manga_preview
Boruto TBV 09

Šestý živel 32 - Šestý

Tak a je to tady vážení a milí! Poslední díl a tím myslím OPRAVDU poslední. Ještě vás v něm naposledy potrápím Smiling.
Vychutnejte si poslední díl...

„To je moje cesta ninji!“
Čas vypršel. Vše zahalila oslepující záře. V momentě výbuchu vše shořelo na prach.

„To je zase co?!“ zakřičel Yamato když viděl jak se blíží tlaková vlna a spalující žár. Vytvořil kamennou bariéru a doufal, že to ustojí a všechny ochrání. Přišlo obrovské zemětřesení, kdy se nikdo z přítomných neudržel na nohou. To ale ještě nic nebylo. Tlaková vlna ještě nedorazila. Kyuubi to pozoroval a věděl, že až přijde, bariéra to nevydrží ani omylem. Slíbil, že je ochrání a tak nebylo zbytí. Postavil se před ně a čekal až to přijde. S jeho velikostí to vůbec nebyl problém.
A pak to konečně přišlo. Přišel mohutný náraz a Yamatova kamenná bariéra se rozletěla na kusy. Kyuubi se držel jak mohl aby ho to nepovalilo. Tlak žhavého vzduchu z něj rval kožich a potom i kůži. Potom se to ještě zhoršilo a Kyuubi skončil roztrhaný. Za ním stálo pět Narutových klonů a okolo nich vířila chakra obrovskou rychlostí. Stály vedle sebe a tak v podstatě vytvořily bariéru. Konečně tak využil druhou techniku, kterou ho naučilo jeho druhé já z alternativní reality. Byl to obrovský Rasengan okolo celého těla. Jeho absolutní obrana. Jen co bylo po všem se klony rozplynuly.

V místě výbuchu zbyl kráter o průměru několika kilometrů. Uprostřed ležel Jashin. Ne že by mu výbuch nic neudělal, ale zabít ho nedokázal. Jen byl trochu odřený. Nebo už stihl srůst. Naruto stál vedle něj. Ani jemu výbuch ni neudělal. Naopak, pomohl mu. Uvolnil totiž obrovské množství energie a síla artefaktů ji pohltila. Naruto dostal obrovské množství síly. Cítil to a věděl, že už to brzo ukončí.
„Tak a teď se těš!“ řekl Naruto a vrhl se na Jashina, který měl velice zajímavý výraz v obličeji. Naruto Jashina s přehledem překonal. Takovou nakládačku Jashin v životě nedostal. Naruto mu urval ruce a nohy, ale hned mu zase narostly. Naruto už ho chtěl nějak odrovnat a tak mu utrhl hlavu, jenže tělo Jashinovi taky dorostlo.
„Máš obrovskou moc, ale zabít mě stejně nemůžeš. To zamrzí,“ uchechtl se Jashin.
„Moc se nesměj. Však já ti ukážu,“ zarazil ho Naruto a vymýšlel co mu provede. Začal dělat pečetě. Udělal jich přes dvacet a bylo hotovo.
„Fuuin Jutsu: Rokkaku Kage Fuuin!“ (Pečetící technika: Šestihranná stínová pečeť)
Jashin chvíli kecal něco jako že mu to nic neudělá, ale pak se rozplynul na černý dým, který zmizel v Narutovo břiše. V tom místě vznikla pečeť. Tak, jako měl zapečetěného démona, měl teď zapečetěného boha. Akorát pečetící technika byla nesrovnatelně silnější. Svýma očima prohledal okolí. Hledal jednu určitou věc. Konečně našel co hledal. Přešel na místo, pod kterým se to nacházelo. Přes padesát metrů pod zemí, takže se musel trochu prokopat. Vylezl a zvedl k očím dvě části přeraženého Meče šesti živlů. Dal je k sobě a obě části se spojily.

Sasuke měl aktivovaný Sharingan a sledoval Naruta v dálce. Ten se na něj podíval jako by věděl, že se na něj dívá.
„Celý život jsem byl Jinchuuriki. Po něčem podobným už netoužím,“ řekl Naruto, „Hokage už asi nebudu.“
Sasuke mu pomocí Sharinganu odezíral ze rtů.
„To ne!“ vyhrkl Sasuke, ale byl moc daleko na to aby ho zastavil. Naruto se chopil meče, poslal do něj chakru a ten se rozzářil barevnými efekty. Naposledy se podíval Hinatiným směrem a usmál se.
„To nesmíš!“ zakřičela Hinata, ale marně. Naruto otočil meč proti sobě a zapíchl si ho do břicha přesně tam, kde měl právě vytvořenou pečeť. To byla jediná možnost jak se Jashina určitě zbavit.
„Tak co, líbí se ti to?“ zašeptal Naruto. Svět začal tmavnout a za chvíli vše pohltila nekonečná temnota.
Temnota je všude. Vlastně ani není tak temná. Kdesi v dáli je vidět světlo. A nějaký zvuk.
„Co to je? Je to hlas? Je, ale co to říká? Někoho volá... Naruto? Co to znamená? Je to jméno? Jestli ano, tak komu patří? A kdo jsem vlastně já?“

Yondaime byl právě propuštěn z nemocnice. Posadil se do křesla v kanceláři a zadíval se z okna.
„Všechno se podařilo. Můj syn překonal boha a všechno zachránil.“
Zakroutil hlavou.
„A nakonec za to takhle zaplatí.“
Ozvalo se zaklepání na dveře a vstoupila Sakura.
„Hokage-sama, nesu správy ohledně Naruta.“ řekla a Yondaime vyskočil z křesla.
„Jak to dopadlo?!“
„Snažili jsme se...“ začala a po tváři se jí začaly rozlévat slzy, „ale ten meč způsobil abnormální zranění... navíc... navíc tam nejsou jen viditelná zranění. Takové množství energie způsobilo...z-způsobilo poranění nervového systému a... a pravděpodobně i mozku.“
Yondaime se zhroutil do křesla. Jeho nejhorší obavy se potvrdily.
„Takže?“
„Až se probudí... Jestli se probudí, tak je možné, že si nebude nic pamatovat.“
„Nic? Počkej, jak nic?“ ujišťoval se Hokage, že to pochopil správně. Sakura se už dala úplně do pláče. Tak se snažila a stejně svého nejlepšího kamaráda nedokázala uzdravit.
„Možná ani j-jméno... On nebude vědět kdo je.“

Hinata držela Naruta za ruku. On ležel v nemocniční posteli a stále se neprobíral. Celou dobu se strachovala jak to dopadne a čekala, kdy už se konečně probudí. Najednou pohnul prstem. Hinatě se rozbušilo srdce. O několik okamžiků déle otevřel oči. Konečně se probudil.
„Konečně. Jak se cítíš?“
„Ujde to. Ale... kde to jsem?“
„Přece v nemocnici. Vypadalo to s tebou dost špatně. Hrozně jsem se bála.“
„V nemocnici? Co se stalo? A kdo seš ty?“
To Hinatě vyrazilo dech.
„J-já? P-přece Hinata. Ty si mě nepamatuješ?“
„No vlastně... Kdo jsem já?“
To už Hin nevydržela a vyletěla z pokoje hledat Sakuru.

„Podle testů už je zdravý. Jen ta paměť...“ říkala Sakura na chodbě nemocnice.
„Není nějaký způsob jak by si mohl vzpomenout?“
„Víš Hinato, můžeš ho provést po vesnici, navštívit s ním známá místa a možná si na něco vzpomene.“
„Dobře, udělám co budu moct,“ řekla Hinata a odcházela z nemocnice. Měla v plánu koupit Narutovi něco k jídlu. Sakura se za ní dívala.
„Proč jsem jí to říkala? Že si vzpomene je tak... nepravděpodobné.“

Druhý den Naruta pustili z nemocnice. Hinata se snažila přimět ho si vzpomenout. Šli se podívat k hlavám Hokagů.
„Připomíná ti to něco?“
„Hmmm... ne. Mělo by?“
Hinata si povzdechla a tak ho odtáhla jinam. Tentokrát k němu domů. Naruto vešel a rozhlédl se po pokoji.
„Vzpomeň si prosím,“ snažila se. Naruto si všiml staré fotografie. Přešel ke stolu na kterém stála a zadíval se na ní. Hinata si toho všimla a už pomalu jásala, že si na něco vzpomněl.
„Vzpomínáš si?“
Na fotografii byli dva kluci, holka s růžovými vlasy a muž s maskou.
„Ne, nic mi to neříká,“ řekl a otočil se na Hinatu. Ta jen smutně zakroutila hlavou.
Tak to pokračovalo dál. Byli i v Ichiraku Ramen. Naruto si jeden dal, chutnal mu, ale nevzpomněl si, že by tu někdy byl. Obešli všechny známé a kamarády, ale nikoho nepoznával. Nepoznal ani rodiče. Už nevěděla jak dál. Vzala ho tedy za vesnici. Pomalu šli bok po boku.
„Říkala jsi, že se jmenuješ Hinata, ale kdo vlastně seš? Proč to všechno děláš? Proč ti na mě tak záleží?“
„No... to...“
Nevěděla co mu na to říct. Je to těžké, když si nic nepamatuje. Pak se rozhodla. Třeba si vzpomene. Přišla k němu blíž a chystala se ho políbit. Kdosi je ale vyrušil. A ne zrovna přátelsky. Přiletěly tři shurikeny. Zareagovala rychle a všechny je odrazila kunaiem. Ukázaly se čtyři postavy. Jedna z nich promluvila.
„Uzumaki Naruto, půjdeš s námi.“
„Co? Já? Proč?“
„Jsme skupina Nová Akatsuki a chceme zničit Listovou vesnici. Ty jsi teď trochu mimo a tak si toho dovolíme využít dřív, než se staneš hrozbou.“
„Ani se Naruta nedotknete!“ bránila ho Hinata s kunaiem v ruce.
„Tomu sama nevěříš,“ promluvila druhá postava. Přestože se nikdo z neznámých ani nehnul, Naruta i Hinatu cosi odhodilo. Než se Naruto stačil zvednout stál u něj velitel skupiny.
„Je otravná, zbavte se jí,“ přikázal ostatním. Přestože si Naruto nic nepamatoval, nechtěl aby ji zabili. Co ale proti nim zmůže? Neumí nic jako oni. Nebo možná jo, ale nepamatuje si to. Tak se zmohl jen na jedno.
„Ne!“
„Ale jo. A víš co? Tebe to moc trápit nemusí, půjdeš hned za ní,“ řekl ninja a cvrnkl mu prstem do čela. Naruto se nestačil divit, ale odhodilo ho to až na skálu poblíž. Při nárazu se ozvalo křupnutí. To si rozbil hlavu. A v tu chvíli se mu rozsvítilo.
No a pak to šlo hodně rychle. Z šéfa zbyla jen krvavá kaše. Zbytek byl u Hinaty. Zrovna se ji snažili zapíchnout. Z pohledu normálního člověka se zničehonic rozpadli na kousky. Tak vypadá Naruto, když se naštve.
„Dobrý?“ zeptal se jí.
„Jo, dobrý. A ty?“
„V pohodě. Řekl bych, že jsem si vzpomněl na všechno.“ usmál se na ní, „Tak to asi můžeme jít zpátky.“

Když přicházeli do vesnice, u brány na ně čekala Sakura.
„Jak to šlo?“ zeptala se netrpělivě Hinaty.
„Vzpomněl si,“ řekla a usmála se.
„Jo, šlo to hladce,“ řekl Naruto a odhodil kus střev nepřítele ze svého ramene.
„Skvělý! Tak musíš ještě na testy.“
„No ale, když jsem si konečně...“ začal se vymlouvat.
„Dělej!“
Po hodince vyšetření se Naruto dozvěděl, že má trojitý chakrový oběhový systém.
„Je to divný, ale zdá se, že ve druhém proudí rudá chakra a v tom třetím fialová. Za to můžou ty artefakty.“ konstatovala Sakura.
„A vadí to?“
„Vůbec ne. Jen se asi budeš moct přeměnit do liščí podoby. Jsem ráda, že se první diagnóza nepotvrdila.“

Možná to s tím mělo souvislost, možná ne, ale měl ještě větší chuť na ramen než obvykle. Sedí si v Ichiraku, dává si třicátý ramen, Hinata sedí vedle něj a spokojeně ho pozoruje. Vtrhli tam dva ANBU a oslovili ho.
„Hned jak dojíte, máte se dostavit k Hokage-sama.“
„Hmmm, jo.“ odpověděl a ANBU konečně zase zmizli. Dojedl a vydal se s Hinatou za Yondaimem. U budovy Hokageho bylo celkem rušno, což samo o sobě v Narutovi vzbuzovalo obavy. Došli až na střechu. Byli tu Narutovi rodiče a skoro všichni ANBU. Minato si všiml, že jeho syn dorazil a tak se do toho dal.
„Obyvatelé Skryté Listové vesnice, dnes je významný den. Po tragické smrti Páté Hokage mi byla navrácena funkce Hokage. Mám rád tuto vesnici, mám rád její obyvatele a budu je vždy chránit do posledního dechu. Je tu ale někdo, kdo si to zaslouží více než já. Jeho snem bylo dosáhnout uznání a chránit svou vesnici a své blízké. Dnes je nesrovnatelně silnější než já a tak mu tímto předávám svou funkci. Vaším novým Hokagem se stává můj syn, Uzumaki Naruto!“
Okolí zachvátil jásot obyvatel. Narutovi spadla brada. Pomalu přišel blíž k zábradlí a podíval se dolů. Všichni byli rádi, že mají za Hokageho právě jeho. Byl šťastný. Tohle byl vždy jeho sen a konečně se vyplnil. Sice to přišlo ve chvíli, kdy už na tom tak nezáleželo, ale přece. Pořádně se usmál a všem zamával. Jásot v tu chvíli nabral na intenzitě. Hinata k němu přišla blíž.
„Gratuluju, Rokudaime Hokage,“ usmála se a před celou vesnicí ho políbila. Jásot ještě zesílil. Teď už to bylo dokonalé. Dosáhl všeho co chtěl dosáhnout, ať to bylo sebevíce nepravděpodobné.

A tak končí příběh o člověku, který se vždy snažil dosáhnout svých cílů, ochránit své blízké a ani tváří v tvář bohu se toho nevzdal.

Photobucket

KONEC

Poznámky: 

Tak děkuji všem, kteří vydrželi až do konce mé první FF. Děkuji také všem, kteří psali komenty, protože ty opravdu dodají chuť ke psaní.

A na závěr malá statistika. Tato povídka měla skončit už po Narutově svatbě, ale jelikož se zdálo, že chcete pokračování a měl jsem ještě pár nápadů, pokračoval jsem dál. Během psaní a dalšího natahování FF nabrala úplně jiný směr, než byl původně v plánu. Myslím, že to ale nevadí.
Napsal jsem 137 stránek v Openofficu, na kterých bylo 2627 odstavců, 4494 řádků, 54317 slov a neuvěřitelných 311117 znaků.
Je to teda síla. Nikdy bych nevěřil, že můžu něco tak dlouhýho napsat...

Edit: Má další povídka zde: Světlo a temnota

4.97059
Průměr: 5 (68 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Út, 2017-12-12 20:48 | Ninja už: 2353 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Autor co to písal mesel bit génius toto vimislie nie je iba tak viborne cital som besprestavky skratka uzasna poviedka škoda že je iba Max 5 bodov

Obrázek uživatele Rikka-chan
Vložil Rikka-chan, So, 2013-02-09 10:59 | Ninja už: 4101 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Pěstitel rýže

je to super Sticking out tongue

Obrázek uživatele Rikka-chan
Vložil Rikka-chan, So, 2013-02-09 10:59 | Ninja už: 4101 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Pěstitel rýže

je to super Sticking out tongue

Obrázek uživatele Freezer
Vložil Freezer, Pá, 2011-08-19 19:28 | Ninja už: 4813 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

ale moment co Kyuubi, to ho necháš jen tak mrtvého ?

Obrázek uživatele Hatake Nikko - chan
Vložil Hatake Nikko - chan, Čt, 2011-05-26 20:08 | Ninja už: 4810 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

naprosto dokonalý - nemam slov Smiling

Obrázek uživatele kisame123456789
Vložil kisame123456789, Pá, 2011-03-04 02:14 | Ninja už: 4814 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

je to super čitam to uš od osmej

Obrázek uživatele hinata666
Vložil hinata666, St, 2010-09-29 21:07 | Ninja už: 5837 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Genin

Úžasné, skončilo to dokonale a celý ten dej bol skvelý. Hneď si idem prečítať nejakú ďalšiu tvoju poviedku, lebo píšeš naozaj úžasne Laughing out loud

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Pá, 2010-09-24 22:42 | Ninja už: 5531 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Famozní, vynikající přes velké strasti tohoto příběhu až k nádhernému konci. Vůbec nevím co napsat tahle FF mě tak uchvátila, přečetla jsem ji jedným dechem. Co dodat nádhera, krása. A chtělo by to navázat pokračováním, určitě by to nebylo k zahození. Smiling

Obrázek uživatele Layla3331
Vložil Layla3331, Út, 2010-08-03 21:36 | Ninja už: 5188 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

bolo to úžasné nič lepšieho som za celý svoj život nečítala a to som už toho fakt veľa prečítala

Obrázek uživatele narutorolo321
Vložil narutorolo321, Čt, 2010-07-01 16:10 | Ninja už: 5075 dní, Příspěvků: 376 | Autor je: Prostý občan

pani to bolo uplne good si fakt machr ale škoda ze to končí ale vsetko musi koncit uz sa tešim na tvoju dalšiu FF:D

milujem narusaku a nikdo mne nepresvedci o opaku!!!

Naruto + Sakura = Kakashi YES

smajlici čo viem: Smiling Sad Laughing out loud Puzzled Sticking out tongue Cool Puzzled Eye-wink Evil Shocked Jawdropping! Barf! Gaara Gaara HeHe Naruto Sakura Kakashi YES Kakashi ^_^ Kakashi Naruto smutny Neji Shino

Obrázek uživatele dendule95
Vložil dendule95, St, 2010-03-10 19:11 | Ninja už: 5229 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

no tak todle to je fakt hrůza je to tak užasný že nemam slov!!!!!!!!!!!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚŽASNÝ !!! SUPER !!! BOŽSKY!!! jen tak dál !

Obrázek uživatele Nesi
Vložil Nesi, Pá, 2010-02-12 19:32 | Ninja už: 5374 dní, Příspěvků: 84 | Autor je: Prostý občan

fakt super
jen tak dál

Obrázek uživatele Galax94
Vložil Galax94, Út, 2009-08-11 17:25 | Ninja už: 5426 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

Huh, tak teď sem se sem dopracoval za asi dva, tři dny čtení, nevím jak si přišel na takový nápady ale je to síla, takovou představivost sem ještě neviděl, kdybys chtěl můžeš se dát na spisovatelství Smiling

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Po, 2009-08-10 14:51 | Ninja už: 5467 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

fakt skvělá povídka skvělý díl no prostě všechno skvělý.
happyend to je dobrá věc a už se těším až si v budoucnosti přečtu nějaké tvé další dílo teď to nebude, ale na mé komentáře u tvých děl se můžeš těšit a tomu věř.

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, Pá, 2009-07-17 01:27 | Ninja už: 5402 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

skvělej happyend! bylo to strašně dlouhý, už jsem si myslela že do konce nevydržím, ale když jsem to chtěla vzdát, tak jsem se prostě nemohla odtrhnou-vážně dobrý XD

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele .Mates.
Vložil .Mates., Pá, 2009-06-05 18:45 | Ninja už: 5597 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

Dobře jak to jen říct...masakr ne na druhou ale tak na stou xDD...mno tak nejlip ti sli urcite boje o tom neni pochyb ty byli docela dost slusne rozvedeny a nekdy jsem u toho chytl neskutecnej vytlem ze to snad nikdo nevidel xDD...jinak tuhle FF jsem precetl za 3 dny jak jsem se nemohl dockat...a kdyz jsem dneska zapnul kompl tak ne ze bych se podival na mangu...ta me vubec nezajimala ale precetl jsem radsi tvou FF xDD...pises dost dobre

Obrázek uživatele Yoshikuni Akito
Vložil Yoshikuni Akito, Po, 2009-06-08 00:38 | Ninja už: 5703 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

Dát přednost mojí FF před mangou??? Tyjo to snad ne Laughing out loud

Obrázek uživatele Yoshikuni Akito
Vložil Yoshikuni Akito, Čt, 2009-06-04 11:56 | Ninja už: 5703 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

Jináč mám takovej dotaz. Dost jsem tam používal... no jak to nazvat... prostě občas docela krvák odlehčenej cynickejma hláškama. Mám to z knih Jiřího Kulhánka, mého oblíbeného autora, ale zdaleka jsem se mu v krvavosti nepřiblížil(to snad ani nejde) a mě se to líbí. Zajímá mě jak se to líbí vám, abych věděl jak bych měl své psaní vyladit. Přecijen všem se to líbit nemusí...

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Čt, 2009-06-04 19:56 | Ninja už: 5533 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

ak ti mam pravdu povedat tak taky stil FF sa mi absolutne paci a je to uplne ine ako vsetky ostatne FF... urcite pokracuj v takomto pisani a mas u mna zaruceneho staleho citatela.. strasne sa mi tvoje poviedka paci a komenty som nedaval preto ze som sa nechcel zdrzovat.. nevedel som sa totiz to nabazit toho deja... moc sa mi to pacilo

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Čt, 2009-06-04 11:17 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

peosím moc prosím ne já lezu po kolenou a žadoní napiš ješte neco já umřu takle dlouhý a nádhrný jsem ještě nečet tohle je povídka kdy se střídá smutek radost zo a dobro hlavě nepřestávej psát dál protože to je strašně dobrý a i když napíšes neci jiního určitě to bude skvélí. proto doufám že sedočká něčeho podobnýho . Smiling Cool Laughing out loud



Obrázek uživatele Yoshikuni Akito
Vložil Yoshikuni Akito, Čt, 2009-06-04 23:53 | Ninja už: 5703 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

No víš... zkouším něco začít, ale nějak nemám inspiraci. Vždycky něco začnu a pak se mi to nelíbí tak toho nechám. No snad mě v blízké době napadne něco pořádnýho. Ale už to asi nebude takovej extreme-power jako tahle, jelikož už nemám tak silné nepřátele. Znovu psát jak bude bitka s Jashinem by bylo klišé a to nechci. Smiling Navíc jsem tam už fakt narval co šlo a i to co nešlo, spoilery/pseudospoilery a míchal jsem kdovíjaké žánry od komedie přes romantiku do bitev a sci-fi a tak je o to těžší přijít s něčím novým.

Takže abych to shrnul: určitě hodlám ještě něco napsat, ale záleží to na inspiraci.

Obrázek uživatele Kairi.Ratten
Vložil Kairi.Ratten, Pá, 2009-05-29 19:54 | Ninja už: 5638 dní, Příspěvků: 710 | Autor je: Prostý občan

hrozná povídka. přehnaná, plná über-mega bitev a přehnanýho Narutovo siláctví...
...tak proč sakra na konci brečim jak mimino? protože se ti to, přestože sis za téma vybral bitvu Naruto vs. všechno zlo světa, fakt podařilo. a tim myslim FAKT že jo.

proč sem začla kritikou? protože tak sem to cejtila po většinu dílů. ale dohromady je to skvost. dává to smysl? +utírá slzu+ myslim že moje rozporuplná osobnost hraničící se schýzou se už zase projevila Barf!

5/5 a to si piš že zaslouženě.

Moje úplně první FF: Při západu slunce . . . . . . . . . . . . . . . . Hontoni kawai video ^^
Staň se mým žákem na mybrute.com!

Obrázek uživatele Yoshikuni Akito
Vložil Yoshikuni Akito, Ne, 2009-05-31 18:08 | Ninja už: 5703 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud co na to říct Smiling díky Laughing out loud

Obrázek uživatele lanthara
Vložil lanthara, Po, 2009-05-18 20:00 | Ninja už: 5468 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

neeeeee ty koncis to mi nedelej
musis napsat neco dalsiho jinak umru opravdu je to uzasny
fakt mas talent napis dalsi plspls

Obrázek uživatele Flerius
Vložil Flerius, Pá, 2009-05-15 18:34 | Ninja už: 5664 dní, Příspěvků: 15 | Autor je: Prostý občan

úžasý....na to nic jinýho nejde říct...napínavý až do konce Smiling

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Ne, 2009-05-03 14:55 | Ninja už: 5767 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Opravdu úžasně napsaný příběh Smiling

Obrázek uživatele Kioshi Makoto
Vložil Kioshi Makoto, Čt, 2009-04-23 05:51 | Ninja už: 5607 dní, Příspěvků: 173 | Autor je: Prostý občan

je to úžasný já nevim porad chcu pokráčko ale takhle ukončený je to taky perfektní tak dík že si to vydržel a psal takhle dál až pocať!

jméno změněno z Akiotto na Kioshi Makoto
Festovní FanFikce - Animefest 2009
/>

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, St, 2009-04-22 20:44 | Ninja už: 5767 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

Skvělý konec, skvělá povídka všechno bylo skvělí a jsem ráda že jsem se dočkala konce.

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, St, 2009-04-22 20:17 | Ninja už: 5561 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

p-p-p-p-p-p-posledníí ??? no ,ale uděláš jinou sérii že jo ???? a toto nemám slov maximálněpřenádherněbombastický ☺☻
A jak sem se zmínil udělej jinou sérii když už tohle muselo skonči Sticking out tongue


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele mara15
Vložil mara15, St, 2009-04-22 19:11 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 32 | Autor je: Prostý občan

omg to byl nářez Laughing out loud