manga_preview
Boruto TBV 09

,,Nový team7" 02 - smrt

Za branami Konohy
,,Vypadá to, že odteď na to budeme sami," povzdechl si Katsuo. Potom obrátil pohled na své žáky. ,,Takže je na čase se rozdělit. Já a Sikura budeme v jednom týmu, vy dva ve druhém," rozhodl a ukázal přitom na Hashisu a Sismoneho. ,,Máte k tomu nějaké dotazy?" zeptal se, přičemž se o slovo hned přihlásil Hashisa.
,,Sensei, když jste nám dával rozkazy a pomohl nám pochopit část mise, nepochopil jsem, jak máme zjistit momentální počet legendárních šermířů," zeptal se mladík.
,,Pche, dyť to je jasný. Je jich sedm," odpověděl mu namyšleně Sismone. Hashisa se na něj nepěkně podíval a užuž chtěl utrousit nějakou urážlivou povídku, když v tom je zarazil jejich sensei.
,,Nechte toho!" Křikl na ně Katsuo a oba dva chytil za límec. ,,Jste přece tým, tak se k sobě tak chovejte!"

Po dlouhé cestě lesem, kdy šli ještě všichni čtyři jako jeden tým, se ozval Hashisův zvídavý hlásek.
,,Sismone, jsme spolu v týmu 2 roky, ale ještě si mi neřekl, odkud pocházíš," zeptal se Hashisa.
Potomek Uchiha klanu se prvně zarazil, ovšem po chvíli se rozhodl odhalit Hashisovi své malé tajemství.
,,Víš ono to je takhle...Sasuke založil klan v jiné vesnici, vesnici ukryté v dešti. Avšak po čase se jen tak vypařil. Uplynulo pár let po kterých už jednoho z Uchihů omrzel pobyt v Deštné. Proto, když se dozvěděl, že pochází z Konohy, se rozhodl vrátil. Byl to můj otec. Když jsme sem ale přišli, Listová ho v domnění, že je to uprchlý Uchiha, zabila. A mě potom dali do pečovatelské rodiny...," vypověděl Sismone a na chvíli sklonil hlavu k zemi.
,,To mi je lí...," chtěl mu projevit soustrast Hashisa, ale přerušil ho ďábelský smích. Všichni se rázem otočili, hledíc do očí obrovskému chlapovi s velkým mečem a děsivým úšklebkem. ,,Mé jméno je Garosa," představil se z ničeho nic. ,,Jsem člen sedmi legendárních šermířů a přišel jsem vás zabít," zlověstně se zasmál a rozběhl se na vyjevený tým.
,,Sikuro, Hashiso, Sismone, vypadněte odsud! Já se o něj postarám," řekl pevně Katsuo a postavil se na odpor svému nepříteli.
,,Hai, sensei," ozval se jednohlasně jeho tým.

,,Kudy teď?" zazmatkovala Sikura snažící se najít cestu z bojiště.
,,Počkej... není tu Hashisa!" křikl na ni Sismone a spolu se svojí týmovou kolegyní se zastavil. Otočili se na místo, odkud před chvílí vyběhli, a spatřili Hashisu jen tak stojícího na větvi a koukajícího se na zápasícího senseie. Sismone se chtěl na svého kamaráda vykašlat a spolu se Sikurou utéct, ale v tom se před dvojicí objevil vodní klon Garosi.
,,Nikam nepůjdete," zamračil se klon a zaútočil na Sikuru. Ta, celá vyděšená z náhlé akce, nebyla schopna sebemenšího pohybu. Už si představovala meč bořící se hloub do jejího těla, když v tom jí něco srazilo z trajektorie pohybu zbraně. Dívka pomalu otevřela oči a spatřila Hashisa, jak svým kunaiem vykryl útok mířený na ni. Ona i Sismone byli vyjeveni z Hashisova zásahu, takže ignorovali jeho pobídky.
,,Sismone, Sikuro, nestůjte tam jen tak! Buď mi pomozte, nebo zdrhejte!" snažil se je probrat z transu Hashisa, čímž ale povolil v ostražitosti.
,, To je tvůj konec," Zasmál se vítězoslavně Garosa a zabořil svůj ostrý meč do chlapcova mladého těla.
,,Néééééééééé...," zakřičeli Sismon se Sikurou. Klon se na ně jen ušklíbl a rázem se rozprskl v malé dešťové kapky. Dvojice ale nevnímala vodu dopadající jim na oblečení. Jediné, co jejich oči sledovaly, bylo kamarádovo umírající tělo.
,,Zvládl sem ho, kde je Hashisa?" Ozvalo se z ničeho nic za nimi. Oba se ohlédli a spatřili jejich senseie s pár řeznými ranami na rukách.
Sismone jen smutně zavrtěl hlavou a ukázal prstem na od krve poskvrněného Hashisu a o kus dál povalující se jeho levou ruku.
Katsuo zalapal po dechu. Jeho žák... ne... tohle není možný.
,,Hashiso!" Přiřítil se k němu a klekl si vedle něj na kolena.
,,To je dobrý sensei, pokračujte v misi," usmál se Hashisa. Věděl, že s jeho zraněním už nebudou moci pokračovat v úkolu a úspěšně ho dokončit. Proto se rozhodl přinést tu největší oběť.
Dřív, než to stačil Katsuo zaregistrovat, vytáhl svůj kunai a s bolestným výrazem v očích si ho zapíchl rovnou do srdce.
,,Hashiso," zašeptal vyděšeně jeho sensei. I on ale věděl, proč to Hashisa udělal. Musí dokončit misi, nebo by byla jeho oběť zbytečná.
,,Je mi to líto, Sismone, Sikuro. Bohužel ale musíme pokračovat. Jinak by Hashisova smrt neměla žádnou cenu," pronesl sklesle Katsuo a pomohl na nohy zděšené Sikuře.
,,Hai," zašeptali oba smutně a se zvířeným vzduchem už po nich nezbylo ani památky.

Poznámky: 

s pomocí kimm-chan sem to zvládl vydat druhý díl

příště sraz Legendárních šermířu a Team 3 de do scény

4.076925
Průměr: 4.1 (13 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele _Lexi_
Vložil _Lexi_, Ne, 2017-01-08 19:49 | Ninja už: 2669 dní, Příspěvků: 9 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Mise N: Tak jako název kapitoly, mě fakt dostal, když jsem si navíc přečetla můj koment. V 1. kapitole Laughing out loud No takže, jak bych to řekla Laughing out loud Jako je to super, ale zároveň moc rychlé. Teda mi to tak alespoň příjde. Sice název vypovídá sám o sobě, ale to jsem fakt nečekala. Blo mi ho strašně líto T_T Tak trochu jsem doufala, že se to bude ubírat směrem nikdo nezemře max. ti šermíři, ale moc pozitivní to zatím není Laughing out loud No kouknu se ještě na další díly a uvidíme Laughing out loud dávám 4 z 5 Smiling

Obrázek uživatele Kazumi no Yutaka
Vložil Kazumi no Yutaka, Ne, 2009-08-16 11:11 | Ninja už: 5823 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

Zajímavé 3 díl je hotov ted už to musim jenom spravit s kimm chan XD

█│║▌║▌│║▌║▌║█
ORIGINAL PROFILE©

Až keď niečo stratíme, zistíme, akú to pre nás malo cenu, nezúfaj, pretože nič nie je nemožné. Teraz len zavri oči a usmej sa, časom bude líp!

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Pá, 2009-08-14 20:51 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

krása Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Kazumi no Yutaka
Vložil Kazumi no Yutaka, Ne, 2009-08-16 10:33 | Ninja už: 5823 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

děkuju

█│║▌║▌│║▌║▌║█
ORIGINAL PROFILE©

Až keď niečo stratíme, zistíme, akú to pre nás malo cenu, nezúfaj, pretože nič nie je nemožné. Teraz len zavri oči a usmej sa, časom bude líp!

Obrázek uživatele Kazumi no Yutaka
Vložil Kazumi no Yutaka, Pá, 2009-08-14 19:32 | Ninja už: 5823 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

snad to bude časem populárnější

█│║▌║▌│║▌║▌║█
ORIGINAL PROFILE©

Až keď niečo stratíme, zistíme, akú to pre nás malo cenu, nezúfaj, pretože nič nie je nemožné. Teraz len zavri oči a usmej sa, časom bude líp!

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2009-08-14 19:51 | Ninja už: 5915 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

No vidíš, stačí pomoc někoho zkušenějšího a hned to vypadá lépe... Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Kazumi no Yutaka
Vložil Kazumi no Yutaka, Ne, 2009-08-16 10:34 | Ninja už: 5823 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

děkuju od vás si to obzvlášt cenim XD

█│║▌║▌│║▌║▌║█
ORIGINAL PROFILE©

Až keď niečo stratíme, zistíme, akú to pre nás malo cenu, nezúfaj, pretože nič nie je nemožné. Teraz len zavri oči a usmej sa, časom bude líp!