manga_preview
Boruto TBV 08

Kakashi between two kunoichi- 1. díl

Seděl a blaženě vnímal voňavé výpary ve vzduchu kolem něj. Točily se ve spletitých vírech, které on ale momentálně nemohl vidět; ne, že by to mělo nějakou cenu.
Uvolněně se opřel o stěnu vany. Teplá voda mu dělala dobře na jeho svaly, které byly po celý den neustále namáhány. Ani bublinky, plovoucí po hladině nebyly k zahození.
Zaklonil hlavu a pohled mu padl na mírně zapařené zrcadlo. Zhlédl se v něm- byl to on, ninja s našedlými, vcelku kratšími vlasy, zplihle visícími podél jeho obličeje, se zavřeným okem a maskou na spodní části obličeje. Nesundával si ji ani v koupeli, mohlo to být nebezpečné pro to, co chtěl utajit, zvláště když situace kolem něj byla napjatá jako teď, v posledních dnech. Naruto, gennin s hlučnou a divokou povahou si nedal pokoj a neustále podněcoval Sakuru a Sasukeho k tomu, aby se pokoušeli zjistit, co má pod maskou. Vybírali si k tomu nejnevhodnější chvíle, a bylo dost dobře možné, že ho právě teď sledují.
Povzdechl si. Možná by bylo jednodušší jim to prostě říct… Ale to už by rovnou mohl chodit bez masky, což se mu nijak nechtělo, takhle ho všichni znali už hrozně dlouho a byli na to zvyklí, nad jeho tváří by vznikala hrozná divení a možná i podivné narážky… Každopádně to raději nechal takhle.
Sundal ruce z okrajů vany, kam si je oddechově před chvílí umístil. Ponořil je do teplé vody a naposledy si pořádně vychutnal slast večerní koupele. Nic člověku neudělá tak dobře po namáhavém dni, jako pořádná teplá koupel s bublinkami…
Ještě si namočil celé tělo i s vlasy a vylezl z koupele. Utřel se froté ručníkem a rychle si ho přehodil přes svá bedra. Zhlédl se v zrcadle i teď. Teď byl ten pohled mnohem působivější, nabízel se výhled na jeho vypracované svaly pevně se upínající na jeho štíhlé tělo… Stále na něm ulpívaly stříbřité kapky vody, a svaly tak ve světle jemně nažloutlého světla dostávaly odstíny příjemné na pohled.
I jeho obličej byl vcelku hezký. Podlouhlá oválná tvář se špičatou bradou, oříškově hnědým okem a našedlými vlasy, které i přes svůj podivný tvar dodávaly jeho obličeji zajímavý vzhled. Pravdou bylo, že i ta černá maska a zavřené oko tu konaly svou roli. Černá maska ladila s šedými až stříbřitými vlasy a oko působily dominantně kvůli jizvě, která se přes něj táhla.
Pohodil hlavou a odvrátil se od zrcadla. Pohled na něj byl sice zajímavý a občas bylo velice uspokojující objevovat krásy svého obličeje a těla, on to ale dělal skoro každý den, co se dostal k bublinkové lázni.
Ze sušícího žebříku stáhl druhý ručník a začal si s ním otírat tělo- tentokrát mnohem důkladněji než prve. Při tom si broukal melodii ze své oblíbené písničky- možná se to k tak dobrému a celkem i drsnému shinobimu nehodilo, každý má ale několik svých stránek a každý je svým způsobem v něčem naprosto nenormální, ať už se to týká toho, co dělá nebo toho, jak se chová, či toho, jak se tváří. On si mimo jiné rád pobrukoval písničky.
Měl celkem znělý hlas. Rozhodně nebyl basový, ale ani nijak vysoký, měl takový střední tón, typický pro jeho věk. Občas přemýšlel, že se možná měl dát místo života shinobiho na nějakého rockového zpěváka (jeho momentálně rozčepýřené vlasy k tomu naprosto seděly), vždy se ale snadno přesvědčil o tom, že být shinobim má pro něj mnohem větší cenu, kterou by si jako nějaký zpěvák vůbec neuvědomil.
Když byl suchý, oblékl si příjemně elastické černé tílko a krátké tříčtvrťáky, asi do půli lýtek. Stáhl si je páskem, nechápal, proč se všechno vyrábí tak velké… Vždyť člověk, který by to nosil by musel mít hrozně velký objem… Ještě si černým pruhem hebké látky vytvořil jakousi čelenku, kterou si stáhl přes levé oko, aby ho nemusel mít pořád zavřené. Svaly kolem oka mu za to byly nesmírně vděčné.

Pověsil oba ručníky, vypustil vanu a zhasl. Vyšel z koupelny, prošel chodbou svého bytu a skončil v obývací ložnici. Měl sice ještě kuchyni a záchod, ale obývací pokoj a ložnice se musely smrsknout dohromady. Cestou se ještě stavil v kuchyni pro něco dobrého- něco vyndal z lednice. Nandal si dostatek do misky a vydal se do obývací ložnice.
Položil misku i s hůlkami na stůl a otevřel okno. Bylo to vcelku velké okno- hned jak ho otevřel, cítil, jak se o něj otřel chladný večerní vzduch a pokračoval dále do pokoje. Zhluboka se toho voňavého letního vzduchu nadechl- v té koupelně bylo až moc velké dusno, i když výpary byly sladce vonící…
Vrátil se zase ke své misce, vzal ji do jedné ruky (prsty vzal hůlky), ovladač od televize do druhé a svalil se na pohovku. Postel v obývací ložnici zjevně nebyla- pohovka byla rozkládací.
Namířil ovladač na svoji LCD televizi a zapnul ji. Objevila se nějaká žena mluvící o problematice počasí… To nebylo to, co chtěl, na co se těšil…
Několika stisknutími tlačítek na ovladači se dostal ke kýženému programu. Měl štěstí, právě to začínalo. Na obrazovce se objevily nějaké ukázky ze seriálu všeobecně a potom název: Flirtovací ráj 1 v seriálu, třetí díl. Ano, dnes už byl třetí díl jeho oblíbeného seriálu, který vznikl z jeho (teď už méně oblíbené) knížky. Někteří lidé se divili, jak něco takového vůbec mohli vydat jako film, Kakashi byl za to ale moc rád. Jeho fantazie sice byla značně bujará, pořád si ale ty scény jenom představovat… To nebylo ono.
Odložil ovladač na pohovku vedle sebe a plně se oddal seriálu. V levé ruce držel misku, v pravé hůlky, kterými si nabíral dobré jídlo. Sice si musel sundat masku, ale… Venku to strážily jeho klony a nastražil i pár pastí, takže by neměl být problém. Pochyboval, že by se Naruto přes něco takového dostal, zvláště ve tmě. Nemyslel si, že by mu v něčem takovém pomáhali Sasuke a Sakura, tohle by bylo přeci jenom trochu moc i na ně.

Když seriál skončil, utřel si ústa a natáhl si přes bradu masku. Ovladačem vypnul televizi i s reklamami, které následovaly a odnesl misku do kuchyně. Narychlo ji opláchl vodou a položil na dřez, velké starosti si s tím nedělal, nebyl přílišný puntičkář.
Rozložil pohovku krémově zlaté barvy, natáhl na ni prostěradlo a vzal si nějakou tu deku. Polštář nebyl potřeba, na to byla pohovka speciálně upravena. Svlékl si tříčtvrťáky a nasadil tzv. „spací úbor“. Protože bylo už celkem pozdě a on byl celkem utahaný, natáhl se na pohovku a přikryl se dekou. Obrátil se tak, aby měl výhled z okna a čekal, že usne…
Ale ono to jaksi nešlo. Jako každý večer, kdy kdožvíproč nemohl usnout, ho pronásledovaly zvláštní představy o budoucnosti a přítomnosti, ale vždy vypovídaly o něm. Některé se jen myšlenkově proháněly jeho hlavou, jiné si nacházely obraz a pobíhaly v černotě tmy za oknem. Bylo to zvláštní… Rozhodně mu to vždycky připomnělo, že ještě není nic ztraceno a on může ještě začít nový život… Občas mu to dokonce jaksi nakazovalo, ať začne víceméně od začátku…
Ačkoliv by to nikomu nepřiznal, protože byl hodně dobrý shinobi a ještě lepší sensei, občas se cítil trochu osamělý. Jeho klan jaksi vyhynul, pokud se to dá říct takhle natvrdo, blízkou osobu neměl. Občas ho poněkud roztrpčovalo, že ti malí genninové se neustále mezi sebou druží a někde dokonce začínal pozorovat jakési vztahy mezi sebou… I když ta vkládaná náklonnost nebyla vždy opětována…
Schoulil se do klubíčka, jako by se mohl nějak ochránit před svými vlastními myšlenkami, které probíhaly v jeho vlastní hlavě. Už zase ho přepadal ten pocit bezmocnosti a marnosti, že je vlastně naprosto jedno, jestli on, Kakashi, právě leží tady a v této posteli a nebo neexistuje… Neuměl si vzpomenout na jediného člověka, kterému by na něm opravdu a beze všeho záleželo… Jistě, kdyby například zmizel, určitě by třeba u Sakury našel trochu lítosti, u Sasukeho spíše překvapení a u Naruta možná bezmocné zlosti a nepochopení, to by se ale za čas spravilo a všem by bylo jedno, jestli někdy takový Kakashi žil…
Ani se mu nechtělo plakat, nebylo proč, možná si za svůj osud mohl sám, že byl vždy tak odtažitý a udržoval si odstup… Možná, že kdyby se býval více družil, také by byl teď někde trochu jinde… Všiml si i vcelku důvěrného vztahu mezi Asumou a Kurenai, což ho ale ve dne a ve chvíli, kdy byl před to postaven nijak netrápilo… Až teď. Celkem ho tížilo, že jediná ztráta, která by mohla být shledána na jeho smrti by byla ztráta celkem dobrého shinobiho… Copy ninja Kakashi… Jeho přezdívka, která na něm asi jediná byla důležitá…
Jak tak o tom do hloubky přemýšlel, začal mít pocit, že se proti němu celý svět spikl. Bylo pro něj celkem kruté, že není nikdo, kdo by ho měl doopravdy rád…
A v té chvíli rychle odhodil deku, zvedl se a vyběhl na terasu- doufal, že mu to pročistí hlavu. Už nedokázal být se svými myšlenkami sám, tížily ho a trápily a dělalo se mu z nich na nic… Pokud to takhle půjde dál, stane se z něj psychopat, což v jeho životě shinobiho bude, jako kdyby zemřel.
Potřeboval nějak ventilovat své pocity, ale neměl se o ně s kým podělit… Bylo to hrozné. Jeho myšlenky ho stíhaly jedna za druhou a dělaly si s ním co chtěly, jako v tom nejhorším hororu.
Roztřásl se. I přes to, že byl trénovaný shinobi na něj tohle bylo trochu moc. Třásl se po celém těle a najednou mu byla hrozná zima. Vyšel z terasy a schoulil se u zdi- doufal, že ho její zástěna ochrání před náhle tak studeným větrem.
Začal se třást ještě víc a pak najednou věděl, že tohle vůbec nemá cenu. On by tu vlastně neměl žít, protože nemá proč žít, není žádná osoba, se kterou by se mohl spříznit… A nebo ho žádná v tuhle chvíli prostě nenapadala…
Už předtím, když šel ke zdi se skrčil na bobek. Zády se opíral o chladnou zeď a nechával myšlenky, ať vyprší. Věděl, že s tímhle nemůže a nikdy nebude moct usnout, a proto tu jen seděl a nechával špatné pocity, ať ho opustí. Uměl se ovládat, to ano, a mohl by své pocity potlačit, ale k čemu? Byl přece doma a tam se nemusel přetvařovat…
Aniž by si to uvědomil, začal se houpat na patách. Tak trochu ho to uklidňovalo a jeho zvířené, smutné myšlenky se změnily v zamyšlení, co by se s tím dalo dělat. Jistě, pokud mu schází spřízněná duše, měl by si nějakou opatřit… S genniny to nepůjde, na to jsou moc malí a vypadalo by to divně, protože malý s velkým? To ne… Věděl, že pokud už něco takového bude v nejbližší budoucnosti doopravdy chtít a potřebovat, bude muset hledat mezi osobami svého věku, tedy jounniny a jim podobnými. I tak ho ale nic nenapadalo…
Po tom, co se uklidnil tím, že si někoho najde, začaly ho pronásledovat jiné pochybnosti. Copak je to normální? Takhle si někoho vybírat jen proto, aby ho zneužil… Ne nijak znásilnil, ale prostě zneužil pravděpodobně její náklonnosti k tomu, že by se jen nechal utěšit… Ne, to prostě nejde, když už najít, tak pořádně, na celý život…
V té chvíli si uvědomil, že i kdyby se naskytla vhodná příležitost, on sám na to není připraven. Vlastně vůbec nijak moc nechápal, jakože se vždy dvě osoby najednou začnou sbližovat všemožnými způsoby… Neviděl v tom nic moc extra, pořád za někým lézt a lichotit mu… Zdálo se to být nudné a zbytečné… Ale pokud jde ten pocit náklonnosti z obou stran, lichotky jsou příjemně opětovány…
Zavrtěl hlavou. Bylo to nepochopitelné… Proč to ti lidé dělají? A proč své city opětují takovým způsobem, že se třeba smějí i naprosto trapným vtipům?
A v tom mu v hlavě zazněl tichý hlásek: Možná to nechápeš proto, žes nikdy ještě něco takového nezažil…
Tenhle hlásek mu zazvonil v uších a on o tom musel přemýšlet. Ano, mohlo to dost dobře být i tím, možná, že kdyby poznal někoho pro něj důležitého, taky by neváhal smát se trapným vtipům a zbytečně lichotit… Ale to se mu prostě ještě nikdy nestalo.
Tak trochu se zastyděl. Tyhle základy přece každý normální člověk zjišťuje tak v pomalu Narutově věku… Tedy, spíše základy flirtování, ale, to nemůže být těžké, vždyť něco viděl a četl…
Takže faktem bylo, že pokud chce svůj problém vyřešit, měl by si najít spřízněnou duši, ke které by dokázal cítit to co ona k němu a potom by byli spolu… Věděl, že ta spřízněná duše bude muset být dívčího pohlaví… Zatím ale neměl představu, která by měla být ta pravá… Ale i bez té představy se rozhodl, že se nebude snažit se někam cpát vyloženě proti dívčině vůli… Nebylo by to správné a potom by skrze to mohly vznikat pomluvy… Nejdříve si své okolí musí nějak oťukat, podívat se na něj jinýma očima…
S tímto rozhodnutím, že si pokusí najít nějakou holku se zvedl z podlahy a ulehl zpět do postele. Podivné pocity už ho netížily, zřejmě se naprosto vyčerpaly tou první dávkou, kromě toho, jemu v srdci teď dřímala naděje… Uvědomoval si, že na hrudi cítí příjemné teplo… Asi bylo proto, že konečně se rozhodl udělat něco, co by bylo dobré vyloženě pro něj a ne pro jeho pověst… Něco, co by pomohlo opravdu jemu…
S pocitem uspokojení zavřel oči a téměř ihned usnul. Ráno je moudřejší večera…

Poznámky: 

Tohle je moje první Fanfiction povídka, doufám, že se bude líbit...
Děkuji všem za přečtení a prosím o psaní komentů, děkuji.

4.774195
Průměr: 4.8 (31 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Út, 2019-03-12 13:27 | Ninja už: 4183 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Mise VH: Kromě líčení Kakašiho běžného dne mě docela zaujalo, jak bedlivě střeží svoji tvář. Nechat hlídat klony okolo domu musí být docela záhul z hlediska čakry. Další líčení už bylo smutnější, ale žánr povídky dává tušit, že navěky sám nezůstane, tak jsem zvědavá, jak k tomu dojde.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele YoshieH
Vložil YoshieH, Ne, 2016-09-04 18:38 | Ninja už: 4771 dní, Příspěvků: 218 | Autor je: Konohamarova chůva

Mise L - Asi budu opakovat to co je tu napsané pod mým komentářem, ale velmi hezký začátek. Kakashiho popis seděl dost přesně a moc hezky se mi to četlo. Jsem zvědavá, jestli si svoje předsevzetí vyplní. Smiling

Naruto Online OAS - Bandai
TADY

Obrázek uživatele citronek
Vložil citronek, Ne, 2009-09-06 17:37 | Ninja už: 5667 dní, Příspěvků: 840 | Autor je: Prostý občan

Konečně! Konečně sem našla originnální, neokoukanou a zároveň krásnou povídku!
Sice se ti tam občas něco opakuje a nějaká hrubka by se taky našla, ale všechno tohle se ztratilo ve víru neuvěřitelného příběhu!

Respect.

citronek v říši FF, aneb moje pisálkovské hokusy a pokusy

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, So, 2009-09-05 19:28 | Ninja už: 5950 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Nádherné a originální. Co víc si přát?
Tuhle kapitolu jsem přečetla jedním dechem. Četlo se to báječně, jen někdy se ti tam dost opakují slova. To je ale jen takový detail Smiling.
Moc krásný nápad, Kakashiho jsi popsala opravdu skvěle Smiling.


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele Chimera
Vložil Chimera, Ne, 2009-09-06 15:31 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

Díky Smiling
Dík i za tu radu... Asi je to fakt Smiling Já si to prostě neuvědomím... Smiling

Obrázek uživatele Firmar
Vložil Firmar, So, 2009-08-22 11:56 | Ninja už: 5360 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

Velmi pěkná povídka, moc se mi to líbilo Eye-wink

Obrázek uživatele Loupák Anko
Vložil Loupák Anko, Čt, 2009-07-23 21:33 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 1031 | Autor je: Prostý občan

hell yeah! Skvělá povídka, jakože jsem silný anoušek KAkashiho (a klidně bych ho i utěšila Laughing out loud). souhlasim s hAnko, má pravdu. A vůbec pšeš skvěle, fantasticky, suprově a poutavě (y)


JE TO TU! Aneb seznam mých FF.

Obrázek uživatele Šuplík
Vložil Šuplík, St, 2009-07-01 20:33 | Ninja už: 5647 dní, Příspěvků: 338 | Autor je: Prostý občan

Dúfam, že bude aj ďalší diel Eye-wink lebo veľa pekných poviedok malo dole napísané "série" a nikdy nepokračovalo Sad dúfam, že táto tak neskončí

Obrázek uživatele Chimera
Vložil Chimera, So, 2009-07-04 13:36 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

Mno, uvidí se... Jak bude čas...
Neříkám, že to nebude pokračovat nikdy, ale zřejmě to nebude ihned...

Obrázek uživatele Šuplík
Vložil Šuplík, So, 2009-07-04 15:50 | Ninja už: 5647 dní, Příspěvků: 338 | Autor je: Prostý občan

OK Eye-wink nijak nepoháňam, len vravím, že by bola škoda keby si prestala Kakashi YES ide ti to

Obrázek uživatele Galax94
Vložil Galax94, So, 2009-06-27 18:57 | Ninja už: 5417 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

Páni, tohle se mi líbí, konečně sem si po delší době zas něco dobrého přečet, fakt dobrý Smiling

Obrázek uživatele Chimera
Vložil Chimera, Ne, 2009-06-28 06:56 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

Díky Smiling

Obrázek uživatele Matsuura
Vložil Matsuura, St, 2009-06-24 19:05 | Ninja už: 5808 dní, Příspěvků: 188 | Autor je: Prostý občan

Neuvěřitelně perfektně popsáno. To si zaslouží potlesk
*tlesk* *tlesk* *tlesk*
Těším se na další díl.

Obrázek uživatele Chimera
Vložil Chimera, St, 2009-06-24 19:19 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

Perfektně? To mě těší... Smiling
Další díl bude, ale spíš až ke konci příštího týdne, řekla bych...

Obrázek uživatele jeany4ever
Vložil jeany4ever, St, 2009-06-24 17:29 | Ninja už: 5417 dní, Příspěvků: 173 | Autor je: Prostý občan

hm uz sa neviem dockat dalsieho dielu...toto vyzera na velmi zaujimavu ff

Nič sa ti nedarí? Nič ti nejde? Ľahni si na diaľnicu, ono ťa to prejde!!!!

Obrázek uživatele Chimera
Vložil Chimera, St, 2009-06-24 19:17 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

No, zatím jen vypadá Smiling
Teprve se uvidí...

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2009-06-23 19:39 | Ninja už: 5924 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Tak to si myslím, že se stopro bude líbit. Smiling Víš proč? No protože Kakashi tady má silnej fanklub. Laughing out loud A když o něm někdo dovede tak pěkně a poutavě psát, spousta lidí se tu bude třást nedočkavostí na další díl. ^^

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Chimera
Vložil Chimera, St, 2009-06-24 06:58 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

Díky za pochvalu Laughing out loud

Obrázek uživatele Šuplík
Vložil Šuplík, St, 2009-06-24 14:36 | Ninja už: 5647 dní, Příspěvků: 338 | Autor je: Prostý občan

hAnko-sama má pravdu Eye-wink nech je už o týždeň Smiling teším sa na ďalší diel Kakashi YES

Obrázek uživatele Chimera
Vložil Chimera, St, 2009-06-24 16:08 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

Taky děkuji Smiling
Jsem za vaše komenty moc ráda Smiling Člověka to potěší... Laughing out loud