manga_preview
Boruto TBV 09

Deset tváří smrti - 04 - Hořkosladká (Bittersweet)

Within Temptation - Bittersweet

Své oběti už jsem ani nepočítala. Bylo jich tolik a přitom tak málo...měla jsem pocit vysoké připravenosti, ale také totálního selhání. Jak to tedy vlastně bylo? Proč jsem pořádně nemohla určit, jestli jsem připravená byla nebo ne?
Je to složité...všechno bylo, je a bude. Aspoň tedy věci týkající se tebe. Byly vždycky zapeklité, zauzlené. A i když jsem tě znala po celý svůj život, nikdy jsem k tobě nedokázala najít cestu.
Je to naivní, ne? Na jednu stranu tě chci zabít, ale na druhou ráda vzpomínám na to, jaké to bylo předtím, než jsem se takhle rozhodla.
Zvláštní...po dlouhé době se konečně usmívám. Ale není to ten škodolibý úšklebek, který jsem věnovala každé své oběti. Je to pravý úsměv.
Kde se tady vzal? To vážně nevím. Ale...třeba mi to vzpomínky pomohou vyřešit.

Ano, ten jeden jediný den, kdy jsem přišla na setkání a...nikde nikdo. Čekala jsem a čekala, ale nikdo nepřišel. Ani sensei, ani tvůj nejlepší přítel, ani ty. Proč? Jo...kdybych to tehdy věděla, možná bych jen nestála na tom zatraceném místě a nenechala se konejšit hloupými radami ve své hlavě.

If I tell you
Will you listen?
Will you stay?
Will you be here forever?
Never go away?

Když ti to řeknu,
budeš poslouchat?
Zůstaneš?
Budeš tady navždycky?
Nikdy neodejdeš?

Vítr začal sfoukávat listí ze stromů, ale já pořád čekala. Až se snesla na okolí černá tma, rozhodla jsem se jít domů. S tím smutným úsměvem, který mě doprovázel po celou tu dobu. Po celou dobu, co jsi byl pryč.
Doma...na stole...ten bílý dopis. Nevěděla jsem, že sis ani neudělal čas na to, abys mi ho tam dal. Že jsi musel poslat Mogamiho, aby mi ho sem položil. Právě díky tomu jsem se nevzdala své velké náklonnosti k tobě. A stále se modlila, aby ses vrátil. A už nikdy nemusel odejít.

Never thought things would change
Hold me tight
Please don't say again
That you have to go

Nikdy jsem si nemyslela, že by se mohly věci změnit.
Drž mě pevně,
prosím, neříkej už znova,
že musíš jít.

Jak dlouho? Čtyři, pět let? Tehdy jsem to počítala, den za dnem. Jenže nyní už si to nepamatuji. Je to stejně nepodstatné jako počet těch podřezaných hrdel, jako počet červených růží.
Každý podvečer na střeše jsem si při západu slunce četla ten dopis. Ty krásný slova, který na něm byly napsaný, byly přesně jako vytržený ze smutný balady. Líbilo se mi to. Moc. Ta romantika, pro někoho neviditelná, pro jiného bijící do očí, tam byla. A dávala mi naději, že i přes svůj odchod mě máš stále v hlavě. Že na mě myslíš.
Teď? Nechápu, jak jsem mohla být tak naivní. Ano, romantika tam byla. Jenže já ji už nemůžu ani cítit. Teče jako med a lepí se na všechno kolem. Je místy až nechutná. Ty pohledy, doteky, polibky...všechno je to přehnané.

A bitter thought
I had it all
But I just let it go
Hold your silence
It's so violent
Since your gone

Hořká myšlenka,
měla jsem ji celou,
ale nechám to prostě tak.
Buď potichu,
je to tak násilné
od té doby, cos odešel.

Jako malá a pošetilá holčička jsem každý den chodila k bráně. Snad jen navštívit svého otce? Přinést mu oběd? Ne...my oba víme, že to bylo jinak. Otec byl jen záminka. To ty jsi byl ten pravý důvod. Čekala jsem na den, až se jednou tvůj obrys objeví v závěji listů. Až se mi na tváři rozlije šťastný úsměv. Až se k sobě rozběhneme a budeme si do vlasů šeptat slova lásky.

All my thoughts are with you forever
Until the day we'll be back together
I will be waiting for you

Všechny mé myšlenky budou navždycky s tebou,
až do dne, kdy zase budeme spolu.
Budu na tebe čekat.

Říkám si, že takhle by se mohl zachovat jen idiot. Čekat na lásku...jak ubohé. Jenže já jsem to udělala. Vzdala jsem se všeho jen proto, abychom už konečně mohli být spolu. Můj post ninji, má rodina, přátelé...nezbylo mi nic. A to jen kvůli tobě.
Začátky byly krásné. Společný život pod jednou střechou, vidina krásné budoucnosti. Jenže ta se rozplynula stejně jako tvoje prvotní laskavost. Jeden večer jsi odešel jako milující muž. A další ráno z tebe zbyla jen sadistická zrůda. Pod tvými tvrdými pěstmi a dravými dotyky jsem klesla níž, než zvíře. Ale tobě to bylo jedno.
Nechápala jsem, vlastně pořád ještě nechápu, co tě tak změnilo. Proč ses najednou začal chovat jako tyran. Jenže stačila jen jedna jediná otázka. Jen se zeptat proč a...

If I had told you
You would have listened
You had stayed
You would be here forever
Never went away
It would never have been the same
All our time
Would have been in vain
Cause you had to go

Kdybych ti to vyprávěla,
poslouchal bys,
zůstal bys,
byl bys tu navždycky,
nikdy bys neodešel.
Nikdy by to nebylo stejné,
všechen náš čas
by byl zbytečný,
protože jsi musel odejít.

V noci, za úplňku, jsem jen seděla v kuchyni a dívala se na tu obrovskou svítící kouli. Modlila jsem se, aby ses nikdy nevrátil. Abys na té své výpravě, kterou jsi před lety podnikl, zůstal. Protože tenhle život...možná jsem nebyla dobrá hospodyňka, ale tohle by si nezasloužil nikdo. Zaschlá krev se odloupávala z ran na mých zádech a slzy kanuly z pomyšlení, že kvůli tvému hrubému chování snad už nikdy nebudu moct mít děti.
A tak jsem vzpomínala. Na ten dopis který jsi mi dal. A doufala, že jednou to bude stejné, jako dřív.

The sweetest thought
I had it al
Cause I did let you go
All our moments
Keep me warm
When you're gone

Nejsladší myšlenka,
měla jsem ji celou,
protože jsem tě nechala odejít.
Všechny naše chvilky
mě zahřívají,
když jsi pryč.

I když tě nenávidím, i když bych tě nejraději mučila po celou délku svého krátkého, primitivního života, pořád na tebe budu myslet. A vzpomínat. Protože vzpomínky jsou to jediné, co mi po tobě zůstalo. Ty už totiž nejsi ty. Tvé já, které mi kdysi šeptalo ta krásná slova, odešlo. A namísto toho zůstala jen chladná skořápka.
Věř mi. I když tě teď zabiju, vždycky budu čekat, že se vrátíš. Že přijdeš s vědomím, jak moc jsi chyboval. A všechno...všechno bude jako dřív. Stejně jako tehdy...

All my thoughts are with you forever
Until the day we'll be back together
I will be waiting for you

Všechny mé myšlenky budou navždycky s tebou,
až do dne, kdy zase budeme spolu.
Budu na tebe čekat.

Poznámky: 

O dva týdny později a k tomu v neděli večer. Možná bych se měla omlouvat za to, že to vyšlo pozdě, ale já to neudělám. Protože jestli lidi tuhle sérii mají opravdu rádi, je jim jedno, kdy vyjde další díl Smiling.
Ale dost tlachání. Tahle kapitola je trošku víc ,,psychologická". Sladění textu písně i mého textu si asi na první pohled nevšimnete, jen mávnete rukou nad tím, jak někdo mohl z ix udělat ypsilon, když mělo vyjít znovu ix. Takže...chce to se trošku ponořit do nitra, potom to požná pochopíte Smiling.

4.81818
Průměr: 4.8 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Myslbek
Vložil Myslbek, Pá, 2011-04-29 17:17 | Ninja už: 5089 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

Holky, já vás prostě obdivuju... Jak může sakra někdo tak úžasně psát? Osobně mi tenhle díl pomohl k tomu, abych si něco uvědomil.... Děkuju, Kimmi...

Ať si myslíte, že něco dokážete, nebo nedokážete, pokaždé máte pravdu...
- Henry Ford

…hodina se skloubila s hodinou…
…a ráno zmizelo v plášti večera…
…protože nastal čas pro další den…
…ten dlouhý, slunečný den…
…kdy se nechtěně rozhodlo úplně všechno…
… a pak, po pár měsících…
…se rány otevřely znova…
…aby se mohly v průběhu let znovu zacelit…
…i přes to po nich vždycky zůstanou jizvy…
…a ty se nikdy nezahojí.

Hlupáčku...
story by Kimm-chan

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, St, 2009-10-07 15:47 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

Úžasný je to fak neskutečný a nádherný těším se až bude další.

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele cinkl
Vložil cinkl, Út, 2009-10-06 12:27 | Ninja už: 5650 dní, Příspěvků: 776 | Autor je: Prostý občan

už nevím co ti mám k těm výtvorům psát..
nevím prostě, protože mám pocit, že se budu opakovat a to nechci..
pravděpodobně je tohle ta zlomová série, která se stane jednou z nejznámějších tady, teda alespoň já vám jí holky budu všude propagovat..
abys věděla, mám ráda psychologii a neumím o ní psát,proto tohle taky obdivuju..nevím co děláš líp jestli popisování děje, nebo psychologii postav..přirovnání s medem mi otevřelo pusu dokořán..úžasné..
tleskám Kimm jako vždycky:)

*Lavi. He is pretty cool, you knowZ lásky*

*Když nechceš ubližovat, neubližuj. Ale když ublížíš, tak chladnokrevně.*

MůjsvětDivů **Kdo žije bez fantazie, není člověkem**

Obrázek uživatele lacca
Vložil lacca, Po, 2009-10-05 21:10 | Ninja už: 5483 dní, Příspěvků: 362 | Autor je: Prostý občan

Jako všechny předchozí díly..... prostě dokonalý! Už zase jsem brečela.....Je to vážně moc krásně napsaný!!!! Smiling

Orokanaru otouto yo. Kono ore o koroshitakuba, urame! Nikume! Soshite minikuku ikinobiru ga ii. Nigete... nigete... sei ni shigamitsuku ga ii. Soshite itsuka, ore to onaji me o motte ore no mae ni koi.

Vždy jsem ho miloval...on mě bude nenávidět. To je spravedlivé.
>>>MOJE FF KNIHA<<<

Chtěla bych poprosit kdyby měl někdo zájem o psaní spoluautorský FF tak ať mi pls napíše!!! :)

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2009-10-05 21:04 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Tak tohle si můžeš dát za rámeček jako ostatní tvoje série. Jsou plné citů a to se mi líbí. Prostě do toho dáváš část sebe. Je to skvělá série.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Po, 2009-10-05 19:42 | Ninja už: 5838 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Kimmi, jak je to možný? Fakt sem nedoufala, že bys to teďka stihla, ale je to tu! To já tě asi zklamu, mám v hlavě vymeteno (a momonetálně ne kvůli klukům nebo chlastu), ale prostě inspirace nepřichází, ne a ne. Mojí příští písní je Aquarius, tak se na tom budu snažit vyřádit a teď konečně sem... Už jenom ten název, mě dokonale dostal. Prostě, zajímavý. Text mezi písní, byl tak trošku o zpovědi a o tom, jak může být romantika kýč a klišé zároveň a přitom může být zcela originální, i když myslím, že v jejím případě spíš to klišé Smiling.

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling