manga_preview
Boruto TBV 08

A začalo to tužkou, aneb: Tak tomuhle se říká mišmaš 08

Toho se chytl Batman a běžel za Willym, aby ho taky přijal do továrny, že vždycky chtěl vyrábět čokoládky a lízátka. Jak za ním běžel, tak nedával pozor, zřítil se z nedalekého útesu a rozplácl se dole. Spiderman z toho chytl depkui, že už nemá žádného protivníka, se kterým by mohl soutěžit o nejvíc sexy obleček. Wolverin se ho snažil utěšit. Jenže jak ho poplácával po zádech, omylem ho probodl svými drápky. Pod vidinou toho co udělal, Wolverin spáchal harakiri. Gai využil krvavých skvrn na kostýmech a začal propagovat svůj nový oblíbený prostředek- Vanish oxi action! Za tu cenu si ho ale nikdo, vůbec nikdo krom Itachiho, který si myslel, že kupuje brýle, nekoupil. Zetsua potom napadlo, že ještě jeden koupí Hidanovi. Vytáhl Kakuzovu peněženku, jednu z mnoha, a vyndal z ní několik papírků. To, že jsou falešný, mu nedošlo (ano, byly to penízky z Monopoly). Jelikož byl Gai ještě od ranního pohledu do zrcadla oslepen vlastním úsměvem, taky si toho nevšiml. Zatímco probíhal obchod, Willy Wonka se vracel a za větev vláčel Sasana. To se našemu evendžrovi samozřejmě nelíbilo, protože se obával, aby mu nezničil jeho obleček. Začal sebou škubat, smýkat a házet a u toho snažení se Wonkovi vykroutit, vrazil do Konan, která právě se zaujetím pozorovala Kouzelného dědečka s Kočkopsem. Začlo svítit sluníčko a Wonka se roztekl. Psí strana z Kočkopsa najednou začala slintat a zakousla se dědečkovi do ruky. Dědoušek polekaně vykvikl a upadla mu ruka. Okamžitě se ozvalo všem známé „zuzuzu“. Zetsu se přihnal k upadlé ruce. Ruka ale najednou utekla pryč. Zetsu se však svého plánu na oběd nehodlal vzdát, a tak se vrhl na zelenajícího dědečka. Ten se zmohl už jen na chabé mávnutí rukou a zmizel. Nikoli, ale v Zetsuově žaludku. Zetsu se tedy zkroušeně posadil a začal se sám se sebou hádat, kdo může za to, že jsou o hladu.
Sasuke vyskočil ze země, kde ho upustil Wonka, a hodil cool pohled na všechny kolem. Nikdo ale jeho extra cool pohledu nevěnoval pozornost, protože už všechny unavovalo Sasanovo šilhání přes emo patku. Bart Simpson na něj ukázal prstem a začal se řehtat na celé kolo (co já vím, kde se tam vzal). „Všichni smrdíte!“
„Já za to nemůžu, používám Rexonu,“ zakvílel Sasuke ublíženě.
„Jenže tu ti čmajznul Kakuzu,“ vysmál se mu Naruto.
„Cože? Néé!“ zařval Sasan a začal se pokoušet spáchat seppuku. Bohužel mu k tomu chyběla jedna věc. Meč. Itachi už měl dost bratříčkových hysterických výlevů, a tak navrhnul zbytku Akatsuki, aby se vydali zpět do sídla. Zbytek Akatsuki, tj. Zetsu, Konan a Sasori, kývli a odešli pryč následováni Kočkopsem. Naruto dostal hlad, a tak šel do Ichiraku. Gai se Sauronem spustil novou hádku ohledně přípravků na čištění očních čoček. Hinátka se vyjukaně rozhlédla po přítomných, a pak zase omdlela. Jak ležela na zemi, šlápnul na ni Gai.
„Co se to tu válí za lemru bez síly mládí?“ podivil se zděšeně Gai, načež na něj naskákala parta veverek, kterým skončil pracovní úvazek, a začala jej všude možně kousat. Když Gai uviděl, jakou mají veverky sílu mládí, rozhodl se z nich vycvičit svojí armádu. A aby se stal pravým velitelem, vzal mobil a zavolal estetickému zubaři, aby si objednal veverčí zuby. Celému tomuto plánu však učinil přítrž, Bart, jenž začal házet rozteklé čokoládové bonbony. Ty se začaly rozplácávat na Gaiově super elastickém oblečku a xichtě. Byla to hrůza.
No, a to všechno se stalo kdysi dávno v předalekém cípu nějaké odlehlé galaxii, o které nikdo nic neví. Tedy kromě nás.

Poznámky: 

Poslední část. Nyní po roce s odstupem, musím říct, že je to nehorázná blbost a místy se za to dost stydím. Ale snad se vám to líbilo. Aspoň něco.

4.8
Průměr: 4.8 (15 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Arkath
Vložil Arkath, Ne, 2013-06-09 18:46 | Ninja už: 4651 dní, Příspěvků: 142 | Autor je: Prostý občan

"Co se to tu válí za lemru bez síly mládí?" Laughing out loud Laughing out loud och ja nemôžem Laughing out loud

Obrázek uživatele Nari-Kayo
Vložil Nari-Kayo, St, 2011-08-17 08:22 | Ninja už: 4633 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Prostý občan

Směju se na celé kolo, FAKT SUPER! Smiling

Nari Kayo

Obrázek uživatele Inuyasha-neechan
Vložil Inuyasha-neechan, Pá, 2011-08-05 20:53 | Ninja už: 4820 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Prostý občan

Ucpávám si nos abych nevybuchla!

Můj blog!A není to parodie Naruta,prostě nemám Naruta-postavu ráda tak sem si vymyslela vlastní příběh!
http://inuyashik-chaan.blog.cz

JSEM HRDOU SASUFILKOU A NESTYDÍM SE ZA TO!

Obrázek uživatele Tynie-Chan
Vložil Tynie-Chan, St, 2010-11-03 22:00 | Ninja už: 5096 dní, Příspěvků: 156 | Autor je: Prostý občan

Ze Vanish oxi action....ja nemozem.....>DDDDDD

userbarz.com
userbarz.com
userbarz.com

Obrázek uživatele jirka-kun
Vložil jirka-kun, Čt, 2010-10-21 16:48 | Ninja už: 5363 dní, Příspěvků: 104 | Autor je: Pěstitel rýže

omj perfektní omj

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Čt, 2009-10-08 18:03 | Ninja už: 5728 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

jáááj,ano blbost to je,ale bezvadná blbost Laughing out loud zvedne náladu Kakashi YES