manga_preview
Boruto TBV 09

Osudové rozhodnutí 09

9. Kapitola - Problém?

"Tak jak jste se vyspali?" zeptala se ráno u snídaně Anke, když konečně dorazili i Kakashi s Yamatem.
"Upřímně? Přšerně." řekli oba naráz a sedli si na jediné volné židle u stolu.
"Já se vyspala výborně." podotkla Sakura, která se usmívala jako sluníčko. Všichni kluci ji probodli pohledem. Anke se usmívala. Najednou se ozvalo žukání na dveře.
"Dále. Je otevřeno." křikla Anke od stolu a čekala, kdo vstoupí, úsměv jí z tváře zase zmizel.
"Ahoj Anke, Naruto-sama nás poslal, máš ihned dorazit i s těma z Konohy." řekla Hoshi, která vypadal, že před chvílí běžela maraton.
"A kam?"
"Tam, kde vždycky trénujete, už tam bude čekat." odpověděla a ještě chvíli se vydýchávala, poté se otočila a a znovu vyběhla ven.
"No tak snídaně skončila, jdeme za Narutem." řekla Anke, která už byla u dřezu a dávala tam špinavé nádobí, pak se otočila ke dveřím a vyšla ven do krásného slunného rána. Ostatní ji poslušně následovali.
"Kam teda máme jít?" zeptala se Sakura, když se Anke před domem zastavila.
"Ty nebudeš zamykat?" zeptal se jí s údivem Sai, než stačila Anke odpovědět na Sakuřinu otázku.
"Ne, tady se nekrade a pro tentokrát se tam přeneseme, až budeme mít více času, tak vám ukážu cestu." řekla Anke, ale ostatní na ni stále zaraženě koukali.
"No tak, chytněte se mě za ruce, ať už můžeme jít." řekla nervozně Anke a chytla Sakuřinu a Sasukeho ruku, kteří zase chytli ruku toho dalšího a utvořili kruh. Najednou jako by se s nimi začalo všechno točit, vše se rzomazalo a pak uviděli žlutý záblesk. Ve stejném okamžiku už byli někde jinde. Že je to cvičiště, poznali podle charakteristyckých sloupů, na kterých byly připevněny terče. Dlaší sloupy byly okopané od cvičení taijutsu. Naruta uviděli stát na volném prostranství mezi spoupy, kde byla hodně popraskaná půda a šlo poznat, že zde se určitě cvičilo ninjutsu.
Naruto soustředil chakru do ruky, ve které se začala formovat pro ně tak známý rasen shuriken. Posutpně ale získávala načervenalou barvu a mnohokrát se zvětšil. Naruto ho hodil do nejbližší skály a ta se rozpadla na prach. Ačkoli to bylo velmi silné jutsu a všuíchni, až na Anke na to zůstali zaraženě koukat, Naruto nevypadal vůbec unaveně.
"Ahoj všichni, jsem rád, že jste přišli tak brzo." řekl Naruto s úsměvem a přešel k nim.
"Co to bylo za jitsu?" vzpamatoval se první Sasuke.
"Ty byl můj vylepšený rasen shuriken." řekl, jako by se nechumelilo.
"Atále se vám to ještě nepovedlo?" zeptala se Anke.
"Ne, bohužel." zakroutil hlavou Naruto.
"Ale co?" zeptal se tentokrát Kakashi.
"Kdybych spojil všechny živly do jednoho jutsu, byla by to asi to nejsilnější jutsu, které může být, bohužel já ovládám nejlépe vítr, oheň a zemi. Blesk a vodu zase mistrně ovládá Anke. Což je moje velká nevýhoda, protože když nemám všechny živly na stejné úrovni, tak je nemůžu spojit." vysvětlil jim Naruto.
"U mě je tohle asi taky ten největší problém, kvůli tomu nemůžu úplně využít svoje obranné techniky. Teď jsem schopná smísit dva živly, stejně jako Naruto-sensei." řekla zase Anke, ale skupinka ninjů vůbec nevěděla, na co by jim bylo ještě něco silnějšího.
"Ale na co to všechno budete mít? Už tenhle vylepšený rasen shuriken dokáže zničit skálu na prach."
"Připravujeme se na válku." řekla Anke.
"Na válku? Proti komu?" zeptala se překvapeně Sakura.
"Vy to nevíte? Přeci proti Padlým andělů, jak si říkají, ale ve skutečnosti jsou to také ninjové, ale mají neskutečně velké schopnosti a není moc ehké je zabít. Je jen málo ninjů, kteří to dokážou, třeba jako Naruto-sensei." řekla Anke a vypadala i docela překvapeně.
"A třeba Anke." doplnil jí Naruto, Anke jen něco nesrozumitelně zašeptala.
"Padlí andělé?"
"Ano, říkají, že jsou andělé, obdařeni mocí od samotného boha, který je poslal na zem, aby zabili všechny lidi a mohla se vytvořit nová generace ninjů, kteří nebudou tak zkažení, jako my." osvětlil jim situaci Naruto.
"Ale to oni jsou spíš zkažení, když jste mě našli, tak jsem byla zrovna po boji se dvěma z nich, měla jsem jim ukrást jeden svitek, který je ale oc dobře chráněn a já byla ráda, že jsem utekla, pak jsem bohužel narazila na ty zloděje a na boj s nimi u žjsem neměla žádnou chakru."
"Takže vy říkáte, že se máme chystat na válku?" zeptal se Yamato.
"Přesně." souhlasila Anke.
"Ale to není to, co jsem vám chtěl říct, důvod proč jsem vás chtěl vidět je, že jsem vám chtěl jen něco říct a dát. Za prvé je to, že jste tu kdykoli vítaní a může te sem kdykoli přijít, protože ať u mě nebo Anke, ale i u ostatních z vesnice můžete hledat pomoc. Za druhé, to kde se nachází slunečnná vesnice můžete klidně někomu říct, ale nikdo jiný sem cestu nenajde. Sem se může dostat jen ten, kdo ví, kde má hledat. A pak je tu ještě něco, dám vm tyhle přívěsky, které když ukážete nějakému slunečnnému ninjovi, tak vám zaručí pomoc, dále vás také varují, kdby jste se přibližovali k padlým andělům a nakonec díky nim můžete vědět, jak dobře nebo špatně je na tom ten, kdo nosí další z těchto náhrdelníků, stačí říct jeho jméno blízko u náhrdelníku a kámen změní barvu podle toho, jestli ten dotyčný má nějaké malé rány, je úplně v pořřádku, má těžké rány nebo i smrtelné a nebo, že zemřel. Že zemřel poznáte podle toho, že kámen zčerná, když jste úplně zdraví, tak je zelený." řekl Naruto a z kapes vyndal 6 náhrdelníků.
"Ale Naruto, ty jich máš šest." podotkl Sai.
"Ano, jeden je i pro Anke." řekl Naruto a všem dal ten náhrdelník.
"A co ty?" zeptala se Sakura.
"Já mám také." odpověděl jí s úsměvem.
"Takže teď, když už jsme si popovídali, tak by jsme si mohli zabojovat." řekl dobře naladěný Sasuke, už se těšil, až si s Narutem zabojuje, ale ten zakroutil hlavou.
"Ne, vy si zabojujete, obávám se, že by jste tenhle boj nepřežili ani jeden z vás, kromě Anke." řekl Naruto a jeho bývalí týmový partneři se na něj echápavě podívali.
"Ale my nemůžeme bojovat s holkou." namítl Sasuke.
"Klidně na mě pojďtě všichni, ale upřednostnila bych boj jeden na jednoho." řekl s úsměvem Anke.
"Dobře, tak kdo půjde?" zeptal se Kakashi.
"Můžu? Já bych chtěla toho Uchihu." vmísila se do jejich soukromého rozhovoru Anke.
"Aby jsi toho nalitovala." pokrčil rameny Sasuke a vykročil pár kroků vpřed.
"Uvidíme."
"Takže připravit, pozor, teď." řekl Naruto a musel se usmát nad volbou jeho studentky.
Jakmile se ozvalo teď, tak Sasuke zmizel v oblaku kouře. Anke jen tiše vyčkávala, co se bude dít. Po ani ne minutě z jednoho stromu seskočil Sasuke s katanou vruce. Anke k němu byla otočená zády a tak si Sasuke myslel, že byhrál, mýlil se. Anke se bleskově otočila a odrazila jeho katanu kunaiem. Po střetu zbraní oba uskočili a Anke začala urychleně dělat pečetě.
"Kuchiose no jutsu." vykřikla a rukou bouchla o zem, na jejím místě se pak objevila dlouhá katana vykládaná drahými kameny. Anke ji rychle popadla do ruky a už si to mířila přímo na Sasukeho, který se jen ušklíbl a zmizel ohromnou tychlostí. Objevil se těsně za ní a chystal se zasadit jí úder do boku, ale švihl do prázdna. Anke tam už dávno nebyla, teď se ocitla ve vzduchu. Udělala kotoul a natočila se k jednomu ze stromů, na jehož špičku lehce dosedla.
"Nejsi špatná." řekl Sasuke zezdola a Anke se jenom ušklíbla.
"To není zdaleka vše."
Najendou Anke zase zmizela a už byla za Sasukem, který nečekal takovou rychlost a nestačil se vyhnout celé kataně a ta ho škrábla do boku.
"Sakra." zaklel a podíval se na malý škrábanec.
"S katanou bojovat umíš, tak co třeba ninjutsu? Znám tvoje živly, ale ty neznáš mé." řekl Sasuke a zapl si sharingan, chtěl mít jistotu, že ho Anke už netrefí.
"Jak myslíš." kývla Anke a katana se vypařila v tichém *puf* a čekala, co Sasuke vymyslí. Ten začal dělat pečetě a Anke mezi nimi mohla poznat i pečetě charakteristické pro bleskové techniky.
"Chidori." vykřikl a vrhl se na přímo na Anke, která se jenom usmála, o téhle technice slyšela od Naruta. Sasukeho tohle jutsu naučil Kakashi a Anke věděla, jak se proti chidori dobře bránit.
"Rasengan." vykřikla Anke, ale místo normálního rasenganu, tenhle měl v sobě i trochu větrné chakry a tak byl silnější. Obě techniky se střetli a Sasukeho to odhodilo až ke stromům blízkého lesa, Anke se jen trochu zapotácela.
"Jak to?" zeptala se Sakura, když viděla účinky pouhého rasenganu.
"Tohle je trochu vylepšený rasengan, je v něm trochu větrné chakry a blesk je slabší než vítr." vysvětlila Anke, ale to už se zase musela bránit sasukeho útokům. Tentokrát to byly hozené kunaie a shurikeny. Anke ke všechny pochitala do rukou a znovu je naplňila větrnou chakrou. S malým bonusem je poslala zpět Sasukemu, který byl nucen se jim vyhnout. Kunai proletěli mnoho stromů, než se zastavily a stejné to bylo se shurikeny.
Sasuke už byl našštvaným že jeho útok hravě odvrátila a tak, ještě než se za Anke přemístil, udělal několik pečetí, když se objevil za ní, dotkl se jejího ramene a řekl: "Raiton: Hiraishin.".
Anke se s bolestí po celém těle zhroutila na zem. Sasuke ji nechtěl zabít, ale pouze paralizovat. Věděl, že pokud te_ď nezaútočí, tak se Anke zase vzpamatuje a bude pozdě a tak nelenil s další technikou.
"Katon: Goukakyuu no Jutsu." vykřikl a na Anke se vyřítila obrovská ohnivá koule. Když už byla skoro u Anke, najednou jakoby tam ani nebyla, do něčeho narazila a vypařila se do vzduchu. Naruto se usmíval a ostatní měli na tváří nechápavé obličeje.
"Co tohle zase bylo?" zeptali se všichni unisono a podívala se na zvedající se Anke a Sasukeho, který sotva popadal dech.

A už to začíná...

Tuto povídku (a jiné) najdete na mém blogu - anke-s.blog.cz

Poznámky: 


Další díl přibývá a musím říct, že s touhle povídkou mám ještě zajímavý plány, co se týče pairingu, ale nebojte o oblíbené páry nepříjdete (snad Smiling ), jen se máte na co těšit, protože stále se ještě není jasné, o co v téhle povídce půjde nejvíce a čeká nás ještě hodně osudových rozhodnutí, než padne poslední slovo téhle povídky. A navíc ne všechno bude tak, jak si možná myslíte Laughing out loud...

4.90909
Průměr: 4.9 (22 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Káťa-chan
Vložil Káťa-chan, St, 2009-12-30 14:41 | Ninja už: 5296 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

Jooo, moc se mi to líbí!!

Obrázek uživatele iskachna
Vložil iskachna, Po, 2009-11-16 12:10 | Ninja už: 5299 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

další díl prosíím

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2009-10-25 21:07 | Ninja už: 5557 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

nádherný Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele martin navataki
Vložil martin navataki, Ne, 2009-10-25 20:59 | Ninja už: 5410 dní, Příspěvků: 84 | Autor je: Prostý občan

Dobrej dílek. A už jsem zvědavej jak to nakonec dopadne.