manga_preview
Boruto TBV 10

Návrat devítky 4 kapitola

Objevila se mu zase živelná hvězda. Tak ji tedy pojmenovali jelikož nikdo nevěděl jak se toto doujutsu jmenuje. Jeho oči měly nyní černé bělmo a uprostřed byla pěticípá hvězda. Každý cíp znamenal jeden živel a jediný kdo přežil boj s Narutem, když ji měl aktivovanou byl Madara. Jediná nevýhoda byla, že uživatel mohl zemřít.
A pak už Naruta neviděla tedy vlastně viděla. Tam kde běžel se ohýbaly stromy a ohýbaly doslova, protože tohle byla Narutova nejvyšší rychlost. Odhadem tam mohl být do pěti minut.
Za pět minut u Kamenné
Naruto zastavil. Uviděl jak Kimiko stojí na hradbách s Madarovou katanou u zad. To ho totálně dopálilo, jeho vztek byl i cítit a všichni kamenní se otřásli.
"Madaro nech ji být a já tě možná nezabiju".Zařval ke hradbám, ale tušil že to nepomůže a už hromadil chakru. Madara věděl že nyní už Kimiko nepotřebuje, protože Naruto už byl tady ale pak ho něco napadlo. Už se chystal zabít Kimiko, ale zjistil že je najednou vedle Naruta. To ho tak dopálilo že dal povel k útoku. Najednou se z hradeb začali snášet kunaie, výbušné lístky a jutsu všech živlů, ale deset metrů před Narutem a Kimiko zmizeli a pak si Madara všiml dvou věcí. Narutovi oči se točili šílenou rychlostí a všechna chakra z útoků se soustředila do Narutových rukou. Stihl jen zařvat "Krejte se". a říct si pro sebe jak sou v háji.
A pak to začalo. Naruto v držící rukou zářící katanu se rozeběhl hradbám a zabořil do nich katanu. Kamenní se chtěli začít smát, ale když viděli jak se nejlepší shinobi, kterého měli, tváří ztichli. A pak se hradby rozpadly na prach. Shinobi na nich stojící zemřeli při dopadu, ale ti co stály vzadu se připravili a vytáhly katany. Naruto začal útočit a ninjové ustupovat hned jak uviděli jak porazil prvního. Muž proti němu stojící měl katanu, kterou vykoval jejich nejlepší kovář, ale hned jak nani naruto udeřil tou svou rozpadla se vejpůl. I s ninjou stojícím za ní.
Ninjové nebyly žádný problém vzdali se hned potom co viděli jak dopadli jejich kolegové, ale to nejhorší Naruta teprv čekalo. Madara. Doběhl k místu kde stál a počkal až se k němu otočí. Boj započal.
Madarovi bylo už od začátku jasné že v ninjutsu ani v genjutsu není na takové úrovni jako jeho soupeř. Vytáhl katanu vůdce Uchiha klanu a začal na Naruta dorážet. Narutovi bylo zase jasné že jeho katana tentokrát nerozpůlí tu protivníkovu a začal brát boj vážně. Když Naruto odskočil Madara si všiml jak mu katana začíná zářit.
"Aby tak ta jeho katana uměla ještě něco". Řekl si v duchu. Jeho obavy se potvrdily. Zkatany vylétl ohnivý pruh a hned za ním i větrný. Madara se před útokem schoval a ihned zamířil ke svázané Kimiko. Když Naruto spatřil co chce udělat začal se usmívat a pomalu tvořit pečetě.
Madara došel až k Kimiko když Naruto dodělal pečetě, ale nic se nestalo. Naruto najednou změnil výraz z usměvavého na vyděšený, ale to už Madara probodnul Kimičino břicho.
"Puf". Ozvalo se po celé krajině a místo Kimiko tam ležel Naruto, který neváhal využil Madarova údivu a probodl mu srdce. Pak se pro něj svět zahalil do temnoty. Kimiko se rozbrečela, vzala Naruta do náruče a rychle utíkala směrem do Konohy.
Za dvacet minut u brány
Izumo najednou spatřil rychle utíkající postavu, ktrerá měla něco v rukou. Asi deset metrů před branou se zhroutila. Kotetsu se na ni podíval a vykřikl
" To je přece Naruto a jeho žena". Pak si všiml Narutova zranění a dodal
"Rychle musí do nemocnice oba dva". Vzali je a odnesli do nemocnice.
Kimiko se po dvou dnech probrala a hned si vzpomněla co se stalo. Všimla si že vedla ní je na lůžku Naruto a oddechla si.
"Proč ty musíš dělat takový pitominy". Zeptala se ho i když věděla zže neodpoví. Naruto však otevřel oči a odpověděl
"Bez tebe bych neměl smysl života a navíc musím chránit i novou generaci ne".
a usmál se. Po chvíli se pokusil zvednout ale nešlo mu to. Pak tam přišla Sakura a hned na něj začala křičet
"Ty baka měls počkat na doprovod a tohle se nemuselo stát. A navíc nevylezeš z tíhle postele další tejden víš jak si byl zraněnej. A ty už budeš moct jít". usmála se na Kimiko. Kimiko se tedy zbalila a odešla. Sakura taky odkráčela a Naruto vytvořil stínového klona, který okamžitě ulehl místo něj a sám šel hlídat Kimiko.
Za okamžik v nemocnici
"Naruto kde seš".Ozýval se Sakuřin řev, protože rozpoznala klona od originálu. Po chvíli ale přestala, jelikož jí došlo že bude u Kimiko a i kdyby ho svázala tak stejně půjde za ní.
Kimik šla hned do lázní a Narutovi došlo že kdyby tam vlezl za ní byl by jako Ero-dennin. Při vzpomínce na něj ho bodlo u srdce. Zůstal tedy před vchodem a hlídal. Najednou uslyšel lámání větve a dívčí výkřiky. Okamžitě se tam rozběhl a bylo mu jedno jestli ho zmlátěj nebo ne, prostě šel chránit svoji lásku. Když tam vešel uviděl pod stínem muže a ihned k němu vzkřikl
"Dokážu přežít že děláš že umřeš, dokážu přežít že špehuješ ženy, ale jestli to uděláš ještě jednou když mezi nima bude i Kimiko tak se ty nedožiješ rána i když tě mám rád Jiraya-sensei".

4.863635
Průměr: 4.9 (44 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tricer
Vložil Tricer, Út, 2013-02-26 19:23 | Ninja už: 4843 dní, Příspěvků: 113 | Autor je: Prostý občan

konec dobre zabitej :DDD jdu dal a nekomentuju pac je to super Laughing out loud tak se na to soustredim Laughing out loud a stejne vymyslet co napsat se mi nechce ale ted sem musel pac sem z toho dostal mensi zachvat smichu Laughing out loud

Lidi pište ! Laughing out loudLaughing out loud Pomalu ale jistě mi docházej FF co číst Smiling Takže jestli máš ve své hlavě nějákej dobrej nápad na povídku (nebo prostě nápad Laughing out loud) tak ho honem sepiš a šup s ním na Konohu ! Laughing out loud

P.S. Pokud začneš psát tak tu FF dopiš Smiling Pokud ne tak mi dej adresu a příjdu tě zabít rovnou Laughing out loud Člověk se do nějáký FF ,,zamiluje" a najednou *BANG* dočtě 20 dílů a "Co to sakra ? Kde je další díl ?" To úplně nesnáším ! Laughing out loud

P.P.S. Už sem s tým otravnej Laughing out loud

P.P.P.S. Kdyby ste měli nějákej dobrej typ na super FF co se Ti(Vám)líbila tak mi ju pošlete do soukromejch zpráv nebo prostě kam chcete Laughing out loud

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, Út, 2010-01-19 22:51 | Ninja už: 5375 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

Hezké

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Út, 2009-05-19 09:19 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

bolo to fakt výborné..len tak dalej

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2009-05-18 18:50 | Ninja už: 6237 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

dobrý FF povedlo se ti to

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Po, 2009-05-18 17:16 | Ninja už: 5521 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

to je dobrý díl a s tim Jirayou to bylo dobrý.

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Ne, 2009-05-17 21:33 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

bezvadný Smiling už aby byl další díl Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Ne, 2009-05-17 20:36 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

A to je suprové, jen mi to trošku ze začátku nedavalo smysl... Laughing out loud

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2009-05-17 19:22 | Ninja už: 5591 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

výborný, ale nějak mi uniká souvislost s předchozím dílem

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, Ne, 2009-05-17 19:35 | Ninja už: 5535 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

v minulim dile to konci objevilo se to a ta zivelna hvězda je právě To co se mu tam objevilo

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...