manga_preview
Boruto TBV 09

Dvě lišky - 12.The End

Poslední kapitolka... ukápla mi slzička na klávesnici. Jako vždycky, když dopíšu nějakou povídku. Tahle byla taková... divná. A poslední kousek téhle kapitoly je poměrně přeslazený. Snad to není špatný konec. Tak do toho a do komentářů mi napiště, co si o tom myslíte!

Stanuli před vesnicí zrovna tehdy, když tam dorazili ninjové, co měli bojovat za Akatsuki a Orochimara. ANBU skočili mezi ně a Shinobi z Konohy, kterých bylo o hodně míň. Tak třikrát. Ten boj by nedopadl dobře.
„Všichni členové Akatsuki a Orochimaru jsou mrtví. Už vás tu nic nedrží. Nikdo nemusí umřít!“ vykřikla jasným hlasem Masako.
Mezi nepřátelskými ninji zavládl zmatek. Začali vykřikovat a několik (stovek) jich dokonce i odešlo pryč. Uvěřili jí hned napoprvé.
Na první pohled bylo poznat, že tohle vojsko nemá velitele. Hned jak se tohle dozvěděli, tak si mnozí z nich začali vyřizovat staré spory a strhlo se pár rvaček. Nic pěkného.
„Tak hele, klid! Tohle si nechte na jindy!“ seřval je Kakashi. Měl silný hlas.
Kit se držela za ruku s Itachim a spolu to jen sledovali. Oba měli na tvářích masku.
Ninjové je poslechli a podívali se na ně.
„Tady už se nic zajímavýho nestane, takže se klidně můžete vrátit domů!“ podotkla Masako.
Z jejich řad se začaly ozývat námitky typu… Musíme se Konoze pomstít! a tak podobně. Tím pádem neodešli. ANBU se připravili k boji.
„Kdo se nechce pomstít Konoze, může klidně odejít a nic se mu nestane! Nehodláme nikoho zabíjet zbytečně!“ dodala Masako. Zase zahučeli, ale opět někdo odešel.
„Masako-hime, nemáme šanci je sami porazit,“ namítl Itachi a pevně stiskl ruku své přítelkyně. Moc se o ni bál.
„Neboj, my to zvládneme,“ odvětila Kit a objala ho. Pak se postavila dopředu vedle Masako. Byla si jistá, že to bude těžký boj. Přece jen celou tu dobu musela udržet klon. A to rozhodně nemohlo jít moc snadno. Opět provedla výměnu a klon byla jen Kit. Skutečná Kit byla velitelkou ANBU.
„Kit, ne! Je to příliš nebezpečné! Nech to na mně!“ zarazil ji Itachi.
„Ne,“ odsekla Masako.
„Cože?“ otočil se k ní nechápavě Itachi.
„Já všechno vyřídím. Tihle ninjové pro mě nejsou soupeři,“ poupravila si katany na zádech Masako a pousmála se pod maskou. Tyhle mohla jednoduše zvládnout. Byla na to dost silná. A konečně tak měla šanci pevně upevnit své postavení u ostatních ANBU. Stále na nich viděla, že nejsou rádi, že jim šéfuje zrovna ona. A právě tento den se to rozhodla napravit.
„Pomůžeme ti, Masako-hime. Budeme za tebou stát vždy,“ odsekl Kakashi. Masako se na něj otočila. A strnula. Za Kakashim stál zbytek ANBU. A všichni před ní klečeli. Z oka jí vyklouzla jedna osamocená slzička. Oni si jí vážili. Byla dojatá.
„Dnes ne. Dnes zmizí všechny vaše pochyby,“ opáčila Masako.
„Jsi si jistá?“ zeptala se jí Tsunade.
„Víc než kdy předtím. Tyhle Shinobi zničím, ať mě to stojí co chce… jen ne přátele, rodinu a vesnici,“ přísahala Masako. Vzápětí se otočila čelem k nepřátelskému vojsku. Nastal čas.
Udělala několik pečetí a uvěznila je do svého dvojitého genjutsu. Podlehli. Pár jich zlikvidovala. Jenže pak někdo přišel na druhou iluzi a všichni se probrali. Nezbývalo jí moc času. Spoustu jich spálila pomocí Katon: Goukayuu no jutsu. Stále jich tam ale spousta byla. Hrozná spousta. Tasila rudou katanu a pustila se do nich. Jenže se tam najednou objevili ninjové s prokletou pečetí, kteří tak byli silnější než předtím. Tasila i druhou katanu. Zbývala poslední stovka nepřátel.
„Ušetřím vás, jestli necháte mou vesnici na pokoji!“ sykla na ně Masako. Přerývavě dýchala a z koutku úst jí tekla krev. Taky měla natržený sval v pravém stehni. Bolelo to jako čert. Ale ona si byla jistá, že tenhle zbytek ještě zvládne. Taky proč by ne.
„Nikdy! Musíme se pomstít!“ zařval nějaký ninja a vrhl se na ni. I s ostatními. Najednou. Zvolili tedy jinou taktiku než jejich předchůdci.
Tehdy na mýtinu dorazila ta skupinka, která s nimi předtím šla za Gaarou. Teď se jen bezmocně dívali na souboj jedné kunoichi s přesilou nepřátel.
„Proč jí nikdo nepomůže?“ nechápal Naruto.
„Nechce pomoct,“ pokrčil rameny Kakashi.
„No a co?! Musíme jí zabránit v sebevraždě!“ namítl Naruto a chystal se tam rozběhnout, ale Kit ho zastavila stisknutím paže. Pevným stisknutím paže.
„Nepleť se do toho. Ani vy ostatní. Masako…“ nedořekla Kit, protože se rozprskla na vodu. Všichni jen vyjeveně hleděli na místo, kde doposud stála. Nejvíc vyjevený byl Itachi. Klon?!
„T-to byl klon…“ zašumělo to mezi obrannou linií Konohy. Všichni znali Kit. Jinchuuriki. A mladší sestru Naruta. Co se to stalo? Kde je skutečná Kitsune? Proč to byl jenom klon? Z jakého důvodu?!
Mezitím Masako stále bojovala, ale už měla poměrně málo chakry a tak jí nezbylo nic jiného, než prostě a jednoduše odvolat svůj klon, aby jí dál nebral chakru. Pak použila své konečné jutsu.
„Tsubame Fubuki!“ prohlásila Masako. Tisíc ledových vlaštovek se vrhlo na její nepřátele. Nikdo to už nevykryl. A všichni klesli k zemi. Včetně ní. (Teď už to bude jenom Kit).

Všichni se k ní rozběhli a Tsunade ji ihned začala křísit. Měla jen pár řezných ran a problém s tím svalem, ale to Hokage hravě zvládla a Kitsune se pak klidně zvedla na nohy. A všichni jí prohlašovali slávu. Vždyť na jejich straně nikdo neumřel!
„Je ti dobře?“ zajímal se o její zdravotní stav Kakashi.
„V pohodě, jen se budu muset trochu prospat,“ odvětila Kit. Usmívala se, ale přes masku to nikdo neviděl. Vydali se na cestu do vesnice.
Kit po chvilce necítila rameno, protože ji po něm všichni poplácávali. Ale byla ráda. Tohle se přece nestává každý den! Byla ten nejšťastnější člověk pod sluncem.
Ostatní se pustili do úklidu vesnice a prostoru před ní, takže Kit osaměla. Tsunade šla vyřizovat ostatní záležitosti a poslala ji se vyspat.
Kitsune nikde neviděla Itachiho. Zamrazilo ji. Chtěla ho obejmout. I svého bratra. A říct jim, kdo je.
Otočila se a ztuhnula. Tam stáli všichni lidé, na kterých jí záleželo… Naruto, Hinata, Itachi, Kakashi, Sakura a dokonce i Sasuke… Kit nevěděla, co má říct.
„Byla jsi skvělá,“ pochválil ji Kakashi.
„Díky,“ odvětila Kit. On se pak otočil a odešel. Nechal to jen na ní…
Podívala se na Itachiho. Měl v obličeji vepsanou otázku. Stejně tak i ostatní.
„Chcete se mě snad na něco zeptat?“ otázala se jich milým hlasem Kit. Kývli hlavami. Ale nějak se jim nechtělo ten dotaz pokládat.
„Kde je?“ zeptali se všichni najednou. Kit se podivila. Na koho se to ptali.
„Kdo?“ nechápala Kit.
„Nedělej blbou, Masako-hime!“ peskoval ji Itachi. Tím ji dorazil.
„Taky se tady s váma nemusím o ničem vybavovat, když vám pořád nic nedochází!“ otočila se Kitsune naštvaně. Copak jim to pořád nedošlo?! Proč jim musí všechno přijít pod nos na podnose, aby to pochopili?! Byla naštvaná. Hodně naštvaná.
„Kitsune?!“ vystoupil krok vpřed Sasuke. Doufal, že se zmýlil. Otočila se. Sundala si masku.
„Nečekala jsem, že na to přijdeš zrovna ty,“ podotkla Kit. Pak zmizela v dýmu. Jako ostatní. Už se to konečně naučila.
Objevila se u sebe doma a hned si zalezla do sprchy. Tam mohla legálně brečet a vydávat to za kapky na obličeji. A tak se vybrečela… ze všeho co se stalo.
Z koupelny vylezla asi tak po půl hodině. Někdo netrpělivě klepal na dveře. Nasoukala se do županu a šla otevřít.
Byl to Itachi.
„Můžu dál?“ zeptal se jí Itachi a usmál se.
Kit jenom zavrtěla hlavou a zavřela dveře. Ale on mezi ně dal nohu, a pak si je otevřel sám. Bez pozvání vešel dovnitř a obešel ji.
„Máš to tady pěkné,“ řekl Itachi, když se rozhlížel po jednoduchém interiéru jejího bytu. Líbilo se mu tam. Nejlepší byl ale stejně výhled na Konohu.
„Díky… zařizovala jsem si to sama,“ odvětila Kit. Už byla naprosto klidná. Byla připravena si s ním vše vyříkat. Aby už konečně skončila ta nedorozumění mezi nimi.
„Vždy jsi měla dobrý vkus,“ konstatoval Itachi. Pak se k ní otočil čelem. Přejel po ní pohledem. I když na sobě měla župan, tak se cítila jako nahá. A to si ji jenom prohlížel.
„Proč jsi mi to neřekla?“ přistoupil k ní blíž Itachi a pohladil ji po tváři. Zavřela oči a vychutnávala si ten krásný dotyk. Vždy se ze všeho snažila vytěžit co největší požitek.
„Neptal ses,“ odpověděla Kit.
„Ptal jsem se… pokud vím, tak jsme se kvůli tomu i pohádali… je mi to líto,“ přiznal Itachi. Přiblížil se k ní. Ustoupila, ale narazila do zdi. Pousmál se a přilepil své tělo na její. I přes oblečení cítila, jak prudce mu tluče srdce. To její na tom nebylo jinak.
„Mně taky… ale už je to pryč,“ usmála se na něj Kit a objala ho kolem krku. On jí dal ruce kolem pasu a sklonil se k ní. Byla tak maličká oproti němu… znovu zatoužil ji chránit. I když věděl, jak je silná. Nemohl se tomu pocitu bránit.
„To jsem rád… takže na mě nejsi naštvaná?“ optal se jí Itachi.
„Teď by jsi měl být naštvaný jenom ty,“ uchechtla se Kit.
„Kdepak, nejsem naštvaný,“ usmál se Itachi.
„V tom případě já taky ne,“ přitulila se k němu Kit a zabořila hlavu do jeho hrudi. Výš nemohla.
„Ale víš, jak hrozně moc jsem se bál, když jsi zmizela?! Tedy ten tvůj klon… byl jsem strachy bez tebe,“ zašeptal jí do ucha Itachi.
„Není důvod se o mě bát… já přežiju všechno,“ podívala se mu do očí Kitsune.
„Stejně se bojím… chci tě chránit,“ sklonil se k její tváři Itachi a položil své čelo na její čelo. Oba zavřeli oči.
„Já tě taky chci chránit… znamenáš pro mě víc než můj život,“ pohladila ho Kit po tváři
„Ty pro mě znamenáš víc než všechno ostatní… všecičko… a já přísahám, že tě už nikdy neopustím. Nedovolím, aby tě cokoli zranilo,“ slíbil Itachi. Šokovaně otevřela oči. I on je měl otevřené. Usmívaly se na ni. Postupně se uklidnila.
„Teď už nám nic nehrozí, lásko,“ namítla Kit. Zvedl ruku, pohladil ji po tváři, a pak jí zajel do vlasů a pohrával si s nimi. V jejích očích se ale zračil strach. Itachi si toho všiml a zarazil se.
„Čeho se bojíš?! Mně to můžeš říct, miláčku…“ slíbil Itachi a vtiskl jí lehký polibek na čelo. Kit se mu podívala do očí. Už dávno věděla, že mu může věřit.
„Bojím se, aby nás něco nerozdělilo…“ přiznala Kit a uhnula pohledem. Při tomhle se mu nedokázala podívat do očí.
„Proč?“ nechápal Itachi. Vzal ji za bradu, aby se mu podívala do očí. Povzbudivě se na ni usmál. Nadechla se.
„Nejsem tě hodna… vždyť jsem nikdo…“ přiznala Kitsune něco, co vždycky tajila v sobě. No, jednou to muselo vyjít na povrch. Z oka jí vytekla zatoulaná slza.
„Nikdo?! Ale prosím tě…“ napomenul ji Itachi a slzu jí láskyplně slíbal z tváře. „Vždyť jsi porazila několik set ninjů úplně sama, ovládla jsi Yamata, zničila jsi Akatsuki i Orochimara, šéfuješ celýmu ANBU, zkrotila jsi svého bratra a přinutila ho zasnoubit se, a pak…“ Nedokončil to. Kit se mu podívala do očí. Co bylo pak?!
„Itachi?!“ podívala se na něj tázavě Kit. Stále se na ni láskyplně díval. Nemohla uvěřit, že všechnu tu lásku, co na ně viděla, dává jenom a jenom jí. Byl to krásný pocit.
„A pak… naučila jsi mě cítit. Milovat. Díky tobě jsem se stal člověkem. Ty nejsi nikdo, Kit… ty jsi Kitsune Kushina Uzumaki Namikaze. To jméno už samo o sobě něco svědčí,“ dokončil to Itachi.
„Jsi až příliš hodný,“ zavrtěla hlavou Kit.
Chytil její drobnou hlavu do dlaní a stále se jí díval do očí. Musela už konečně pochopit, kdo ona sama vlastně je!
„Všechno, co jsem řekl je pravda, lásko… všecičko…“ ujistil ji pevně Itachi, a pak ji krásně políbil. Ani jeden z nich nevěděl, jak dlouho se líbali. Ale oběma se to moc a moc líbilo. Ale pak přestali a Itachi objal Kit ještě pevněji, jako kdyby ji už nikdy nechtěl pustit.
„Udusím se…“ zasmála se Kit.
„Už tě nikdy nepustím… nikdy… bez tebe nemá můj život cenu,“ řekl pevně Itachi a objal ji ještě pevněji.
„Jsem jen tvá, Itachi… nikoho jiného…“ objala ho ještě pevněji Kit. Na tohle čekal.
Najednou ji pustil a klekl si před ni na jedno koleno. Kit se zachmuřila. Co chystá?!
Vzápětí vytáhl ze svých kalhot krabičku.
„Vezmeš si mě, má milovaná?“ zeptal se jí. Kit nevěděla, co mu má odpovědět. Bylo to úžasné!
Klekla na kolena vedle něj. Vydýchávala se z toho šoku i z jeho medvědího obětí. Ale nic neříkala. Bylo to moc dlouho. Začal být nejistý.
„Ano, vezmu!“ skočila mu najednou kolem krku Kit. Neustál to, a tak oba padli k zemi. A smáli se jako blázni.
„Jsi to ale liška podšitá, takhle mě napálit!“ zasmál se Itachi. Nasadil jí prstýnek a políbili se… vše skončilo dobře…

Poznámky: 

Poslední kapitola mé první povídky tady na Konoze i celkově ze světa Naruta. Mno, snad se vám celá tahle povídka líbila. Doufám, že budou komentáře a názory na celou povídku. Ty se vždycky hodí! Tak do toho!

4.860465
Průměr: 4.9 (43 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele yakubi.teera
Vložil yakubi.teera, Čt, 2013-04-11 06:28 | Ninja už: 4164 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Pěstitel rýže

Už 2 noci jsem málo spal, protože mě tahle povídka tak chytla, že sem vždycky četl dlouho do noci. Když se na to podívám z hlediska jazyka, vzhledem k tak dlouhému textu jsi měla opravdu malé množství chyb a to je u mě opravdu velké plus.

Obrázek uživatele Artemis Hyuuga
Vložil Artemis Hyuuga, So, 2011-12-31 00:33 | Ninja už: 4579 dní, Příspěvků: 5 | Autor je: Prostý občan

Krásny príbeh NAPROSTO Úžasný!!! ...(vzlik)

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-06-29 21:19 | Ninja už: 5526 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Bylo to něco úžasného, byla by jsem strašně ráda kdyby jsi napsala pokračování. Jsi vynikající spisovatelka, umíš bezvadně popsat jak souboje tak něco romančičtějšího. Jsi opravdu skvělá a mám tě zařazenou mezi ty nej tady z Konohy.

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, St, 2010-06-30 09:26 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

No páni. Nevím, co napsat... asi jen to, že jsem moc ráda, že si to myslíš a budu se snažit i nadále se zlepšovat. A taky díky moc za všechny tvé komentáře... ty mě vážně potěšily.
Pokračování - co o něm napsat?! Snad jenom to, že netuším, jestli to bude jednorázovka nebo kapitolovka. Ale asi spíš ta jednorázovka. Teď už budu mít klid od školy, a tak se na to zase po čase podívám a uvidíme Smiling

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Čt, 2010-07-01 20:11 | Ninja už: 5526 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Budu se těšit Smiling

Obrázek uživatele Iino Ayumu
Vložil Iino Ayumu, Ne, 2010-06-06 08:35 | Ninja už: 5099 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Pěstitel rýže

Bolo to krásne a aj napínavé proste malo to všetko čo to má mať. Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Ne, 2010-06-06 12:09 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

To jsem ráda! Smiling Přesně o tohle jsem se snažila Eye-wink

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele Amaya_M
Vložil Amaya_M, Ne, 2009-12-06 14:21 | Ninja už: 5352 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

celá poviedka bola úplne super !!! Laughing out loud nemohla som sa od nej odlepiť, dokonca aj pred spánkom som na ňu myslela Laughing out loud...moc pekne si to celé napísala Smiling....

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Ne, 2010-06-06 12:08 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

jé, díky za krásný a velmi pozitivní komentář... právě na ně vzpomínám při psaní, když nevím jak dál a nejraději bych skončila Smiling ale tohle mě vždycky nakopne, takže znovu díky

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Út, 2009-10-06 18:17 | Ninja už: 5324 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Aaaa štastní až navěky co? xD Musim říct že se mi to moc líbilo. Skvělá práce

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Út, 2009-10-06 19:50 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Bez happy endu by to nebylo ono...
Jsem děsně ráda, že se ti to líbilo. Mrkneš se i na nějaký jiný povídky ode mě? Řekla bych, že jsou i lepší než tahle...

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, St, 2009-07-15 20:08 | Ninja už: 5398 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

miluju šťastný konce

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Po, 2009-08-03 22:17 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Já taky - jsem ráda, že se ti to líbilo

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele gyngerr
Vložil gyngerr, Ne, 2009-06-21 15:21 | Ninja už: 5512 dní, Příspěvků: 210 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Tak tohle je fakt super sériovka..moc se mi líbila..byla to první, kterou jsem od tebe četla a hned si jdu přečíst i další..
fakt moc pěkný..=oy*

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Ne, 2009-06-21 16:07 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Jsem ráda, že se ti líbila a doufám, že se ti budou zamlouvat i ty ostatní!

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Čt, 2009-06-04 20:51 | Ninja už: 6021 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Super série, kterou jsem byl nucen přečíst celou najednou a to svojí zvědavostí Laughing out loud Dokonce jsem se vykašlal na učení do češtiny, elektroniky a fyziky, jen abych si to přečetl celé, takže mě asi budeš mít na svědomí Laughing out loud
Nevím co bych měl k této povídce napsat, protože mé pocity se nedají nijak blíže specifikovat, jen snad, že jsou jen pozitivní.
Věřím, že jako spisovatelka by jsi se dokázala uživit a během chvilky, by jsi byla i docela známá, teda jen za předpokladu, že dokážeš psát stejně dobře i jiný druh povídek než FF Eye-wink
JInak až bude ta jednorázovka, kde bude svatba a zbytek pokračování nevyřešených věcí z téhle série, dej mi pls vědět, ať tu nebloudím a nehledám to Laughing out loud

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Pá, 2009-06-05 15:22 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Já už jsem se kvůli tolika povídkám vykašlala na učení, že tenhle rok budu mít fakt "úžasný" vysvědčení... ale za tyhle komentáře mi to fakt stojí.
Na svědomí už mám spoustu lidí, tím pádem přibýváš na můj seznam... ten se dost rozrůstá, ale co já s tím mám dělat?! Nemůžu za to, že se od mých slátanin nemůžete odtrhnout!
I za ty pozitivní pocity jsem ráda.
Během chvilky?! Možná... nevím, přiznám se, že zkouším napsat i něco originálního, ale nejde mi to tak, jak bych si přála. I když kamarádkám se to líbí. Ale jim moc nevěřím. Chválí mi totiž všechno. Většinou.
Jednorázovka se svatbou... vidíš, tu jsem tam nechtěla dávat, ale možná tam i bude. Snad. Necháme se překvapit.
Neboj, odkaz dám na konec téhle kapitoly, to najdeš snadno. Ty i všichni ostatní!
Díky za skvělý komentář!

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Pá, 2009-06-05 18:00 | Ninja už: 6021 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Nemusíš mi za nic děkovat. Taky mám rád komentáře, ale jaksi se mi jich nedostává v takové míře jako kdysi, ale co se dá dělat, že? Laughing out loud
Jinak tvůj styl psaní se mi velice líbí a pokud by jsi chtěla zkusit něco originálního, můžeš mi to poslat a já ti to rád zhodnotím, když teda moc nevěříš kámoškám. Eye-wink
Nevím jak bys dopadla v nějaké anketě tady na konoze, ale u mě jsi mezi těmi nejlepšími autory. Ono psát něco tak dlouhého je dosti náročné, teda aspoň pro mě, když vydávám jeden díl jakékoliv FF série týdně a mám vždy dvě a to FF Naruta a pak FF Harryho Pottera. Nezmiňuji se o mé originální tvorbě ve stylu fantasy Laughing out loud

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, So, 2009-06-06 20:26 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Neboj, o prázdninách se vrhnu na tvé povídky a budu komentovat ostošest... teda aspoň doufám!
Mno, neposílám to jenom jim, takže si nemusíš dělat starosti, ale díky za nabídku.
Mezi nejlepšími autory tady?! Páni, děkuju ti... vážím si toho.
Píšeš FF na téma Harry Potter?! U toho jsem začínala... och, jaké to krásné vzpomínky na mé začátky...
Originální tvorba ve stylu fantasy?! To vlastně píšu taky. Ale míchá se to se sci-fi a psychologickým románem (aspoň to mi řekl někdo, kdo si to čte, já osobně si to nemyslím).
Jeden díl týdne?! Tak to jsi dobrej... já většinou nestíhám!

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Pá, 2009-06-12 10:54 | Ninja už: 5880 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

abych se přidal tak i umě si jeden z nejlepších autorů tady na Konoze Laughing out loud
a tky moc se my líbý tvůj styl a tvoje psaní Smiling
nevadí když ti jeden díl trvá týden ale oto jeto ještě lepší Smiling Naruto

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Pá, 2009-06-12 13:10 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Díky... snažím se.
Jeden díl mi netrvá týden, jen dodržuju pravidla FF. S tím nic nenaděláme.
Pokud jsem pro tebe jedna z nejlepších, tak jsi toho asi moc nečetl...

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Pá, 2009-06-12 13:35 | Ninja už: 5880 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

ale jo si pro mě jedna z nejlepších Smiling
a těch povídek už sem přečet myslim si že tak polovinu co tu jsou na Konoze sem moch už přečíst

Obrázek uživatele Lu.lu
Vložil Lu.lu, Čt, 2009-06-04 18:32 | Ninja už: 5470 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Wááu úžasné Smiling..píšeš fakt super Eye-wink..to bolo asi poprvý krát čo ma poviedka takto zaujala..a preto som ju musela prečítať hneď všetko naraz ...
škoda že to bol už koniec Sad..ale super práca

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Čt, 2009-06-04 20:40 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Další koho tahle povídka zaujala. Jsem ráda, že se vám tak moc líbí!
Hmm... konec ještě tak úplně ne. Chystám se rozepsat jednorázovku na tohle téma. Snad bude brzy.

Lidi, na jednorázovce už se pracuje - zatím už mám aspoň přibližně načrtnutý obsah, ale nečekejte nic moc vážnýho, jasný?! Bude to spíš takový odlehčený, pokud si to nerozmyslím, než to napíšu! Tak zatím zdarec!

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele Berci_Sennin
Vložil Berci_Sennin, Čt, 2009-06-11 23:44 | Ninja už: 5558 dní, Příspěvků: 754 | Autor je: Recepční v lázních

tak to sem rad ze se uz na ty jednorazovce pracuje - (zase nebudu spat dokym to tady neuvidim)Laughing out loud,ach jo,co s tebou nadelame kdyz si v pisani tak uzasna!!a kdybys neco nestihala s pisanim tak si vzpomen na nas - protoze MY SME TVY VERNI FANOUSCI!!;)tak zatim caw a nech sa ti dari!!

...

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Pá, 2009-06-12 13:12 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Nic tak extra to nebude.
Nejsem úžasná, ale jsem ráda, že si to myslíš. Je příjemné číst takovéhle komentáře.
Vždycky vzpomínám... hlavně když nemůžu psát. Ale pak si na to zase vzpomenu a jde to líp než předtím... jsem vám vděčná za vaši podporu.

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele pajcas
Vložil pajcas, Ne, 2009-05-31 02:06 | Ninja už: 5447 dní, Příspěvků: 37 | Autor je: Prostý občan

Na mne to bylo až moc pohádkové. Ale dobře se to četlo, myslím tím jako celek. Přečetla jsem to na jeden zátah, a to se mi poslední dobou moc nestává.Smiling Některé části, by mohly být spádnější. Ale to je jen můj názor.
Příjemná povídka, zajímavý nápad. SUPROVÝ!!! Rozhodně by mi nevadila nějaká ta navazující povídka, či jednorázovka ohledně dědy Naruta a Kit. Takový ten hlubší pohled do minulosti. Ale to je jen takový nápad ze zvědavosti.

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Ne, 2009-05-31 08:44 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Na jeden zátah?! Tak to jsi dobrá... já bych u toho nevydržela. Já vím, že by to v některých částech mohlo být lepší... vlastně celý by to mohlo být lepší. Ale už je pozdě to přepsat.
Neboj, možná bude jednorázovka (možná i pár) na tohle téma... vlastně už jsem slíbila jednorázovku, kde bude, jak se Naruto tvářil na jejich zasnoubení atd. Na tý brzo začnu pracovat.
Díky za super komentář!

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele pajcas
Vložil pajcas, St, 2009-06-03 23:22 | Ninja už: 5447 dní, Příspěvků: 37 | Autor je: Prostý občan

Já to nemyslela zase takhle kriticky. Smiling Když už jsi tu serii dokončila, přijde mi nefér, vůči Tobě a Tvé práci, hodnotit pouze jedním či pár slovy. Zvláště když mě zaujala. To má možná efekt v rozepsaných povídkách, kde je na verdikt kvality příliš brzy.

A přijde mi strašně milé, že na komentáře odpovídáš (celkem často). To není ve zlém. Jsem sice v konoze strašně krátce a načteno toho taky nemám moc. No prostě setkávám se s tím zřídka.

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Čt, 2009-06-04 12:31 | Ninja už: 5691 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Já vím, že jsi to nemyslela kriticky. Jen jsi mi napsala svůj názor. A za to jsem ti fakticky vděčná.
Má povídka tě zaujala? To jsem ráda.
Komentáře... odpovídám na ně s radostí. Jen nemůžu odpovídat na všechny a to je mi celkem líto.
Díky za super komentář(e). Takovýhle si ráda přečtu a ještě raději na ně odpovím!

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji