manga_preview
Boruto TBV 09

A najednou byla všude...


Šel včera městem muž, šel po hlavní třídě. Šel včera městem muž, já ho z okna viděl...
Byl to Neji a hvízdal si nějakou písničku. A ta písnička byla tak divná a tak vlezlá, že sem si ji musel hvízdat taky. Hvízdal sem si ji u snídaně a při čištění zubů, což mělo za následek poprskání zrcadla a přilehlýho okolí. Hvízdal sem si ji, když sem se oblíkal, vycházel z domu a vůbec celou cestu na cvičiště. Měl sem jí plnou hlavu a začínalo mě to pěkně unavovat.
S hlavou totálně vygumovanou sem doběhl za zbytkem svého týmu ve složení Sakura, Sasuke a... Kakashi, kterej tam jako obvykle nebyl. Přišoural se o hodinu později s typickým úsměvem v... oku a s další ze stovky dokola omílaných výmluv. Pokaždé sme se vsázeli, kterou z nich použije tentokrát. Sasuke tipoval černou kočku přes cestu, Sakura babičku s nákupem a já měl tušení, že vyrukuje s tancováním před holkama. Ale všichni sme byli vedle jak ta jedle.
"Oi!" mávnul rukou na pozdrav a podrbal se v bujné šedé kštici. "Tak si vám v klidu kráčím po ulici, když tu najednou kolem mě projde Neji a píská si nějakou písničku. A ta písnička byla tak divná a tak vlezlá, že jsem si ji musel hvízdat taky a..."
"A ste z ní tak unavenej a vygumovanej, že nemáte ani sílu stát, že?" vyhrkli sme všichni tři jako jeden muž.
Kakashi se na nás podíval, jestli náhodou nejsme nemocní, protože se nestávalo často, abysme se v něčem shodli. Ale my taky koukali jako spadlí z višně a divili se, jak je možný, že je ten Nejiho popěvek tak nakažlivej.
Tak sme si sedli a začali dumat nad tím, co je to vlastně za písničku. A jelikož na to ani jeden z nás nemohl přijít, ať sme si lámali hlavinky sebevíc, rozhodli sme se rozšířit okruh pátrání na naše přátele a kamarády, protože - jak řekla intoška Sakura - "víc hlav víc ví".

Rozdělili sme se. Kam zamířili ostatní sem neměl ani páru, ale já se vydal na osvědčený sběrný místo informací a drbů všeho druhu - do Ichiraku ramen baru! U pultu vysedávali štamgasti Nara Shikaku, Akimichi Chouza a spolu s nima samozřejmě Yamanaka Inoichi. Usádlil sem se vedle nich a objednal si extra porci miso ramen. Všichni taťuldové byli vesele naladění, z čehož sem měl radost, aspoň nebude tak těžký dát se s nima do řeči. Než sem však stihl otevřít pusu, z kuchyně se ozval ten hnusnej vlezlej popěvek. Vytřeštil sem oči. "Teuchi-san, vy taky?!"
"Cože?" vykouknul starej pán s rukama lesklýma od oleje a se šmouhama od mouky na tvářích.
"Kde ste slyšel tu písničku?" nalíhal sem a samou zvědavostí málem přepadl přes barpult.
"Já ti ani nevim, chlapče. Snad si ji dnes ráno pískala moje dcera..."
Takže Ayame už to dostalo taky, vyděšeně sem se chytil za hlavu, ale to už si tu hrůzu pohvizdovali i ti tři pantátové vedle mě...

Se zacpanýma ušima sem vyběhl do postranní uličky a s úpornou snahou dostat tu strašnou melodii z uší se jak opilej potácel ode zdi ke zdi. Někde v půli cesty sem narazil do Ero-sennina. S blaženým úsměvem na tváři si pískal však-vy-víte-co. Začal sem s ním cloumat: "Zvrhlej poustevníku, kdo tě nakazil?!"
Odpovědi sem se nedočkal, ale jeho vlhký vlasy hovořily za vše - vyšmíroval si tuhle příšernou hvízdací nemoc v ženských lázních!

Šíří se to jako mor. Co s tím budeme dělat? Pomalu sem začínal propadat zoufalství. Ten příšernej song mi rezonoval v hlavě a obíral mě o poslední zbytky chakry. Dopotácel sem se na náměstí a padl do stínu jedinýho tady rostoucího stromu...

"Naruto-kun." Zamrkal sem, jestli se mi to nezdá. Když se však to nesmělý pípnutí ozvalo znova, otevřel sem oči dokořán. Nade mnou se skláněla karmínově rudá tvář Hinaty. "Naruto-kun... jsi... jsi v pořádku?"
"Ale jo," uniklo ze mě povzdychnutí a jako zpomalenej film sem si sednul.
"Naruto-kun, potkala jsem... Sakuru-chan... a ona říkala... že si všichni pískají a zpívají..."
Takže se mi to nezdálo, sakra...
"Kiba-kun si ráno taky zpíval, ale on si zpívá často, tak mě ani nenapadlo, že..."
Obrátil sem se k ní a popadl ji za ramena: "Nevíš, kde to slyšel? Hina... Hinato?"
Bohužel už mi nic neřekla, protože omdlela. Achjo... Opatrně sem ji položil na lavičku a vydal se k sídlu Hokage. Bábi Tsunade, ona jediná nás může zachránit!
Cestou sem potkal pár Jouninů; drželi se kolem pasu, zjevně jeden druhýho podpírali a jako omámení se kývali do rytmu neslyšitelné písně. Chudáci, vím, jak jim je.
Na schodech ke kanceláři seděli Izumo a Kotetsu, plácali se do kolen a vyřvávali tu melodii jak na lesy. No, zatím zjevně nedostatkem energie netrpí. Stejně jako Rock Lee, kterej lítal po střechách a vykřikoval, že "V té písni je tolik síly mládí, až z toho musí tančit jako duhová víla!"

Když sem dorazil ke dveřím, na kterých zlatá tabulka oznamovala "Zde sídlí Godaime Hokage, rušit pouze v případě nejvyšší nouze nebo nesete-li s sebou saké", v ústrety mi vyběhla sestřička Shizune.
Nestačil sem však říct ani "Ohayo, neechan" a už mě vlekla rovnou do kanceláře svojí učitelky.
Tsunade seděla za stolem se špuntama v uších. Pokývala na mě prstem, a tak nezbývalo než přikročit blíž. Dalším pohybem ruky mi naznačila, abych si sednul. Pak vzala pero a napsala na kus bílýho kartonu: Vím, co se děje, už mě informovala Sakura. Teď s Kakashim hledají Nejiho, zjevného původce té hrozné nákazy. Já se bojím vyndat špunty z uší, protože kdyby mě ta šílená písnička připravila o chakru, tak...
Přestala psát. Chápavě sem sklonil hlavu. Měl sem jednou tu čest vidět její pravý starý já a řeknu vám, moc hezkej pohled to nebyl.
Vzal sem jí pero z ruky a v rychlosti načmáral: Neboj-se-babčo-půjčim-si-čakru-od-Kyjůbi-a-tak-vydržim-eště-dlouho-a-Nejiho-nandu!

Tak sem vyrazil do domu Hyuuga klanu. Bylo mi jasný, že tam už asi všichni hledali, ale přece jenom, pro sichr, žejo... A to mi nebudete věřit, Neji seděl na verandě, houpal nohama a z našpulených rtíků se mu linulo však-vy-víte-co!!!
Chytil sem ho za copánek a hodil s ním o zeď. Jindy by ze mě chtěl okamžitě vymlátit duši, jenže teď zůstal sedět na místě a jen se tak nějak divně křenil. Bylo to podezřelý...
Zalepil sem mu pusu, aby už s tou svojí písničkou nezpůsobil další škodu a odtáhnul ho na náměstí, kde už se shromáždila celá značně vyčerpaná vesnice. Všichni posedávali a polehávali, ale když se kdokoliv pokusil zanotovat úryvek vy-víte-čeho, hned mu přistála facka. Jo, na facku síla zbyde vždycky.
Tsunade se nad nebohým Nejim rozkročila jako bůh pomsty, vyhrožovala kdejakým hrozným mučením - že ho nechá bez jídla, bez vody, na sluníčku nebo naopak ve sklepě, že mu sebere sadu jeho nejoblíbenějších gumiček... ale nic nezabralo. Nakonec přišla Hinata, která se už stihla probrat z kómatu, a proskenovala svýho bratránka Byakuganem.
"Ně... něco mu... sedí za krkem!" vypískla a znova se skácela k zemi.

Toho dne sme se dozvěděli o nové ultimátní zbrani ninjů ze Zvučné. Zbrani vymyšlené zákeřným Orochimarem, k dokonalosti dovedené poťouchlým Kabutem. Miniaturní nepřítel, zpívající písničku, která z Shinobi vysává chakru a z obyčejných lidí jejich přirozený chi. Je to požíračka chi. Je to chi... chi... chivava!!!




Poznámky: 

Heh... tak... tato blbost mě napadla dneska v práci, když jsem poslouchala jisté nejmenované rádio a v něm zazněl jistý nejmenovaný song od jistého nejmenovaného umělce. Smiling
Snad z této FanFikce ani z té písničky "nezbakovatíte" xD, to bych nerada. ^^




4.819275
Průměr: 4.8 (83 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuu-chan
Vložil Yuu-chan, Po, 2014-12-15 17:48 | Ninja už: 3439 dní, Příspěvků: 337 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

No jáj XD To je luxus!! Laughing out loud Chivava! :DDD A já čekala co z toho vyjde Laughing out loud
Ale nej bylo to : "Stejně jako Rock Lee, kterej lítal po střechách a vykřikoval, že "V té písni je tolik síly mládí, až z toho musí tančit jako duhová víla!" :DDDDD

Obrázek uživatele Kurisu-san
Vložil Kurisu-san, Po, 2012-08-06 09:26 | Ninja už: 4312 dní, Příspěvků: 153 | Autor je: Prostý občan

Néé, to néé Laughing out loud Prý chivava Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud:D Jashina, umírám smíchy Laughing out loud

Obrázek uživatele Shinigami
Vložil Shinigami, Po, 2012-07-02 17:24 | Ninja už: 4355 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Pěstitel rýže

hééj twl m-máš mě na-na svědomííí *umírá se smíchy*

Obrázek uživatele Kyuunade Nyawaka
Vložil Kyuunade Nyawaka, St, 2012-06-20 21:52 | Ninja už: 4367 dní, Příspěvků: 111 | Autor je: Pěstitel rýže

Bože to je krutý xDDDDDDDD řežu se smíchy Laughing out loud

YAOI IS BEST *-* I'M YAOI FAN < 3

Obrázek uživatele trhs
Vložil trhs, St, 2011-12-28 12:53 | Ninja už: 4511 dní, Příspěvků: 12 | Autor je: Prostý občan

10 bodů a do oblíbenejch! ^.^

Obrázek uživatele něco divnýho
Vložil něco divnýho, So, 2011-12-03 20:24 | Ninja už: 4528 dní, Příspěvků: 444 | Autor je: Pěstitel rýže

mě už taky začína hrabat, ale nikoli z písničky, ale smíchy Laughing out loud Laughing out loud

všichni jste blázni, jen já jsem letadlo^_^

Obrázek uživatele Tarei
Vložil Tarei, Ne, 2010-11-14 21:50 | Ninja už: 4950 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

ta duhová víla Laughing out loud Laughing out loud prej chivava Laughing out loud Laughing out loud super, jsem se nachlámala Laughing out loud

Tarei ^_^

Obrázek uživatele Ita6chi
Vložil Ita6chi, Ne, 2010-06-27 20:41 | Ninja už: 5050 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

Sakryš, už se nad tím směji půl hodiny a čtu to stále znovu Laughing out loud
"V té písni je tolik síly mládí, až z toho musí tančit jako duhová víla!"
"chi...chi...chivava!"
No já jsem mrtvá Laughing out loud

Obrázek uživatele cibo91
Vložil cibo91, Ne, 2010-05-09 20:28 | Ninja už: 5798 dní, Příspěvků: 565 | Autor je: Prostý občan

super poviedka.....nic take by ma nenapadlo Laughing out loud



Kurňáááááá! Ľudia, ak by ste videli moje staré trápne komentáre kde píšem jak prihamaná (idem hlavne o Gaarove obrázky =_=" ) tak si ich láskavo nevšímajte, viete, 10 rokov som asi mala ^^" *facepalm*... asi ma urve...

http://media.tumblr.com/76337834a94504d2e03291b5fcf60533/tumblr_inline_m...

Obrázek uživatele sue-chan
Vložil sue-chan, So, 2010-05-01 09:56 | Ninja už: 5180 dní, Příspěvků: 159 | Autor je: Prostý občan

subarašíííííííííí. 100 bodov. Úžasná FF

http://www.mugiwara.cz/

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Čt, 2010-03-11 00:32 | Ninja už: 5329 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Ten Orochimaru má ale nápady, ovšem kam se hrabe na tebe... Laughing out loud Tohle byla vážně bomba Smiling

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele Rarita
Vložil Rarita, Po, 2010-02-22 21:00 | Ninja už: 5230 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Prostý občan

Uz len toho nemenovane spevaka zboznujem davam maximum Laughing out loud skvele a ten koniec Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Hitomi Yamada
Vložil Hitomi Yamada, Pá, 2009-07-17 09:07 | Ninja už: 5791 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

tak to bylo naprosto úžasný xD pořád jsem během čtení přemejšlela, co to může způsobit, ale nikdy by mě nenapadla zrovna chivava xD sugoi^^

Obrázek uživatele NiZa
Vložil NiZa, Út, 2009-07-07 07:07 | Ninja už: 5587 dní, Příspěvků: 23 | Autor je: Prostý občan

to bolo best!!!!!!! musis to radio pocuvat castejsie a pisat ff co to jen pujde Laughing out loud

Obrázek uživatele 3rin3 de la Shika gang
Vložil 3rin3 de la Shi..., Čt, 2009-07-02 23:30 | Ninja už: 5816 dní, Příspěvků: 746 | Autor je: Prostý občan

jemine, preco mna vzdy tie tvoje "blbosti" nehorazne dostanu.... a toto bolo fakt ze dobre.... a ten zabijacky obrazok na konci...ten ma bude mat na svedomi...a ta pesnicka, jaaaaj ta mi pripomenula stare casi, ked som na takychto veciach ficala,hmmm skoda len ze mi na compe nejde zvuk hned by som si ju pustila...
*uteka prehrabat stare cedecka s nadejou ze to niekde najde a popritom vyblakuje pa pa ra pa pa chiuvava, pa pa ra pa pa chiuvava, pa pa ra pa pa chiuvava, pa pa ra pa pa chiuvava... *

fajn kedze moje mozgove bunky klesli po ehmmm silvestri na minimum.....nedokazala som vymysliet ziadny originalny podpis (niezeby som niekedy nejaky mala Laughing out loud )
tak len jedno KDE JA TA OSOBA KTORA HOVORILA ZE OSLAVOVAT SILVESTRA S LUDMI KTORYCH VOBEC NEPOZNAM JE SPROSTOST?!!!! no niekto nevie o co tak prichadza Sticking out tongue

Obrázek uživatele Lantia
Vložil Lantia, Pá, 2009-06-26 10:32 | Ninja už: 5905 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

*po dvou hodinách strávených s mptrojkou v uších a jedním nejmenovaným songem na plné pecky, tancujíc zběsile po celém pokoji a zpívajíc si na celé Znojmo*
Jashine...pomóóóc! Já umřuuu *začíná se dusit smíchy*
Já už nevím kdy to bylo, jelikož můj pojem o čase je značně zkreslený, ale kdysi ta písnička frčela tak moc, že si ji broukal okamžitě každý, kdo ji někde slyšel...ani se nedivím, že se to dostalo až do Konohy, ač za pomoci hudebních kádrů společnosti Orochi&Kabuto sounds s.r.o.
Já už ke konci čekala hodně Laughing out loud ale tohle ne Laughing out loud A ta ninja Chivava...
Dokonalost-sama!
*pouští opět mptrojku, hrozil absťák*

ps: máš mě na svědomí Laughing out loud

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Čt, 2009-06-25 21:16 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

*Čivaua... óó čivaua!* OMG... nemala som si to púšťať xD Ale to je song minulého leta! Can you feel niečoo... ČIVAUA! Óó čivaua...
Ježíííš Laughing out loud Hani parádna poviedka, žiadnu intelekutálna na akú práve fakt nemám náladu! A vieš čo? Šup s tou pesničkou do mp3! xD

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Pilika
Vložil Pilika, Čt, 2009-06-25 15:03 | Ninja už: 5652 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

a to jsem si myslela, že ,,...až z toho musí tančit jako duhová víla!" bude hlavní perla, ale Čivava byla hlavní trumf...jen jeden háček. NAKAZILAS MĚ! Laughing out loud tudum tum tum tudum...vidíš co se mnou děláš? xD Takhle dokonalá šílenost by mě asi nikdy nenapadla Laughing out loud

SUUPER!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele YondaimeTheFourth
Vložil YondaimeTheFourth, Čt, 2009-06-25 09:15 | Ninja už: 6060 dní, Příspěvků: 122 | Autor je: Prostý občan

Inak tá pesnička od Jareka je pekná, Laughing out loud ale oki beriem že dlhodobo môže byť nebezpečná.

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2009-06-25 10:06 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Tou nakažlivou písničkou jsem myslela spíš Čivavu od DJ Boba, na kterou mám odkaz v Poznámce. Eye-wink Toho Jarka na začátku jsem napsala ani nevím proč. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Kikul
Vložil Kikul (bez ověření), St, 2009-06-24 21:26 | Ninja už: 19837 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Hej, toto nie xD Teraz si to budem stále pospevovať, hAní xD To bolo vážne úžasné Laughing out loud Také odreagovanie od tých vážnych poviedok xDD Jaj.. xD

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, St, 2009-06-24 19:10 | Ninja už: 5824 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Superr, pokud tohle rádio posloucháš a napdají tě takové věci, chci ho taky poslouchat, ve škole stejně nikdo nevidí, když mám sluchátka...

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Ket
Vložil Ket, St, 2009-06-24 15:31 | Ninja už: 5680 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

Úžasné, jako vždy, hAnko-sama... Ty máš takový humor, že se člověk musí smát, i kdyby nechtěl. Já z těch hlodů jednou... -No nic xD

Obrázek uživatele Šuplík
Vložil Šuplík, St, 2009-06-24 14:18 | Ninja už: 5653 dní, Příspěvků: 338 | Autor je: Prostý občan

Tak to bola úžasná poviedka Kakashi YES Ten koniec je dokonalý xD Vlastne ako vždy xD

Obrázek uživatele Dralala
Vložil Dralala, Čt, 2009-06-25 10:37 | Ninja už: 5441 dní, Příspěvků: 72 | Autor je: Prostý občan

Přesně tak Smiling Ale je pravda, že takhle písnička je fakt příšerně nakažlivá. Tu si jednou pustíte, a musíte pouštět pořád a najednou si uvědomíte, že už jste z ní na prášky a leze vám na nervy Laughing out loud To to pak fakt dlouho nemůžete slyšet.

Obrázek uživatele HranateKolo
Vložil HranateKolo, St, 2009-06-24 13:53 | Ninja už: 5472 dní, Příspěvků: 112 | Autor je: Prostý občan

hehe je to pekny ale jenom skoda ze sem klikal Barf! musim si to zpivat Barf!

Americké okradací instituty - http://www.youtube.com/watch?v=5_JmXCNPs6Y

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2009-06-24 11:02 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Och, děkuji, děkuji, děkuji! Tolik chvály za takovou blbinu si ani nezaloužim. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele JuMi
Vložil JuMi, St, 2009-06-24 08:36 | Ninja už: 5738 dní, Příspěvků: 38 | Autor je: Prostý občan

No tak to je skvělý XDD

Obrázek uživatele Narloth
Vložil Narloth, Út, 2009-06-23 22:45 | Ninja už: 5943 dní, Příspěvků: 190 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud to je... to je... nemám slov Laughing out loud nejvíc se mi asi líbil Lee a duhová víla Laughing out loud Laughing out loud

Vesmír vždy stojí při nás, když jdeme za svými sny, jakkoli hloupé by se mohli zdát. Jsou to naše sny a jen my víme, jakou cenu za ně platíme.
***

Obrázek uživatele Satake
Vložil Satake, Út, 2009-06-23 22:39 | Ninja už: 6021 dní, Příspěvků: 945 | Autor je: Prostý občan

Brutalni, bru-tal-ni XD Teda ale jedno ti povim. Takovy konec bych nikdy necekal XD A ten obrazek tomu nasazuje korunu XD Chudak Naruto, chudaci vesnicane... zlej, zlej Neji XD Dobe vim, jake to je, kdyz se nejaka songa zareje do mozku a ac clovek vi, ze je to neposlouchatelny hnus, porad si ji brouka XD
(v tomto komentari jsem pouzil 5x XD... vidis, k cemu me dohanis? XD)

*****