manga_preview
Boruto TBV 09

Ask Anyone! ...Apríl!

Ask Anyone
aneb Zeptejte se koho chcete

„Vy se asi opravdu nudíte, že, šéfko?“
Proč myslíš, Breptule?
„Už hodinu zíráte do blba, proto!“
Mohla bych dělat něco mnohem horšího abys věděl. Třeba se dloubat v nose, nebo depresivně klepat prstem do stolu. Buď rád, že jen koukám.
„No, já jen, že bych vyrazil na nějakou šmírovačku, dlouho sme si pořádně nezašmírovali.“
„Nepovídej, a co to mělo včera večer teda znamenat?“
Á, pan zjevím-se-nečekaně-v-nejnevhodnější-dobu se uráčil přijít.
„Hn.“
Já ti dám „hn“. A mimochodem, to vůbec nebyla šmírovačka!
„Ale vy ste říkala, že...“
Kuš, Brepto!
„No, je mi to naprosto jasné, hn.“
Mlč a radši vymysli, jak se pořádně zabavit!
„Tak třeba...“
Ne, vyvražďovat klany a mučit sourozence nebudeme.
„...“
To tě jako nemůže napadnout nic jiného? Ty potřebuješ nějakou „odbornou“ pomoc, ale fakt že jo!
„Hn, ale o něčem bych přeci jen...věděl,“ uchichtnul se Itachi a tak bylo jasné, že konec světa se doopravdy blíží.

..:::::ASK ANYONE! Speciál:::::....:::::ASK ANYONE! Speciál:::::..

To jednou z rána svolala Tsunade důležitou schůzi...

„Tak, jsou tu už všichni?!“ práskla rukou do stolu a měřila si přítomné vražedným pohledem.
„Spočítáno, přepočítáno, Hokage-sama,“ šplhul si zase Shikamaru.
„Aspoň teda něco. Shizune!“ křikla, až se zachvěla okna Orochimarovy vzdálené vědecké laboratoře.
„Hai!“ odpověděla poslušně Shizune, stojící hned vedle ní.
„Tady máš džbánek a dones mi saké. Ale pořádně ho vypláchni! Ráno jsem viděla Genmu, jak v něm nesl vodu, chuligán jeden!“ odfrkla si Tsunade a pohodlně se usadila do svého křesla. „Tak, a VY!“ obrátila opět svoji pozornost na nás. „Jestlipak víte, kde najdete klid, štěstí, lásku, zdraví a bohatství?“
„Ve slovníku?“ zachytračil opět Shikamaru.
Tsunade se zamračila a chvíli očividně přemýšlela. „No...no to taky, ale kde ještě?“ Nastalo hrobové ticho, tedy až na občasné bliknutí Breptova foťáku (né že by bylo co fotit Sad). „Co si člověk neudělá sám,“ vzdychla Tsunade. „No přeci tady! V Listové vesnici! Kde vládne pořádná vláda! Až na výjimky,“ hodila očkem po třech ztrouchnivělých fosíliích v rohu. „A taky tam, kde se dokážou vypořádat s krizí!“
„Jako hospodářskou?“ nechápal asi Shika.
„Ale né, ty jantare!“ okřikla ho Tsunade. „Jde o...Akatsuki!“ řekla hororově, až mi to připomnělo zlé časy z Halloweenu. „Poslali nám tuto zprávu: Vzdejte se, vydejte nám Jinchuur...nevím jak se to píše, no prostě Kyuubiho, všechny zásoby značkového Konoha no Saké a nakonec taky veškeré tmavé laky na nehty...ale no jo furt...a ještě čokoládové kokosky, a vaše vesnice bude ušetřena! Prozatím.
„Je to celkem naškrábaný,“ zkritizoval to Shikamaru, přeci jen, odborník na šifry je tu on.
Urusai, baka!
„No ale dyť se na to podívej Lanti, jako by to psal prvňáček u zápisu!“
Hm.
„Klid! Tady nejde o to, jak je to napsané, ale o to, CO je tam napsané! Lantio. Ty tu máš asi největší světové podvědomí.“
Povědomí?
„Nó, to taky. Určitě budeš vědět, co v takových situacích dělají jiné země, když je někdo takto sprostě vydírá.“
Což o to, to já bych věděla. Ale metody takových vyjednavačů USA, Velké Británie nebo Francie bohužel nějak nekorespondují s Vůlí Ohně, kterou tu zavedl První Hokage.
„A co by dělal třeba Obama?“
To co i anglická královna. Držel by se hesla: „S teroristy nevyjednáváme.“
„Ale to nás pak Akatsuki jistě zničí!“
Dyť řikám, že ta jejich technika má své mezery.
„Hm,“ zamyslela se Tsunade, ale to už se vrátila Shizune s kotlíkem saké. „ÁÁÁÁÁÁrigatou, Shizune. Co tak skleslý ksichtík?“
„Já...šla jsem okolo nemocnice a...no víte ten...simulant z akademie, co jste ho včera seřvala a nechala za trest v koutě na záchytce...“
„Nu co je s ním?“
„Teďkon umřel!“ rozbrečela se Shizune.
Tsunade si opět práskla do stolu a zklidnil ji až doušek tekutiny ze džbánku. „To už ale vážně přehnal! Vidíte jaké tu musím řešit fatální situace? A teď tohle! Lantio. Ty sis vždycky věděla rady s chladnou hlavou. Co bys navrhla?“
„Nejsem náhodou já ten co má IQ 200+?“ zamračil se Shikamaru. „Tje votrava...“
Jednoduše Tsunade-sama. Uděláme pravý opak toho, co by dělal Obama.
„Budeme vyjednávat?“
Ale kde že! Rovnou jim dáme to, co požadují.
Tsunade se pleskla do čela. „Že mě to nenapadlo hned.“
„Blondýnky, hm,“ zamumlal Jiraiya, bohužel ne dostatečně potichu, a tak se mu za chvíli na hlavě skvěla zbrusu nová boule.

To jednou z rána svolal schůzi hlavní šéf nelegální organizace Aktasuki, Uchiha Madara...

„Tak ale už! Klid! Ticho! Zavřete klapačky!“ snažil se Madara uklidnit rozjitřený spolek ukecaných zaměstnanců. „Zetsu...tak ale! Nech ty fialky být! Já ti dám že žárlíš, huš, potvoro! Kisame proboha nazuj si ty boty zpátky, to je puch jak na rybím trhu v pravé slunečné poledne! Hidane, ještě jednou si usekneš nějakou část těla, osobně tě rozsekám a rozešlu expresem do celého světa! Jashinéééé, pomoc! Konan, tak jim něco řekni ne?“ ohlédnul se zoufale po Konan, co seděla u Nagata a zrovna si dělala nehty.
To se ale rozhodl jednat Itachi, dramaticky vstal, nahodil Mangekyou sharingan a zívnul si. „To je ale nuda. Jak se jenom zabavit...“ To už ale celá místnost ztichla jak v kostele při motlitbě a úzkostlivě pozorovala Itachiho. „Hn,“ hodil ještě očkem po svém pra-pra-pra-pra-kdoví kolik pra dědovi Madíkovi.
„Hn,“ odpověděl mu stejnou on. „Tak poslouchejte vejrostci. Ale já to nemyslel nijak osobně Zetsu, sedej! Prostě a jednoduše, lidská blbost nezná hranic. Tuhle zprávu nám poslala Pátá Hokage Listové vesnice, Tsunade: Máme holé ruce...teda vlastně máme hole v ruce, šurikeny i kunáje, jestli nevzdáte se do čtyřiadvaceti hodin, pošleme vám tam Leeho a Gai-senseje!“ Hromadný úlek typu Kakuzu upustil dokonce i peněženku.
„Sou nějací drastičtí, un?“ zíral vyjeveně Deidara. „A mají to špatně nasané, tadym tady a tady taky!"
„Chybí jim ruka umělcova,“ plesknul ho Sasori.
„A to mi připomíná,“ promluvil Nagato, „že máme přeci v plánu obsadit Konohu. Tak mě napadá, proč je nepřekvapit náhlým útokem!“
„Jak prozřetelný plán,“ pochválil ho Madara. „Vidíte? Z něho si berte příklad, vy bando lenošná!“
„Plán?“ odfrknul si Itachi. „Tomu vy říkáte plán? Konoha je sice vesnice plná slabochů a ninjů, kteří nepoznají, když vedle nich kráčí samotný Uchiha Itachi, ale i přesto není radno je podceňovat. Musíte si uvědomit, že ve vedení je jedna hysterická ženská, co porazila Arnolda v boxu malíčkem, jeden týpek s IQ 200+ co neví jak dlouho trvala třicetiletá válka, no a nesmíme ani zapomínat na jednu zákeřnou žurnalistku, veverku a bojové prase. S takovým arsenálem to chce doopravdický strategický bojový plán.“
„Co navrhuješ, Itachi? Vlítnout tam a pozabíjet co se pohne, jak za starých časů?“ šklebil se Madara při vzpomínce na den díkuvzdání v klanu Uchiha.
„Abych pravdu řekl, mám dokonce...ještě lepší nápad,“ usmál se Itachi.

Už odpoledne se celý plán na obranu Konohy rozjel ve velkém. K bráně vedoucí do vesnice nechaly navézt kartóny plné lahví saké, bedny se samými kokoskami, listinu o kapitulaci podepsanou samotnou Pátou Hokage, nu a na tom všem seděl, jak jinak, nic netušící Uzumaki Naruto s hromadou misek s Miso rameny po ruce. Stoprocentně jisti svým vítězstvím, pili všichni ve věži Hokage saké s Tsunade, neobtěžovali se dokonce ani evakuovat civilní obyvatelstvo.

To už se u brány objevil první náznak přítomnosti Akatsuki, Nagato a jeho šest klonů.
„Kotetsu! Proboha!“ zhrozil se Genma a začal bušit o gong.
Kotetsu lapnul sluchátko a vytočil hot linku do kanceláře Hokage v případě nevyšší pohotovosti nebo nové dodávky saké.
„Ano?“ ozvalo se z druhého konce. „Co vidíte?“
„Klony útočí! Přímo před námi!“
„Děkuji,“ a zavěsil.
„To tu té doby, než sem pošlou nějaké ninji umrzneme, Genmo, ústup!“ zavelel Kotetsu a byli šupem za humny.
Nagato si zmateně vyměnil pohledy se svými šesti bratry a razil si to dál.
„Nůůůůdla, Akatsuki!“ začal najednou jančit Naruto, když Peina zmerčil. Nahodil sage mode a začal to po něm pálit rasen shuirikenama.
To si samozřejmě Nagato nemohl nechat líbit. Zatímco Naruto zkosil všechny jeho bráchy, přeci jen byl nadopovaný tím ramenem, Nagato se nadechnul a pronesl vskutku dramaticky: „Shinra Tensei“ a BUM, Konoha lehla popelem.
To už se na scéně objevili další členové Akatsuki, takový Zetsu se prohrabával v troskách a dorážel zbylé přeživší, Kisame marně hledal vodu (přinesl si prut) a Konan už to zákeřně všechno sepisovala, aby mohla vydat nejpodrobnější report.
„To šlo hladce, že?“ uchechtnul se Madara, když tak chodil a pozoroval zdařilé dílo, v Konoze nezůstala duše živá.
„Chidoriiii!“ ozvalo se kdesi ze zadu. To zrovna dorazil Sasuke a vrhnul se šupem na Itachiho.
Itachi ale rozhodně umírat v plánu neměl a s Uchihovskou ladností se bratříčkovu útoku vyhnul. Chudák Madara to ale nemohl tušit, že, a coby člověk stojící před Itachim, to schytal hezky za něj.
A nepokračovalo to jinak. Suigetsu si hodil takové malé kamikaze s Kisamem, prý kdo má lepší meč, Konan záviděla Karin její vnady a hned z toho byla ženská rvačka skončená demonstrativním zapálením veškerých dívčích časopisů a následnou sebevraždou skokem z Nudlového mostu, Juugo si nabrnknul hned dva, Deidaru a Sasoriho, a začali akční debatu o umění, která v podání takových pák může skončit jen jedním způsobem, Zetsu omylem snědl nějaký herbicid na který shodou okolností nemá imunitu, Hidan se z toho chudák doopravdy a nadobro obětoval a Kakuzu, který viděl, že s pádem Konohy a s pádem Akatsuki přijde další velká ekonomická krize a s tím i pád veškerých měn na burze, skončil svůj život opravdu stylově, vybral všechny peníze z fondu Akatsuki a odjel na dovolenou na Havaj...

The End

Ehm...nebo ne?

Nad tím vším chaosem, na kamenných hlavách Hokage, stál Itachi a Lantia, na rameni jí seděl Brepta a celou situaci zapáleně fotografovali a natáčeli.
To by člověk nevěřil, co se dá udělat s nudným aprílovým odpolednem. A ještě jsem z toho všeho vyšla jako morální vítěz!
„Máte recht, šéfko!“
„Hn. Ale příště se nauč psát, jinak to ten tvůj šprt-dvěstě-iq prokoukne,“ zkritizoval Itachi.
Nóhohó, ty máš tak co říkat, Ita-chan. Máme holé ruce, na to může fakt skočit jenom Uchiha Madara. A jen tak mimochodem, co tady vůbec dělá Sasuke?
„Hn,“ usmál se šibalsky Itachi. „Možná mu někdo poslal anonym, že se Uchiha I. chystá do Konohy.“
Milé.
„Že?“
„Jo a šéfko?“
Brepto?
„Víte, že nám chce Tsunade snížit plat o polovinu?“
NANI?!!!!
„ÁPRÍL!!!“ řechtal se Brepta na celé kolo.
Těch aprílů už bylo dneska nějak moc.
„Taky si myslím. A šéfko? Kdy jim vůbec řekneme, že je to všecko vlastně jenom Itachiho genjutsu?“ zajímalo Breptu.
Ještě chvilku vyčkej, nedorazil ještě Tým Gai-sensei, ti to vždycky okoření nějakou hláškou navíc. V případě Ten Ten přibude dokonce i pár zbraní, Neji to celé nejspíš prokoukne, ale Lee a Gai zaručeně nezklamou.
„Hm...není to tam náhodou Čtvrtý Hokage?!“ vykulil sharingan Itachi.
Hej kde! Brepto foťá...JÁ TI DÁM APRÍL TÝÝÝ TÝÝÝ, JEN POČKEJ!

..:::::ASK ANYONE! Speciál:::::....:::::ASK ANYONE! Speciál:::::..

Poznámky: 

Co dodat Laughing out loud Cesty žurnalistů jsou nevyzpytatelné Laughing out loud To mě tak dneska napadlo, když si ze mě všichni celý den chtěli dělat srandu XD
Snad se polepším, nebudu líná jak vša, a dopíšu i další dávno naslibované povídky Laughing out loud *pleská hlavou omluvně o stůl křičíc na všechny strany: Gomennasai!*

Příště: Ask Anyone! 11 - Lantia se učí japonsky...

4.894735
Průměr: 4.9 (19 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, St, 2012-04-11 15:38 | Ninja už: 4604 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

pěkná, povedený, božský, to je tvoje povídka, ale čím víc čtu mi dochází že kvůli AP přicházím o náměty do Konoha pátrá

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele vvvkkkvvv
Vložil vvvkkkvvv, Ne, 2010-02-28 13:48 | Ninja už: 5251 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

tak to bylo supr

Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, Ne, 2009-04-05 14:57 | Ninja už: 5973 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

*vála sa po posteli jak blázon* Tak toto bolo kruté Laughing out loud *chytá dych* *spadla z postele* *teší sa na ďalší*

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele Lantia
Vložil Lantia, Ne, 2009-04-05 15:56 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud arigatou x) brzo bude další Eye-wink

ps: supercool smajloš Laughing out loud

Obrázek uživatele Lantia
Vložil Lantia, Ne, 2009-04-05 14:32 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 198 | Autor je: Prostý občan

Arigatou x)))

ps: Orouš měl asi lepší pařbu Laughing out loud
pss: ale to mě nenapdlo si zjistit, jestli mají apríla v japonsku Laughing out loud *de to ihned gůglit :D*
psss: no, kdo ví, třeba se dá v japonsku bydlet i bez znalosti japonštiny 8-O každopádně jistá novinářka s veverkou na rameni to jistě rozvede do témat nečekaných a neortodoxních XD

Fríkulínova maminka XDDDDDDDD

Obrázek uživatele K.Iwi the Fox
Vložil K.Iwi the Fox, So, 2009-04-04 17:18 | Ninja už: 5748 dní, Příspěvků: 553 | Autor je: Prostý občan

WOW! Laughing out loud to bolo Laughing out loud
kokosové tyčinky a Konoha no Saké- už vtedy som sa začala tešiť na to, čo z toho Apríla vypáli xD
zase 30-ročná vojna? xD
proste pár slovami- upa-ROFLózne-tešíme-sa-ďalej-bye!
Smiling

Paper is dead without words
Ink idle without a poem
All the world dead without stories
Without love and disarming beauty

Careless realism costs souls
- Nightwish (Imaginaerum), Song of Myself

SPOLEK ŽROUTŮ KNIH!!!

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Pá, 2009-04-03 16:37 | Ninja už: 5742 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

hej,tak to by bylo něco,kdyby Kishimoto na konec mangy,jako zničení Konohy atd. dal ,,Ápríl!" Laughing out loud
(hele,oni v Japonsku nemají apríl,že Laughing out loud)
no prostě bezvadný Laughing out loud

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, Pá, 2009-04-03 15:11 | Ninja už: 5816 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

Teda Lanti nemám slov a sotva dech popadám XD, jak krásné skupinové setkání, ještě škoda, že se toho nezúčastnil ještě Orouš XD
Super díl Kakashi YES

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Čt, 2009-04-02 21:17 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle bylo zatím to nejlepší, na co jsem dnes narazila Laughing out loud Bezkonkurenčně, Frikulínova "maminka" nikdy nezklame Eye-wink
*teď přemýšlí, proč se, krucinál, Lantia bude učit japonsky, když je v Japonsku* ááá, zase čekáát Laughing out loud

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!