manga_preview
Boruto TBV 09

Obchodníci 29 - Boj Kage

Raikage vystartoval na blonďáka. Ten mu vzápětí zmizel ze zorného pole. Rána šla vedle a Minato využil útočníkova těla ke svému útoku. Kopl Mizukage do břicha, až jí vyrazil dech. Žena zapadla zpět do pokoje. Raikage se ohnal po blonďákovi. Ten mu opět unikl a v piruetě podkopl svému soupeři nohy. Ten padl na kolena, Minato mu uštědřil ránu kolenem do hlavy.
„Nemám moc času," odskočil od svalnatého muže. „Sakura se Sasorim musí okamžitě zmizet. Nemůžu si dovolit další ztráty."
„To je všechno, co umíš?" Raikage byl opět na nohou.
Minato nestihl včas zareagovat. Slyšel, jak mu křuplo v puse.
„Silný," promnul si blonďák čelist.
„Příští rána tě zabije."
Další prudký výpad s nebezpečnou pěstí. Minato se vyhnul další otočkou.
„Sakuro!" zařval. „Vem Sasoriho a vypadněte odsud!"
I přes svou velikost se Raikage pohyboval velmi svižně. Namikaze měl co dělat, aby se vyhnul všem jeho útokům. Nechtěl žádný další zásah, protože každá utržená rána se rovnala zlomené kosti.
Sakura si pomalu začala uvědomovat, co se kolem děje. Slova nadřízeného k ní doléhala z velké dálky a chvíli jí trvalo, než si uvědomila, co má vlastně dělat. Pomalu vstala a se Sasorim se dala na ústup.
„Ty odcházíš?" zastoupila jí cestu Mizukage.
Sakura ztěžka oddechovala. Hrozilo, že jí zlomená žebra propíchnou plíci. Pravá ruka jí bezvládně visela podél těla a levou podpírala Sasoriho, jenž byl pořád v bezvědomí.
Minato pomalu vydechl a podíval se na Raikageho: „Je čas to brát vážně."
„Co?" byla odpověď.
Namikazeho rychlost se zvětšila. Raikage nemohl zablokovat kop, jenž mu mířil na obličej. Chvíle zatmění a ucítil bolest v pravé noze. Stačila chvíle a ležel na zemi.
Mizukage vykryla Minatův útok instinktivně. Kdyby od ní nebyl tak daleko, neměla by šanci ho zaregistrovat.
„Běžte!" křikl blonďák. Sakura se rozeběhla k východu.
Mizukage máchla zraněnou rukou do vzduchu. Kapky krve přistály Minatovi do očí a na chvíli mu zastřely zrak. Kop do břicha jej donutil udělat pár kroků zpět.
„Pozdě!" Zařval Raikage. Minato se nestačil uhnout. Pěst ho zasáhla zezadu rovnou do hlavy. Padl bezvládně na zem.
„Moje hlava... jak dlouho jsem byl?" Namikaze zvedl hlavu a otevřel oči. Ležel pořád na zemi a viděl, jak k němu běží Mizukage. Se štěstím se vyhnul jejímu kopu. Raikageho pěst udeřila do podlahy. Mramor zapraskal.
Blonďák vyskočil na nohy. Příšerná štiplavá bolest hlavy zaručovala rozmazané vidění. V tomhle stavu neměl proti dvěma Kagům šanci. Lovci vystartovali proti své kořisti.
Namikaze v pravou chvíli uskočil ke stěně. Raikage kolem něj proběhl a na prázdno máchl do vzduchu. Mizukage zkusila dobře mířený kop do hlavy, avšak blonďák začínal už lépe vidět. Nejenom, že kop zachytil, ale také si ženu k sobě přitáhl a uštědřil jí hlavičku. To však neměl dělat. Bolest a rozmazané vidění se opět vrátily. Teď však věděl, že má cestu k východu volnou. Neváhal a rozběhl se k úniku.
„Já ho zabiju!" skřípal Raikage zuby.
„Ne, nech ho jít," zastavila jej Mizukage. „Víme, že za to může on. Teď už stačí jediné."
„Zaútočit na Listovou!" usmál se muž.

***

„Nebude dlouho trvat a ostatní vesnice na nás zaútočí," Minato seděl v jednom z křesel v místnosti. Měl tu všechny své lidi. „Musíme zaútočit co nejdřív. Kakashi a Danzou se mezitím pomlátí navzájem a my si poté podáme vítěze. V písečné se situace nevyvíjí dobře. Místo toho, abyste zabili Sabaky v klidu zdrhli ke Kakashimu, ale to nevadí. Písečné vládneme i přesto. Náš další tah bude směřovat na Kamennou. Zabijeme Tsuchikageho a tím ovládneme tři hlavní vesnice z pěti. Vítězství bude naše!"
„Zabít Tsuchikageho?" zapochyboval Deidara, „Já vím, že je starý, ale pořád to je Kage."
„Musíme jednat rychle, než se k němu dostanou zprávy od Mizukage. Tři naši členové by to měli hravě zvládnout," nenechal se odbýt Minato.
„Co bude dělat zbytek?" zajímala se Blue.
„Někdo bude muset udělat pořádek v Písečné. Sasori, Sakuro... to bude vaše práce," ukázal blonďák na pár. Sakura měla obvázaná žebra a ruku. Sasori vypadal plně zdravý. „Zbytek, tedy já a Blue budeme vyčkávat v Listové a přizpůsobíme se nastalé situaci."

***

„Prachy, prachy, prachy!" liboval si Danzou při pohledu na kufry plné peněz. „Prachy, kdo chce vládnout, musí mít prachy!"
„Ehm, co teď pane?" vyrušil svého nadřízeného Yamato.
„Teď? Teď máme konečně dostatek peněz pro pořádný převrat. Namikaze se přepočítal s tím, že mu bude stačit pouhá síla! S tímhle si budu moct koupit i mír s Kakashim."
„Za tohle bych pro vás Kakashiho zabil," promluvil Shino.
„Cha! Myslíš, že na to máš? Ne, Kakashi musí zemřít přesně podle mého plánu. Jenom tak jej můžeme zabít."
„Takže co navrhujete?" Yamato položil další otázku.
„Shino, ty zabiješ Nejiho. Musíme se postupně zbavit všech moralistů, kteří nepůjdou koupit a mohli by nám ve finální bitvě stát v cestě."
„Co s Kibou? Pokud vím, bydlí s Hyuugou pod jednou střechou. Nebylo by lepší je odpravit najednou?" Odpověděl Shino na rozkaz.
„Vskutku? V tom případě Fuu, Torune," dva muži v maskách vystoupili ze stínu. „Zbavte mě jich a ty Shino najdi Shikamara. Yamato ti pomůže. Úkoly máte..." Všichni kývli hlavou na rozkazy a zmizeli.

***

„Tsuchikage si nežije špatně," ušklíbl se Zetsu. Zámek obklopený dvoumetrovým plotem. K bráně zámku vedla dlážděná cesta, lemovaná alejí stromů vytesaných z kamene.
„Tohle je ujetý i na Kamennou," Hidan zavířil kosou ve vzduchu. „Nic proti, Diedaro."
„Budeme kecat, nebo se pustíme do práce?" zpražil blonďák pohledem svého společníka.
„Jdu první," vykročil k bráně Hidan.
„Ne, počkej." Zadržel ho Deidara a hodil k bráně dvě bílé kuličky. Výbuch rozmetal bránu na kusy.
„Mohli jsme tam jít potichu, ale ne! Když atentát na hlavu téhle země, tak ať o tom ví všichni." Vyštěkl Zetsu.
„Jdeme," bělovlasý si opřel kosu o rameno a rozeběhl se k zámku.
„Co je to tu za randál?" zastoupil cestu trojici starý muž s nepřátelským pohledem.
„Neměl byste nám tak utíkat, pane," přispěchal za staříkem tlustý muž.
„Buď zticha Akatsuchi a radši vyhoď tyhle nezvané hosty," odporoval Tsuchikage.
„Nejsou to údržbáři, pane? Támhle ten vypadá jako zahradník," ukázal na Hidana.
„Jenom proto, že mám kosu? Ty zkurvenej tlusťochu! Vykuchám tě jako prase! Zasr..."
„Klidni se Hidane," sykl Zetsu.
„To jsi opravdu takový idiot Akatsuchi? Nepoznáváš malého Deidaru?" na stranu staříka přišla žena.
„Kurotsuchi..." pronesl blonďák chladně.
„Tu chci já," Zetsu si olízl jazyk.
Deidara vytáhl z kapes další dvě kuličky a hodil je po trojici protivníků. Každý z nich uskočil do jiného směru. Hidan švihl kosou do míst, kde tušil Akatsuchiho. Ostří však proseklo pouze prach. Tlusťoch chytl násadu kosy a švihl jí od sebe. Bělovlasý pustil kosu a v otočce kopl svého protivníka do hlavy. Kosa přesekla jeden ze stromů a spadla do trávy.
„Tomu říkáš rána?" Smál se tloušťík.
„Koukej zhebnout, debile." Hidan vytáhl z opasku dva nože.

Zetsu schytával jednu ránu za druhou, ale dál pokračoval v útocích na ženu. Rány ho vůbec nezastavovaly a dál pokračovat ve svých pokusech kousnout ženu. To se mu díky její rychlosti vůbec nedařilo.
„Tohle je blbost. Dokud se neuklidní, nemůžeme vyhrát." prolítlo Deidarovi hlavou.
„Měl by ses koncentrovat na náš souboj, chlapče," pronesl stařík a hodil několik nožů po blonďákovi. Ten jim jednoduše uhnul a zašátral po dalších výbušninách v kapse. Vytáhl kuličku modré barvy, kterou vzápětí vyhodil do vzduchu. Místo výbuchu se na bojiště snesla modrá mlha.
Tsuchikage zaklel a hodil další nože do mlhy. Ty pouze proletěly vzduchem a nikoho neohrozily.
„Zetsu! Prohoďte se s Hidnem!" Zařval Deidara.
„Kdo tě, k***a, určil velitelem?"
„Dělejte!" Blonďák použil další výbušniny na rozehnání dýmu.
Dým kolem Kurotsuchi opadl. Neslyšela žádné zvuky boje. Držela si odstup od zbývajícího dýmu, ze kterého mohl přijít další útok. Pomalu ustoupila až k jednomu ze stromů, aby měla krytá záda.
„Mám tě!" Hidan sekl kosou, jež projela kamenným stromem. Žena se skrčila a ve skoku vyrazila na útočníka. Bělovlasý trhl lanem, které spojovalo jeho zápěstí s kosou. Žena se teď ocitla ve slepé uličce. Ze zadu jí hrozilo probodnutí kosou a ze předu se řítil Hidan.
Další trhnutí a kosa změnila směr. Kurotsuchi zasténala bolestí. Kosa ji projela po ruce. Krev začala dopadávat na zem. Hidan k ní ihned přiskočil a chytl ji pod krkem.
„Skončilas," pronesl s úsměvem.
„Všiváku!" zkusila kopnout Hidana do rozkroku. Ten však její noze nastavil koleno.
„Haha! Kdybys jen věděla, kolikrát tohle zkusila Tayuya!" Smál se bělovlasý dál.
„Zabiju tě," plivla mu dívka do obličeje.
„Sakra, jak jste si podobný." Hidan ukončil rozhovor hlavičkou. Kurotsuchi spadla v bezvědomí na zem.

„Tvoje malinké pěstičky mi neublíží" Smál se Akatsuchi chabému pěstnímu stylu, které předváděl Zetsu.
„Směje se nám."
„Pěsti mu nic nedělají?"
„Dobrá..."
„Zkusíme to jinak!"
„Rozpolcená osobnost, človíčku?" zajímal se tlustý muž.
Jako odpověď vyrazil Zetsu do útoku. Kopl protivníka do žeber, ale ten chytl jeho nohu a přitáhl si ho k sobě. Druhou rukou Zetsu chytil za oblečení a vyzdvihl do výšky.
„Skončils!" usmál se Akatsuchi.
„Skončils!" usmál se Zetsu.
Vyšší muž už chtěl provést svůj finální chvat, při kterém soupeřům lámal páteř, ale tentokrát to nebylo tak jednoduché. Zetsu použil svou druhou nohu, kterou hodil Akatsuchimu za krk a přitáhl se k němu. Už byl dostatečně blízko. Rozevřel čelisti a zahryzl se svému soupeři do krku. Ten vykvikl bolestí a pustil Zetsu na zem, avšak on nespadl a dál se držel zakousnutý jako pes. Teď měl však volné i ruce, které věděly, co mají udělat. Palci zajel své oběti do očí. Řev plný bolesti přehlušil i Deidarovy výbuchy.
Tsuchikage ustupoval před výbuchy dál od svých spolubojovníků. Takový byl Deidarův plán. Oddělit ho od strážců.
„Už jsi příliš starý," vysmíval se Deidara.
„Nepoučuj mě, synku," stařík ztěžka dýchal.
„Když se vzdáš, uděláme to rychle," zkoušel to blonďák dál.
„To mě chceš zabít těma kecama?"
„Fajn," pronesl blonďák chladně. Další zašátrání v kapsách a další dvě bomby. Tentokrát je nehodil na svou oběť, ale vedle něj. Mohl jenom uskočit dozadu, a proto tím směrem hodil ještě několik nožů. Nechával za sebou jenom díry v zemi. Stařík pořád uskakoval, až se to muselo stát. Deidarovi došly výbušniny.
Tsuchikage vycítil šanci a vyrazil do útoku. Kose vržené Hidanem se stačil vyhnout. Kopnutí Zetsu však ne. Deidara se jenom potměšile usmíval.
„Nemožné! Kde jsou Akatsuchi s Kurotsuchi!?" rozhodil stařík ruce.
Zetsu si místo odpovědi olízl krev, která mu kapala z brady. Hidan si prohlížel ruku, kterou sevřel v pěst.
„My jsme Akatsuki," pronesl blonďák chladně. „To sis vážně myslel, že zemřeme tak snadno?"
Tsuchikage zaskřípal zuby.
Hidan trhl zápěstím, kosa vyletěla ze země přímo na Tsuchikageho. Deidara hodil poslední dvě kuličky, které měly zabránit v úniku do stran a Zetsu zaútočil přímo.

„Čekal jsem to těžší," řekl Zetsu, když s ostatními opouštěl Kamennou.
„Kdyby nebyl tak starý, tak nás všechny zabil," bránil staříka Deidara, jenž nesl pytel s hlavou Tsuchikageho na zádech.
„A tohle je jako bonus," usmál se Hidan, jenž měl přes záda přehozenou Kurotsuchi.

4.75
Průměr: 4.8 (8 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sico
Vložil Sico, So, 2009-10-31 20:29 | Ninja už: 5792 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

Nejlepší Laughing out loud Zase 5 Laughing out loud

„Haha! Kdybys jen věděla, kolikrát tohle zkusila Tayuya!" Smál se bělovlasý dál.

Hidan perlí Laughing out loud Díky Vody

Obrázek uživatele lloyd d
Vložil lloyd d, Út, 2009-10-27 09:13 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

Je to vynikajuci diel dufam ze si udrzis rychlost vydavania novych dielov

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2009-10-27 03:09 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Napřed nepíšeš takovou dobu a teď taková smršť? Ale jo, když už, tak už.
A škoda, že Tsuchiděda už měl přece jen ty špatné kyčle xD Jinak by jim to natřel...

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Vody
Vložil Vody, Út, 2009-10-27 12:07 | Ninja už: 6151 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Pěstitel rýže

Tjn, tak jestli si vybrat mezi psaním Obchodníků a psaním seminárky, kterou jsem brutálně odflák a byl za ní nehorázně pochválen, obchodníci byli jasná volba ^___^

ó 2164 dní, su mocné (:
http://tokyhorecenze.blogspot.cz/