manga_preview
Boruto TBV 10

Milovat Jinchuurikiho: 06- Byla to jeho…hračka...

Po poušti se pohybovaly dvě zahalené postavy. Horký písek se jim drolil pod nohama, Občas některá z osob upadla, ale hned zase vstala a pokračovala. Za celou cestu spolu prohodily jen pár slovíček. Nebyla to ta nevhodnější chvíle k mluvení. Obě už byly dlouhou cestou značně vyčerpané. Docházela jim voda i fyzické a duševní síly. Najednou se jedna z dívek zastavila a pohlédla do dálky. Prudký vítr nadzvedával zrníčka písku, ale i přesto spatřila v dálce něco zeleného.
„Fata morgana?“zašeptala Den nevěřícně.
„Řekla bych, že ne,“usmála se pod rouškou Ai. Obě zrychlily na přijatelné tempo, jen aby už byly co nejdřív ve stínu. Za necelou půlhodinu chůze došly k velké skále, vedle které rostlo několik zelených rostlin a ze zrezivělé trubky vytékal pramínek, kupodivu čisté vody. Obě dvě dychtivě padly na kolena a do dlaní si nabíraly vodu, aby zvlhčily vyprahlé rty.
„Konečně,“povzdechla si unaveně Denna. Ai se tomu jen usmála. Denna se jí začala zamlouvat, i přesto, co udělala, ji pomalu začínala mít ráda.
„Musíme se někde schovat, dneska už tam nedojdeme,“poznamenala Ai, když se dostatečně napily a naplnily si i náhradní lahve. Za chvilku už si našly pohodlnou prohloubeninu pod skalou. Rozdělaly ohýnek. K jídlu nic neměly, takže to musely vydržet o hladu.

Oheň pomalu požíral dřevo. Denna neměla co dělat, tak pozorovala svoji společnici. Ani se Narutovi nedivila, že s ní chodil. Takovouhle holku, by chtěl každý kluk, ale jen málokterý ji získal. Upřímně obdivovala Ainy černé rovné vlasy a jiskřivé oči. Sama byla se svýma neustále nespokojena, ale netušila, že Ai právě myslí na totéž. Pochvalovala si její vzhled a ten svůj proklínala.
„Proč si mě bránila?“zeptala se po chvíli mlčení Den.
Ai se pousmála, ale spíš sama pro sebe.
„Změnil se. Nečekala jsem, že by tohle mohl udělat.“
Mluvila o Narutovi. Obě dvě to věděly. Den to však nemohla porovnat, znala ho jen z té jedné strany.
„Jaký byl…“předtím“?“ zeptala se tiše.
„Milý, citlivý, správný kluk…“ozvala se Ai.
„A teď se pro změnu já zeptám….miluješ ho?“vyřkla Ai otázku, která jí pálila na jazyku.
Denna neodpověděla. Zírala do plamenů a zdálo se, že usilovně přemýšlí.
„Nemůžu ti na to odpovědět,“řekla tiše. Ai její reakci příliš nechápala, ale nechala to být, za chvilku už se obě uložily ke spánku, na nějakou hlídku se vykašlaly.

Ráno je probudilo horké slunce, které na poušti pálilo už od brzkého rána. Obě dvě se s námahou zvedly a pokračovaly dál.
„Ty v Suně bydlíš?“přerušila, po dvou hodinách chůze, ticho Denna.
„Ano, celkem krátce. Bydlím tam u svého snoubence,“usmála se Ai.
„Kdo je to?“
„Poznáš ho, odhaduju, že tak za půl hodiny, už budeme dostatečně blízko, abych nás mohla obě přenést,“odpověděla Ai. Další půlhodinku obě mlčely, snažily se zbytečně nevysilovat. Nakonec zastavily na jedné písečné duně. Ai složila několik pečetí a obě zmizely v obláčku kouře.

Před bránou Sunagakure no Sato bylo rušno. Před chvilkou dorazila k bráně snoubenka Kazekageho-sama s doprovodem, v dosti špatném stavu. Lékař oznámil Gaarovi, že se přecenila a, že by teď rozhodně měla odpočívat. Jakmile se však Ai probudila, byla čilá k životu a ležet se jí už rozhodně nechtělo. Na posteli v jejím pokoji seděla Denna a držela „stráž“.
„Jsi v pohodě?“zeptala se, když uviděla, že Ai vstává.
„Jo, je mi fajn, teď bych tě ráda seznámila se svým snoubencem,“usmála se na ni přívětivě a obě vyšly z pokoje. Přesně jak Ai čekala, byl Gaara ve své pracovně. Když vešly radostně se na Ai usmál a přátelsky ji objal.
„Neměl jsem tě tam posílat,“zašeptal jí do vlasů. Ai se jenom usmála a rukou pokynula Denně.
„Gaaro, tohle je Denna, je bývalou členkou organizace Hakumei,“usmála se Ai. Na slovo bývalou přitom dala zvláštní důraz. Když se pak dívala, jak se spolu zdraví, píchlo jí u srdce a v hlavě se jí honila myšlenka, že si do kožichu nasadila veš. Asi už mi začíná hrabat, řekla si a na sobě nedala nic znát. Gaara přidělil Denně jeden pokoj, hned vedle Ainého. Denna si šla prohlídnout dům, Ai zatím zůstala v pracovně se slovy, že ji za chvilku doběhne. Posadila se naproti Kazekageho.
„Jistě mi máš, co říct,“začal Gaara.
„Mám,“odpověděla Ai a dala se do vyprávění.
„Organizace Hakumei má deset členů, momentálně pouze devět, protože se Denna rozhodla odejít. Jejich cílem je vyhladit Akatsuki, ale myslím, že je zatím ještě něco víc, o tom svědčí i ta podivná tetování na tvářích. Určitě jsou silní, celé jejich sídlo je nasáklé silnou chakrou, takže jsou to silní nepřátelé, ale také skvělí spojenci,“ukončila svoje vyprávění černovláska.
„A co ten jejich Vůdce?“zeptal se ještě Gaara. Ainy oči posmutněly, pak ale získaly nádech zlosti.
„Naruto,“zašeptala. Rudovlasý muž zvedl udiveně obočí.
„Myslíš to vážně? A co…?“zeptal se, Ai ho však nenechala doříct jeho otázku.
„Skončila jsem s ním. Poznala jsem, jak se změnila a myslím, že jsem ho začala nenávidět,“řekla upřímně.
„A spojenectví?“
„Uzavřeno,“odpověděla a chystala se k odchodu.
„A co ta holka? Má s Narutem něco společného?“dodal ještě, než se za Ai zavřely dveře.
„Je to jeho…byla to jeho…hračka,“ozvala se.
„Může tady zůstat?“dodala s nadějí v hlase.
„Může, jak dlouho bude chtít, jen prosím, buď opatrná,“řekl starostlivě Gaara. Pak už jenom sledoval, jak se za jeho snoubenkou zavřely dveře. Připadala mu jiná, když se vrátila a teď už věděl proč. Už byl čas, vydat se do oficiální kanceláře. Sebral ze stolu materiály a otočil se k oknu.
„Proč to všechno děláš, Naruto?“

Hakumei

Za doprovodu dvou členů organizace, byli Kiba, Neji, Ino (tým 1),Sasuke, Sakura, Sai (tým 2), Shikamaru, Shino a Kakashi (tým 3) předvedeni do obrovského poradního sálu. Vycházelo z něj několik dveří, před nimiž stálo několik členů. Tar a Maya, už byli taky zpátky, stáli před dveřmi, které se za okamžik otevřely. Do místnosti vkráčel Vůdce. Bylo vidět, že k němu mají ostatní značný respekt. Zastavil se několik metrů před nimi, za ním se jako vojáci, seřadili do šířky zbylí členové.
„Není tu Denna,“poznamenal Akir. Na tuhle otázku mu odpověděl Vůdce.
„Odešla,“pravil prostě. Několik členů nadzvedlo obočí a vrhli na sebe nechápavé pohledy. Mezitím se konožští ninjové snažili zjistit něco o členech. Neji se pokoušel aktivovat svůj Kekke Genkai, nedařilo se mu to.
„Tady své vrozené schopnosti nevyužijete,“pověděl Vůdce a otočil se k nim. Všechno kolem vás je potlačuje,“pověděl.
Když konečně zaslechli naplno jeho hlas, hrklo v nich. Hlavně v Sakuře a Sasukem.
„Když už jste tady, tak vám představím svou organizaci, řekl a pokynul rukou k ninjům za sebou. Všichni, kteří byli ještě zahaleni, sundávali své roušky a pláště. Vůdce pohlédl na prvního. Byl to muž s krátkými fialovými vlasy a šedýma očima.
„Akir, můj nelepší poradce a válečný stratég.“
Druhá v řadě stála krásná asi dvaadvacetiletá žena s nebezpečně zelenýma očima a blonďatými vlasy s modrými proužky.
„Emi, perfektně ovládá vítr. Tichá, moc nemluví, ale ráda bojuje,“řekl Vůdce a pohlédl na dalšího. Jako další stáli Tar a Maya, jako nerozlučná dvojice.
Další byl nebezpečně vypadající Ryuu s přísným pohledem. Vedle něj stál Yasuo a Kentarem, vypadali jako bratři a taky že byli. Poslední stál Goro. Sotva dvacetiletý mladík, s neuvěřitelně zrzavými vlasy a pihami po celém obličeji.
„Asi si říkáte, proč jsem vám o nich toho tolik řekl,“přerušil následovné ticho Vůdce.
„Na něco jste zapomněl,“ozval se Kakashi, „na sebe!“
Po jeho slovech si všichni členové začali něco šeptat a katana v Yasuových rukou se zachvěla.
„No jistě, co jihého jsem od vás mohl čekat, Kakashi-sensei,“řekl Vůdce a stáhl si kapuci. Následovalo několik minut ticha.

Poznámky: 

Tak doufám, že se vám to líbilo, omluvám se, že tu nejsou ty obrázky, fakt nestíhám. Všechno musím psát znovu, o všechny zálohy jsem přišla Sad Takže se mnou pls mějte trpělivost Eye-wink Ale tuhle sérii si ještě hodlám pořádně vychutnat Smiling takže se to ještě trošku prodlouží.... Laughing out loud

4.91358
Průměr: 4.9 (81 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Po, 2009-11-23 19:21 | Ninja už: 5590 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

jak to píší ostatní je to velmi výborný a skvělý díl

Obrázek uživatele Zanzei Hyuuga
Vložil Zanzei Hyuuga, So, 2009-09-26 21:19 | Ninja už: 5460 dní, Příspěvků: 203 | Autor je: Prostý občan

Moc se omlouvám že budu rýpat ale nemůžu si pomoct píše se tu totiž o mé nejoblibenější postavě o Gaarovi...chtěla bych podnotknout že Gaara nemá obočí Smiling

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Po, 2009-08-31 17:40 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

tak to bylo nehorázně fascinující.

Obrázek uživatele Mirec
Vložil Mirec, So, 2009-08-29 19:37 | Ninja už: 5656 dní, Příspěvků: 1112 | Autor je: Prostý občan

Skvely diel Laughing out loud ukoncila si to dost napinavo Laughing out loud....si kruta...vies o tom ze som mohol dostat infarkt? Laughing out loud

Moje ff na ktoré som najviac hrdý:
Jednorázovky:
Naruto Uzumaki, Jubiho Jinchuriki http://147.32.8.168/?q=node/92665
Splnený "sen" NaruHina - http://147.32.8.168/?q=node/92913
Série:
Posledný Jinchuuriki- <a href="http://147.32.8.168/?q=node/93999" title="http://147.32.8.168/?q=node/93999">http://147.32.8.168/?q=node/93999</a>

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Ne, 2009-08-30 07:34 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

krutější bych mohla být, ale ty jsi taky krutý ne?!

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Mirec
Vložil Mirec, Ne, 2009-08-30 11:16 | Ninja už: 5656 dní, Příspěvků: 1112 | Autor je: Prostý občan

Máš pravdu Laughing out loud....ale ty dostávaš VIP kapitoly Laughing out loud

Moje ff na ktoré som najviac hrdý:
Jednorázovky:
Naruto Uzumaki, Jubiho Jinchuriki http://147.32.8.168/?q=node/92665
Splnený "sen" NaruHina - http://147.32.8.168/?q=node/92913
Série:
Posledný Jinchuuriki- <a href="http://147.32.8.168/?q=node/93999" title="http://147.32.8.168/?q=node/93999">http://147.32.8.168/?q=node/93999</a>

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Ne, 2009-08-30 12:47 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Njn, ale měla jsem pro tebe něco VIP, ale ty tady pořád nejsi Sad

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Sawoi-sama
Vložil Sawoi-sama, Pá, 2009-08-28 10:30 | Ninja už: 5562 dní, Příspěvků: 183 | Autor je: Prostý občan

Taak ešte stále si myslím že je to tvoja naj séria Laughing out loud a ako vidím bude ešte dlho pokračovať Laughing out loud 5 * Laughing out loud

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away

"I always knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry."

"When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us."

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Pá, 2009-08-28 06:43 | Ninja už: 5961 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

tak tato cast sa dá nazvat aj "dych berúci diel."
uplne ma to pohltilo a ked som zazrel konec isiel som si uvazovať slučku okolo krku.strasne si ma napla ako aj inych.výborne...len aby tu bol už další diel.

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Pá, 2009-08-28 08:15 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Páni, ty vážně dokážeš potěšit a nadchnout k dalšími dílku, hned jak budu mít čas, tak se na něj vrhnu Eye-wink

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Fortminor
Vložil Fortminor, Čt, 2009-08-27 22:01 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Prostý občan

Výborný diel len škoda pekného páru AiNaru Sad

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Pá, 2009-08-28 08:17 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Díky za koment, chtěla jsem něco dodat, ae nebudu spoilerovat Eye-wink

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele yondaime kage
Vložil yondaime kage, Čt, 2009-08-27 20:44 | Ninja už: 5477 dní, Příspěvků: 176 | Autor je: Prostý občan

strašně krátký, to není možný! Smiling hořím zvědavostí, už aby tu byl další dílek Laughing out loud

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Čt, 2009-08-27 20:34 | Ninja už: 5597 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

no ty si teda potvůrka Laughing out loud nejdříve jen 10 dílů a teď to bude delší Laughing out loud
jinak nádherné Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Pá, 2009-08-28 07:44 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Copak jsi proti třeba 15-20 dílům? Tehdy jsem nemohla vědět, že se mi to všechno vymaža Eye-wink

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Pá, 2009-08-28 16:44 | Ninja už: 5597 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

vůbec ne Smiling jen se mi nelíbilo ten počet předtím si říkala, že jich bude jen 10 dílů Smiling a těd jich bude víc Smiling což mě hodně potěšilo, protože ty krásně píšeš Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Ryo Krieger
Vložil Ryo Krieger, Čt, 2009-08-27 20:23 | Ninja už: 5517 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Prostý občan

Rychle další dílek Smiling skvělý jako vždy Smiling

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2009-08-27 20:22 | Ninja už: 5776 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Tak napínavěji jsi skončit nemohla, že?? Ale jinak je to skvělá série a píše jsi úžasná autorka Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Pá, 2009-08-28 08:18 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Odpověď zní: Ne, nemohla, víc už to nešlo Laughing out loud. Děkuju za koment a při tvých slovech se začínám čím dál častěji červenat Smiling

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Čt, 2009-08-27 20:07 | Ninja už: 5835 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

super jako vždy Smiling ja ci zlýho Narutíkaaa Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Pá, 2009-08-28 08:18 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Děkuju a neboj, bude Eye-wink

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Čt, 2009-08-27 20:04 | Ninja už: 6243 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super FF těším se na pokráčko

Obrázek uživatele Tamara
Vložil Tamara, Čt, 2009-08-27 19:16 | Ninja už: 5709 dní, Příspěvků: 387 | Autor je: Pěstitel rýže

Moc pěkný díl. Už se nemůžu dočkat na jejich reakci. Hlavně ať nechytnou infarkt.

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Pá, 2009-08-28 08:18 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Děkuju, no a k obsahu koemntáře: Díky za inspiraci Laughing out loud

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling