manga_preview
Boruto TBV 09

Už nikdy víc...

Je jedna z podzimních chladných nocí a já sedím u okna a dívám se na hvězdy, které nevidím, jediné co je vidět je velký žlutě posetý měsíc, který vyzařuje svou moc, intenzitu, a ta oslepující záře…. Nikde žádný mráček….Dívám se na něj asi tak deset minut a mám pocit, jakoby mě hypnotizoval. Najednou se otřesu sklopím hlavu a zase se tam podívám, něco jakoby mě volalo ven, něco velkého a mocného, něco neskutečného. Přemýšlím nad tím a ptám se:
„Co je to za neznámý pocit ?“ Z ničeho nic se zvednu a jdu ven.
„Nevím, co to do mě vjelo,“ říkám si. Jsem nervózní, a mám z toho divný pocit, ale musím se uklidnit.
„Nejsem přece jako malé dítě, které se bojí vkročit do tmy.“
Chytnu za dveřní kliku a pomalu otevírám dveře, když v tom mě ovinul ten příjemně chladivý vánek, který mi vytrhl všechny obavy z hlavy a zbavil mě té nejistoty, která mnou prostupovala a nahradil ji ten pocit známé jistoty. Pomalu vycházím ze dveří a vydávám se pryč z domu, ani vlastně nevím kam, jediné co vím je, že mě něco vede.
Už jdu asi třicet minut. Jsem na kamenné cestě. Docela mě bolí nohy a je mi zima, zastavím se a odpočinu si. Zvednu hlavu a vidím lesík, který je ode mne asi padesát metrů. Je to divné, ale předtím jsem ho tam určitě neviděla. Cesta vede přímo skrz něj a tak pokračuju dál.
Jen co jsem vešla, jsem se vylekala, někde za mnou praskla větvička a já zpanikařila a utíkala vpřed, utíkala jsem tak rychle a bezhlavě, že jsem neměla ponětí kam jsem se to dostala, neměla jsem ani čas se podívat za sebe, kdo, nebo co to bylo. V tu chvíli jsem byla k smrti vyděšená.
Ušla jsem pár metrů a za stromy se začalo rozprostírat nádherné měsícem osvícené jezero. Vlnky byly proseté měsíčním stříbrem a ten měsíc…. Byl zářivější, než kdy předtím, leskl se jako tisíce perel, co tisíce miliony perel. Bylo tady příjemně.
„Nikdy jsem takové místo neviděla,“ pomyslela jsem si. Dokonce i vzduch tu byl teplejší.
Najednou se mezi stromy vynořila postava a já na ni zaměřila veškerou svou pozornost. Je to nějaký muž a je celkem svalnatý, tím jsem si jistá, ale nic dalšího na tu vzdálenost nejsem schopná vidět. Ten neznámý muž se začal přibližovat až se zastavil asi deset metrů ode mě. A teprve v tu chvíli jsem ho poznala.
„Ne to není možné, Už je to tak dlouho...“ Ihned jsem se k němu rozeběhla a on se zase rozeběhl naproti mně. Najednou jsem se zastavila a on mě chytl do svého náručí. Začala jsem brečet.
On se na mě podíval a já jsem se mu podívala do těch jeho očí, od kterých není úniku, a rukou mi setřel z tváře slzy, které se linuly jako kapky deště a jemným uklidňujícím hlasem řekl: „Neplač lásko moje, už jsem tady u tebe a už nikdy tě neopustím, budu navždy s tebou.“ Tato slova jsem chtěla tak moc slyšet.
„Itachi…“ Řekla jsem chraptivým hlasem.
„Prosím už nikdy víc mě neopouštěj… už nikdy víc…“
„Neboj lásko moje, už nikdy víc.“ Řekl.
A s těmito slovy mi dal ten nejněžnější polibek, jaký jsem kdy dostala.

Poznámky: 

Vůbec nevím co k tomu mám dodat. No jo no dostala jsem nápad, kterej mě napad a ten je tady. Doufám že se to trochu bude líbit. Je to kratoučký já vím, ale i tak.. Psala jsem to něco málo přes hodinku XD.
....Předem se omlouvám za chyby Laughing out loud

4.2
Průměr: 4.2 (5 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2009-09-07 19:59 | Ninja už: 6042 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Naruto-kun Uzumaki
Vložil Naruto-kun Uzumaki, Po, 2009-09-07 20:12 | Ninja už: 5575 dní, Příspěvků: 38 | Autor je: Prostý občan

Jujky:)... Laughing out loud Děkuji a příště si na to dám bacha Eye-wink

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2009-09-06 21:32 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Přečti si Pravidla FF sekce, přímé řeči patří na nový řádek. Jinak to není špatné... Udělej potřebné úpravy a povídka může vyjít v Jednorázovkách, prozatím ji máš jen v Nováčsích...

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Naruto-kun Uzumaki
Vložil Naruto-kun Uzumaki, Ne, 2009-09-06 22:18 | Ninja už: 5575 dní, Příspěvků: 38 | Autor je: Prostý občan

Díky moc za radu Smiling. Úpravy jsem snad udělala dobře Laughing out loud. Ještě jednou děkuji. Laughing out loud Laughing out loud snad už je to dobrý