manga_preview
Boruto TBV 13

Milovat Jinchuurikiho: 07- Smát se a plakat

„Naruto?!“
Jako první se vzpamatovala Sakura. Zalapala po dechu. Tohle byl Naruto? Ten Naruto, který odešel? Ne, byl to dospělý muž, Vůdce silné organizace. Všichni jej poslouchali, všichni měli respekt. To ji udivovalo. Vyzařovalo z něj něco, co jí nedávalo chvilku klidu.
„Jak jsi…?“zašeptala udiveně. Sakura se protáhla mezi svými kolegy a chtěla se na Naruta vrhnout. Kakashi ji ale zadržel.
„Kakashi-sensei, proč to děláte?“
„A proč si ho chtěla praštit ty?“zeptal se jí s úsměvem.
„Protože, to kvůli Ai!“křikla na něj Sakura a vrhla na Naruta nenávistný pohled. Ten ani nehnul brvou, jen sledoval, co bude dít.
„Ona kvůli něj trpěla, tak moc!“řekla růžovláska a zase se normálně postavila. Teď už na Naruta ani nepohlédla. Nemohla strpět jeho pohled. Někde si tady vedl nějakou skupinu, nestaral se a Ai mezitím v Konoze trpěla.
„Tu děvku už do toho nepleť!“křikl Naruto. Všichni přítomní na něj pohlédli. Oči mu zářily zlostí, ruce zaťaté v pěst. Sakura na něj nevěřícně hleděla, co to žvaní.
„Byla tady a neskončilo to dobře. Navíc mi odvedla jednu členku,“řekl, teď už klidněji, Naruto. Členům Hakumei okamžitě došlo, že se jedná o Dennu. Tar s Mayou jen nasucho polkli, tušili, že si to s nimi ještě vyříká. Neměli sem tu Uchihu vůbec brát! Zase, ale uzavřela Suna spojenectví, celé to bylo divné.
„Co to vykládáš?! Taková ona není!“okřikla ho zase Sakura, ve snaze chránit svoji kamarádku.
„Ne?! Tak mi vysvětli proč je zasnoubená!“odpověděl naštvaně. Sakuřinou myslí probleskla myšlenka, odkud tohle všechno ví, snad Ai…?
„Udělala to nedobrovolně, pro dobro vesnice!“obhájila ji Saky a odvrátila od Naruto hlavu, už se s ním odmítla dále bavit. Jen jí udivovalo, odkud všechny ty informace věděl. Neměla chuť se ho ptát. Zbytek týmů jen pozorně poslouchal výměnu názorů bývalých přátel. Teď se zdálo, jako by sebou oba pohrdali.
Naruto se otočil na Tara.
„Kdo s námi je?“zeptal se přísně. Tar okamžitě kývl hlavou, rozčaroval ho Vůdcův pohled. Okamžitě se ale vzpamatoval a pohlédl mu zpříma do očí.
„Písečná, Deštná, Kamenná a Mračná, ostatní se postavily proti nám!“odříkal Tar a oddechl si. Konečně to měl z krku. Vůdce byl o tolik mladší, ale ve všech členech vzbuzoval řádný respekt, nikdo by si nedovolil se mu postavit, pokud by nechtěl spáchat sebevraždu. Pohled do blonďákových modrých očí vzbuzoval jejich nejhorší pocity, jako by jim viděl až na dno duše.
„Takže Konoha stojí proti nám,“odvodil si Naruto a rozhlédl se po svých přátelích.
„Alespoň máme v ruce další trumf,“usmál se a pokynul několika členům Hakumei. Ti bez jediného slova chytili skupinku z Listové a odvedli ji do podzemních cel. Týmy nechápaly jeho chování. Proč jim tedy říkal o organizaci? Řekl jim i informace o členech, ale proč, když je pak nechal uvěznit? Dva muži, kteří je odváděli se jen uchechtli a uzamkli je ve speciální cele, uzpůsobené pro ninji.

Dva patra nad celou zatím probíhala porada, co a jak dál. Teď už bylo jasné, které vesnice budou stát při Hakumei a které padnou spolu a Akastuki. Teď bylo jisté, jaké figurky má každý k dispozici…

Sídlo Kazekageho

Denna si se zaujetím prohlížela dům. Bylo to úplně něco jiného, než na co byla zvyklá v organizaci. Tam měla pouze malý pokoj s postelí, stolem a skříní. Tohle se jí zdálo až neuvěřitelné. Nevěděla, jak by se Ai měla odvděčit. V jejích myšlenkách ji vyrušila nějaká žena, která právě vešla do domu. V ruce nesla nějaký balík.
„Slečno, prosím vás nevíte, kde bych mohla najít slečnu Uchiha?“zeptala se starší paní. Denna se jí právě chystala odpovědět, že ne, ale to už na ně volala Ai ze schodů.
„Dobrý den,“zavolala vesele. Žena se zdvořile uklonila a Denna to všechno jen tiše pozorovala.
„Přinesla jsem vám vaše šaty, už jsou kompletní, jen bych chtěla vyzkoušet, jak vám sedí,“řekla žena a narovnala se. Ai je nenápadně pohlédla na Dennu a protočila oči. Nakonec však souhlasila a pozvala obě dál do obývacího pokoje. Sama odešla vedle, aby se převlékla. Za chvilku už byla před švadlenou a otáčela se v šatech jako modelka. Denna nevycházela z úžasu. Bílé šaty a černé vlasy dodávaly Ai úžasný půvab, vypadala jako princezna. Denna si jen povzdechla. Věděla to. Neuvěřitelně Ai záviděla. Její krásnou postavu, jejího snoubence. Na tohle nesmím myslet!
Nakonec krejčí přece jen Ai osvobodila ze šatů a vypadalo to, že si obě oddechly.

„Takže, nechám je tady,“řekla ještě a zabalila si špendlíky a ostatní náčiní. Ai přikývla, sbalila šaty do úhledné kostičky a složila do krabice.
„Vlastně málem jsem zapomněla,“křikla a plácla se do čela.
„Potřebuji, abyste ušila ještě jedny šaty,“usmála se černovláska. Obě dvě ženy na ni nechápavě pohlédly.
„Potřebuji šaty pro svou svědkyni,“usmála se Ai a mrkla na Dennu. Ta jen vykulila oči, ovšem švadlena nebyla ani tak překvapená. Hned všechno vybalila a Denna se ani nenadála a už stála na stoličce a ona si ji přeměřovala krejčovským metrem. Po deseti minutách byly všechny potřebné míry už známy, teď zbýval jen výběr šatů.

Ai seděla na gauči a se zájmem pozorovala hnědovlásku před sebou. Krejčí jí původně chtěla nějaké šaty navrhnout, po chvilce se však Den sama chopila tužky a během chviličky nakreslila představu svých šatů. Ai jenom zírala. Takovou zapálenou ji ještě neviděla. Byla ráda, že se tak rychle vzpamatovala z Narutova chování. Při vzpomínce na něj její oči posmutněly. Bylo to všechno opravdu nutné? Ptala se sama se a jen tichý hlásek v jejím nitru jí dál našeptával. Vykašlal se na tebe. Nezajímáš ho, místo tebe si našel už i náhradu. Jen další hračku, jakou jsi byla ty! Teď už to v jejím nitru bublalo a vřelo. Nemohla to vydržet, potřebovala se uklidnit. Jít někam pryč, na vzduch. Připadalo jí, že se s ní ten dům svírá. Že jí navždy pozře a ona se už svobodně nenadechne. Naštěstí Denna se švadlenou právě dokončily svou práci. Ai se zvedla a s tichou omluvou složila několik pečetí a vypařila se.

Během těch pár dní, které byla v Suně už si zde našla své místečko. Našla si svou oázu klidu a bezpečí. Objevila se na vysoké polozřícené hradbě, která kdysi bývala obranou města. Teď už byla vybudována nová a na tyhle ruiny si už nikdo nevzpomněl. Jen jedna dívka, které zde našla útočiště. Posadila se na kámen a pozorovala poušť a slunce. To jediné zde stálo za vidění. Suna byla něco jiného než Konoha, na kterou si zvykla. Byla plná života, jen k ránu a večeru, kdy bylo chladněji. Přes den zde dosahovaly teploty i čtyřiceti stupňů celsia.

Konečně se cítila volná a svá. Lehký větřík jí čechral vlasy a ochlazoval holé paže. Za tu dobu se už stihla trošku opálit, což bylo jen dobře. Konečně nevypadala bledá, jako zombie. To všechno jí přišlo směšné a tak smutné zároveň. Musela se rozesmát, ale z očí jí tekly slzy smutku. Nevěděla, co se to s ní děje. Cítila se tak hýčkaná a zároveň tak ponižovaná ostatními. Až na některé… Vzpomněla si na Gaaru a byla donucena se znovu usmát. Snažila se setřít si slzy z tváře, ale ony tekly čím dál víc. Najednou za sebou uslyšela kroky. Nechtěla se otáčet. Nechtěla, aby někdo viděl, jak je slabá. Její jméno dodávalo všem respekt a ona nechtěla, aby někdo poznal jaká ve skutečnosti je. Zasněná a naivní romantička a na druhou stranu tvrdá bojovnice, ale čím byla teď?!
Najednou ucítila na svých pažích letmý dotek. Koutkem oka zahlédla postavu, která se posadila vedle ní.
„Co tady děláš?“zeptala se tiše.
„Hledal jsem tě,“odpověděl.
„Proč pláčeš?“zeptal se a pohlédl jí do očí. Chtěla uhnout, ale on ji chytil za bradu a nasměroval její tvář tak, aby mu hleděla do očí. Z Ainých očí se spustil znova vodopád slz. Propustil ji, ona se k němu však přitiskla a ruce mu dala kolem krku. Stáli tam. Ona plakala a on ji konejšivě hladil po vlasech. Celé to divadlo pozorovala jedna postava ukrytá v houští…

Poznámky: 

Další dílek, upřímně trval dost dlouho, ale doufám, že se vám i tak líbil Laughing out loud

4.89552
Průměr: 4.9 (67 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Po, 2009-11-23 19:52 | Ninja už: 5683 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

wau je to super a ta postava bude asi Denna že ...mno uvidím hned se to dozvím Laughing out loud

Obrázek uživatele Kagereshi Uchiha
Vložil Kagereshi Uchiha, Po, 2009-09-14 13:58 | Ninja už: 5555 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

Njn Ai si vybere nejspíš Gaaru, ale i tak zůstanu při Narutovi. Pro mě bude vždy hrdina Laughing out loud. Dattebayo!!!

Obrázek uživatele Kioshi Makoto
Vložil Kioshi Makoto, Ne, 2009-09-13 08:44 | Ninja už: 5759 dní, Příspěvků: 173 | Autor je: Prostý občan

to mi nesmýš dělat narutka musíš etě nák spravit jinááák!uvidíš co se stane no a jinak celkom super kromně naruta:-(

jméno změněno z Akiotto na Kioshi Makoto
Festovní FanFikce - Animefest 2009
/>

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Út, 2009-09-08 18:03 | Ninja už: 5680 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

je to užasní jsem zvědavá jak se vijeví Naruto a kdo je ukrytej v houští Laughing out loud



Obrázek uživatele Corisan
Vložil Corisan, Út, 2009-09-08 17:01 | Ninja už: 5632 dní, Příspěvků: 1593 | Autor je: Manga tým, Sochař hlav Hokagů

páni!!!
super dílek!!! je upe nepochopitelný, že někdo dokáže slátat takovouhle krásu!!!! jen tak dál. těším se na další dílek^^

Pokémon Go: 5898 3500 2445
Můj FanClub (díky, Uchiha-Mariko Smiling ), IG

Drawing people, sketching things. The artistic business.

"You did well. My boy... you did so well."

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Út, 2009-09-08 16:19 | Ninja už: 5980 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Děkuju všem moc za krásné komentíky, moc mě potěšily. S dalším dílem se budu snažit pohnout Eye-wink

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Mirec
Vložil Mirec, Út, 2009-09-08 06:13 | Ninja už: 5749 dní, Příspěvků: 1112 | Autor je: Prostý občan

Skvelí diel Laughing out loud mám tušaka, že viem kto je ta osoba v kríkoch Laughing out loud...ale také tušenie som mal aj minule a nijak moc som netrafil Laughing out loud...teším sa na další diel Laughing out loud

Moje ff na ktoré som najviac hrdý:
Jednorázovky:
Naruto Uzumaki, Jubiho Jinchuriki http://147.32.8.168/?q=node/92665
Splnený "sen" NaruHina - http://147.32.8.168/?q=node/92913
Série:
Posledný Jinchuuriki- <a href="http://147.32.8.168/?q=node/93999" title="http://147.32.8.168/?q=node/93999">http://147.32.8.168/?q=node/93999</a>

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2009-09-07 20:56 | Ninja už: 6336 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super jako vždy jen tak dál pokráčko rychle??????

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Po, 2009-09-07 17:17 | Ninja už: 5928 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

super jak jinak Smiling tak a těšim se na zlýho Narutíkaaa , pač hodnej je už nudnej Laughing out loud tak snad se to nějak vyvrbí a co nejdřív Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Tamara
Vložil Tamara, Po, 2009-09-07 15:54 | Ninja už: 5802 dní, Příspěvků: 387 | Autor je: Pěstitel rýže

Moc pěkný dílek.
Jsem zvědavá co se z Naruta vyklube.

Obrázek uživatele yondaime kage
Vložil yondaime kage, Po, 2009-09-07 16:12 | Ninja už: 5571 dní, Příspěvků: 176 | Autor je: Prostý občan

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Po, 2009-09-07 10:17 | Ninja už: 6054 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

nuž ako vždy je to výborné. len tak dalej

Obrázek uživatele yondaime kage
Vložil yondaime kage, Po, 2009-09-07 06:53 | Ninja už: 5571 dní, Příspěvků: 176 | Autor je: Prostý občan

to si ten konec musela tak napnout? Laughing out loud
moc pekne napsane a tesim se, co se vyklube z naruta Smiling

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2009-09-06 20:44 | Ninja už: 5690 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

nemůžu se dočkat jak to dopadne s Narutem Laughing out loud
nádherné Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Ryo Krieger
Vložil Ryo Krieger, Ne, 2009-09-06 20:44 | Ninja už: 5610 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Prostý občan

Super kapitolka Smiling super nevím co si udělala s narutem ale vyhovuje mi to takhle Laughing out loud super dílek a za týden nebo za dva tu čekáme na další Smiling

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2009-09-06 20:26 | Ninja už: 5869 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mě se to líbí a moc. To by mě zajímalo jestli by se Ai dala znova dohromady s Narutem, ale asi ne, když je tak zlý. No nechám se překvapit, co vymyslíš přístě Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Ne, 2009-09-06 20:18 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Haha..první...kráááása Laughing out loud Nádhera, takhle kapitola se mi obzvlášt moc líbila Laughing out loud