovat víc technik, než jen chabou Vzdušnou Dlaň.“ řekl Kakuzu a jeho kůže se vrátila do normálu.

„Další útok ukončí tvůj život, Waity.“ řekl s temným úšklebkem Kabuto a strhl si triko. Levá část těla, která vypadala jako Orochimarova pomalu pohlcovala zbytek Kabutova těla a temnou atmosféru k tomu přidávala temně fialová Chakra, která vycházela z Kabutova těla.
Waity koukal na Kabuta z překvapeným výrazem. Něco tak děsivého ještě neviděl. „Co je zač? Orochimarova část pohlcuje zbytek Kabutova těla.“ říkal si pro sebe.
„Ha, ha, ha, ha... Nyní jsem mnohem silnější než kdy dřív a to jen díky síle Orochimara-sama!“ dokonce i Kabutův hlas zněl děsivěji. Waity si připravil své meče. Kabuto pozvedl hlavu a vzápětí zmizel.
„Jsem tady.“ ozval se Kabutův hlas za Waitym, ale než se stihl otočit, tak měl nový šrám přes celý záda a Kabuto byl pryč.
„Tady jsem.“ Kabuto se oběvil před Waitym, ale než stihl Kabuta sejmout, tak opět zmizel a Waity opět utrpěl šrám, ale tentokrát na hrudníku.
„Je rychlý. Nestíhám jeho pohyby ani když používám své Kekkei Genkai.“ říkal si pro sebe Waity.
„Mizu Bunshin no Jutsu!“ Waity vytvořil tři vodní klony, aby Kabuta chytli, ale během chvilky všichni kloni padli.
„Nemáš šanci.“ Kabuto stál opět před Waitym, ale tentokrát trochu dál „Sen'eijashu!“ z Kabutovy levé ruky vylétli dva hadi a obmotali Waityho pravou ruku. Než Waity stačil něco udělat, tak viděl, jak mu z ruky vypadl vypadl meč a vzápětí na to mu upadla i ruka.
„Cože? Jak je to možný?“ divil se Waity. Jakmile se jeho ruka oddělila od těla, tak se hadi vrátili zpět ke Kabutovy. Pahýl Waityho pravé ruky obalovala temně fialová Chakra.
„Znemožnil jsem ti vykonat jakékoliv Jutsu. I tvá podoba se vrátila do normálu.“ oznámil mu Kabuto. Waity na něj pohlédl.
„Co jsi ksakru zač? Co je to za Chakru? KDO KSAKRU JSEŠ?!“
„Yakushi Kabuto. Ta Chakra, která ti právě zničila ruku, patří Orochimarovi-sama. Společně s mojí vytváří absolutně destrukční Chakru. Má to však i své oběti.“ vysvětloval Kabuto a pohlédl na svou pravou ruku, která nyní vypadala stejně jako levá „Nezbývá mi mnoho času. Bude lepší když to ukončím hned.“
Kabuto opět zmizel a objevil se za Waitym.
„Sbohem, Legendární Šermíři z Mlžné. Sbohem, Waity.“ řekl Kabuto a ze zadu probodl Waityho svým Kusanagim.
„ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!“ Waity se řevem padl na kolena a jakmile z něj Kabuto vytáhl Kusanagi, tak padl na břicho.
„To není možné. Já prohrál. Zemřu? Nejspíš ano. Ale já nechci umřít. Ještě ne. Prosím, Ferri-san, Peine, odpusťte mi, že jsem selhal. Nedokázal jsem ho porazit. Sbohem, Peine. Sbohem, Ferri...-san.“ tyto slova si Waity šeptal těsně předtím než zemřel.
„Takto zemřel člen Sedmi Legendárních Šermířů z Mlžné. Sbohem, Waity.“ řekl Kabuto a vzápětí začal kašlat. Temná Chakra ustoupila a Kabuto padl na kolena. Začal vykašlávat krev a padl vedle Waityho „Odpusťe, Orochimaru-sama.“ s těmito slovy zemřel Kabuto.

„Hatake Kakashi, dnes proběhne bitva mezi tebou a mnou. Dnes uvidím jak moc je Sharinganský Válečník silnej.“ řekl Kakuzu „Hatake Kakashi, připrav se k boji.“

4.833335
Průměr: 4.8 (6 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tatsuri
Vložil Tatsuri, Út, 2010-06-08 10:27 | Ninja už: 5341 dní, Příspěvků: 404 | Autor je: Prostý občan

fakt dobré! čítala som všetky a páči sa mi to Laughing out loud napíš aj nejaké ďalšie Smiling

Hovorí sa: Múdrejší ustúpi.
Ale keby múdrejší vždy ustupovali, svet by patril hlupákom.

Obrázek uživatele Ferri
Vložil Ferri, Út, 2010-06-08 13:48 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

neboj....dalsi dily se delaj....

Uchiha Ferri
Banners

banner i made

Obrázek uživatele Tatsuri
Vložil Tatsuri, St, 2010-06-09 19:53 | Ninja už: 5341 dní, Příspěvků: 404 | Autor je: Prostý občan

ok zarucene precitam Smiling

Hovorí sa: Múdrejší ustúpi.
Ale keby múdrejší vždy ustupovali, svet by patril hlupákom.

Obrázek uživatele Ferri
Vložil Ferri, Po, 2009-11-30 20:38 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Další díl Fan Fictionu je na cestě....

Uchiha Ferri
Banners

banner i made

Obrázek uživatele Ferri
Vložil Ferri, Po, 2009-11-09 17:37 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

tak se mi povedlo dopsat paty dil....neni nic moc, ale da se....

Uchiha Ferri
Banners

banner i made