manga_preview
Boruto TBV 09

Tajemství démonů-3.kapitola

Kakashi a Pein šokují

„Momentálně nemám náladu, ani čas na boj, takže mi laskavě řekni, proč jste nás začali bombardovat jídlem a poté jste na nás shodili i jeho.“ Pein ukázal na Naruta.
„Ale Šéfe, přece máme získat co nejvíc Jinchuuriki! Tak proč je jednoduše nezabít?“ otázal se Kisame. Pein ho probodl pohledem a řekl: „Nepodrývej moji autoritu, nebo tě zabiji! Jak jsem řekl tak bude! Navíc všichni jste ještě unavení po tom boji!“
„Tobi není unavený! Tobi is a good boy.“ Pípl Tobi a Deidara se na něj obořil: „To proto, že jsi nebojoval a schoval si se ve křoví!“
Kakashi a jeho tým na Akatsuki koukali s otevřenou pusou, a nechápali, proč si Pein nezjedná pořádek. Místo toho se chytl za hlavu a debata členů Akatsuki se za několik vteřin změnila v obrovskou hádku.
Kakashi ani nikdo z jeho však nic nenamítal, místo toho se zaposlouchali do debaty. Vyšlo najevo, že dva neznámí ninjové přepadli skrýš. Ve skrýši nebyli pouze Pein a Konan, kteří právě lovili Jinchuuriki. Nicméně všechny udivilo, že dva lidé stačili na to, aby zbili celou organizaci a unesli jednoho jejich člena. Akatsuki nyní pátrali po jakési Hoshi.
Nakonec je přece jen uklidnil Pein, který jim, stejně jako vždy, vyhrožoval smrtí.
„Takže z vaší….hm…..diskuse, předpokládám, že také cestujete za Hoshi. Smím vědět proč?“ ptal se Kakashi a Naruto zařval: „Oni pátrají taky po té ochechuli, co umí Hatlatilu?“
„Šéfe! Říkal jste, že o ní nikdo neví! Navíc jak teď máme pokračovat, když jim tito géniové prozradili cíl naší mise!“ křikl Itachi.
Peinovi zajiskřilo v očích a zeptal se: „Proč po ní pátráte?“ Kakashi řekl: „No máme podezření, že jeden náš blízký přítel byl unesen.“ Lee na to zakřičel: „Mistře Kakashi, proč jim to říkáte! Jsou to naši nepřátelé.“ Neji souhlasil: „Nerad přiznávám, ale to zelený pako má pravdu. Proč jim to říkáte?“
„To proto, že i z největších nepřátel se mohou stát silní spojenci, pokud mají společný cíl.“ Pronesl Kakashi. Naruto zařval: „Přece se nechcete spojit s nimi!“ Kakashi řekl: „Naruto, to já jsem velitel tohoto týmu. Navíc, ninjové co dostali Sasukeho musí být hodně silní a co když to byli jen průměrní bojovníci a jejich šéf je daleko silnější? Koukni se jak zřídili Akatsuki.“
„Nerad to přiznávám, ale má pravdu. Naším cílem je najít a osvobodit Hidana a…..“ Pein nestačil doříct, byl totiž hrubě přerušen Kakuzem: „A neměli bychom si za to nechat zaplaceno?“
„Na penězích nezáleží! Přece se nespojíme s chátrou z listové!“ křičel Sasori. Podobně na tom byl i Kakashiho tým, zněli hlasité protesty. Ovšem i přes ty protesty, byla uzavřena dohoda, že dokud nebudou Sasuke i Hidan zachráněni, jsou Akatsuki a Kakashiho tým spojenci.
Aby to bylo fér, jako první si měli vzít hlídku Sakura a Kisame, prý aby všichni měli jistotu, že se nikdo nepokusí zabít ve spánku.
Sakura i Kisame si sedli k ohni a byli zticha.
Navzdory velké únavě téměř nikdo neusnul a všichni čekali, až se druzí pokusí o podraz.
Deidara začal dělat jíl, Sasori vytvořil čakrová vlákna, Konan vytvořila několik papírových shurikenů, Tobi ještě víc stiskl lízátko, Itachi si nasadil brýle, Zetsu halsitě zachrápal....No zkrátka všichni se připravovali na tak velký boj, až z toho nakonec všichni usnuli.
Někdy k ránu, když už se téměř všichni vystřídali v hlídce (vždy jeden z Akatsuki a jeden z listové), se však ozvala šílená rána a obrovský řev.
Většina lidí si myslela, že nejspíš ohluchne. Naruto se zoufale snažil dostat ze svého spacáku, bez úspěchu.
Všichni byli naprosto šokováni. Itachi se válel u východu z jeskyně a zjevně mu nebylo do zpěvu, na jednom ze svých očích měl monokla a jeho brýle byly na sra...na padrť. Hned vedle Itachiho stála Hinata a mlátila do něj, co jí síly stačily, při tom křičela: „Ty jeden úchyláku! Co si to dovoluješ!“ upřímně, všichni byli z téhle Hinaty v naprostém šoku.
K nějaké reakci je nakonec vyburcoval Itachi: „Sakra pomozte mi nebo mě umlátí! Nemám brejle, takže nevidím kde je!“
Pein se mu vrhl na pomoc a chytl Hinatu zezadu, aby jí zabránil v pohybu, ovšem v příští chvíli ležel vedle Itachiho. Bůhví kde Hinata vzala takovou sílu. Ovšem stále křičela: „Vy Akatsuki jste pěkní úchyláci! Proč mi šaháte na poprsí?!“
„Tím se vše vysvětluje.“ Prohlásila Sakura a rychle šla uklidnit Hinatu. Akatsuki, jakožto spořádaná organizace, se začali hromadně smát Itachimu i Peinovi, který byl v šoku. Itachi mumlal něco v tom smysl, že nechtěl šáhnout na Hinatu, ale jak nevidí, tak si prý myslel že je to meloun.
Kakashi se to snažil uklidnit, ovšem jakmile přišel na scénu Naruto s tím, že Akatsuki nebudou ohrabávat nikoho z listové, rázem bylo po míru. Všichni se začali hádat.
Neji se šíleně chytl s Deidarou, nikdo neví jak mohli přejít na konverzaci „Kdo má hezčí vlasy“
Ve finále vše uklidnil Pein, který vyhodil jakýmsi jutsu celou jeskyni do povětří. Jutsu ovšem nemělo takovou sílu, aby je zabilo.
Tudíž se vše rázem uklidnilo a všichni pokračovali vesele v cestě (čti: záporáci a klaďáci se probodávaly pohledem).
Kdyby šel někdo náhodou kolem nich, zcela jistě by jim dal vše co by měl a utekl by řvouc, že se celý svět zbláznil.
V čele toho nezvyklého procesí si to vykračovali Pein a Kakashi a probírali, co se Akatsuki dozvěděli o útočnících.
Vyšlo najevo, že Akatsuki toho zjevně ví stejně, jako listová (čti: velký p*d). Nicméně Pein z toho co mu pověděli jeho podřízení poznal, že ti kdo dva lidé co na jeho organizaci zaútočili, mluvili zcela jistě tím jazykem, ovšem neměl nejmenší tušení, proč unášeli zrovna Hidana, vždyť to byl konec konců normální chlapík.
Ten pomatený Jashinista by byl normálnější, kdyby za úplňku tancoval na paloučku a zpíval si píseň Globální oteplování!, pomyslel si Kakashi, ale nechtěl se přít.
Nicméně po celou cestu všichni trpěli hlady a podvýživou, zvláště povážíme-li, že šli několik dní.
Pak ovšem dorazili do hor, kde narazili na malou roztomilou chaloupku, která vypadala, že se co nevidět zboří. Sotva Kakashi s Peinem zaklepali na dveře, všichni se hromadně zhroutili na dveře, takže když půvabná žena s dlouhými bílými vlasy otevřela, všichni se na ni sesypali.

Poznámky: 

No takže....Vím, že je to celkem nezvyklé, že se Akatsuki bratříčkují s Naruťáky, ovšem tohle měl být původně pokus o originalitu. Vím, že se to zřejmě někomu nebude líbit, ale doufám, že se najdou i tací, kterým se to bude líbit, i když tomu moc nevěřím Laughing out loud

4.882355
Průměr: 4.9 (17 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Pá, 2009-08-14 15:22 | Ninja už: 5399 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

tak tohle byla vážně p*del!!!! Itachi nevidí, Kakashi mlátí hlavou o zeď a Neji s Dejdarou se hádají, kdo má hezčí vlasy XDDD zvlášť u toho posledního jsem se smála tak, že jsem se málem udusila Sticking out tongue těším se na další díl

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele mashinkA_rainBow
Vložil mashinkA_rainBow, Po, 2009-07-13 23:43 | Ninja už: 5814 dní, Příspěvků: 236 | Autor je: Prostý občan

Plný počet! Laughing out loud další díl, honéém :lol:

Obrázek uživatele Yamamura_Itoe
Vložil Yamamura_Itoe, Po, 2009-07-13 23:17 | Ninja už: 5407 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle je radost číst. Smiling
Jen tak mmch: Napsat pokračování je povinnost! Laughing out loud

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Ne, 2009-06-21 15:38 | Ninja už: 5763 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Hin se nezdá Laughing out loud Dobrá série

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Pá, 2009-05-29 17:54 | Ninja už: 5764 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

takhle jsem se dloho nezasmála

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, St, 2009-05-27 21:28 | Ninja už: 5879 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

dobrej nápad Eye-wink počkám na další díl Laughing out loud

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, St, 2009-05-27 20:17 | Ninja už: 5464 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

tak to je HUMÁÁÁÁČ ZA PĚT BODŮ

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, St, 2009-05-27 20:15 | Ninja už: 5534 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

pěkný Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.