manga_preview
Boruto TBV 07

Tajemný cizinec-2.Kapitola

Tajemný cizinec

2.Kapitola- pronásledování

,,Gaaro. Hlídkové stanoviště na hranici zemi Ame no Kuni byla napadena“.
Když to Gaara uslyšel, tak byl velice překvapený a zeptal se svého bratra: ,,A kým byly napadeny?“. Kankuro mu po chvíli odpověděl: ,,To bohužel nevíme,přišla nám zpráva, že naše hlídka byla napadena. Po této odpovědi Gaara vstal ze své židle a pronesl: ,,Kankuro. Najdi Temari a vezmete si 20 ninjů z ANBU“. Kankuro poslechl a našel Temari a sní společně jednotkami ANBU se vydali na cestu.

O pět hodin později

Kankuro, Temari a ostatní ninjové po dlouhé cestě dorazily do tábora hlídky, která byla napadena neznámým nepřítelem. Kankuro, Temari a ostatní viděli před sebou trosky tábořiště a vedle toho tábořiště uviděly ležet deset zakrytých těl a ještě vedle nich bylo sedm zraněných ninjů, kteří ten nečekaný útok přežily.
Po chvíli Kankuro nařídil všem lékařským ninjů, aby ošetřily zraněné a oni jeho rozkaz splnily.
Po půl hodině šel Kankuro a Temari se zeptat jednoho z těch co přežily, a když byly u jednoho z těch co přežily zeptali se: „Co se tu sakra stalo?“. Ninja se na ně podíval a řekl: „Asi před osmi hodinami jsme spatřily, že se k nám blíží mnoho ptáků a mi jsme nevěděli co to znamená, ale bohužel jsme pozdě viděli, že každý pták měl na sobě několik výbušných lístků a my už jsme neměly čas se vyhnout“. Když to ten ninja dopověděl, tak Kankuro a Temari byly překvapeni, jak byla jejich hlídka napadnuta, a ještě pro jistotu se ho zeptali: „jestli neviděl někoho, kdo tohle způsobil?“. Ninja zavřel své oči chvíli přemýšlel a po chvíli je otevřel a kouknul se na Kankura: „Viděl jsem zahalenou osobu se železnou holí, jak jde klidným krokem přes naše hranice pár minut po tom útoku“. Když to Kankura uslyšel, tak vydal rozkaz, že deset Anbu odvede zraněné a mrtvé do Suny a on s ostatními budou pronásledovat záhadného útočníka.
Jak Kankuro řekl, tak se i stalo.
Kankuro, Temari a ostatní Anbu už chvíli cestovali přes Ame no Kuni, když jen tak náhodou narazily na tři mrtvé ninjy z vesnice Ame, tak chvíli zůstaly namístě, ale potom zase vyrazily po stopách záhadného cizince.

O dva dny později

Kankuro, Temari a ostatní Anbu pronásledují záhadného cizince už dva dny, a za ti dva dny potkali osm mrtvých hlídek, a každá ta hlídka byla tří člena, ale bohužel pro naše pronásledovatelé ztratily stopy záhadného cizince před hranicí Hi no Kuni. Kankuro a ostatní nevěděli, co mají dál dělat? Kankuro, po chvílí rozhodl, že se vydají do Koniny, a tam požádají o pomoc.

O další tři dny později- Konoha –kancelář Tsunade

Kankuro, Temari a ostatní Anbu byly už několik hodin v Konoze a za tu dobu Kankuro a Temari stihly říct všechno co se stalo minulých dnů Tsunade a její nové asistence Sakuře.
Tsunade i Sakura byly docela překvapení co se stala za minulých osm dní v Kaze no Kuni a Ame no Kuni, ale nejvíce je překvapovalo ten obrovský masakr na té ztroskotané lodi, ale Tsunade se z toho překvapení dostala rychle a řekla Kankurovi a Temari: „Pomůžeme vám jak nejvíc to půjde“.

Poznámky: 

Chtěl bych se omluvit,že je to krátké, ale doufám že se vám to bude líbit

4.714285
Průměr: 4.7 (7 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, Po, 2009-04-20 21:54 | Ninja už: 5621 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

I když to bylo kratší, tak se mi to moc líbilo Smiling dávam 5 bodů Smiling

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Po, 2009-04-20 18:22 | Ninja už: 5737 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

pěkné

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Po, 2009-04-20 07:48 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!