manga_preview
Boruto TBV 09

ŠvP 6 - Nashledanou příště?

A nakonec jsem si proti všem svým zásadám ještě sedla na zadek. Z vrchu na mě shlížela tvář našeho pana profesora českého jazyka a netvářila se příliš přívětivě. V ruce držel baterku a tou teď začal přejíždět po zbytku chatky, kteří byli také jako opaření. Pak se zase zadíval na mě. Chřípí se mu v nose chvělo a trvalo chvíli než promluvil.
"Takže, zajímalo by mě co tu děláte." pronesl trochu jedovatě, minimálně si v jedu namočil slovo "tu". "Ovšem to vyřídíme až později; teď se připojte ke svým - stejně neposlušným - spolužákům, tam venku, ve středu tábora. Ještě si dlouze popovídáme," ušklíbl se posměšně a znovu přejel baterkou tváře Akatsuki členů. Ti mlčeli, jak sem se jim pokoušela naznačit, zřejmě mě pochopili.
"No tak, zvedejte se! Nemíním tu strávit další týden!"
Neochotně jsem se zvedla, oprášila si zadek a vydala se za ním. Na cestu nám svítil jen kužel baterky, dokonce i měsíc se schoval. Chůze však netrvala dlouho a došli jsme k nádvoříčku, přesně uprostřed celého tábora, jak říkal. Tlačil se tam asi půltucet mích spolužáků. Ozýval se šepot, jakmile se však... říkejme mu "Míša". Tak tedy, jakmile se však Míša objevil, všichni stichli. Někteří na něho koukali provokativně, jiní výzývavě, zbytek se ustrašeně díval naprsty u nohou.
Jedno bylo jasné - nikdo takovou zradu, jako jeho příjezd, nečekal.
"No a teď by mě zajímalo, proč nikdo z vás nebyl tma kde má být, tedy ve své posteli. Je to jasné - samé známé firmy," ušklíbl se. "Ale stejně chci slyšet vysvětlení a pokud možno pravdivé a uspokojivé. Poté to projednám s vašim třídním a rozhodneme se, co dál..." Z jeho hlasu se nedalo vytušit nic dobrého.

Nastávalo ráno a náš táboreček se pomalu probouzel. Nebylo to příliš dobré ráno, proto jsme se my, provinilí, trousili k snídani pomalu a obezřetně, se svěšenou hlavou. Včerejší noční výslech se protáhl a dopadl všelijak, jen ne dobře. Ještě horší bylo ale to, že tam přišel i nás třídní a promlouval nám do duše stylem "Já vám věřil...". Málem jsem tam usnula ve stoje, tak to byla dlouhá noc.
Naši spolužáci, kteří poslušně spali ve svých postelích se nás ptali co a jak a padali z nich samé rozumy; většinou to totiž byli ty šprtky.
Po snídani pančel vstal, přejel nás zamračeným pohledem a začal:
"Včera večer se stalo několik věcí, které mě příliš nepotěšily a výsledek všeho pravděpodobně nepotěší zase vás. S panem profesorem, který včera přijel - a bylo to dobře - jsme se dohodli, že dnes odjíždíme. Rychle si sbalte věci, za dvě hodiny přijede autobus a odveze si nás. Snad ani nemusím říkat, jak moc jste mě zklamali; příště si to s důvěrou rozmyslím." a zase se posadil.
Seděli jsme jak opaření. Cože?! Odjezd!? Ale to je vážně nefér, určitě se o to zasadil Míša... Grr! K čertu s ním, k čertu se včerejší nocí!
Pokusili jsme se protestovat, ale bylo to k ničemu. Navíc - jak se zdálo - s odjezdem někteří souhlasili. Stále se totiž na Naruťáky dívali dost nedůvěřivě až s odporem.

Nakonec jsme se tedy za dvě hodiny vycourali na náměstí, s naloženými kufry a taškami a nezbytnými batohy a vyhlíželi autobus. Tedy někteří vyhlíželi, my, jež to zavinili, jsme se loučili s lidmi námi drahými. Vyměnili jsme pár věcí typu "Někdy za tebou přijedem." nebo "Zvu vás ke mě domů a dejte o sobě vědět!" a už tu byl autobus. Nastupovali jsme, mávali si a odjížděli, pryč od nich...
Nashledanou příště?

Poznámky: 

To jediné, co jsem dokázala napsat. Divný konec, ale čert to vem, už jsem se s tím nechtěla mazat. Snad mi prominete :)

4.545455
Průměr: 4.5 (11 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Laitte
Vložil Laitte, So, 2010-07-17 20:44 | Ninja už: 5492 dní, Příspěvků: 1515 | Autor je: Prostý občan

Vidím dobre? Koniec? O_O"
Sad
Dža! Taká škoda! Zo začiatku si sa tak suprovo rozpísala, že človek sa mohol od šťastia po... blázniť xD Pravdou je, že posledné dva diely mi prídu písané ako z donútenia n_n" sú kratšie a nie sú tam zátvorky ~ čiže bolo menej času na písanie xD
Chjooo...
Zajtra rozhodne musím začať čítať ďalšie tvoje FF-ky, pekne píšeš :)

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, So, 2009-04-11 14:27 | Ninja už: 5777 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

škoda že to skončilo bylo to tak suprový snad bude pokráčko

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, So, 2009-04-11 13:00 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Příště se pojede do p... rčic xD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Pá, 2009-04-10 19:54 | Ninja už: 5745 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

profesoři na češtinu jsou zrádci zlí a hnusní!a to i profesorky! škoda,že to už skončilo.....příště se pojede kam? Laughing out loud

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2009-04-10 19:19 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

A příště kdy? Kde? S kým? Laughing out loud

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!