manga_preview
Boruto TBV 09

Neboj se,jdu za tebou

Byla tma. Nad temným a ponurým lesem vyšel měsíc. Kdesi zahoukala sova. Celá suna spala, až na jednu mladou dívku. Seděla u okna a přemýšlela. Nevšimla si ani černého kocoura s tyrkysovýma očima, který se jí otíral o nohy. Myslela na minulost. Spát se jí nechtělo, to by v ní vyvolalo ošklivé sny o tom osudném dni. Po chvíli vstala. Šla až do malé předsíně, kde si obula boty a kolem ramen si přehodila lehký šál. Vyběhla ze svého domu, doběhla k tomu místu. Zastavila se těsně před pomníkem. Malým, ale majestátním, na kterém bylo zlatým písmem napsáno: ,,Zde navždy odpočívá všemi obdivovaný Kazekage Sabaku no Gaara.“ Kolem pomníku bylo obrovské množství černých květin neznámé odrůdy. Při vzpomínce na den, kdy je sem lidé přinesli, a na den, kdy zemřel, jí po tváři stekla slza.

- - Minulost - -

Řinčelo tam množství zbraní.Ona byla také otřesena z konfliktů mezi Konohou a Sunou,které vedli až k této válce.Obě dvě armády byli silné.Na tomto bojišti zahynuli tisíce lidí.Ona to také neměla lehké.Nejprve bojovala se Sakurou,to pro ni nebyl žádný problém.Ano ,i Sakura skončila život její rukou.Ale teď bojovala proti Sasukemu.Byl to dlouhý těžký boj.Když už oba byli na pokraji sil,uslyšela tichý,skoro až neslyšitelný výkřik.Kdokoli jiný by si myslel že někdo ne moc důležitý právě skonal,ale ona ne.Věděla kdo to byl,ano,byl to její velitel,kamarád ale hlavně přítel.otočila se,toho využil sasuke a chtěl jí zabodnout katanu do zad.Ona o tom věděla a něž Sasuke stačil katanu vrazit do srdce,proklála mu tou svou břicho.Dlouhý boj skončil.
Utíkala k tomu místu,na bojišti už bojovalo jen pár lidí.Když k němu doběhla,už nedýchal.Po tváři jí stekla slza.jej jedna jediná.Otočila se a spatřila Naruta který oplakával smrt své milované Sakury.Soucitně se na něj podívala.Měla na něj vztek protože věděla že on zabil Gaaru,ale věděla že když ho zabije,tak tím nic nevyřeší.Nic už jí ho vrátit nemohlo.Naruto zachytil její pohled,pochopil to.vstali od mrtvých těl.Jen oni dva zůstali na živu,jen oni.Šli si do bitvy pro smrt.Hodně lidí říká že život je hezčí než smrt,ale teď……Oni záviděli mrtvým.Odešli.Jen tak.neplakali,pouze odešli.

- - Přítomnost - -

Mezi černými květinami ležela jedna růže,červená.A u ní ležel krví pošpiněný papírek na kterém stálo ,,Neboj se,jdu za tebou.Tvoje Matsuri“

Poznámky: 

Mno....to je poje první FanFiction,tak doufám že se vám to bude líbit

4.42857
Průměr: 4.4 (7 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Gakku-Hiroko
Vložil Gakku-Hiroko, Čt, 2009-04-23 14:07 | Ninja už: 5501 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

Kecáš segra,napsalas to!Ty prostě nesneseš kritiku.

Obrázek uživatele Risu-Takara
Vložil Risu-Takara, St, 2009-03-18 15:23 | Ninja už: 5541 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

Váááffff **Je zdrcena** To jsem nepsala já, já vim že neumim psát.Moje milovaná sestřička.....DOSTANE DO KOKOSU!!!!Můj profil a ona si ho klíďo píďo používá.Jdu jí zabít.Psát kur...Sakriš neumí tak ať mi neleze na comp!!!!!Já která nenávidííím dojáky že bych napsal TOTO?Tak to je hodně nepravděpodobný...O teďka mam zaheslovanej comp!!!!

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Ne, 2009-03-15 19:42 | Ninja už: 5924 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Yamata už ti radila s typografií a s grmatykou tak já ti poradím s ostatnímy věcmi, co dělají s obyčejného textu povídku.
1) Vždycky než povídku zveřejníš tak si jí přečti a to co nejvíckrát. Ideální je mít někoho, kdo to přečte a řekne ti co by bylo potřeba změnit, ale i tak si to přečíst musíš.
2) Vyli tam místa kde by lépe fungovalo souvětí. Ona souvětí skoro vždy povídce pomůžou, tedy pokud nejsou tak dlouhá že čtenář si musí uprostřed dojít na záchod.
3) Vím že napsat dobrý souboj je velmy těžké, ale poradil bych ti aby ses podívala na nějaký dobře popsaný souboj a všímala si čím autoři dodávají souboji na akčnosti. Třeba Xaint píše velmy dobré souboje.
4) Zamyslel bych se nad dějem dalších povídek. jak už jsem vypozoroval tak při psaní FF je nejdůležitější zvolit neotřelí a hlavně zajímvý námět. Podobných povídek jako je tato je tady na Konoze mnoho.

Jinak musím říct, že mě ta povídka nečím zaujala. Nevím čím, ale nečím ano. Takže se nenech odradit a pokud si dáš pozor na to co říkala Yamata a na to co jsem říkal já, tak další povídka bude určitě o mnoho lepší.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, So, 2009-03-14 21:00 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Zajímavý! Vážně zajkímavý nápad. Laughing out loud

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2009-03-14 19:41 | Ninja už: 5937 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Mno, ještě kdybys dělala mezery za čárkami ve větách a tečkami na koncích vět, líbilo by se mi to o trošku víc Eye-wink Nevypadá ten první odstaveček, který jsem ti opravila, líp?

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!