manga_preview
Boruto TBV 09

Holka od vedle - 9.Tvrdý boj

„Naruto-kun, stůj!“ zakřičela Maya vyděšeně na svého kamaráda a vrhla se dopředu. Ostatní se zastavili a on taky, ale najednou kolem nich imaginární svět zmizel a on padal dolů z příkrého srázu. Mayi se zastavil svět.
Najednou byli v krajině beze stromů, která se zdála být vypálená a nad nimi se začala stahovat mračna. A oni byli obklíčeni ninji s notou na Hitai Ate. Bylo jich asi dvacet.
Všichni se hned pustili do boje a Maya se rozběhla zachránit Naruta, který se zachytil převisu, ale najednou do ní prudce narazil ninja s kápí na hlavě a černým pláštěm, který halil jeho tělo. Mayame se neudržela, jednu mu pořádně vrazila a on se odporoučel k zemi.
Rozhlédla se kolem sebe. Tady se hrálo o čas a život jejího kamaráda, takže musela být rychlá a přesná.
Kousek před propastí uviděla větší kámen. Zachytila se za něj pevně nohama a pomocí chakry natáhla své tělo nad propast. Skoro se dotkla Naruta, ale najednou se s ním převis utrhl a on padal. Ale ona dostatečně rychle zareagovala a obmotala kolem něj své ruce. Pak ho začala zvedat nahoru. Musela si pohnout. Ten omráčený ninja se probral a pěkně bolestivě ji kopl do břicha. Sice ho její štít odrazil pryč, ale bylo pozdě. Zranění bylo na světě.
„Co to?!“ vydechl Naruto překvapeně, když se kolem něj ovinulo něco černého a vytáhlo ho to nahoru. Tam si všiml své kamarádky, která se sbírala ze země a ztěžka oddychovala.
„Jsi v pořádku?“ zeptal se jí Naruto a podepřel ji, když se zvedla na nohy.
„Ne-neboj se o mě… po-pomož ostatním…“ kývla Maya k ostatním, co bojovali. Plánovala, že se k nim přidá, až bude v pohodě.
Blonďák se k nim rozběhl a hned se pustil do boje, zatímco Maya, která stále nenabrala svou ztracenou rovnováhu, tak klesla k zemi a vydýchávala se. Ta rána do břicha byla silná. A ještě ke všemu ten výdej chakry na Narutovu záchranu. To nebylo jen tak. Vyděšeně si prohlížela své hubené ruce skryté v černých bezprstových rukavicích se šněrováním až po loket. Nemohla s nimi totiž moc spolehlivě hýbat.
Najednou pod krkem ucítila ledovou ocel. Ta se úplně dotýkala jejího krku, a tak neváhala. Soustředila se na cizí chakru a začala si ji přivlastňovat, aby později mohla bojovat. Pak zvedla hlavu a podívala se na osobu s kápí na hlavě. Ta se po chvilce vysávání své chakry lehce zakymácela a musela se nutně opřít o nedaleký strom.
„Co to bylo?“ vydechla překvapeně osoba. Byl to muž. To Maya poznala podle hlasu. Ten jí kupodivu přišel známý. Ale nevěděla, odkud ho zná a ani kam by ho mohla zařadit.
Bělovlasá dívka se lehce uchechtla, rychle se zvedla a rozběhla se na něj s chakrou v rukách, kterou získala od něj. Ale uhnul. Až podivně rychle se z toho vzpamatoval. To ji šokovalo.
„Na mě se musíš snažit víc,“ smál se jí muž a vzpřímeně se proti ní postavil. Převyšoval ji jen o půl hlavy. I když nutno podotknout, že měla podpatky.
„Ještě jsem nepředvedla všechno,“ namítla Maya a zúžila oči, aby si mohla prohlédnout jeho chakru. Měl ji až moc velkou.
„Nechtěj mě rozesmát, Mayame-chan. Ta páska ti nesvědčí,“ odsekl. Postavila se do útočného postoje. Byla pro ni nevýhoda, že ho neznala.
„Odkud mě znáš?“ nechápala Maya.
„Nikdy jsi nechtěla být ninjou. Nehodí se to k tobě. Nechápu, co tu děláš,“ vysmíval se jí muž. Maya se naštvala. Pohodila vlasy a dala ruce v bok.
„Já nejsem ninja ani kunoichi! Copak to nikdo nedokáže pochopit?! To si nikdo nepřipouští, že existuje i jiné povolání než je být ninjou? Vy ninjové asi ne. Vyrůstala jsem s vámi a žiji s vámi, ale v tomhle jste směšní. I když mi mí přátelé ukazují, že není špatné být ninjou. Ty máš nějaké přátele, kteří by ti ukázali i jinou cestu?“ zajímala se Maya. Chtěla znát jeho slabiny. I když se zdálo, že žádné nemá.
„Co já vím. Ale co tady děláš, když nechceš být ninja?“ optal se jí muž.
„Znáš mé jméno a musíš tedy o mě něco vědět. A tohle by měla být jedna z těch mnoha věcí. Ale já tebe neznám.“
„Znám tě, ale ne moc dobře.“
„A znám já tebe?“
„Nevím.“
„Chci přesnou charakteristiku.“
„Ale kvůli tomu tu teď nejsme!“
„A kvůli čemu teda?“
„Tomu svitku, co mi za okamžik dáš,“ ukázal rukou s dlouhými prsty na svitek, který jí čouhal z kapsičky, kterou měla kolem pasu.
„Vrať se odkud jsi přišel. Tenhle boj je zbytečný. Svitek nedostaneš,“ odsekla sladce Maya.
„Ale dostanu,“ prohlásil rozhodně a vrhl na ni nějaké ohnivé jutsu. Ale ohni se vyhnula.
„Jen přes mou mrtvolu,“ sykla Maya zlověstně. A zmizela. Objevila se za ním a vykopla mu katanu z ruky. Ale nic víc udělat nemohla, protože na ni letělo pár ohnivých koulí. Nestihla se vyhnout, neudržela rovnováhu a spadla na zem. Kopl ji do boku a vrhl se k zemi pro svou katanu.
Pevně ji uchopil a opět se postavil. Ale Maya nebyla na tom místě, kde ji naposledy viděl. Stála těsně před ním.
„Kopat do bezvládné dívky? Že se nestydíš,“ řekla znechuceně a chytla ho pod krkem. Pak mu stáhla kápi z hlavy. V úleku uvolnila stisk a on se jí vytrhl a odskočil kousek od ní, aby se mohl vydýchat ze ztráty chakry.
„Tys mi šlohla chakru… mrcho,“ utrhl se na ni černovlasý mladík s temně černýma očima, které najednou změnily barvu. A byly tmavě rudé. Sharingan.
„A ty se opičíš po svým bráchovi… nosit barevný čočky je out!“ odsekla Maya naštvaně. Byla rozhodnutá ho pořádně zmlátit za to, co udělal Narutovi, Sakuře a jejímu otci. Nadělal jim tolik potíží, ž to nebylo možný.
„Itachiho mi nepředhazuj. Ani ho neznáš,“ odsekl Sasuke dotčeně.
„Neznám?! No, asi o tom ještě nevíš. Trošku jsem mu pomohla a skácel půlku lesa. Ani nevím, jestli se mu něco nestalo,“ usmála se andělsky Maya.
„Kradeš mi život?! Máš mé přátele, mého senseie, mé místo v týmu a málem jsi mi vzala mou pomstu. O co se to snažíš, Mayame?“ vydechl Sasuke.
„Cože?!“ vykulila oči Maya. To ji dorazilo.
„Jak… jak se jen opovažuješ něco takovýho říkat. Vždyť mě ani neznáš!“ bránila se Maya.
„Tak proč jsi na téhle misi s mým týmem? A proč jsi skoro zabila Itachiho?“ zajímalo Sasukeho.
„Potřebuju nějaký ninja zkušenosti, abych se mohla dostat k Lovcům. A Itachi se mi pletl do cesty při plnění mise. To je celý. Nikdy jsem neměla v úmyslu tě nahradit. Sakura a Naruto tě stále mají za nejlepšího přítele,“ odsekla Maya.
„Nelži!“ zařval na ni Sasuke a rozběhl se na ni se svou katanou. Napřáhl ji proti ní a chystal se k úderu, ale zbraň se mu zasekla o štít, který byl před ní. Neudržel se a začal do štítu naštvaně bušit. Nepovolil.
„Baví tě to?“ otázala se ho posměšně Maya. Začínalo ji to štvát. A tak nenápadně nechala vypustit provázky chakry ze štítu a ty se postupně omotávaly kolem jeho katany.
„Tak už konečně bojuj!“ vyzval ji Sasuke naštvaně.
„Můj styl boje nezkopíruješ. Ale jak myslíš,“ ušklíbla se Maya a uvolnila štít. V té chvíli si myslel, že má slabou chvilku a chtěl ji zasáhnout svou katanou, ale jeho zbraň se těsně před Mayou zastavila a najednou se vrhla na něj.
„Ááááááá! Co se to děje!“ vykřikl zděšeně Sasuke. Pustil svou katanu, ale nic se nezměnilo. Jeho meč na něj pořádal takové neočekávané chvaty, že jen těžce uhýbal. A Maya se smála. V té chvíli dobojovala velká část jejího doprovodu, kteří nepřátele pobili a navzájem si pomohli. Pak se zaměřili na Mayu. A udivilo je, kdo je jejich nepřítel.
„Mayo, nech toho,“ pobídl svou dceru Kakashi.
„Ano, tati,“ souhlasila Maya a její chakra upustila Sasukeho katanu, která spadla k jeho nohám a on ji jen nejistě zvedl.
„Jste oba tak slabí!“ odfrkla si Maya.
„Jsem silnější než můj bratr. Učí mě sannin!“ namítl Sasuke.
„Tak hele, kdyby mě táta nezastavil, už by bylo po tobě. I tvého bratra jsem snadno porazila. Tímhle stylem nedosáhneš zlepšení,“ odsekla Mayame naštvaně.
„Už teď jsem lepší než vy všichni dohromady. Nezabila bys mě. Nemáš na to schopnosti,“ posmíval se jí Sasuke a položil jí katanu ke krku.
„Já ti dám!“ prohlásila Maya, ale Naruto ji zarazil.
„Počkej, Maya-chan. Nemá cenu ho zabíjet. Chceme přece, aby se vrátil zpátky k nám, do Konohy,“ řekl rozhodně Naruto a podíval se svému bývalému příteli do očí, ale on jen sekl katanou směrem k jeho krku. Ale naštěstí blonďáka odstrčila Maya pryč, a tak mu zachránila život.
„Sasuke-kun! Jak jsi se mohl opovážit,“ sykla naštvaně Sakura a postavila se po boku Mayi. Ale Sasuke po ní hodil jen zhnusený pohled.
„Lehce. Jako vždy,“ opáčil ledovým hlasem. Sakura neudržela jednu slzu a ta jí vytekla z oka.
„Sakura-chan, odejdi. Já si to s ním vyřídím,“ usmála se na kamarádku mile Maya.
„Nevím, co by sis se mnou chtěla vyřídit, ty jedna p**o!“ prohlásil rozzuřeně Sasuke. Ani nevěděl, proč je tak naštvaný.
„Zopakuj to,“ vyzval ho ledově Neji, který si zprvu stoupl vedle Mayi, ale pak se ochranitelsky přemístil před ni.
„Je to k***a,“ posmíval se mu Sasuke. Neji zbrunátněl a vrhnul se na něj, ale Kakashi ho zastavil.
„Nemá to cenu. Ať si jde kam chce. V Konoze už ho nikdo nechce vidět. Nikdy,“ prohlásil chladně Kakashi. Sasuke chtěl něco říct, ale najednou se rozpršelo a on se jen obrátil a utekl.
Ostatní si oddechli. Sakura plakala a Naruto ji chlácholivě objal. Neji taktéž objal svou přítelkyni a když ji přitiskl k sobě, tak zjistil, že se celá třese. Byla oslabená.
„Jsi v pořádku, Mayo?“ zeptal se dívky Neji.
„Jo… jen je mi… divně. Asi má otrávenou chakru…“ odpověděla Maya a opřela se o něj. Potřebovala oporu, protože se jí točila hlava.
„Můžete pokračovat? Měli bychom si pospíšit do Hvězdné vesnice,“ zeptal se neadresně Kakashi.
Odpovědí mu bylo mnohohlasé ano a všichni pokračovali do malé spojenecké vesnice. Tam jim předali jutsu a vrátili se zpět. Ale boj se Sasukem v nich zanechal stopu.

Poznámky: 

Takže ohledně Lovecké organizace, do níž se chce dostat Maya... je to jenom čistě můj výmysl. Všechno. Jasný?
Po dlouhé době je tady další kapitola, i když u té minulé nebyl žádný komentář a hvězdiček taky nebylo moc... snad to u téhle bude lepší.

4.714285
Průměr: 4.7 (21 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ivík-chan
Vložil Ivík-chan, Út, 2010-12-07 17:59 | Ninja už: 5044 dní, Příspěvků: 121 | Autor je: Prostý občan

Tvoje povídky sou super Akorát tohle „Ale dostanu,“ prohlásil rozhodně a vrhl na ni nějaké ohnivé jutsu. Ale ohni se vyhnula.
„Jen přes mou mrtvolu,“ sykla Maya zlověstně. A zmizela. Objevila se za ním a vykopla mu katanu z ruky. :kde vzal katanu??? Ale i tak je to super

Prosím o přečtení! - http://147.32.8.168/?q=node/89529 Moc pěkná povídka, uřčitě za to stojí!

A zmínit bych se taky měla o této povídce - http://147.32.8.168/?q=node/86767 .
Prosím tedy o to, aby jste si je přečetli.

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Po, 2011-01-03 22:20 | Ninja už: 5710 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Jééé, tak to taky nevím, upřímně řečeno Eye-wink Laughing out loud. Ber to tak, že on má prostě katanu vždycky. Jinak díky za všechny krásný komenty Eye-wink.

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele Akane-chan
Vložil Akane-chan, St, 2010-08-18 13:17 | Ninja už: 5300 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

perfektní dílek Z lásky musím uznat že při představě jak Sasan mlátí katanou do toho štítu a nebo jak bojuje se svojí zbraní skácela jsem se v záchvatu smíchu pod stůl xD

Nakrm mě, prosím!

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, St, 2010-08-18 14:11 | Ninja už: 5710 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

To jsem ráda... jenom doufám, že sis neublížila Eye-wink

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Ne, 2010-08-15 17:46 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

tak už mám dva koho zabiju (nejiho a sasukeho) Sad
ale parádní dílek Smiling jako vždy anti-nechan

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, Ne, 2010-08-15 20:42 | Ninja už: 5710 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Proč bys je hned zabíjel? Jen hrají svou roli Eye-wink

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji